Cine s-ar fi gndit c nevast-mea, care se mndrea cu adncile ei rdcini bucovinene dinspre ambii prinți, ar fi de fapt de sorginte ttroaic, din neamul Chan ?

Ei bine, iat c adevrul a ieșit n final la iveal, n urma lecturilor aprofundate ale unei studioase colege, care mi-a și dezvluit uluitorul, misteriosul și fatalul secret al numelui de familie al soției, Hncean.

Cic pe vremea lui Ștefan cel Mare, voievodul a mproprietrit cu pmnt prin Bucovina pe niște ttari care l serveau pe el, și de ale cror servicii a fost foarte mulțumit. Aceștia au ntemeiat satul Bosancea, dup numele liderului lor, Bosancea. Bosncean vine de la Bo San Cean, adic Bo, fiul lui Cean. Din aceast rdcin Chan (se citește Cean), de altfel foarte comun și n China dup invazia mongol, se trage și neamul Hncean, din Ciprian Porumbescu (Stupca), jud. Suceava.

Așadar, undeva, departe, n negura trecutului genealogiei sale, nevast-mea și Jackie Chan au avut un strmoș comun, aprig, lupttor, rzbttor, care le-a transmit gena asta, a Chan-ilor.

Așa c, pe aceast cale, transmit un avertisment serios tuturor dușmanilor mei: PZEA, c sunt nsurat (narmat și periculos) cu o HnChan, și nu mi-e team s o folosesc 🙂

CategoryCauze Naţionale

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer