M ntreab diverse persoane și la comentarii și pe mail ce știu despre faza cu Dani Bozaru, de ce e tvlit pe yogaesoteric cu articole n care e pus s “retracteze” galaxii ntregi de volume science fiction.

Nu vreau s intru n detalii, cte ceva mi-a ajuns pe la ureche. Se pare c ar fi vorba de veșnica lupt pentru putere, n care Gregorian Bivolaru și pstreaz un etern loc de bulibaș n staborul țigniei de la MISA. Concret, cum ridic unul capul și capt mai mult credibilitate/influenț asupra cursanților, vine GB cu ceva și i “taie ego-ul” fcndu-l albie de porci, demonstrnd de fapt cursanților ct de imperfect (nc) este respectivul.

Toți liderii de la MISA au trecut prin aceast prob de umilinț, similar cu cea din masonerie, cnd neofitul e pus s ngenuncheze și s pune dosul unui țap mpiat.

S facem un mic remember: cu ani de zile n urm, Claudiu Trandafir a fost “pedepsit” pentru greșeli nchipuite, fiindu-i luate facilitțile de a avea șofer la scar cu mașin de la MISA, și trebuind s ajung la cursuri cu metroul.

Apoi Lcrmioara, care a fost “detronat” provizoriu din funcția de trezorier al MISA n cea de simpl prestatoare de videochat prin Franța.

Nicușor Catrina și-a avut și el porția lui de umilinț bivolarian servit n public, Mihai Stoian la fel. Acum a venit și rndul lui Dani, cel ce este de ani de zile compilatorul principal al cursurilor teoretice de yoga de la MISA.

Cei ce au refuzat umilirea repetat n public și tragerea pe linie moart (Eugen Mrț, Narcis Tarcu, Simona Trandafir, Liviu Gheorghe, Virgil Clin etc.) au fost ndeprtați ca “demoniaci” și “rtciți” de la linia trasat cu nțelepciune de luminatul conductor Bivolaru.

Problema este c s-a acumulat un gen de “nțelepciune de VIP” la care și gurul de Trtșești ar trebui s fie atent, și pe care o rezum din spusele unei Ambrușe: “chiar dac greșim, Grieg nu ne face nimic pentru c suntem de-ai lui”. Adic din gașc, care știm toate dedesubturile, și nu se poate dispensa de noi. Adic, odat ce ai ptruns n cercul interior, unde se nvrt banii fraierilor și secretele cu jurminte spirituale ngrozitoare, ești “de-al lui” și nu va da niciodat pe bune n tine, indiferent pe cine nendreptțești și cte tmpenii ai face. Acesta este motivul real pentru care liderii MISA și permit s taie și s spnzure printre cursanți, cci ei știu c n realitate Grieg nu i va pedepsi niciodat pentru asta, ca s nu mai vorbim de a le face dreptate celor nedreptțiți de acești mici tirani.

Dac ar fi s se judece cu dreapt msur scrierile fantastice ale lui Dani Bozaru, primul care ar trebui s și retracteze “profețiile” fantasmagorice este chiar taica Bivolaru, care a fost primul care a dat cep la butoiul cu bazaconii n celebrele “profeții despre noul an” care, orict de vagi ncerca moșul s le scrie, ddeau greș n totalitate, astfel c pn ntr-un final a renunțat definitiv s mai profețeasc ceva la fiecare nceput de an.

Interesant este ns și msura, “remediul” gsit de iezoterici pentru a “repara” elucubrațiile bozariene. n articolul pedepsitor la adresa lui Dani Boaru, suntem anunțați cseria de articole intitulate „Problema interveniei extraterestre n contextul actual al omenirii” semnate de acesta urmeaz se fie “depublicat“. Termenul n sine nu exist n limba romn, fiind o inovație lingivstic, un fel de reversiune a publicrii, ce vrea s ne spun c articolele respective vor fi șterse de pe site.

ns, n publicarea articolelor respective, o vin au și cei din redacția yogaesoteric n frunte cu Gregorian Bivolaru, care au aprobat publicarea acelor materiale, dndu-le girul lor.

Ori, ștergerea greșelii semnific refuzul asumrii ei, din dorința menținerii unei imagini ce se revendic perfect, atitudine ce demonstreaz c MISA nu este pregtit s și recunoasc greșelile faț de nimeni, cu att mai puțin faț de cititorii yogaesoteric sau cursanții MISA.


CategoryCauze Naţionale

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer