A patra ediție a singurului târg de carte SF & Fantasy, Final Frontier, are loc în perioada 28 și 29 martie.

Târgul Final Frontier are loc la Nexus Gamers Club (B-dul. Elisabeta nr. 37), între orele 10:00 și 19:00.

Editurile au ajunțat reduceri de 80% (Nemira, Paladin-Art, Herg Benet, Millenium Books, Tritonic, Crux). Vor fi reduceri și la figurinele cu personaje SF & Fantasy, iar vizitatorii care cumpără trei reviste de benzi desenate primesc una gratis (The Walking Dead, Red Goblin și 101 figurine).

La târg vor avea loc și lansări de carte: “Sharia” de Roxana Brînceanu, “Ceasul Fantasmelor” de Oliviu Crâznic sau “Conexiunea Mona Lisa” de William Gibson, a treia carte din trilogia care mai cuprinde “Neuromantul” și Contele Zero”. Vezi programul complet aici.

Vor exista și discuții pe tema SF-ului românesc, despre Festivalul de la Râșnov, despre colecția Nautilus a Editurii Nemira, SRSFF sau ROMCON 2015.

Scriitorii Oliviu Crâznic și Sebastian A Corn vor fi invitații speciali ai ediției.

Alte evenimente organizate în cadrul  târgului de carte SF & Fantasy, Final Frontier, pentru vizitatori:

– Atelierul „Debutează în SF & Fantasy” – demo-ul atelierului de scriere creativă în SF & Fantasy organizat Bookblog.ro și Revista de Povestiri, duminică, 29 martie, de la 16:30 la 17:30. Atelierul este coordonat de Michael Haulică și Oliviu Crâznic; te poți înscrie trimițându-le o întrebare pe adresa:salut@revistadepovestiri.ro.
– Atelierul de benzi desenate, pe tablete grafice, susținut de Vlady (Alin Ivan), sâmbătă, 28 martie, de la 13:00 la 14:00. Înscrieri la fața locului.
Concursul de fan fiction, unde vei fi jurizat de membrii fan cluburilor și care-ți va aduce șansa ca proza ta să fie publicată pe site-ul târgului – dacă ești cel mai bun dintre cei mai buni.
– Vei intra în frății secrete: Cavalerii Jedi din Fan Clubul Star Wars au pregătit pentru tine un joc de trivia și Lucian Mîndruță, ambasador oficial Star Wars, va fi alături de tine la eveniment, iar Societatea Tolkien din România te așteaptă la un preview pentru Reading Day.
– Și dacă ești un desenator talentat, poți pleca acasă cu o tabletă grafică Wacom; vino la târg și proiectează un desen SF (peisaj, personaj, acțiune etc.) pentru a intra în concurs.

Evenimentul este organizat de Bookblog.ro, cel mai important blog despre cărți și lectură de pe internetul românesc. În cei peste nouă ani de existență, el a devenit un reper pentru tinerii pasionați de lectură, un ghid care îi ajută să aleagă mai bine și mai ușor cărțile care merită citite.

Discuții și noutăți despre târgul de carte SF & Fantasy găsiți pe Final Frontier.ro și pe pagina deFacebook a evenimentului.

sursa: descopera.ro

CategoryUncategorized
Tags
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares