În vreme ce politicienii se chinuie la televizor să ne demonstreze cât de importanți și de indispensabili sunt ei  pentru țară, realitatea din teritoriu ne arată exact contrariul.

Programul de 2 zile de lucru pe săptămână al parlamentarilor, cu 50 de vacanțe pe an, administrația publică locală decimată de DNA cu sute de primari, consilieri județeni și prefecți arestați, ne demonstrează că toți acești oameni nu erau în fapt necesari României. Mecanismul de stat funcționa din inerția legilor, și fără ei, căci majoritatea lor s-au ocupat mai mult cu furatul decât cu lucratul.

Treaba asta o știam, însă iată că acum este și mai evidentă: de luni de zile șeful guvernului refuză să organizeze alegeri parțiale pentru locurile vacante din Parlament și din administrația publică locală, chipurile din lipsă de bani pentru aceste activități.

În prezent, ar trebui organizate alegeri partiale in 14 colegii parlamentare, pentru 5 consilii judetene si mai multe primarii, dar România se dovedește încă o dată capabilă să meargă înainte și fără acești aleși cărora se pare că nimănui nu le simte lipsa. Ba poate că în unele locuri treaba merge chiar mai bine, că nu mai are cine să fure.

Iată că cu ajutorul tehnologiilor moderne ale justiției americane, implementate via Kovesi-DNA, România devine prima mașină autonomă, care merge și fără cârmaci. Probabil că după ce acest program pilot al justiției va trece de faza de testare, el se va aplica la nivelul întregii țări, prin arestarea întregii clase politice de hoți și mafioți, fără deosebire de apartenență politică – în frunte cu domnul Ponta. Din acel moment, probabil că Dacia românească va fi condusă pe pilot automat via GPS american, pe drumul către normalitate. Vom fi guvernați de la distanță, prin unde radio, de Guvernul Planetar. O fi bine, o fi rău ?!

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares