Feed on
Posts
Comments

Probabil că toți se întreabă ce i-a apucat pe cei de la MISA, la aproape un an de la plecarea lui Alex din ashramul Pipera, să pornească o veritabilă campanie de denigrare împotriva acestuia, cu articole pe yogaesoteric și MISATV. Cu ce îi mai deranja Alex, devenit un simplu particular ?

Răspunsul l-am aflat de la o persoană care îi servește pe liderii Mișcării și care a auzit la o întâlnire de taină a acestora care este motivul real pentru care trebuie desființat public Alex Cojocaru.

Prin poziția sa de ashramist și paznic la ușile ashramului dar și ale unor lideri MISA (în timpul taberelor spirituale), Alex a aflat foarte multe lucruri, pe care cursanții obișnuiți în general nu le cunosc, iar ashramiștii le ignoră. Lucruri compromițătoare, nume, locuri, momente, evenimente, fapte scandaloase, abominabile, unele cu iz penal, care dacă ar fi date în vileag ar trimite la pușcărie jumătate din conducerea MISA.

Acesta este motivul pentru care Alex, în ultimele 12 luni de locuit în Ashram, a fost tolerat deși nu mai frecventa cursul de yoga deoarece nu avea bani să îl plătească și nici nu dorea să fie favorizat față de alți colegi la fel de săraci ca și el, primind gratuitatea care i-a fost oferită.

În ultimele luni de locuit în ashram, Alex le-a stat ca un ghimpe în coastă conducerii MISA, care a evitat un conflict deschis cu el, știindu-l capabil să meargă la poliție să îi denunțe pentru toate porcăriile pe care le făceau și le fac în continuare.

După ce Alex a plecat, liderii MISA au răsuflat ușurați că au scăpat de el și sperau în sinea lor că vor scăpa definitiv de problemă, doar doar și-o rupe gâtul și o rămâne prin munți, ducând pe lumea cealaltă cu el toate secretele pe care le știe despre MISA.

Au stat liniștiți și l-au lăsat în pace și când s-a întors după cele 100 de zile în munți, căci nu văzuseră ca Alex să se manifeste în vre-un fel împotriva conducerii MISA.

Din cele povestite de persoana care a participat la acea ședință a liderilor MISA, aceștia se aflau în alertă maximă căci aflaseră de la un “prieten” de-al lui Alex care l-a vizitat, că în ultimul an, Alex scrisese o carte voluminoasă în care dezvăluia măgăriile care se petrec în MISA. Respectivul lecturase caietele scrise de Alex (materialul brut al cărții) și înspăimântat de cele citite, dăduse fuga la șefimea din MISA, să îi avertizeze. Povestea a ajuns la Grieg, care a decis să fie declanșată o campanie de defăimare a lui Alex în ochii cursanților, o lovitură “preventivă” care să îl decredibilizeze pe Alex în avans față de publicarea cărții, astfel încât “daunele” în rândul cursanților să fie cât mai mici.

Acesta este motivul pentru care cazul lui Alex urma să fie prezentat la cursurile de yoga și la spirale, precum și în tabere, ca un “exemplu elocvent” de “uscătură spirituală” care “mușcă mâna care l-a hrănit”.

Evident, sperietura misanilor a fost prematură, căci Alex se hotărâse deja să nu mai publice cartea până nu se vor finaliza dosarele penale – pentru a nu fi învinuit ulterior că din cauza lui fac pușcărie cei din conducerea MISA în frunte cu Gregorian Bivolaru.

Prin faptul că nu a reacționat la acest atacuri și nici nu va reacționa, Alex a demonstrat încă o dată că este un om hotărât, capabil să fie consecvent până la capăt cu deciziile pe care le-a luat.

loading...

51 Responses to “Adevărul cutremurător despre MISA: de ce au început prigoana împotriva lui Alex Cojocaru”

 1. AntiMisa says:

  Draga Alex,
  In primul rand jos palaria pentru tot ce ai facut pana acum!
  Poate ca ar fi bine sa scoti cartea. Ar fi un act de curaj din partea ta, in ton cu atitudinea de om cinstit care te caracterizeaza.
  Sau cel putin ai putea sa scoti o varianta “cenzurata” in prealabil, pentru ca mai apoi sa scoti si varianta “uncut”.
  Parerea mea.
  Orice ai decide, sunt de partea ta!!!!!!!

 2. Oro says:

  Unde sa platesc pt carte?:)))

 3. FREEDOM says:

  @Alex iti cumpar cartea in secunda 2 , de fapt as lua-o si xeroxata . Sanatate,….. si uite ca nu toti sint lasi sau mici si au vorbit cu sufletul , nu cu mintea despre tine . Asta va fi o supercarte din viata in MISA , nu numai tehnici , cursuri si conferinte care suna frumos . Dincolo de astea e absolut necesar ca toti cei care au trecut pe la cursurile si prin ashramurile MISA de-a lungul anilor sa afle cit mai multe dedesubturi care puncteaza fapte , faze si stilul de viata si actiune al -instructorilor , ghizilor si al lui G . Ca oamenii sa vada cum viata bate cursul si cit de mare e distanta dintre vorbele din conferinte si actiunile din viata reala ale celor pe care i-am crezut cu toii mai mult sau mai putin zei , maestrii , profesori samd .

 4. afroditus says:

  asteptam cu balili la gura cartia. neaparat cat mai rapidi pi piata. ari si poze?

 5. Garfield says:

  Mata-Hari era jucătoare la juniori vis-a-vis de 007 Cojo’
  Cred ca va fi un fel de nuvelizare dupa Scorpion King împletit cu Fifty Shades of Gray.
  Avea astept sa citesc filmu si sa vad cartea!
  “Eroul” va fi tot cu gluga-n cap?
  “Arcasu” de pipera nu alta…

 6. draga Alex nu iti uita prieteni says:

  NU ETI SINGUR

 7. draga Alex nu iti uita prieteni says:

  misa trebuie sa plateasca

 8. draga Alex nu iti uita prieteni says:

  bivolarule crezi ca suntem garici? suntem antrenati sa te descopriam

 9. draga Alex nu iti uita prieteni says:

  suntem antrenati sa descopiram nesimtirile voatre

 10. draga Alex nu iti uita prieteni says:

  CINE TE CREZI GOGULE.. MESIA? TEBUIE A TE PUNEM LA INCERCARE

 11. draga Alex nu iti uita prieteni says:

  NI SUNTEM ANTRENATI DE ARMATA SA TE PUNEM PE BUTUCI

 12. draga Alex nu iti uita prieteni says:

  UNI

 13. draga Alex nu iti uita prieteni says:

  CINE TE CREZI TU SA FACI RAU P[ENTRU UNI

 14. draga Alex nu iti uita prieteni says:

  JEGULE ORDINAR CE ESTI …TE CREZI TARE

 15. DORIN says:

  RIVIJUIESTETI CONCEPTIA..DE PUN MANA PE ARMA TE FAC VARZA

 16. DORIN says:

  nimeni nu poate sa ti ieie credinta.Dar magariile le vom posta

 17. sinergicus says:

  Ai grija Alexe la cine dai cartea sa o tipareasca sa nu iti dispara informatiile… asa cum pretinul ala tradator pe care l-ai lasat sa iti rasfoiasca ciornele pe care ai scris, asa cum s-a dus si te-a pirit la misa, asa poate si eventualul tipograf sa te tradeze si sa te lase fara carte….. oricum nu cred ca simpla marturie fara dovezi ar putea baga pe cineva la pirnaie…. eventual sa puna pe urmele misanilor copoii si ei sa descopere niscai dovezi materiale…..
  Cit a-i coada la scroafa , cu toate dovezile si marturiile, misa va avea de-a pururi adepti ,caci prostia ,obedientza, slugarnicia unora, este infinita ….

  Cartea ii oricum binevenita, mai afla lumea cum sta treaba pe acolo si poate se mai trezesc si altii…..

 18. MR says:

  Se pare ca nu se opresc din calomnii, Inclusiv la adresa meahttp://misa-yoga.blogspot.com/2015/03/cum-fost-demascat-mincinosul-anonim.html
  Fac un ultim apel la ratiune al inculpatilor din dosarul de la Cluj, mai mult sau mai putin vinovati: OPRITI-VA CAT MAI AVETI TIMP. NU MA OBLIGATI SA IES CU DOVEZI, OAMENI, MARTURII SI POVESTI DESPRE CUM CONTINUATI EXPLOATAREA OAMENILOR DE LA MISA.
  este ULTIMUL AVERTISMENT

 19. mac gregor says:

  si eu ma inscriu la cumparat cartea.

 20. Relu says:

  Ma alatur demersului domnului avocat Rapcea.
  @conducerea MISA
  Nu mai bine il reprimiti pe Rapcea la curs gratuit? Ganditi si voi cu capul: daca il primiti la curs sterge materialele de pe blog ( cele impotriva scolii ) si va preda toate materialele care ar putea sa va incrimineze. Fiti si voi baieti destepti.

 21. DORIN says:

  VOI FI ALATURI DE TINE FRATE MIHAI..SUNA IN GOARNA SI VOI FI STANCA

 22. DORIN says:

  CER SI EU CA MIHAI CONDUCERI MISA >>>>SA TERMINE CU ABERATILE IN POTRIVA LUI ALEX..ALTFEL VOI DA UN FILMULET PE POST CE ESTE FUNDATIA TARA ..SI MULTE ALTE ADEVARURI CARE NU SE CUNOSC

 23. Sorin says:

  @mr
  nu-i asa ca daca te reprimesc in MISA, stergi toate aceste articole de pe blog si o dai la pace?
  Intrebare: daca te primesc ( nu se stie niciodata ), si stergi articolele, inseamna oare ca nu au fost niciodata aceste abuzuri?

 24. andrei says:

  ai fost demascat …

  deci au dreptate ca esti sobolan…

 25. Asta e! says:

  Mihai, nu stiu care a fost scopul tau sa-i chemi pe cei de la Antena1 la tine in birou si sa se realizeze acolo filmarea, dar cei de la misa au dat dovada de inteligenta si ai fost deconspirat. Faza cu biletelul tras de Alex e fenomenala, ar trebui sa realizezi ca Alex a cazut testul cu mana lui. O fi sincronicitate sau intamplare? Cine crezi ca la deconspirat, subtil vorbind?

 26. Le Garfield says:

  Rapcea nu purta masca iar Alex a tras biletul cu mana lui.
  Iar eu v-am sutit curcubeul sau ati si uitat? :))

 27. Le Garfield says:

  Auzi draga, ditai cocota s-a gasit sa domine pe altii.
  Sa vii sa te invat cum se face fara sa-ti faci karma cu ei.
  Boule!

 28. Le Garfield says:

  Si inca: Ma pis pe florile tale. Nici macar nu erau pentru tine, ‘delicatule’ ori copy-paste guru, cum sa-ti zic mai bine?

 29. cristian says:

  MR pana la urma s-a filmat la tine in birou sau nu? Da si tu niste explicatii nu sta ca momaia in papusoi.
  Ce mai stii de cartea, lui Alex?O vedem tiparita anul asta?Cum react misanii la ea?Ca la babalau,nu?

 30. FREEDOM says:

  Frustrarea a fost fireasca dupa atitea mizerii facute de asa-zisii oameni spirituali , dezamagirile imense in sufletele atitor oameni sinceri care nu au putut sa creada atitea derapaje de la firesc asa ca este normal ca am reactionat fiecare cum am putut si uneori mai tare , urit , cu injurii samd . Pina la urma sintem si noi tot oameni chiar daca facem yoga in timpul liber si chiar daca yoga a devenit mai mult sau mai putin un mod de viata ptr multi dintre noi totusi mai e mult pina departe . Cine nu ar fi facut-o ? Intr-un final iti da-i seama ca tot ce poti sa mai faci este sa iti vezi de viata ta la modul foarte serios si sa nu mai traiesti in povesti si evident sa faci yoga intr-un mod mai serios cum poate nu ai facut pina nu demult cind erai in MISA . Am descoperit ca practica yoga facuta dupa iesirea din MISA este cumva mult mai adunata decit a fost in 22 de ani acolo . A fost o enorma raspindire in 1001 de tehnici si nu a existat concentrare pe una singura , cu siguranta ca azi eram fiecare mult mai avansati daca se mergea pe o singura mantra de ex in absolut toate meditatiile . Alex ,scoate cartea aia mai repede .

 31. Le Garfield says:

  @Freedom:
  WTF?

 32. Le Garfield says:

  ‘Raspandire in 1001 de tehnici’? 😀
  Scuzati ca am deranjat!

 33. FREEDOM says:

  @Le Garfield . ce ai vrut sa zici de fapt , nu ma refer la wtf ? Nu sint cu MISA ,consider ca nu se poarta bine cu elevii ei . Ma refeream ca s-au dat multe tehnici si cumva in mintea omului sa produs o raspindire si nu o cristalizare , nu ajungi nicaieri cind ti se dau nspe mii de harti . E ceva gresit ?

 34. Le Garfield says:

  (cu suparare): Exact ce vezi: 1001 de tehnici.
  Am un profesor care a murit si e doar problema mea. Nu vreau intrusi.
  N-am de ce sa revin pe site-uri romanesti unde te fac de rahat incontinuu.

  De unde sa stiu care e practica ta spirituala? Intreaba pe Rapcea daca vrei referinta! Sau e mai altfel Sinele meu decat al lui?

 35. Le Garfield says:

  @Freedom:
  22 de ani? Tataie! :))

 36. SORIN,SORIN says:

  MIHAI ESTE UN OM PREA MARE PENTRU MISA..JEGURI DE LA MISA DACA MA SUPRA VOI DEDICA UN FILMULET

 37. SORIN,SORIN says:

  CARTEA LUI ALEX VA APAREA

 38. SORIN,SORIN says:

  AVIZ ASHRAMISTILOR SA NU O CITITI CA VA DA AFARA

 39. SORIN,SORIN says:

  Voi jegurilor vorbiti de fratie?

 40. SORIN,SORIN says:

  Voi o sa va straduiti in continuare sa faceti dosare penale la uni, asa cum am deja informati. Voi, jegurilor care sunteti jeguri, o sa trimieti slugi pe urmele la alti pe unde merg …OPRITIVA CA FACETI RAU LA ALTI

 41. SORIN,SORIN says:

  CINE P……………A MEA SUNTETRI VOI SECTANTILOR SA JUDECATI UN OM CARE ESTE PATRIOT

 42. SORIN,SORIN says:

  Sunteti niste lasi VOI DIN ASH………………..

 43. SORIN,SORIN says:

  Voi dragilo DIN ASH…..r sunteti doar o sursa de bani PENTRU MISA umefisti si o SURSA SIGURA …. cand
  citesti despre toate jegurile astea umefiste DE LA MISA care nu stiu cum sa-si MANIFESTE BUNATATEA.. RUSINE

 44. Q says:

  Bai “SORIN, DORIN, draga Alex nu iti uita prietenii”( se scrie cu doi de ii) vezi ca ti s-a lipit emoticonu de picior.
  Ba, tu scrii pe-aici ca sa te faci de ras? Unde te crezi ma la stadion?
  “Hai Rapcea?” Du-te de bea o apa minerala sau poate o bere cu baietii ca sa-ti revii.

 45. genarul says:

  Cand scoate Alex cartea de care spunea?

 46. Neele says:

  @genarul:
  Intri singur in rahat si toanta proasta de mine, nu va fi dispusa sa te scoata din el.
  Asta ca sa stii.

 47. genarul says:

  @Neele

  Bea si tu un ceiut de musetel si lasa-ne, nu mai spamui pe aici.Sau scrie ceva coerent daca nu te poti abtine.

 48. Neele says:

  @genarul:
  Nu vreau ceiut de musetel.

  Ma gandeam ca n-are sens sa insisti pe trecut pentru ca a murit deja.
  Daca vrei poti sa bocesti cu mine pt. ca era cat pe ce s-o incasez. Chiar ma intreb de ce pentru ca nu ma opun asanelor.

  Nu stiu daca m-am abtinut bine; am incercat.

 49. Neele says:

  Am inteles de ce musetel. L-am luat deja. 🙂

Leave a Reply