Se spune că pictura părintelui Arsenie Boca este una profetică, și mă refer aici la pictura Bisericii Drăgănescu, unde părintele a lucrat vreme de aproape 15 ani, cu mare migală și atenție.

Lecturând astăzi un articol despre Arsenie Boca, vizualizând câteva detalii ale picturii sale, am remarcat câteva “coincidențe” stranii, care transmit peste timp un mesaj cutremurător despre yoga sexuală a lui Gregorian Bivolaru.

Este vorba de fresca reprezentând diavolul și formele sale de înșelare a oamenilor. În cercuri diferit colorate, părintele a sintetizat succint, una câte una, spre folosul duhovnicesc al privitorului, principalele căi de înșelare a omului de către diavol.

Deloc întâmplător, mesajul “Cultul lui Satan – Eu sunt Wotan, Mamona și Priap, iar cei ce mă urmați sunteți fii mei” se continuă (în dreapta), EXACT ÎN DREPTUL CUVÂNTULUI PRIAP, cu un cuvânt din alt cerc (al înșelării), anume YOGA. Citind cursiv, nu te poți împiedica să nu remarci asocierea de cuvinte “PRIAP YOGA”, cu atât mai mult cu cât ambele cuvinte sunt scrise cu culoare albastră.

 Priap este zeul sexului din mitologia grecească. Hidos, diform si de o obscenitate insultatoare pentru cei care-l abordeaza ca si pentru cei care-l zaresc, Priap demonstreaza ca, in orice, excesul aduce dupa sine esecul. Este ultimul dintre zei, fiind un pitic barbos ce-si ridica cu amandoua mainile poala incarcata cu fructe, deasupra falusului de dimensiuni exagerate, in erectie. 

Și pentru că părintele profet să nu lase nici o îndoială asupra identității celui care “vinde yoga”, ne mai oferă două indicii: Mamona și Wotan.

Este interesantă această trinitate satanică, aflată în opoziție cu trinitatea Dumnezeiască (Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt). Căci fiecare nume din cele trei înscrise cu albastru, înaintea cuvântului yoga, are o semnificație, indică o pasiune drăcească, o cauză de prăbușire spirituală.

Dacă Priap reprezintă obsesia sexuală, Mamona este reprezentarea poftei de înavuțire. Deloc întâmplător, reprezentarea clasică a idolului Mamona este cea a unui taur (bivol !?), aluzie pe care părintele Arsenie o face referitor la numele celui ce “vinde yoga”.

Nu în ultimul rând, Wotan (sau Odin) este reprezentarea zeității supreme la populațiile nordice. El este caracterizat de infatuarea specifică “zeului suprem”, reprezentând aici orgoliul spiritual exacerbat, aroganța și trufia “maestrului spiritual” ce se consideră deasupra tuturor.

Aceste trei atribute (orgoliul spiritual, pofta de bani și pofta de sex) îl descriu fără nici un dubiu pe “yoghinul” Gregorian Bivolaru, care a căzut în întreita capcană diavolească.

Coincidența este prea mare pentru a fi o simplă întâmplare. Având darul înainte-vederii, părintele Arsenie Boca a avertizat cu privire la Priapul yoghin dâmbovițean, iar avertismentul său este clar: “Cei ce mă urmați (ce îl urmează pe Priap), sunteți fii mei” (ai Satanei).

Cine are ochi de văzut, să vadă, și să facă “corelațiile inteligente”. Căci dacă yoghinii de la MISA au fost capabili să vadă semnificații oculte și evenimente viitoare descifrând Codul Bibliei (vezi http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=7289, http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=7290, http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=7294), cu atât mai mult ar trebui să reflecteze asupra profețiilor cutremurătoare ale părintelui Arsenie Boca, care a văzut încă de atunci cumplita deviere în care avea să alunece Gregorian Bivolaru, deviere despre care Gregorian Bivolaru a fost avertizat de altfel și de către regretatul Valeriu Popa, care l-a sfătuit să nu apuce pe “calea mâinii stângi”, a practicilor oculte sexuale.

CategoryUncategorized

Š 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer