Peste cteva luni au loc alegeri n Anglia și, cum deja ne-au obișnuit ”partenerii” noștrii Vest-Europeni, partidele de dreapta euro-sceptice și bazeaz discursul xenofob pe… romni.

n Italia, nainte de alegeri, romnii erau vinovați de toate relele din Italia. Acum, n Anglia, postul TV Channel 4, lanseaz un serial despre romnii din Anglia. Evident, defimtor, n care sunt prezentați preponderent țigani veniți la furat.

Nimeni din Europa nu pare s vrea s fac distincția dintre ciorile plecate la cerșit/furat/cntat și romnii plecați la munc legal. Pentru c nu este interesul lor, al europenilor, s fac aceast diferențiere.

Cnd știi c ai muncit și muncești din greu ntr-o țar strin, unde colegul de munc nativ englez primește pe aceeași munc ca și a ta de 3 ori mai mulți bani, e normal s simți c eticheta de ”romn” ți atrn ca o ghiulea de picior.

Unde mai pui c aceste țri cu veche ”tradiție democratic” sunt campioane la sensibilitți cnd vine vorba de discriminrile de tot felul, cci ele au inventat de altfel, conceptul de discriminare. Sunt foarte atenți la negrii, pe care i numesc ”oameni de culoare”, ca s nu i ofenseze; dau jos crucile de pe bisericile creștine, ca s nu ofenseze musulmanii; explodeaz cnd homosexualii au parte de vre-o privire chiorș pe strad și pedepsesc aspru discriminrile sexuale; intezic n educația copiilor folosirea cuvintelor ”el”, ”ea”, ”domnule”, ”doamn”, ”soț” și ”soție” pentru a eradica de la rdcin ”discriminrile de gen”. ns cnd vine vorba de romni, au ochelari de cal.

10987585_1049292188434196_8091364155482405169_n

ntrebarea este DE CE ?

De ce se iau doar de romni ? Sunt romnii cea mai mare problem n Italia, Franța, Germania sau Marea Britanie ? Am cutat cteva statistici și rspunsurile au fost revelatoare.

Germania are nevoie anual de un import de 500.000 de imigranți prost pltiți, care s fac munca prost pltit pe care neamțul nu o face dect la bani mult mai mulți. Acesta este secretul faimosului ”motor economic” al Germaniei. Așa s-a umplut Germania de turci, care sunt N REALITATE marea problem identitar, social și economic a nemților. Dar strig cineva mpotriva turcilor ? Face vre-o emisiunea defimtoare despre ei ? Pi, imediat ar sri n aer comunitatea turc, ar reacționa Ambasadorul turc, crend un adevrat incident diplomatic, s-ar trezi cu greve, mitinguri și demnostrații, așa cum de altfel s-a mai ntmplat.

n Italia, ca de altfel și n Franța, marea problem sunt de fapt marocanii, algerienii, magrebienii, somalezii, camerunezii și toate celelalte nații vorbitoare de limb francez, care se strecoar anual, cu sutele de mii n Europa, venind de pe coasta Africii. Majoritatea sunt musulmani, negri la culoare, sraci, fr educație, fr cultur, cu identitate tribal, agresiv, asemntori țiganilor noștri. Integreaz-i dac poți ! Dar ia ncearc s te iei de ei ! Unii sunt acolo de niște generații deja, s-au nmulțit cu duiumul, ocup cartiere ntregi la periferiile marilor orașe, trind din ajutoare sociale, sufocnd ca o cangren comunitțile autohtone, drennd sistematic fondurile de ajutor social. știa sunt votanții socialiștilor, ptura aia captiv politic, dependent de osul aruncat de guvernanți, nlocuitoarea proletariatului lui Marx.

De știa nu poți s te iei c ies urlnd n strad, dau foc la mașini, fac rzmerițe, invocnd c prinții lor au fost asupriți colonial iar acum e rndul lor s triasc pe spinarea Statului.

Același lucru și cu Anglia. Recensmntul din Londra (anul 2011) ne arat c strinii reprezint cam 55% din populația orașului, cu un procent de 37% nscuți n alte țri dect Anglia. Din acești strini, doar 2,3% sunt romni. Clasamentul l aveți mai jos, noi suntem pe la coad.

Usual residents Share (%)*
Polish 147,816 8.6%
Bengali(1) 114,267 6.6%
Gujarati 101,676 5.9%
French 84,191 4.9%
Urdu 78,667 4.6%
Portuguese 71,525 4.2%
Turkish 71,242 4.1%
Spanish 71,192 4.1%
Arabic 70,602 4.1%
Tamil 70,565 4.1%
Panjabi 68,525 4%
Somali 54,852 3.2%
Chinese languages(2) 53,759 3.1%
Italian 49,484 2.9%
Romanian 39,563 2.3%
Other 578,506 33.5%
Total

n capul listei, ca europeni, sunt polonezii, cu 8,6%. Bun, și atunci de ce sunt romnii problema ? De ce suntem prezentați așa ?

Pi, v spun eu. Statisticile poliției din Londra arat c rata infracțional este alocat proporțional la numrul de indivizi din diverse nații, ne-existnd diferențe majore. Cu alte cuvinte, sunt cam de 4 ori mai mulți infractori polonezi dect romni, la Londra. Nu mai vorbesc de asiatici, indieni, care reprezint larga majoritate (aceeași problem cu coloniile, pe care o au și francezii).

Nu se va lua nimeni la Londra de indieni, deși am vzut indieni londonezi cre o duceau mai prost dect țiganii noștrii veniți acolo, și care fceau cam aceleași lucruri: triau din furat și din gunoaie, dormeau pe strzi, etc. Nu se vor lua de indieni deci, pentru c țip comunitatea indienilor, au reprezentanții lor care vor sri la gtul celor care ar ndrzni s defimeze comunitatea.

La noi ns, NU NE APR NIMENI. Diplomația ”romneasc” e plin de securiști cu rețele bazate pe nepotisme. Drguțul nostru de ambasador de la Londra a gsit de cuviinț s trimit o scrisoare de protest… canalului de televiziune Channel 4. Nu Ministerului Afacerilor Externe, NU omologilor si londonezi, NU la autoritțile de lupt mpotriva discriminrii… ci unor privați, care au fost pltiți s ne terfeleasc imaginea ca popor.

Președintele Klaus Johannis nu a luat nici o poziție public pe aceast problem. A uitat c fr ajutorul romnilor din Diaspora nu ar fi ieșit n veci Președintele Romniei, i-a uitat pe cei crora le-a promis dreptate pentru umilințele ndurate la cozile de votare. Ca romn care mai triesc și pe la Londra, m simt umilit n primul rnd de dezinteresul propriilor reprezentanți, cei ai Statului Romn, care ar fi trebuit s sar n sus de 7 metri.

Faț de toți ceilalți imigranți, noi suntem de ras alb, cu toate caracteristicile ei creatoare de civilizație. Toți medicii noștri, toți asistenții sociali, chiropracticienii, zidarii, zugravii, sudorii, instalatorii și inginerii, SUNT LA EI. Au luat din Romnia ce a avut ea mai bun.

Astzi n Romnia, angajatorii au reale probleme n a gsi forț de munc calificat și apeleaz la… chinezi, importnd masiv forț de munc din afara Europei. Nu o spun eu, o spun statisticile oficiale ale Ministerului Romn al Muncii, care acord vize de munc tot mai multe, de la an la an, pentru meseriile de baz.

Muncitorii noștri, creștini, intergați social și moral n spiritul britanic, de 1000 de ori mai apropiați de valorile culturii britanice dect vor fi vreodat arabii, indienii sau chinezii, ar trebui respectați pentru infuzia de snge arian pe care o reprezint n aceste țri pe cale s clacheze din punct de vedere identitar n fața puhoiului de asiatici pgni. Și ce primim pentru toate astea ? Ur, discriminare, batjocur ?

Sunt sunt stul de ipocrizia vest-europenilor, de modul n care vin s ne dea leacții despre democrație și toleranț n vreme ce ei ne calc n picioare demnitatea – n condițiile n care o Europ bolnav identitar se bazeaz nc o dat pe noi s-i aprm porțile n fața puhoiului ce vine dinspre Rsrit. Istoria le va da probabil o lecție aspr, de aceast dat.

Domnule Johannis, dac mine ar fi din nou alegeri prezidențiale, cu siguranț c n diaspora nu s-ar mai nghesui nimeni la cozi, cu orele, s v voteze. Ați reușit s ne dezamgiți.

n aceste condiții, romnii care triesc și muncesc n Anglia s-au mobilizat exemplar și și-au aprat singuri dreptul la demnitate. n Brent, n fața secției de votare unde n urm cu cteva luni romnii din Londra stteau la cozi s-l voteze pe Johannis, astzi s-au așezat la mitingul de protest pentru demnitate național. Fr Klaus Johannis, cci ca de obicei, nici un reprezentant al Statului Romn nu li s-a alturat.

, , , , ,
S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.