Feed on
Posts
Comments

Asociația Provita Media și Asociația PRO VITA filiala București va invită la conferința cu tema „Educația sexuală și sexualizarea copiilor. Situația din Marea Britanie”. Invitată: d-na Antonia Tully, coordonatoarea campaniei „Safe at School” („În siguranță la școală”) din Marea Britanie.

Poster-Antonia-Tully-final-web1

Evenimentul va avea loc luni, 16 martie, de la ora 18.00, în sala Rotterdam a Hotelului „Double Tree”, strada Nerva Traian, nr. 3A (clic pentru hartă). Intrarea este liberă. Se asigură traducere în română.

Antonia Tully este coordonatoarea programului „Safe at School” (În siguranță, la școală) al Societății pentru Protecția Copilului Nenăscut (SPUC), Londra. Este mamă a 6 copii. Prin campania „Safe at School”, Antonia Tully a sprijinit părinții din Marea Britanie în relația lor cu școala și autoritățile privind orele de educație sexuală. A vorbit la nenumărate adunări publice, prezentând situația reală din școlile britanice.

Evenimentul este organizat în contextul în care în România se pune tot mai insistent problema introducerii educației sexuale ca materie obligatorie în școli. Deși nimeni nu contestă necesitatea îndrumării copiilor într-o lume în care sunt supuși unui bombardament informațional continuu, se pune întrebarea cum și cine are această sarcină. Trebuie educația sexuală să însemne studierea explicită a aspectelor referitoare la actul sexual și contracepție, sau să se concentreze pe impactul moral și sufletesc al intimității, mai ales al intimității prea timpurii? Ar trebui ca aceste aspecte să fie „standardizate” și lăsate în grija funcționarilor statului sau ar trebui să fie o preocupare a părinților, care cunosc cel mai bine gradul de dezvoltare psiho-emoțională al copiilor lor?

Iată întrebările la care este chemată să le răspundă părinților din România d-na Antonia Tully, folosind experiența Marii Britanii, una din țările în care educația sexuală se face de timpuriu.

ALTE DETALII LA http://www.culturavietii.ro/2015/03/06/invitatie-conferinta-educatia-sexuala-si-sexualizarea-copiilor-situatia-din-marea-britanie/

_Web_______________________________

loading...

2 Responses to “INVITAȚIE – CONFERINȚA „Educația sexuală și sexualizarea copiilor. Situația din Marea Britanie””

  1. EL TORO says:

    Aicia tre sa intervina STOIAN VAITA-NADA si cu mesteru care la invatat pe el cum sa stea sa de-a bine in camera , io cred ca astia sint c ei mai in masura sa invete copiii ce ie aia futut si cum se face , cu pipi si toate alea alea , ptr ca pe astia nu-i intrece nimeni la d-astea . La lectii de sex sint buni mai ales fetili stiu cum se fute cu scop , cu metoda , cu folos ……

  2. EL TORO says:

    Si bineinteles taticu lor Pipiananda care a scris multe lucrari pe tema sexualitatii libere si cu plan la hectaru de prosti cu banu pa ei . Daca nici el nu se pricepe la d-astea , arunci cine s-o mai pricepe ?

Leave a Reply