La rugămintea unor foști colegi din MISA, comentez un pic ultimele evenimente din școala de yoga a fugarului Gregorian Bivolaru.

Monica Dascălu, figură proeminentă a conducerii MISA din România, a scăpat porumbelul sincerității la ședința cu instructorii de yoga din MISA, afirmând că “nu toată corespondența ajunge întotdeauna la Grieg” Adică bilețelele, scrisorelele, cererile, plângerile și petițiile adresate magistrului Bivolaru sunt sortate, triate și doar o mică parte din ele primesc răspuns de la GB, de restul ocupându-se conducerea multiubită.

Treaba asta se știa de mult, o aflasem direct din gura Lăcrămioarei Visterneanu, care îmi spunea cu nonșalanță prin 2004-2005 că ea răspunde de fapt la biletele trimise lui Grieg, “comunicând cu el prin powa”.

Acum, treaba asta că unii au instalată din service antenă de comunicare cu maestrul în creștetul capului și alții nu, e discutabilă, însă minciuna (sau persistarea în minciună) nu este în nici un caz scuzabilă sau, mai rău, acceptabilă.

Căci au fost prea multe decizii proaste luate de colectivul de conducere lăsat la cârma MISA de către GB. Iar toate astea nu duc decât la o singură concluzie, anume că Gregorian Bivolaru a pierdut controlul și conducerea mișcării, rămânând o simplă figură emblematică… și cam atât.

Evident că adevărul deranjează pe cei interesați în menținerea aparențelor, pe cei ce exercită puterea absolută în MISA, în numele Maestrului. De unde și necesitatea dezmințirilor (sau mai bine spus DES-MINȚIRII) disperate ale Monicăi Dascălu, de pe yogaesoteric.

Așa, ca într-o doară, întreb și eu, deși deja nu mai contează:

  • decizia de a-l da afară în plină iarnă, în ajunul Crăciunului, din casa pusă la dispoziție de Ambărușe, pe avocatul Dumitru Nițurad, salvatorul providențial din arest al lui Gregorian Bivolaru, provine de la Grieg sau “a fost primită prin powa” de trio-ul Claudiu-Nicușor-Lăcrămioara ?
  • decizia ca subsemnatul să fie suspendat de la cursurile de yoga pe o perioadă de 3 ani – la doar câteva zile după întâlnirea personală cu Gregorian Bivolaru, în care eu anticipasem (ce clarvăzător sunt !) această măsură, iar GB mă asigurase că nu vor fi luate nici un fel de măsuri împotriva mea – de la cine a venit ? Tot de la oamenii cu antenuțe pe scăfârlie ?!

Și dacă tot vorbim de antenuțe, nu putem să nu o dăm un pic și peextratereștrii lui Bozaru. Yogaesoteric publică un articolaș-interviu sec, în care Gregorian Bivolaru îi dă lovitura finală lui Danny B., tristul redactor de cursuri de yoga ajuns acum de râsul cursanților datorită poveștilor cu șerpilieni.

Practic, magistul GB dezminte tot, în fraze repetitive luate parcă din declarațiile date la parchet (“Nu. Eu nu am afirmat niciodată aceasta.”), lepădându-se de rătăcirile înfocatului iubitor de extratereștri și reproșându-i acestuia că “deși noi le-am pus la dispoziție unele relatări și înregistrări legate de unele experiențe personale pe care le-am avut în această direcție, pentru a le folosi în conferințele, articolele și documentarele lor, cu toate acestea ei nu au pomenit nimic despre această experiență inedită și autentică de comunicare cu o civilizație extraterestră.” Care relatări !? care înregistrări ?! Vă referiți la asta, stimabile, de la prietenul Vrillon ?

Și în final, tot yogaesoteric anunță că Uraaaaaa, s-a redactat hotărârea din dosarul de la Cluj, dar nuuu, nu o publicăm să vă faceți o părere personală, v-o “traducem” noi în foileton, că voi sunteți prea proști (după 25 de ani de yoga la MISA) să înțelegeți ce citiți și, Doamne ferește, poate înțelegeți altceva.

Și dacă tot se dau citate din hotărâre (semn neîndoios că au primit-o), iaca o postez și eu, spre descărcare și lecturare de cei curioși să afle direct și fără comentarii sau fraze scoase din context, cum și de ce s-a dat achitarea.

Luați și citiți: http://rapcea.ro/wp-content/uploads/2015/06/hotarare-cluj-fond-bivolaru.pdf

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares