Am primit din mai multe surse confirmarea știrii-bombă că la MISA s-a produs o schimbare de 180 de grade în atitudinea față de Alex Cojocaru, yoghinul-ashramist iubitor de munte, care a străbătut Carpații în 100 de zile.

Surse din cadrul Mișcării ne-au informat că li s-a cerut tuturor viețuitorilor din ashramul Pipera să scrie câte o caracterizare despre Alex Cojocaru, așa cum l-au cunoscut, acestea fiind afișate la avizierul de la intrarea în ashramul Pipera (la etajul 1).

Până în prezent, toate relatările despre Alex, venite din partea foștilor colegi, sunt elogioase la adresa acestuia. Citez din memoria unuia dintre cei care a văzut la panou afișate și a reținut pasaje din trei astfel de “caracterizări”:

  • “e un om minunat, cu simțul umorului”

  • “un tip sufletist și generos, care îmi făcea binecuvântări”

  • “un prieten bun, un om de nădejde, și cu bune și cu rele”

Mă bucur că MISA a hotărât să facă o anchetă imparțială și corectă despre Alex, așa-zisa uscătură care a trădat MISA pentru Munții Patriei, și promitem că vom publica și noi toate relatările pe care le puteți posta, dragi colegi, la rubrica de comentarii, cu promisiunea că nu vom exclude nici o relatare.

Există totuși și o mărturie din partea cuiva care spune că a auzit-o pe Foy, actuala șefă a ashramului Pipera, care la o discuție pe holurile ashramului, s-a “scăpat” și a spus îngrijorată că nu mai știe ce să se facă, pentru că conducerea MISA ar fi cerut numai “caracterizări negative” despre Alex, iar până acum nu au reușit să “producă” nici măcar o singură relatare peiorativă la adresa lui Alex, în susținerea “adevărului oficial” publicat de yogaesoteric despre Alex.

Felicităm deci pe toți ashramiștii din Pipera pentru corectitudinea și colegialitatea de care dau dovadă în cazul lui Alex ! Încă o dată, s-a dovedit că nu poți ascunde sub o minciună, adevărul despre un om, și recomandăm conducerii MISA să facă publice cât mai repede TOATE relatările despre Alex, pentru a se vedea cine sunt în realitate “uscăturile” din MISA.

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares