Cic ia de la Lidl au bgat la ofert un model de lamp ultraviolet pentru ntrirea rapid a ojei pe unghii. Mari tmpiți ! Nu știu s fac afaceri ! Cți oameni și fac unghiile cu oj ? Probabil mai puțin de jumate, dac adunm toți metrosexualii la femeile ngrijite, și le scdem pe lesbienele brbtoase. Pi asta-i afacere ? S mizezi c nu se vor mai duce la manichiur doar pentru c și pot ntri oja acas mai repede ? Coaforul și manichiura sunt locuri unde te duci s fi tratat corect, rsfțat și apreciat, chestie pe care aparatul la cu ultraviolete nu l face.

Aaaa, era altceva dac scoteau niște lmpițe cu ultraviolete mici, pe baterii, de pus la breloc, așa la mișto. Alea s-ar fi cumprat ca pinea cald. S-ar fi nghesuit s cumpere toți traficanții, toți corupții și șpgarii din Romnia. Astzi cnd cel mai mare coșmar al infractorului este flagrantul, este vital verificarea banilor cu lampa de ultraviolent, pentru descoperirea eventualelor marcaje cu praf luminescent sau cuvinte șugubețe gen “MIT”, “DNA” și mai nou “ANAF”.

Parc vd cum s-ar nghesui la coad la LIDL cu snopuri de brelocuțe UV aruncate n coșul de cumprturi, toat floarea politichiei romnești, n frunte cu premierul… Amatori !

Cci la profesioniști, dac i cauți, vei gsi mereu o mic lamp ultraviolet, indispensabil activitților de control. O vei gsi la vameși, polițiști (mai ales de rutier), inspectori de tot felul (inclusiv ANAF !), ns dac i vei ntreba la ce o folosesc, vor ridica din umeri și ți vor zmbi tainic…

 

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares