Din nou MISA. Capitolul – Până la “Dumnezeu”, te mănâncă “sfinții” (sau extratereștrii, după caz)

La rugămintea unor foști colegi din MISA, comentez un pic ultimele evenimente din școala de yoga a fugarului Gregorian Bivolaru.

Monica Dascălu, figură proeminentă a conducerii MISA din România, a scăpat porumbelul sincerității la ședința cu instructorii de yoga din MISA, afirmând că “nu toată corespondența ajunge întotdeauna la Grieg” Adică bilețelele, scrisorelele, cererile, plângerile și petițiile adresate magistrului Bivolaru sunt sortate, triate și doar o mică parte din ele primesc răspuns de la GB, de restul ocupându-se conducerea multiubită.

Treaba asta se știa de mult, o aflasem direct din gura Lăcrămioarei Visterneanu, care îmi spunea cu nonșalanță prin 2004-2005 că ea răspunde de fapt la biletele trimise lui Grieg, “comunicând cu el prin powa”.

Acum, treaba asta că unii au instalată din service antenă de comunicare cu maestrul în creștetul capului și alții nu, e discutabilă, însă minciuna (sau persistarea în minciună) nu este în nici un caz scuzabilă sau, mai rău, acceptabilă.

Căci au fost prea multe decizii proaste luate de colectivul de conducere lăsat la cârma MISA de către GB. Iar toate astea nu duc decât la o singură concluzie, anume că Gregorian Bivolaru a pierdut controlul și conducerea mișcării, rămânând o simplă figură emblematică… și cam atât.

Evident că adevărul deranjează pe cei interesați în menținerea aparențelor, pe cei ce exercită puterea absolută în MISA, în numele Maestrului. De unde și necesitatea dezmințirilor (sau mai bine spus DES-MINȚIRII) disperate ale Monicăi Dascălu, de pe yogaesoteric.

Așa, ca într-o doară, întreb și eu, deși deja nu mai contează:

 • decizia de a-l da afară în plină iarnă, în ajunul Crăciunului, din casa pusă la dispoziție de Ambărușe, pe avocatul Dumitru Nițurad, salvatorul providențial din arest al lui Gregorian Bivolaru, provine de la Grieg sau “a fost primită prin powa” de trio-ul Claudiu-Nicușor-Lăcrămioara ?
 • decizia ca subsemnatul să fie suspendat de la cursurile de yoga pe o perioadă de 3 ani – la doar câteva zile după întâlnirea personală cu Gregorian Bivolaru, în care eu anticipasem (ce clarvăzător sunt !) această măsură, iar GB mă asigurase că nu vor fi luate nici un fel de măsuri împotriva mea – de la cine a venit ? Tot de la oamenii cu antenuțe pe scăfârlie ?!

Și dacă tot vorbim de antenuțe, nu putem să nu o dăm un pic și peextratereștrii lui Bozaru. Yogaesoteric publică un articolaș-interviu sec, în care Gregorian Bivolaru îi dă lovitura finală lui Danny B., tristul redactor de cursuri de yoga ajuns acum de râsul cursanților datorită poveștilor cu șerpilieni.

Practic, magistul GB dezminte tot, în fraze repetitive luate parcă din declarațiile date la parchet (“Nu. Eu nu am afirmat niciodată aceasta.”), lepădându-se de rătăcirile înfocatului iubitor de extratereștri și reproșându-i acestuia că “deși noi le-am pus la dispoziție unele relatări și înregistrări legate de unele experiențe personale pe care le-am avut în această direcție, pentru a le folosi în conferințele, articolele și documentarele lor, cu toate acestea ei nu au pomenit nimic despre această experiență inedită și autentică de comunicare cu o civilizație extraterestră.” Care relatări !? care înregistrări ?! Vă referiți la asta, stimabile, de la prietenul Vrillon ?

Și în final, tot yogaesoteric anunță că Uraaaaaa, s-a redactat hotărârea din dosarul de la Cluj, dar nuuu, nu o publicăm să vă faceți o părere personală, v-o “traducem” noi în foileton, că voi sunteți prea proști (după 25 de ani de yoga la MISA) să înțelegeți ce citiți și, Doamne ferește, poate înțelegeți altceva.

Și dacă tot se dau citate din hotărâre (semn neîndoios că au primit-o), iaca o postez și eu, spre descărcare și lecturare de cei curioși să afle direct și fără comentarii sau fraze scoase din context, cum și de ce s-a dat achitarea.

Luați și citiți: http://rapcea.ro/wp-content/uploads/2015/06/hotarare-cluj-fond-bivolaru.pdf

 • FREEDOM

  Un singur lucru trebuie spus despre MISA : LIPSA sinceritatii , nici nu mai conteaza starile traite daca nu exista o sinceritate totala indiferent de situatie . DASCALU saracuta a ajuns o jena de om spunind ca din neatentie a rostit adevarul care se stia de muuulllti ani . Deci adevarul rostit din greseala este retractat ca nu cumva cei raivoitori si indirjiti sa mai arunce comentarii rautacioase . De cind este adevarul in mintea acestei ametite ceva rau ? Aici se vede cine a avut coloana si nu a mai lins unde a scuipat : ANGELA , NARCIS , CLAUDIU , LIVIU si altii . DASCALU nu a avut coloana si e jalnic ca dupa 25 de ani sa ajungi sa te minti pe tine insuti desi ai pretentia ca esti pe calea yoga . La fel cum a facut si Cristi NEACSU cu declaratia ca ba G a zis ca MISA si-a ratat misiunea , ba dupa 7 zile nu a inteles lumea bine . Aceasta scoala este in deriva morala de multi ani . Au numit pompos congresul international de yoga cind de fapt toti care vin sint oamenii lor . Ei sint din ce in ce mai putini si incearca sa intoarca lumea inapoi ca pe vremuri insa atunci exista niste omenie , iubire , inocenta , daruire si sinceritate pe cind azi nu mai exista decit schisma interioara in inima scolii si anume in ashramisti . E greu sa recunoasca sincer ce simt si ce indoieli au ptr ca au investit psihologic toata viata lor in MISA si in G si daca ar fi sinceri si ar recunoaste fata de ei insisi ca ceva sa rupt ar nega sensul vietii lor prin care traiesc si din care isi extrag identitatea falsa personala , imaginea lor despre ei insisi in povestea MISA , yoga si calea spirituala . De aceea ca sa nu ajunga sa se simta groznic de singuri trebuie sa nu fie dati afara de la curs si ptr asta sint in stare asa retracteze chiar si adevarul faptic si cel rostit de ei .. asa cum a facut aceasta MONICA . E dureros si jalnic ca dupa 25 -30 de ani sa nu existe nici macar sinceritatea , coloana vertrebrala si totusi sa vorbeasca de stari , kundalinii si samadhi si eliberare . Vorbim de eliberare insa nu avem nici coloana ,psihologic vorbind . Nu sint clarvazator insa am simtit de multi ani chiar fara sa stiu ca sa confirmat de unu altul ca biletele nu ajungeau la G si ca cineva isi permitea sa raspunda , cu siguranta ca multi au simtit asta sau macar au banuit . Asa ca toata practica lor yoga e in van dupa cum spunea si SWAMI SHIVANANDA : nu puteti intra in samadhi ptr ca nu puteti intra in dhyana , nu putetim intra in dhyana ptr ca nu puteti intra in dharana …… ……..si nu puteti mentine asana perfecta ptr ca nu respectati cu adevarat yama si nyama -. E dezolanta traiectoria acestei scoli care pronise fabulos de frumos si minunat . Amin .

 • FREEDOM

  Pe zi ce trece mai da cite o figura importanta a scolii cu bita in balta si adevarul gol golut iese la iveala oricit incearca niste oameni cu pretentii de yoghini sa il impiedice . A cita persoana de la virf este care isi da cu stingul in dreptul dupa o viata de yoga ? Dupa ce ai pretentia ca ai facut yoga o viata de om te trezesti ca faci lucruri atit de jenante incit nu mai e nimic de zis in afara de resimtirea unui sentiment de durere (a cita oara ? ) si dezamagire profunda fireasca atunci cind constati a nu stiu cita oara ca acesti oameni care vin in fata oamenilor (si in trecut si a noastra ) efectiv nu sint in stare sa fie normali , sinceri , directi si autentici . Cind vezi ce atitudini jalnice manifesta conducatori si instructori ai scolii dupa atitia ani in care au venit si au predat yoga intelegi crudul , tristul si durerosul adevar si anume ca ei doar au mimat asta . Ce altceva sa vezi in duplicitatea lor , in lipsa de fermitate ? Ce mai ramine de vazut daca astea nu sint ? Sa speri in continuare ca lucrurile vor intra in normal( desi faci asta de citi ani?) si tot nu intra in normal , nu intelegi ca iti irosesti timpul , viata ta in niste fantasme promise de niste oameni si printre astfel de oameni daca nu falsi macar nepuntinciosi in a sta drepti in viata si care nici ei nu sint integrii spiritual ? Intrebarea este : cit sa mai acorzi credit unor oameni nerealizati ? Ca realizati nu sint , asta e clar la ce viata glumeata dpdv moral duc … si viata le mai si joaca feste facind sa iasa la iveala giumbuslucurile lor personale -materiale . Nu e asa ca sint amuzanti , totusi ?

 • FREEDOM

  in MISA exista din plin LIPSA sinceritatii ……………………..fata de oameni si fata de ei insisi ca si formatori spirituali , asa ca asta e si nu ai ce-i face daca astea sint faptele si evidenta neintrerupta de ani si ani

 • Domino

  Monica Dascalu prosteste si manipuleaza cursantii MISA de ani de zile. Sau asa crede ea. Cine o cunoaste, observa ca mintea ei a devenit luciferica de atata mintit si manipulat. Fata asta e demna de mila daca propune oamenilor sa citeasca o asemenea DES-MINTIRE ca cea aparuta de curand pe yogaesoteric.

 • Django
 • Domino

  M.R. cred ca au trecut 4 ani de cand comunistii care stapanesc MISA, ti-au interzis sa mai practici yoga alaturi de colegii si prietenii tai. Acum se fac ca ploua. Era vorba de o suspendare de 3, nu de 4 ani. Normal ar fi ca sefii MISA sa te cheme inapoi la curs, ca sa arate ca-si respecta deciziile. Macar atat.

 • MR

  M-am mai întâlnit pe stradă cu unii șefi din MISA. Fie m-au ignorat, fie au întors capul, să nu fie obligați să mă remarce și să mă salute. Deci, dacă aveau ceva să îmi comunice, o puteau face direct.
  Pe de altă parte, nimeni nu îmi poate interzice practica yoga, nu îmi poate lua amintirile, rezultatele propriei practici sau cheful de a practica yoga. Yoga se poate face oriunde. Inclusiv la MISA. Dacă voi fi anunțat că a încetat suspendarea, mă voi duce în continuare să practic yoga la MISA – cu mențiunea că voi face asta doar dacă prezența mea acolo nu va fi o sursă de stres și dureri de cap (dizarmonie) pentru unii. Intenția mea este să obțin mai mult echilibru și pace interioară, nu să pierd și bruma pe care am dobândit-o până acum

 • Django

  @Felina, șterge, te rog, primul mesaj, că nu au mers diacriticile. Îl pun din nou aici.

  [Care relatări !?]

  În 2008 Gregorian a pretins că a contactat extratereștrii care au „revelat” referendumul:

  „[…] am verificat prin intermediul unor experiențe spirituale directe existența sursei extraterestre care se află în spatele acestui mesaj.”

  Textul, modificat abil de Bivolaru, apăruse pe un forum dedicat OZN-urilor în 2003. El e invenția unui păcălici pe nume Eric Julien.

  Două citate care arată că Eric Julien e (era) bolnav psihic:

  „Unul din extratereștrii benefici, Cristos, va reveni pe Terra în curând. (…) Isus Cristos este o ființă excepțională, anunțat de Scripturile Iudaice, căruia extratereștrii i-au modificat corpul pe la 30 de ani, și ale cărui puteri magice au rezultat din colaborarea sa cu extratereștrii evoluați, care l-au transformat fizic pentru a arăta lumii statutul său divin, adică imortalitatea sa” (extras din cartea lui Eric Julien Întoarcea lui Cristos).”

  „Următoarea etapă e chiar și mai bulversantă. E Sfârșitul Lumii, în cursul căruia oamenii cei mai evoluați sunt invitați să devină nemuritori, cum a anunțat Isus Cristos. (…). Cei care vor avea legătură cu Ascensiunea vor fi informați secret prin telepatie, vis lucid sau contact direct fizic cu un extraterestru de acum până în 2012. (…) Apoi doar pentru unii transformarea corpului într-un corp capabil să se încarneze la voință și să facă miracole, la fel ca extratereștrii benefici, va fi realizată. Veți reveni mai târziu pe acest Pământ care va fi între timp ras complet. 1000 de ani de ucenicie, fraternitate și miracole zilnice în lumea materială vă vor fi oferite înainte de a alege viața spirituală în lumea imaterială și înainte ca un nou ciclu de ucenicie al Epocii Întunericului să revină pe Pământ. Dacă aveți copii sau animale inofensive, ele vor fi binevenite să se îmbarce. Vă rog, nu le lăsați să cadă. Protejați ce e fragil și fără apărare. (…) Nu urcați niciodată într-un vas colțuros (triunghiuri etc). Niciun exercițiu nu vă va fi util pentru a primi invitația de a vă îmbarca. La momentul potrivit, cei care sunt deja pe listă vor fi chemați. Aveți credință, cum am avut de atât de mult timp, Iubiți și surâdeți. Lumina e pe punctul de a învinge întunericul pentru 1000 de ani de Epocă de Aur. Pacea să fie cu voi!
  Întru fraternitate, Fort Oglethorpe, Georgia, SUA, 24 aprilie 2009.
  Eve et Eric.” (Scrisoarea mesagerilor)

  Interesant. Gregorian contactează civilizații extraterestre care sunt contactate și de bolnavi psihic. Ce spune asta despre Bivolaru? Că e dement și el? Că a mințit ca porcul?

  Apropo, au trecut ani de la referendum. Unde-s extratereștrii? 🙂

 • Django

  @Felina, te rog să ștergi primul mesaj, că e ilizibil. O să încerc din nou după ce îl ștergi. Mulțumesc.

 • Bunul Simt

  Sa va zic ce am patit cand am citit DES-MINTIREA lui M.D.?
  Aveam un pahar cu apa in mana si ma pregateam sa beau. N-am mai putut…A INGHETAT APA…
  Asta nu este tot.
  Sa va zic ce am patit dupa ce am sunat imediat un prieten ca sa aflu ce a zis M.D. la intalnirea cu instructorii?…probabil ca intuiti…
  S-A DEZGHETAT APA LA LOC.
  Iata cum am ajuns prin propie experienta sa realizez ca materia are inteligenta.

 • Neele

  martora Ambăruș Gabriela (fila 124, vol. V):
  „Nu l-am auzit niciodată pe inculpatul Bivolaru sa susțină sau sa ne ceara acest lucru, ca ar fi un guru, un lider spiritual, un iluminat, e doar problema celor care au lansat aceste vorbe, eu considerandu-le afirmații rau
  voitoare.”

  Draga mea G.A.,
  Iti aduci aminte de un cursant pe nume Sandu? Iti aduci aminte cum l-ai facut de doi bani printre alti cursanti desi avea nevoie acuta sa se simta integrat?
  Iti aduci aminte cum a ajuns sa caute in disperare poze cu gurul. Nu iti aduci aminte.
  Dar stii de ce draga mea?
  Pentru ca mie mi le-a aratat.

  Esti zero instructor.

 • Neele

  Scuze pentru semnul de intrebare lipsa! N-am mancat inca de de dimineata. Sau poate am mancat. Pana ma hotarasc daca da sau nu, iata-l!

  ?

 • hogea

  Se pare ca cei de la yogaesoteric nu au citit aceeasi hotarare cu cea publicata de Mihai aici. Pe yogaesoteric se afirma inca din titluri ca “acuzațiile aduse lui Gregorian Bivolaru și altor yoghini sunt complet nefondate” si ” Motivarea verdictului de la Cluj: faptele de care au fost acuzați yoghinii nu au fost săvârșite”.
  Din cate am citit eu in hotarare, se spune ca:
  – unele fapte penale sunt prescrise (a trecut prea mult timp de la savarsirea lor) – filele 120-125 din hotarare. Deci nu se poate MINTI CU NERUSINARE ca achitarea s-a dat pe motiv ca “faptele de care au fost acuzați yoghinii nu au fost săvârșite”, ci pentru ca trecerea timpului le-a salvat pielea.
  – trecerea frauduloasa a frontierei a fost abrogata in 2012, motiv pentru care GB a fost achitat pentru faza cu peruca, iar nu pentru ca nu ar fi savarsit fapta.
  – pe infractiunea cea mai grava – cea de trafic de persoane, GB a fost achitat pentru ca instanta a anulat probele facute de procurori pe motiv ca acestia le-au obtinut prin abuzuri. De unde si solutia de achitare in ideea ca fara probe legal administrate, judecatorul nu poate da o solutie de condamnare, deoarece “indoiala cu privire la vinovatie este in favoarea faptuitorului”. Deci iarasi, nici vorba de ne-savarsirea faptelor, ci doar lipsa unor probe legal obtinute. Daca nu ma insel, aceeasi problema s-a pus si in dosarul cu Madalina Dumitru. La fond si in apel judecatorii au spus ca probele au fost obtinute ilegal pentru ca in recurs sa le considere legale si sa il condamne pe GB la 6 ani de puscarie cu executare, daca va fi prins.

  CONCLUZIE: pe yogaesoteric se minte de ingheata apele din Constinesti in plin august

 • alexman

  Monica,

  Fericit e omul prin gura caruia Adevarul vorbeste chiar fara ca el sa isi dea seama. Rizi si iti vine sa pui mana la gura ca sa o opresti caci nu stii ce se va intampla. Sper ca ai ajuns la asta din moment ce ai uitat sa te cenzurezi. Continua chiar daca vei fi data afara…Incepe sa spui despre toate si vei avansa ca o racheta. Merita!!!Vei face mult bine celor din jur.Succes!!!

 • Dragilor, pana n-am auzit pe la televiziuni despre MISA nu stiam de existenta acestei scoli yoga. M-a intrigat din primul moment logistica pusa in miscare pentru a-i murdari cat mai mult imaginea. Intr-o tara distrusa in 25 de ani de clasa politica in care se fura ca in codru, cu evaziune fiscala de peste 50 miliarde de euro numai pe la frontiere, in care companiile straine fac ce vor ele, in care politia, jandarmeria sri, sie, die,si care mai sunt comit abuz dupa abuz, in care prostitutia este generalizata in toata tara, coruptie, bande care se rafuiesc in plina zi, deci intr-o tara bagata in rahat pana peste cap, toate tunurile sunt puse pe MISA. Pentru mine este clar ca se incearca distragerea atentiei opiniei publice de la problemele cu adevarat importante.
  Rasfoind articolele de pe acest site am abservat ca majoritatea sunt impotriva MISA, deci scopul sau nedeclarat este haituirea acestei scoli. Ce importanta poate avea o scoala cu cateva zeci sau sute de cursanti in ansamblul societatii romanesti de astazi? ZERO BARAT.
  La scoala am invatat ca idiotii au idei putine dar foarte, foarte fixe.
  Fixatia d-lui Rapcea pentru MISA nu are explicatie decat daca este platit sa faca acest lucru. Din tot ce am gasit despre MISA este clar ca belelele lor au inceput dupa ce Bivolaru a facut declaratii impotriva masoneriei si imediat Nastase a primit ordine sa-i anihileze. Asta-i toata filozofia. Ce-i mai rau este ca un asemenea site este finantat din bani publici (probabil prin SRI) ca altfel nu vad nici o logica ca domnul Rapcea sa-si piarda atat de mult timp cu o chestiune derizorie in comparatie cu problemele reale ale tarii.

 • prc

  “R O M Â N I A
  TRIBUNALUL CLUJ
  SECȚIA PENALĂ
  Dosar nr. 22351/3/2007
  SENTINȚA PENALĂ NR.62/2015
  Ședința publică de la 11 Februarie 2015
  Instanța constituită din:
  PREȘEDINTE Ariana-Lăcrimioara Ilieș
  Grefier Diana Călugăr

  ……………
  PENTRU ACESTE MOTIVE
  ÎN NUMELE LEGII
  HOTĂRĂȘTE

  …………………………..
  In temeiul art.5 și art.155 al.4 NCP, art.396 pc.6 rap. la art.16 pc.1 lit.f
  NCPP, dispune încetarea procesului penal față de inculpatul BIVOLARU
  GREGORIAN, constatându-se intervenirea prescripției răspunderii penale față
  de infracțiunile de:
  – inițiere sau constituire a unui grup infracțional organizat prevăzută de art.
  367 al. 1 teza I din noul Cod penal (vechea reglementare – art. 7 al. 1 teza I
  coroborat cu art. 2 lit. a și b pct. 12 din Legea nr. 39/2003);
  – instigare la discriminare prevăzută de art. 369 din noul Cod penal (vechea
  reglementare – art. 317 din vechiul Cod penal);
  – promovare a ideologiei fasciste, rasiste sau xenofobe prevăzută de art.5 teza
  a II-a din O.U.G. 31/2002,
  – trecere ilegală a frontierei de stat prevăzută de art. 262 din noul Cod penal
  (vechea reglementare – art.70 al.1 din O.U.G. 105/2001);
  – instigare la ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea liniștii publice
  prevăzută de art. 375 rap. la art. 47 din noul Cod penal (vechea reglementare
  – art. 321 al.1 din vechiul Cod penal).
  I. În temeiul art.396 pc.5 rap. la art.16 pc.1 lit.a NCPP, dispune
  achitarea inculpatului BIVOLARU GREGORIAN de sub învinuirea comiterii
  infracțiunii de trafic de persoane prevăzută de art. 12 al. 1 și al. 2 lit. a
  coroborat cu art. 2 pct. 2 lit. b din Legea nr. 678/2001, modificată, cu aplic. art.
  41 al. 2 C.p. (noua reglementare – art. 210 al.1 lit. a NCP).
  II. În temeiul art.102 al.2 și 4 NCPP, constată nelegalitatea:
  – probelor obținute prin interceptările telefonice și înregistrările audio și dispune
  excluderea mijloacelor de probă constând în procesele-verbale de consemnare a
  convorbirilor inculpatului BIVOLARU GREGORIAN.
  – proceselor-verbale de percheziție întocmite cu ocazia perchezițiilor efectuate
  în datele de 18.03.2004, 19.03.2004, 21.03.2004, 22.03.2004 și 23.03.2004 și
  dispune excluderea din probatoriu a tuturor faptelor constatate și obiectelor
  ridicate și consemnate în procesele-verbale de percheziție nelegale.
  – probelor constând în rapoartele de constatare tehnico-științifice din vol.35-42
  din D.U.P. 6D/P/2004, rapoartele de constatare întocmite de Asociația
  Psihologilor din România, Comisar șef psiholog Petrescu Luminița, psihologul
  Tudorel Butoi, precum și a Studiilor întocmite de Mario Sorin Vasilescu și
  Preotul Sterea Tache.
  III. Respinge toate acțiunile civile ca neîntemeiate.
  IV. În temeiul art. 399 pct. 1 NCPP, dispune revocarea măsurii arestării
  preventive dispusă prin mandatul de arestare preventivă nr. 171/U din
  15.04.2005 emis de către Secția I Penală a Tribunalului București în Dosarul nr.
  2399/2005 prin care s-a luat măsura arestării preventive a inculpatului Bivolaru
  Gregorian sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prev. de art. 12 al. 1 și 2
  130
  coroborat cu art. 2 pct. 2 lit. b din Legea nr. 678/2001 și de art. 7 al. 1 din Legea
  nr. 39/2003.
  V. În temeiul art. 397 și art. 404 al. 4 lit. c NCPP, dispune:
  – ridicarea măsurii asiguratorii a sechestrului asupra imobilelor din
  București, sector 5, str. Sergent Turturică, nr. 123 și București, Str. Sg. Mușat
  Constantin nr.l, bl.16, sc.A, ap.3 dispusă prin Ordonanța nr. 6D/P/2004 din
  23.05.2005,
  – restituirea tuturor bunurilor ridicate cu ocazia percheziției imobiliare din
  data de 18.03.2004 la imobilul din București, Str. Sg. Mușat Constantin nr.l,
  bl.16, sc.A, ap.3 și menționate în procesul-verbal de percheziție atașat la dosarul
  cauzei la filele 584 – 588, vol. 4 din dosarul de urmărire penală.

  De la V sare direct la VIII? (pag 129 – 130)
  ……………………………………….
  De remarcat expresiile repetitive ” constată nelegalitatea”, “Respinge toate acțiunile civile ca neîntemeiate”, “revocarea măsurii arestării preventive “, “ridicarea măsurii asiguratorii a sechestrului asupra imobilelor”, “restituirea tuturor bunurilor ridicate cu ocazia percheziției imobiliare”, “principiul in dubio pro reo”
  ——————-
  pag 106-108
  “Este ușor de observat și de făcut corelația că abia după ce
  107
  martora Dumitru Ionela Cristina a dat declarația din 23.06.2004, în care a
  afirmat că este sigură că inc. Bivolaru Gregorian nu a săvârșit infracțiunea de act
  sexual cu minora Mădălina Dumitru, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel
  București a început urmărirea penală împotriva ei pentru complicitate la
  infracțiunea de trafic de minori și a luat simultan și măsura indisponibilizării
  imobilului proprietatea personală a acesteia din București, sector 5, str. Vasile
  Grozavu, nr. 2, măsură luată prin Rezoluția nr.720/P/2004 din 06.08.2004.
  Instanța apreciază că teama de a nu fi condamnată la o pedeapsă cu
  închisoarea, precum și teama de a nu își pierde imobilul proprietate personală au
  determinat-o pe Dumitru Ionela Cristina să încalce legea și să săvârșească
  infracțiunea de mărturie mincinoasă.
  Este evident că aceasta a făcut o înțelegere cu Parchetul, în sensul de a
  accepta să își modifice declarația din 23.06.2004 și de a face apoi afirmații
  mincinoase împotriva inc. Bivolaru Gregorian, în schimbul scoaterii sale de sub
  urmărire penală și al ridicării măsurii indisponibilizării imobilului său.
  Înțelegerea s-a concretizat mai întâi prin emiterea Rezoluției nr.
  2361/P/2004 din 31.08.2004 a Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București,
  prin care s-a dispus scoaterea de sub urmărire penală a învinuitei Dumitru Ionela
  Cristina și ridicarea măsurii indisponibilizării imobilului său din București, str.
  Vasile Grozavu nr. 2, sector 5. Astfel, în mod paradoxal, și fără nici un
  argument juridic, la mai puțin de o lună de la începerea urmăririi penale, fără a
  se mai face noi probe în cauză în sensul celor reținute în rezoluția nr.
  2361/P/2004 din 31.08.2004, Dumitru Ionela Cristina este inexplicabil scoasă de
  sub urmărire penală. De asemenea, Parchetul a mai dispus simultan și ridicarea
  măsurii indisponibilizării imobilului învinuitei Dumitru Ionela Cristina, acesta
  fiind înstrăinat imediat de către aceasta.
  La două zile după ce este scoasă de sub urmărire penală, în data de
  01.09.2004, aceasta formulează plângere penală împotriva inc. Bivolaru
  Gregorian și a conducerii MISA pentru infracțiunea de trafic de persoane (fila
  144, vol. 89).
  Așa cum s-a arătat, aceastǎ schimbare a poziției adoptate de Dumitru
  Ionela Cristina a fost fǎcutǎ dupǎ ce Parchetul a început urmǎrirea penalǎ
  împotriva acesteia pentru complicitate la infracțiunea de trafic de minori și dupǎ
  ce împotriva ei s-a instituit mǎsura indisponibilizǎrii în vederea confiscǎrii a
  bunurilor sale imobile, respectiv al imobilului din București, sector 5, str. Vasile
  Grozavu, nr.2.
  Aceasta demonstrează foarte clar că Dumitru Ionela Cristina a fost
  dispusă să facă afirmații mincinoase în această cauză cu intenția evidentă a
  acesteia de a se disculpa față de acuzația de complicitate la trafic de minori, de a
  determina convingerea instanței în sensul condamnǎrii inculpatului Bivolaru
  Gregorian, precum și de a obține ridicarea mǎsurii indisponibilizării imobilului
  proprietatea sa cu scopul de a-l înstrăina, ceea ce a și făcut în luna noiembrie
  2004.
  Aceste aspecte sunt dovedite și de afirmațiile făcute de martorul Manea
  Alexandru, iubitul lui Dumitru Ionela Cristina, căruia aceasta i-a mărturisit că în
  mod deliberat a declarat mincinos, pentru a putea să scape de hărțuirea organelor
  108
  de anchetă și pentru a putea să-și recupereze proprietatea sechestrată: „În
  perioada percheziției eu eram în Germania, și la întoarcere am vorbit cu prietena
  mea, care mi-a spus că a fost solicitată de organele de anchetă să dea tot felul de
  declarații mincinoase în legătură cu relația inculpatului cu Mădălina. Aceasta a
  refuzat să dea declarație, însă ulterior mi-a spus că e tracasată de organele de
  anchetă, chemată la două zile la Parchet, că i s-a sechestrat casa, iar în final nu a
  mai rezistat acestui stres și a plecat în Japonia. De asemenea a pierdut în acea
  perioadă și o sarcină. Prietena mea mi-a spus că a fost adusă cu forța din Japonia
  de organele de anchetă, că a fost amenințată că i se va lua casa dacă nu dă
  declarații așa cum au solicitat organele de anchetă, iar după un timp ea a
  întrerupt legătura cu mine și cred că a dat declarații.” (Declarația martorului
  Manea Alexandru din 17 aprilie 2009 – Tribunalul Sibiu în Dosarul nr.
  405/85/2005- a se vedea filele 426-431 din al doilea volum de înscrisuri depus
  de inc. Bivolaru Gregorian)
  Împotriva lui Dumitru Ionela Cristina au fost formulate mai multe
  plângeri penale pentru săvârșirea de mărturie mincinoasă pentru declarațiile
  făcute în Dosarul nr. 405/85/2005 în care i s-a atribuit calitatea de martor după
  scoaterea sub învinuire (care conțin numeroase afirmații privitoare la situația de
  fapt reținută în prezenta cauză, având în vedere că urmărirea penală a fost
  comună până la dispunerea disjungerii). Una dintre plângeri a fost soluționată în
  anul 2005 prin Rezoluția nr. 1770/P/2005 din 01.11.2005 prin care s-a constatat
  că nu sunt întrunite elementele constitutive ale infracțiunii, în sensul că fapta de
  a face afirmații mincinoase există, dar numita Dumitru Ionela Cristina nu poate
  răspunde penal, deoarece a avut anterior calitatea de învinuită în cauză, calitate
  în care nu avea obligația să nu denatureze adevărul. În prezent mai există alte
  trei dosare penale în care aceasta este cercetată pentru infracțiunea de mărturie
  mincinoasă pentru afirmații făcute în Dosarul nr. 405/85/2005 în urma
  plângerilor formulate de inc. Bivolaru Gregorian, Dosar nr. 6060/P/2013 al
  Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 2 București, de martorul Pop Teodor,
  Dosar nr. 8114/P/2013 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 2 București
  și de inculpata Farcași Maria, Dosar nr. 8115/P/2013 al Parchetului de pe lângă
  Judecătoria Sector 2 București.
  În acest context se poate înțelege cum practic această persoană inițial
  învinuită în cauză a fost transformată de Parchet în partea vătămată pentru a fi
  folosită împotriva celorlalți învinuiți. Fiind „datoare” Parchetului pentru
  favoarea de a fi scoasă de sub învinuire și de a își recupera casa, aceasta declară
  practic tot ce i se cere. Declarațiile ei sunt practic dictate și fac referiri la
  informații pe care aceasta nu avea cum să le cunoască.

  Statul suedez a avut dreptate sa nu-l extradeze – e clar ca au fost abuzuri grosolane la final de epoca Nastase.

 • prc

  “Studiilor întocmite de Mario Sorin Vasilescu și
  Preotul Sterea Tache”
  LOL
  Asta ce-o mai fi!?

 • MR

  @Marcel
  Cauta si vezi cand am scris eu ultimul articol despre MISA. Da, asa e: demult. Daca imi faceam un scop din a scrie despre MISA, scriam zilnic, sau macar saptamanal sau lunar.
  Ciudat este ca despre MISA nu s-a mai scris nimic de multa vreme in presa. Ba mai mult, cineva are grija sa rada de pe motorul de cautare google articolele defavorabile mai vechi, inclusiv pozele.
  Si cu toate astea, hop, apari tu, care canti aici melodia duioasa si induiosatoare a victimizarii.
  Canti fals, prietene. Si mai rau, canti dupa o partitura scrisa de altii ca sa caste gura fraierii pe care vreti sa ii tineti in sclavie mentala.
  Eu de felul meu sunt un om care are incredere in Justitia Divina.
  Fie ca Dumnezeu sa dea fiecaruia ceea ce merita, dupa faptele si mai ales dupa intentiile sale.
  Ma acuzi ca scriu la comanda SRI, fiind platit pentru asta. Uite, eu ma jur in stilul de la MISA, IN SCRIS, pe viata si pe evolutia mea spirituala, ca nu ma plateste nimeni pentru nimic din ce scriu pe site. Voi, liderii MISA in frunte cu Gregorian Bivolaru, sunteti capabili sa jurati pe viata si pe evolutia voastra spirituala ca nu ati trimis niciodata si nu trimiteti IN CONTINUARE SI INZIUA DE AZI femei la munca pe videochat sau in baruri de noapte ca dansatoare si cantarete ?! Sunt convins ca veti ignora aceasta provocare spirituala, asa cum ati facut-o si in ceea ce priveste celelalte provocari adresate de mine de-a lungul timpului.
  Eu traiesc din munca mea de avocat. Voi din ce traiti ? Ce munciti voi, liderii din MISA ? V-ati invatat sa faceti avere din prosteala oamenilor, mintindu-i cu abureli despre spiritualitate.
  Fie ca DUmnezeu sa dea fiecaruia ceea ce merita !

 • vivi

  Da, ma marcele, nu ai auzit de misa decat de la tv dar, mai sa fie, folosesti limbajul misan la greu si le duci grija. Ptr ce fraieri crezi tu ca vorbesti pe aici? Esti de serviciu la biblioteca si ai norma de postari pro misa? Dar de yoga ai auzit? de Yama si Nyama? Esti gata sa-ti vinzi sufletul ptr misa, treaba ta cu ce pret, dar scuteste-ne de lupta voastra de clasa care pute a minciuna de la o posta. E foarte greu sa-i minti pe cei care au fost pe acolo si tot ce spuneti voi e o insulta jegoasa si marlaneasca fata de inteligenta si bunul lor simt care la voi s-au tocit daca admitem, prin reducere la absurd, ca le-ati avut vreodata. Dar eu am asa o banuiala ca a fost doar gura de voi si ca singura voastra calitate e tupeul.

 • maria

  @Marcel

  Daca mama, sora sau iubita ta ar fi fost una din fetele care au fost mintite , abuzate si manipulate nu numai fizic dar si sufleteste de GB prin trimiterea in Japonia sa spuna minciuni si sa faca compromisuri (bineinteles cu consacrare) cu scopul de a obtine bani (care numai in scopuri spirituale nu au fost folositi asa cum ni se spunea cu nerusinare) ai mai fi tacut? Nu ai fi simtit nevoia sa faci ceva astfel incit acest nenorocit sa fie oprit in a mai distruge si alte fiinte?

 • vivi

  bivolaru spunea si repeta intruna ca fiecare om vede si judeca lumea prin propria lui perversitate. Asa ca faptul ca parazitii astia spun despre toti cei care ii condamna ca o fac ptr bani si ca tot ceea ce spun sunt minciuni arata doar propria lor perversitate: ei mint la greu si vor sa obtina un profit din orice, dar din orice, chiar si de pe spatele lui Dumnezeu, fara nici o jena si fara nici o frica. Astia nu au nici o frica de Dumnezeu al carui nume e doar un paravan ptr mafia lor.

 • vivi

  maria, tu nu ai auzit niciodata de barbati care mergeau la Buc de mana cu iubita care era invitata la scarbosul mincinos si manipulator? de mame care si-au dus fetele de ,mana la acelasi personaj? de barbati care acceptau ca nevestele lor sa presteze pe videochat ptr secta desi erau amandoi oameni cu meserii serioase si nu le lipsea nimic? de barbati care au acceptat ca nevestele si mamele copiilor lor sa mearga la el sau la vre-un locotenent? E celebru cuplul cu nunta de la Costinesti de la inceputul anilor 90 care isi traiau povestea aberanta in vazul lumii si foarte patrunsi de misiunea lor spirituala. El isi crestea baietelul singur (ajutat de o fata mai saracuta din Moldova care a primit aceasta misiune de la instalatorul suprem si care ulterior i-a devenit amanta, ca de daca tot era prin preajma …) ptr ca ea, sotia, era amanta lui bozaru si trebuia sa se dedice 100% misiunii sale de cocota spirituala in timp ce baietelul ei crestea fara mama. Si sti ce e culmea? Ca oamenii astia (despre cuplul cu pricina vorbesc) erau extrem de normali si de faini la inceput. Asa ca Maria, nu le atingi nici o coarda sensibila cu vorbele astea ptr ca pur si simplu coarda aceea a sufletului lor s-a rupt demult. Sau a fost taiata …

 • iona

  Toti cei de la MISA o dau inainte cu SRI-ul sau cu demonizarile. Sint idei bine inoculate de care greu pot trece si vedea ca si noi sintem oameni normali, fosti cursanti care au niste intrebari, pareri si motive pentru care au plecat. Credeam ca orice gandire critica e constructiva, dar pentru ei se pare ca nu. Pur si simplu privim din alt unghi, ceva mai larg decat cei de acolo. Fixatia lor arata incapacitatea de a percepe ca lucrurile se pot vedea din mai multe perspective. E ca si cum un orb ar pipai trompa unui elefant si ar zice ca e un anaconda.
  Marcel macar a incercat sa evite limbajul specific asa ca il felicit. Insa nu a putut trece de chestia indusa cu SRI-ul. A inghitit-o. Ar trebui sa invatam sa gandim mai mult altfel ne conduc altii pe unde vor ei….

 • Neele

  Stati departe de Marcel, nu-l angajati! Cal troian.
  Mai mult, arata cruntul dispret al GB-ului fata de persoanele inca ramase la curs.
  Un moft de dragul moftului, asta e.

 • Neele

  @Marcel:
  “Dragilor”
  Pe cei ce posteaza aici i-ai intrebat daca vor sa se destrabaleze cu tine? Cred ca nu.
  Stii cum se spune: calatorului ii sade bine cu drumul. Hai, sa te vedem toti cum arati din spate!

 • FREEDOM

  @MARCEL . Marcele , daca nu ai fost in lumea asta a MISA , e clar ca esti pe dinafara , asa ca mai bine stai mai potolit ca aceia care posteaz aici sint oameni care au trait in sistemul MISA si au simtit pe pielea lor ani si ani lucrurile despre care vorbesc si nu laudativ . Despre M . RAPCEA trebuie sa sti afli un lucru extrem de seminficativ si anume : el a dat cu pumnii si cu picioarele in poarta unitatii de politie unde era tinut inchis GB de unul singur strigind in gura mare ca sa GB sa fie eliberat ca e abuz , in timp ce toti pacalicii care azi conduc MISA fugisera CU TOTII ca niste soareci de frica . Si cu asta am spus tot despre MIHAI RAPCEA . Nu-l apar ca nu are nevoie insa vezi tu , este aparat de gestul lui plin de curaj si sinceritate . Cei care comenteaza pe aici sint oameni direct afectati care au trait ani de zile in sistemul MISA si au tot dreptul sa vorbeasca despre acest subiect si intre ei . Tu , daca nu ai fost in aceasta scoala si esti de pe margine crede-ma ca nu sti decit despre ambalaj si nu ce e inauntru . Evident ca asta nu inseamna ca nu ai dreptul sa vorbesti despre ce vrei tu , insa fa-o cu oameni ca tine care nu au trait in sistemul MISA . Cu aia poti sa cirii cit vrea pula ta , dar sa te apuci sa ti lectii despre una alta cind ai fost pe dinafara dintotdeauna .. esti pe linga baietel . Iar daca ai facut sau faci parte din sistem sint 2 variante : 1- ori esti spalat complet pe creier , 2- ori esti pupincurist fara minte -luciditate si ai vreun avantaj pe acolo sau esti prea prost ca sa iti dai seama pe ce lume traiesti si cit de manipulat esti acolo in MISA . Oricum ar fi esti doar un cretin fara minte care sa trezit vorbind si din lectii unor oameni traiti in MISA 10 , 15 , 20 , 20 si ceva de ani . Pricepi ?

 • FREEDOM

  @MARCEL . Ai rasfoit articolele de pe acest site din urma cu multe luni ptr ca asa cum zicea MR nu a mai scris de multa vreme despre MISA ? Faceai vreun studiu aprofundat si ai avut atita rabdare sa cauti in arhiva articole de acum 1, 2 , 3 ani ? Marcele e cusuta cu ata alba gargara ta despre cit de intrigat ai fost vezi doamne nevoie mare . Mai bine culcate sau uita-te la CARTOON Network ca esti mai cistigat si scapi de stressul care ti-l poate produce intrigarea ta plina de rivna . Du-te nene si lasa vrajeala ca nu tine . Daca nu ai mai minca cacat incercvind sa te da-i din afara MISA ai putea sa iti economisesti timpul cu folos . Cit despre murdarirea imaginii MISA trebuie sa-ti spun ca esti iar pe dinafara (in afara cazului in care faci pe prostul si iti place sa maninic cacat cu lopata ) ptr ca MISA singura si-a facut imaginea zdrente in ROMANIA cit si in afara fiind exclusa din FYM , prin activitatile ciudate promovate :japonia . videochat , baruri , escorte sexuale samd , samd . Ca tot ziceai tu ca ai fost la sicoala si ai invatat cite ceva pe acolo .. o intrebare ptr tine : sa nu mai faci pe prostul in mod evident si sa inveti sa vezi clar si sa fii sincer , asta nu ai invatat pina in ziua de azi ? Postarea ta e un amestec de prostie stralucitoare observabila de departe si un gen de viclenie infantila in incercarea ta de a te camufla intr-un cetatean neutru . Trebuie sa te srtraduiseti mai mult ca noi astia care am iesit din MISA nu mai sintem usor prostiti de vrajeala subtire specifica MISA . Cei de acolo inca mai merg pe varianta cu placa asta dar deja suna fals . Ai de-a face cu oameni mai lucizi , nu cu naivi care inghit textele false de YE . Lasa-te de utc-isti si incepi sa-ti traiesti viata pe picioarele tale ca vei fii mai cistigat . MISA nu e sincera ci duplicitara . Si mai lasate de mincat cacat ca nu tine incercarea ieftina de a venii cu o atitudine sa iei lumea pe departe poate nu se prinde . Sa prins de multi ani asa ca repliaza-te inteligent .

 • Neele

  @MR:
  N-am stiut ca ai dat cu pumnii si picioarele si ai strigat pentru GB. Hai ca nu ti-l mai atac de acum inainte! 🙂

  Evident ca nu se pune la socoteala cazul in care singur si-o va cauta cu lumanarea.

 • Neele

  “prostitutia este generalizata in toata tara …”

  Cred ca si-a pierdut mintile.

  Marcele, te retragi frumos si gandesti de doua, de trei ori la ceea ce tocmai ai scris. Meditezi cu Sinele sau la ce vrei tu si cu cine vrei tu, ai voie ce iti place tie, insa nu ai voie sa mai vii sa scrii aici. Ne-am inteles romaneste sau trebuie sa-ti repet?

 • Bonanza

  … iar daca ceva nu este in regula…. DEPUBLICAM si gata! Cam asa cum facea fratele cel mare al lui Orwel in 1984 cand schimba inamicul cu care erau intr-o perpetua lupta…..

 • Bunul Simt

  Acest mesaj a mai fost publicat pe acest site si pentru ca este de actualitate, revin cu el pentru a 2-a oara:
  Concluzia este simpla: STOP CENZURA
  S-a ajuns aici datorita cenzurii de tip comunist.
  Si pentru ca s-a primit un feedback de la Grieg si deci el citeste acest blog, ii transmit urmatorul mesaj:
  Draga Grieg,
  Te rugam: vrem sa putem comunica cu tine fara intermediari. Fara Nicu Albu, fara Lili Dumitru, fara Gabriela Ambarus, fara Calin Garlea,
  FARA MONICA DASCALU
  …fara NIMENI ca intermediar. Pentru ca am constatat ca mesajele nu ajung la tine. MULTUMIM!
  Te rugam, sa ne dai o adresa de email noua tuturor cursantilor de yoga, prin care sa putem comunica direct cu tine.
  Si mai am o intrebare: cum ramane cu scuzele pentru Dumitru Niturad? Sper Grieg ca ai vazut si acest interviu…
  https://www.youtube.com/watch?v=tmX4AX-veO8
  Jos comunismul! Jos cenzura!

 • Neele

  @Lili Dumitru:
  Auzi Lilisor? De ce nu te dai tu un pas indarat?
  Stii de ce? Pentru ca nu-i corect sa te bagi unde nu scrie ca e pentru tine. Inseamna ca n-ai invatat detasarea de problema celui ce scrie, ci atasarea. Si de fapt tu nu servesti ci deservesti.
  Gandeste-te macar un pic! Ai sa-mi dai dreptate in cele din urma.

 • Neele

  urma, urma, urma …

  @Bunul simt:
  Nu am timp sa vad vid cu Niturad, dar banuiesc ca a avut aceeasi experienta pe care am avut-o cu Nicu Albu: Fail to deliver. Sta, se cacaie, sa scarpina, sa rasuceste, verifica, mai verifica o data, pana in chiloti daca se poate. Sigur ca da. E vorba de cursuri pretioase. Furate de la GB, copiate dupa cine stie, sifonate pe deasupra.
  😛

 • vivi

  nicu albu e important in misa?! da’ ce face pt asta, baga videoproiectorul in priza? sau a fost promovat? si tot cu dou viteze circula: incet si foarte incet?

 • FREEDOM

  astia defileaza cu o imagine a lui G de acum 11 ani si oamenii nu mai au acces deloc la el ci doar prin acesti intermediari jegosi pe care ii stie toata lumea si care impart ei impresiile lor debile ca raspunsuri la necesitatile oamenilor , ca si cum omul ar avea nevoie sa stie ce ia basit mintea chipurile drept raspuns LACARAMIAOREI sau mai nou MONICII . Cit de nesimtit sa fii incit sa-ti permiti sa raspunzi la problema unui om atita timp cit tu esti inca o oaie ratacita si habar nu ai de trezirea spirituala . Aici nu conteaza ca esti baiat bun , ma pis pe bunatatea ta , e fix pula , aici conteaza daca esti cu adevarat spiritualizat pina in maduva oaselor nu doar ca esti baiata bun si ca te inchipui tu ca esti in masura sa te joci dind raspunsuri oamenilor . Daca G ar fii cu adevarat interesat ar putea sa tina macar odata pe luna satsang online sa il vada si sa il simta oamenii in direct fara nici un intermediar . Apropro : ma cac pe ei de intermediari nesimtiti si porci . Ce autoritate au intermediarii astia jegosi ? Cine sint ei si ce e de capul lor spiritual vorbind ? Sint oameni care nu l-au vazut in carne si oase pe G si traiesc cu o imagine in cap intretinuta de acesti intermediari jegosi . Jegosi erau ei si cind era el aici , darami-te acum cind lipseste de 11 ani . Vorba aia din popor care zice ca atunci – cind pisica nu-i acasa soarecii joaca pe masa – se potriveste perfect azi la MISA . A venit cineva la cursul asta de yoga ptr timpiti precum COJOCARU , sau DASCALU sau STOIAN sau AMBARUSELE sau DAE ? C e treaba am eu de ex cu acesti indivizi care inca bijbiie de mai multi ani decit mine ? Au vechime in bijbiit si deci ce valoare are asta ptr mine , sau ptr tine sau ptr oricare dintre noi ? Nu tata , am venit la curs ptr G si ptr nimeni altcineva si asta ar trebui sa fie singura autoritate nu intermediarii cu apucaturile lor personale si cu interesele lor materiale . Inteleg sa servesti maestrul dar sa ajungi sa faci karma yoga ptr elevii lui adica ptr colegi de-ai tai , adica ptr intermediari , asta deja e exploatare si vrajeala pe fata . De asta sa ajuns aici , ptr ca nu a mai fost suficient sa te lasi in mina Maestrului ci culmea si in miinile oricaror pacalici avansati in grad de conducere . Asa sa imputit treaba si au transformat o miscare inceputa minunat intr-o afacere de neamuri proaste si nesatule , din ce in ce mai nesatule . Ma uit la MOOJI si vad diferentele de la cer la pamint intre ce prezinta acest om si ce prezinta pacalicii de la MISA in conferintele jalnice si interminabile ale unor aiuriti precum DAE , Stoian si alti ametiti si multumesc EXISTENTEI ca mi-a deschis ochii sa vad clar si sa pot discerne intre ce e fals si ce e real si autentic . Nicu ALBU e alt figurant cu ifose de intelept cunoscator care a ajuns sa faca nazuri in relatiile cu oamenii de parca ar fi ceva de capul lui . Te uiti la acesti oameni si nu-ti vine sa crezi ca dupa 25-30 de ani sint tot starea aia de basini si ifose personale ca si cum chiar ar sti despre ce e cu ei . Dupa ce vorbesc si dupa stilul lor intelegi ca le place in mod prostesc si infantil sa ramina in niste povesti si basme populare si ca pe deasupra inca nu le e clar ce e cu ei si ce cauta si cum trebuie sa priveasca . Nu au claritate si traiesc in nsite povesti penibile inchpuindu-se ba una ba alta insa mereu mai speciali decit ceilalti .

 • Neele

  @Freedom:
  Adica au nevoi speciale. Wow!
  Nimeni nu le-a zis cat de handicapati sunt pana acum.
  Era si timpul ca cineva sa inceapa. 🙂

 • Neele

  @vivi:
  Voiam sa subliniez cu totul altceva si n-am reusit, asa ca spun direct si sper sa nu te superi: componenta de sex-business si promiscuitate a sectei.
  Ca semn de buna credinta: daca ai reusit sa te desprinzi de ei, sa ai succes pe toate planurile!
  Si vivi: scrie-ti numele cu litera mare! 🙂 Ai voie sa fii tu insati.

 • Django

  Eu aduc dovezi că Bivolaru a mințit ca porcul în cazul referendumului cu extratereștrii. Dovezi clare, nu vrăjeli.

  Apare misanul 1, @Marcel: Dragilor, sunteți securiști!
  Apare misanul 2, @Bunul Simț: Am simțit o bucurie nespusă când am aflat că toate mesajele ajung la Grieg. Acum pot să i-o sug direct, fără intermediari.

  Ce mai e de spus? 🙂

 • Kalki realul

  Bozaru e bufonul de curte la MISA, dar a fost lasat sa umple mintile plebei cu prostiile lui ani la rand fiindca altfel plebea macina problemele reale( procese, indoieli, taxe, etc.).Deci tot facea o diversiune buna.Altfel de ce a intervenit GB numai cand s-au iritat colegii si au semnalat elucubratiile aluia?

 • DORIN,DORIN,DORIN,DORIM,DORIN

  Incredibil ce pot face jegurile astea! de la MISA CU UNI DIN ASHRAMURI SPALATI PE CREIER..Prostimea la sectanti ca sa le dea doamne-doamne bani de seminte … Iar ashramistul isi consuma atentia cu jeguri de acest gen cum este bivolaru care minte de rupe pamantul.Multe dovezi aduc si eu cum mintea.. jegurile din varf, nu le este de ajuns cat fura, cat ii prosteste pe oameni..MULTI AU PROBLEME CU CAPUL SI DE PERSONALITATE.. SE LEAGA DE ALEX COJOCARU Niste idioti ,jegosi…niste oameni care nu au viitor.Bine zice UN PRIETEN despre voi…Oameni bolnavi…la minte….pacat ca aveti copii UNI …ca aia o sa fie mai prosti ca voi…si mai descentrati ca voi ca cap…Auzi la ei…ca mai si cred ca IN BIVO CA d zeu…Vai de capul vostru de pocaiti….Urmatorul pas e sa va futeti impreuna in biserica>ca asa e si normal….sa va simtit bine…ca nu conteaza ce faci sau cum te futi…Important e sa crezi….ca in rest ce faceti cum va imbracati si cum va comportati…nu mai conteaza….IDIOTILOR

 • DORIN,DORIN,DORIN,DORIM,DORIN

  O SA INCEP SA SCRIU CE SE INTAMPLA ACOLO CU ADEVARAT..CATE PROBLEME SUNT CU OAMENI,CUM II PROSTEA PE OAMENI,CUM PROFITA DE OAMENI IN ANUMITE CONJUCTURI

 • iona

  Django, referendumul a fost preluat de pe anumite siteuri. Nu a fost inventia lui. A citit despre Cobra si alte persoane alese care comunica direct cu ei . Ceea ce m-a mirat un pic a fost ca desi exista acea yantra a extraterestrilor, acestia au ocolit MISA si au preferat sa comunice cu altii… cu persoane simple. La o cautare pe net am gasit si:http://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.ro/
  de unde cred ca s-a inspirat Bozaru. Poate el doar a dat copy-paste. Daca ar fi vorbit cu ET atunci ar fi adus mai multe dovezi si nu ar fi fost marginalizat. E parerea mea si imi cer iertare daca gresesc.

  @freedom
  Cred ca chestia asta ar trebui vazuta un pic din alt unghi. GB trebuie treptat sa lase scoala pe mana cuiva asa ca e normal sa delege pe unii din conducere sa indeplineasca atributii care pana atunci ii reveneau in mod exclusiv. Iar delegarea ar fi trebui data unui iluminat care cam lipseste….Asa ca ce putea sa faca GB ?Joaca cu ce are.
  Problema e ca acest lucru trebuia facut fara minciuni si ascunzisuri, adica bazat pe o relatie sincera-cursant instructor. Altfel avem aceeasi neschimbata lipsa de respect fata de cursanti. E delicat sa lasi omul sa scrie bilete cu continut personal si el sa ajunga la altii-poate fosti colegi……E vorba de intimitate, incredere, lucruri importante care cladesc un om, o prietenie, etc….Sa vedem totusi cat de verticala e Monica si daca va face ceva in directia asta.

 • FREEDOM

  Cred ca sa gresit dindu-se mantre cu sacu si multe alte tehnici si asta a dus la o raspindire a mintii cursantului . Si asa mintea are tendinta spontana sa divida realitatea si sa sara ca o maimuta de la unul la inca 1001 de lucruri cu o viteza instanta. Cred ca asta se vede si in vietile cursantilor care sint raspindite in 1001 particele de la atitea tehnici . Un maestru nu cred ca trebuie sa faca parada de mantre si el ar trebui sa stie cel mai bine ca mintile discipolilor sint si asa varza . Sa dai atitea mantre de parca a avut norma de facut nu cred ca a fost cea mai fericita inspiratie . Sa vina cu argumentul ca fiecare putea sa-si aleaga in functie de ce simtea ca i se potriveste este prea mult ptr niste discipoli mediocri asa cum zicea MIRTZ ca sint marea majoritate de la MISA , de gradul 3 si 4 , deoarece astfel de discipoli nu au maturitatea de a discerne cu adevarat ce li se potriveste si pina sa-si de-a seama pot trece foarte multi ani in care ei nu fac nici un progres notabil tocmai datorita raspindirii in mai multe directii . Practic la cum sa lucrat la MISA adica raspindit nici nu se putea face mare progres ptr ca in mintile oamenilor exista foarte multa divizare de la atit de multe variante =tehnici puse la dispozitie . Poate bat cimpii dar asa vad lucrurile dupa atitia ani . E foarte satisfacator sa ai o vedere a realitatii ultime prin prisma a 10 mari puteri cosmice insa in final este posibil sa vezi daca esti suficient de lucid ca nu te ajuta , din contra nu te incalzeste cu nimic faptul ca iti plac cam toate ptr ca sint foarte tentante psihologic si cumva constientizezi ca ai cam fost furat de atitea tentatii psihologice -mantre si moduri de a privii realitatea unica . Este posibil sa existe si unii cautatori care sa poata integra psihologic toate astea dar nu exista suficent timp intr-o viata sa poti merge practic pina la capat cu atit de multe variante . Este ca si cum ai 10 variante de drumuri spre virful muntelui insa te tot muti de pe una pe alta la nesfirsit si de fapt nu mergi pe nici una pina sus in virf ptr ca te-a furat acest mutat continuu de la una la alta si tot asa . Cred ca asta sa petrecut si la MISA printre cursanti . Poate bat cimpii dar asa cred . Dincolo de asane cel mai mare obstacol este multitudinea de variante psihologice oferite . Tehnici peste tehnici pe care nu ai timp in zece vieti sa le aprofundezi . Daca mai e cineva care vede lucrurile asa si asa a simtit inseamna ca nu am batut cimpii ………degeaba .

 • iona

  Ce s-a mai intamplat dupa vestea cea buna daca acum cativa ani de GB?
  Iata o vesti chiar buna pt cine e deschis si simte:
  https://www.youtube.com/watch?v=f8jn_Zyv1Yc
  Cred ca Mooji e un nou buddha al timpurilor noastre. A fost recent si in Romania. A participat careva?Ne puteti impartasi impresii?

 • FREEDOM

  @IONA. Mooji inca nu a venit in Romania pina acum . Exista un site MOOJI TV unde isi posteaza mai toate satsangurile . Ieri a fost satsang de la ora 17 . Daca vrei sa afli din timp cind tine satsanguri ca sa le poti vedea online direct trebuie sa te inscri in MOOJI SANGHA ROMANIA si sa te informeaza ei cu citeva zile inainte prin email ora si ziua cind e satsangul . Saptamina trecuta a fost in direct cu cei din ROMANIA . Din ce am vazut pina acum la MOOJI are capacitatea de a te impinge in tine si de la NISARGADATTA , RAMANA , POONJA , KRISHINAMURTI si JEAN KLEIN si RAMESH B. nu mai exista nimeni cu o asemenea claritate a indrumarii . Mai este JOHN WHELLER care a scris NU TE-AI NASCUT NICIODATA , editura KAMALA , elev al lui SAILOR BOB care a fost elevul lui NISARGADATTA . Insa JOHN WHELLER si BOB SAILOR , nu tin satanguri ca MOOJI , sint mai retrasi . Ar mai fi si ADHYASHANTI , insa parca nu are patrunderea lui MOOJI . Ptr cine simte , este un mare noroc ca exista acest MOOJI . Uitindu -te le el , uneori iti dai seama cit de mare noroc ai sa beneficiezi de o asa indrumare directa , ceva cu mult diferit de ce se prezinta la MISA , unde se merge pe povesti -poezii si basme populare , numai pe adevarul diect gol golut nu se merge . Stai si te intrebi firesc , oare astia nu stiu adevarul direct dupa atitia ani sau il stiu si il ascund ptr ca fiind prea direct si uimitor nu cumva sa se trezeasca oamenii si sa nu mai poata ei sa-i tina intr-o prosteala si o dependenta psihlogica . Insa tot la fel de adevarat este si faptul ca daca cunosti adevarul direct in tine PUR SI SIMPLU NU MAI POTI SA PROCEDEZI CUM SE PROCEDEAZA la MISA … de unde intelegi ca cei care indruma in MISA nu cunosc adevarul . Adevarul nu poate fi prezentat decit asa cum o face MOOJI si cum au facut si cei de dinaintea lui mai sus enumerati . Altfel esti bagat in povesti fara numar care nu te lasa sa vezi direct SINELE , REALITATEA , ptr ca te mentin in dualitate . Si pierzi ani sau vieti intregi in povesti nemuritoare dar false .Cum de altfel am patit-o cu totii in MISA , insa nu totii isi dau seama , sau isi dau seama mai incet dupa multi ani irositi in van in povesti copilaresti ale persoanei .

 • Django

  @iona, nu am spus că e invenția lui, ci exact opusul. Am spus că în 2008 Gregorian a pretins că a contactat extratereștrii care au „revelat” referendumul:

  „[…] am verificat prin intermediul unor experiențe spirituale directe existența sursei extraterestre care se află în spatele acestui mesaj.”

  Gregorian spune asta în broșura lui despre referendum. Or, să spui asta înseamnă să minți cu nerușinare (ca să preiau din limbajul lui) pentru că textul despre referendum, apărut pe un forum dedicat OZN-urilor în 2003, fusese scris de un om cu grave probleme psihice, Eric Julien.

  Două citate care arată că Eric Julien e (era) bolnav psihic:

  „Unul din extratereștrii benefici, Cristos, va reveni pe Terra în curând. (…) Isus Cristos este o ființă excepțională, anunțat de Scripturile Iudaice, căruia extratereștrii i-au modificat corpul pe la 30 de ani, și ale cărui puteri magice au rezultat din colaborarea sa cu extratereștrii evoluați, care l-au transformat fizic pentru a arăta lumii statutul său divin, adică imortalitatea sa” (extras din cartea lui Eric Julien Întoarcea lui Cristos).”

  „Următoarea etapă e chiar și mai bulversantă. E Sfârșitul Lumii, în cursul căruia oamenii cei mai evoluați sunt invitați să devină nemuritori, cum a anunțat Isus Cristos. (…). Cei care vor avea legătură cu Ascensiunea vor fi informați secret prin telepatie, vis lucid sau contact direct fizic cu un extraterestru de acum până în 2012. (…) Apoi doar pentru unii transformarea corpului într-un corp capabil să se încarneze la voință și să facă miracole, la fel ca extratereștrii benefici, va fi realizată. Veți reveni mai târziu pe acest Pământ care va fi între timp ras complet. 1000 de ani de ucenicie, fraternitate și miracole zilnice în lumea materială vă vor fi oferite înainte de a alege viața spirituală în lumea imaterială și înainte ca un nou ciclu de ucenicie al Epocii Întunericului să revină pe Pământ. Dacă aveți copii sau animale inofensive, ele vor fi binevenite să se îmbarce. Vă rog, nu le lăsați să cadă. Protejați ce e fragil și fără apărare. (…) Nu urcați niciodată într-un vas colțuros (triunghiuri etc). Niciun exercițiu nu vă va fi util pentru a primi invitația de a vă îmbarca. La momentul potrivit, cei care sunt deja pe listă vor fi chemați. Aveți credință, cum am avut de atât de mult timp, Iubiți și surâdeți. Lumina e pe punctul de a învinge întunericul pentru 1000 de ani de Epocă de Aur. Pacea să fie cu voi!
  Întru fraternitate, Fort Oglethorpe, Georgia, SUA, 24 aprilie 2009.
  Eve et Eric.” (Scrisoarea mesagerilor)

  Sursa: http://www.scribd.com/doc/234257783/MISA-Referendumul-cu-extratereștrii-o-imensă-farsă

 • Django

  @FREEDOM,

  [nu mai exista nimeni cu o asemenea claritate a indrumarii]

  De fapt, cel puțin pentru mine, mai există câțiva: Rupert Spira (de pe lineage-ul lui Jean Klein), Scott Kiloby, Byron Katie. Mie mi se par foarte clari în expunere.

  Bine, eu sunt destul de sceptic, așa că recomand precauție în cazul tuturor. 🙂

 • Django

  @iona, dacă tot am redeschis subiectul extratereștrilor, poate ar trebui să amintesc că Bivolaru a modificat mult textul original al referendumului.

  De exemplu, Eric Julien spune că extratereștrii vor veni după câteva săptămâni sau luni să realizeze Ascensiunea (ascensiunea unui număr limitat de oameni pe navele extratereștrilor, restul de câteva miliarde urmând a muri). Gregorian modifică textul și spune că trebuie să așteptăm luni sau ani până vin extratereștrii. Deci a schimbat lunile cu anii, ca să nu-și pună misanii întrebări.

  Bivolaru are grijă să nu spună nimic de Ascensiunea de dinainte de 2012, deși ăsta e contextul (scopul) referendumului „revelat” lui Eric Julien.

  Nu știu dacă m-am făcut înțeles: un om vine și spune că în 2012 va avea loc Apocalipsa și că singura salvare e Ascensiunea (urcarea unui număr de oameni în navele extraterestre, ca pe Arca lui Noe). Același om pretinde apoi că extratereștrii i-au spus să facem referendum și, dacă răspunsul e DA, ei vin să ia aleșii.

  Apoi vine Bivolaru și spune că referendumul e autentic pentru că a contactat el însuși extratereștrii cu pricina. Apoi modifică referendumul după cum vrea mușchii lui. Apoi misanii fac referendum în spirală cu extratereștrii ăștia inexistenți. Apoi…

  Hai, că m-am plictisit. Am încheiat subiectul. Manipularea realizată de Bivolaru e clară. 🙂

 • Neele

  Vezi MR de ce il atac pe GB?
  Pentru ca a deviat de la ce trebuia el sa fie, de la chemarea sa initiala, compasiunea. Degeaba striga si se agita o disperata ca mine ca exact atunci cand am nevoie de ajutor, imi prezinta partea solara (nu te aud, nu te vad, nu te stiu, sunt transcendent) iar cand e vorba de munca e numai miere sa vina sa culeaga de unde n-a miscat un deget.
  Ce imi arata oamenii acestia? Ca dintotdeauna a venit cu minciuni, le-a plasat, iar apoi a trecut mai departe de ca si cum nimic nu s-a intamplat. Eventual le tine contul ca sa smecherie in continuare.
  Asta este inselatorie nu numai a unei singure persoane ci organizata.
  Degeaba vor unii si trag sperante de la instructori, nu sunt auziti pentru ca au mintea setata pe/de GB. Nu pot vedea problemele actuale, adevarate pentru ca stau de bazaconii.
  Cum pot eu sa spun, ‘faceti ceva ca uite sunt probleme si n-o sa avem ce manca’? Degeaba spun, ei dau cu flitul cu realizarea ta spirituala. Ce? Cu viteza melcului turbat?

  Cand vine vorba de secta lui GB n-ai cu cine discuta.
  Fie te iau de sexi, fie ca esti a dracu.
  Si de adevar si probleme atunci cand ne mai ocupam?

  Sa-l manance si pe GB si pe sectarii lui pana in rai sfintii!

 • Neele

  GB va fi intotdeauna in barca ta. E prietenul tau cel mai bun dar sa nu-l verifici ca se sparge in figuri.

 • Neele

  http://www.webmd.com/vitamins-supplements/ingredientmono-779-colloidal%20silver.aspx?activeingredientid=779&activeingredientname=colloidal%20silver

  Unde sunt navele de extraterestri in toata treaba asta ca eu nu vad nici una?

  “Be sure to follow relevant directions on product labels and consult your pharmacist or physician or other healthcare professional before using.”

  Instructiunile sunt scrise sa nu se tina cont de ele ca sunt eu mai destept si le stiu pe toate.