n vreme ce politicienii se chinuie la televizor s ne demonstreze ct de importani i de indispensabili sunt ei pentru ar, realitatea din teritoriu ne arat exact contrariul.

Programul de 2 zile de lucru pe sptmn al parlamentarilor, cu 50 de vacane pe an, administraia public local decimat de DNA cu sute de primari, consilieri judeeni i prefeci arestai, ne demonstreaz c toi aceti oameni nu erau n fapt necesari Romniei. Mecanismul de stat funciona din ineria legilor, i fr ei, cci majoritatea lor s-au ocupat mai mult cu furatul dect cu lucratul.

Treaba asta o tiam, ns iat c acum este i mai evident: de luni de zile eful guvernului refuz s organizeze alegeri pariale pentru locurile vacante din Parlament i din administraia public local, chipurile din lips de bani pentru aceste activiti.

n prezent, ar trebui organizate alegeri partiale in 14 colegii parlamentare, pentru 5 consilii judetene si mai multe primarii, dar Romnia se dovedete nc o dat capabil s mearg nainte i fr aceti alei crora se pare c nimnui nu le simte lipsa. Ba poate c n unele locuri treaba merge chiar mai bine, c nu mai are cine s fure.

Iat c cu ajutorul tehnologiilor moderne ale justiiei americane, implementate via Kovesi-DNA, Romnia devine prima main autonom, care merge i fr crmaci. Probabil c dup ce acest program pilot al justiiei va trece de faza de testare, el se va aplica la nivelul ntregii ri, prin arestarea ntregii clase politice de hoi i mafioi, fr deosebire de apartenen politic – n frunte cu domnul Ponta. Din acel moment, probabil c Dacia romneasc va fi condus pe pilot automat via GPS american, pe drumul ctre normalitate. Vom fi guvernai de la distan, prin unde radio, de Guvernul Planetar. O fi bine, o fi ru ?!

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *