Sfaturi pentru felații de succes

Pentru că Roxana Chirilă m-a inspirat profund cu articolul ei cu sfaturile pentru relații de succes, m-am gândit să fac și eu un articolaș inspirat nu din cărți, ci din realitate, despre reușita în viață a “femeilor de succes” din România.

Dacă aș face un top al femeilor de elită din societatea noastră, dar și al bărbaților – din păcate, vom descoperii că realitatea din teren, spune cu totul altceva decât cartea citită de Roxana, anume că numitorul comun, ingredientul secret al succesului este felația. Pe înțelesul tuturor, muia.

Chiar cele două denumiri întrebuințate pentru aceeași acțiune, indică un gen de dublă valență a actului sexual oral.

Felația se folosește cu precădere când o sugi, iar muia, când o dai la supt. Culmea este că oricare din această dublă conotație activă sau pasivă a actului duce către succes.

Muia/felația nu trebuie înțeleasă în acest context neapărat ca actul fizic, fiziologic sexual. Termenul transgresează în zona de adaptare și interacțiune socială, în care ordinea valorilor nu cunoaște decât două poziții: în genunchi, primind, sau în picioare, dând.

Dacă îți permiți să dai muie, înseamnă că ești centaur în domeniul tău și ai coaiele sau spatele necesare pentru asta, de unde și succes.

Dacă ești pus pe avansat prin făcut felații celor care te pot propulsa mai sus pe scara socială, atunci ești evident pe calea cea bună, căci vei fi răsplătit pentru obediența ta.

Exemple celebre și recente există destule, dacă amintim doar de cazul Elenei Udrea, unde muia a fost luată atât la propriu cât și la figurat.

A existat câte o Elenă fatidică în fiecare epocă – de la Elena din Troia cântată de Homer trecând prin Elena Lupescu a lui Carol a II-lea și apoi ajungând la Elena Ceaușescu, însă în cazul Elenei contemporane, s-a trecut de la muia prezidențială cu aere de Cotroceni – la muia penală, cu iz de beci domnesc.

Muia este folositoare nu doar în politică, ci și în relațiile de dragoste. O felație profesionistă le-a propulsat pe multe amatoare în poziție fruntașă, cu lăsarea în urmă a concurenței, căci în ziua de azi nevestele își câștigă bărbații nu cu bucătăreala (că oricine poate fi un masterchef la cantina din Carrefour), ci cu sex de calitate.

Evident, se vor găsi unii care mă vor condamna pentru cantitatea de muie pe cm pătrat din articolul acesta, dar hei, și Freud a fost acuzat că a sexualizat întregul domeniu al psihologiei, și uite unde a ajuns, că a dat muie tuturor criticilor din vremea sa.

În condițiile astea, mă gândesc să mă reprofilez și să deschid niște cursuri de felațio mentis, că poate se vând mai bine decât consultanța juridică.

Și că tot am pornit de la Roxana, un mic sfat ca de la… un bărbat către o femeie: cum dreaq să începi articolul cu fraza Citesc acum o carte de sfaturi despre…?! Dacă spui cititorilor că le povestești sfaturi dintr-o carte, ai pierdut deja 90% din cititori, recte ăia din categoria care vor sfaturi din viața și experiența ta, ca să te vadă cum gândești și ce ai înțeles de la viață.

 • zars

  Roxanita,fa-i lui Rapcea o felatie mica,sa-i treaca ideea tampita ca face publicitate la blogsorul tau:)))

 • Neele

  Vai ce a iesit! Nu se poate!

  :))

 • FREEDOM

  cf -un gram de pactica valoreaza cit de teorie rezulta ca mai bine se apuca sa ia muie decit sa citeasca teorii, sfaturi samd . Si inca o chichita ptr succes plenar este amanuntul urmator : femeia care nu inghite sperma isi bate joc de munca ei . Deci degeaba ia muie cititoarea
  noastra daca nu pune in practica si inghitirea slobozului , ptr simplu fapt ca asta face diferenta . Spor la luat muie . Adevarul este ca orice catarama e mult mai frumoasa cind sta lipita de fruntea ei . pac pac

 • MR

  Se pare că unii chiar îmi iau în serios derapajele literar-umoristice. În cazul ăsta, pentru ca doamnele să nu se simtă discriminate, astăzi voi scrie despre cunilingus 🙂

 • FREEDOM

  sint ptr eficienta , nu discriminare….. deci pot sa vina si
  ele cu completari , nu le tine nimeni

 • FREEDOM

  sint ptr eficienta , nu discriminare….. deci pot sa vina ele cu completari , nu le tine nimeni

 • just me

  Daca tie ti se pare umoristic sau literar. ai o problema

 • Neele

  just me: it’s just a job. either you’re good at it or you suck.
  oh wait! it’s the same thing. 🙂
  good luck with it!

 • Neele

  @just me:
  Iar altadata sa faci consacrare inainte de a deschide gura pentru ca nu stii ce karma ai tu, daramite s-o mai cunosti si pe a altora.

 • justme

  @Neele
  Inteleg ca vrei sa-mi comunici ceva dar nu am inteles ce.
  Poti, te rog sa ma lamuresti?
  Ce-i cu job-ul? Ce-i cu karma?

 • FREEDOM

  @just me , mai ridem si noi tu chiar nu sti de gluma? E foarte umoristic , stai linistit ca se practica la MISA de multi sefi cu shakti-urile lor . Sau nu stiai ? Daca nu stiai chiar ai o problema , asa ca vezi e realitatea neinflorita . Multi BRAVEHEART au facut si mai fac faza asta ptr ca e coplesitoare , desi textele sacre infiereaza asa ceva . Problema la MISA este ca multe vip-ULI merg pe burta cu multe . In fine sau dus cu toate , au trecut vremurile cind aveam chef de comentat .

 • Neele

  Ohohoho, ce-am facut! Rusine sa-mi fie!
  Macar sa fi luat pe mine o fusta neagra. :))

  @Freedom:
  Thanks! Take care! 😉

 • just me

  N-am priceput nimic,, probabil e problema mea, oi fi pe blogul gresit!

 • Neele

  Atunci fa bine si te da jos de pe blog pana n-ai surprize! 🙂

 • iona

  Mai e valabil?Mai sint procese pe rol?:
  http://www.politiaromana.ro/ro/most-wanted/bivolaru-gregorian

 • Neele

  @iona:
  Intimidarea directa a populatiei:
  http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=8415

 • Neele

  Asa se fac noi victime. Se aseaza sub nasul inocentilor sub pretextul de asane.
  Iar coordonatoarea, daca nu era Freedom, si acum mi-ar fi soptit vrajeli la ureche.
  E greu cu adusul dovezilor dar asa este.

 • iona

  Doar eram curios de ce a ramas in most wanted- fara alte conotatii. Sincer imi pare rau pt el ca a trecut prin asta, dar ce putem face noi muritorii de rand…Fiecare isi are lectiile lui pe deplin suficiente…
  Schimband registru am gasit asta:
  https://www.youtube.com/watch?v=_qAq9xMGIqc
  Mi-a placut cat de repede evolueaza oamenii de acolo, desi Mooji a aparut doar de putin timp…
  Va urez doar de bine.

 • Neele

  A ramas din cauza victimelor.
  Ceea ce imi aduce aminte de cele 7500 de suflete din Nepal.
  Trebuie sa ma retrag pentru cautari interioare.

 • Neele

  Imi cer scuze de celalalt comment! Am mancat un “n”.

  A ramas din cauza victimelor.
  Ceea ce imi aduce aminte de cele 7500 de suflete din Nepal.
  Trebuie sa ma retrag pentru cautari interioare.