Feed on
Posts
Comments

Cu toții trăim sub influența culturii americane. Mâncăm popcorn, mergem la mall, îmbrăcăm bluejeans, mestecăm chewingum, ne uităm la filme făcute la Hollywod ce proslăvesc the american life style. Suntem atât de americanizați în concepții, încât nici nu mai băgăm de seamă acest lucru. Și orice vine din SUA este automat minunat, nou, și foarte… trendy.

Filmele americane ne prezintă o societate ideală, aureolată de libertăți, etalon suprem în materie de democrație. Peste tot, americanii sunt cei chemați (și invocați) să apere drepturile omului, ei conduc Umanitatea către o epocă luminată a unei păci și bunăstări fără precedent, în care toată lumea va fi fericită și zâmbitoare. Vă sună cunoscut ?! Da, e utopia comunistă, în care muncitorul este înlocuit de cetățeanul european. Sau, mă rog, american. Poporul, a cărui voință e sacră, este condus spre culmile prosperității de liderii luminați, aleși în mod democratic de popor.

Asta era până vinerea trecută, când Curtea Supremă de Justiție a SUA, organ judiciar cu puteri depline de impunere a normei federale în toate cele 51 de State americane, a decis cu un vot strâns al completului de 9 judecători (5 la 4) dreptul la căsătorii între persoane de același sex pe întreg teritoriul Statelor Unite ale Americii. Cu alte cuvinte, 5 judecători au hotărât – în pofida altor 4, să legalizeze căsătoriile homosexuale pe tot cuprinsul SUA. Și asta în condițiile în care doar 11 State plus Districtul Columbia au aprobat democratic, la nivel legislativ, căsătoriile gay; alte 13 State au respins hotărât căsătoriile gay. În restul celor 37 de State americane căsătoriile gay fiind admise doar prin intermediul instanțelor de judecată.

Este prima hotărâre federală ce impune silnic Statelor americane prevederi contrare celor aplicate de Legislativul statului respectiv. Cu alte cuvinte, stăpânii Americii și-au început dictatura centralizată cu un act samavolnic la adresa familiei. Căci la pachet cu căsătoria vine și adopția de copii de către “familiile” de homosexuali și lesbiene, în condiții de “egalitate de tratament” cu familiile adoptive tradiționale.

Sunt curios cum vor reuși federalii să impună în Arkansas, Georgia, Kentucky, Louisiana, Michigan, Mississippi, Nebraska, North Dakota, Ohio, South Dakota, Tennessee, Texas, Puerto Rico și Virgin Islands noua reglementare în materie de căsătorie. Parcă îl și văd pe David Duke, împreună cu Chuck Norris, apărând cu arma în mână, primăria din Huston de homosexualii veniți să se “căsătorească”.

Părerea mea – IESE RĂZBOI CIVIL ÎN AMERICA !

loading...

9 Responses to “A început dictatura în Statele Unite Sovietice ale Americii”

 1. vivi says:

  esti foarte antiamerican dar cu rusii nu pari a avea ceva de obiectat

 2. Marcel says:

  Draga Vivi, ma bucur ca americanii sunt cu noi!
  Un roman mucalit spunea prin 1990: am scapat de comunism, sa vedem cum scapam de capitalisti. Aceste doua sisteme sunt create de acelasi grup de interese pe care ii poti numi cum vrei (illuminati, masoni, iezuiti, nobilime neagra, grupul bilderberg etc, etc, etc) ca oricum sunt toti la gramada atintiti spre acelasi scop: noua ordine mondiala. Ce spune D-l Rapcea o smun multi, multi altii si mai ales americanii care vad ce se intimpla cu tara lor.
  Benito Mussolini a dat cea mai succinta si corecta definitie a fascismului: fascismul este uniunea dintre puterea statului si puterea corporatiilor. Uniunea asta s-a produs in SUA inca de la infiintarea bancii federale, proprietatea lui Rothchild si a altor miliardari mai saraci. Acum uniunea asta s-a transformat. Corporatiile detin un control total asupra statului american. In situatia asta cu ce sunt vinovati rusii? ca nu au acceptat sa fie calcati in picioare de corporatii asa cum isi luasera avant pe vremea lui Eltin?
  Faptul ca la noi inca se mai pastreaza o aparenta de “democratie” este tocmai existenta rusilor. Mai au nevoie de noi sa luptam pentru interesele lor ca in Afganistan, Irak, Bosnia si bineinteles sa platim.
  Noi nu suntem aliatii lor ci sclavii lor.
  Sa spui adevarul despre ce se intampla in SUA nu inseamna sa fii “antiamerican” ci sa prezinti realitatea obiectiv nu pupincuristic.
  Draga Vivi, nu scapa viitorul mars triumfal al trupelor americane “salvatoare” prin Romania. Soldatii americani au venit aici sa securizeze proprietatea corporatiilor transnationale nu sa ne apere pe noi. Daca idiotii astia ii starnesc mult pe rusi si incepe un conflict suntem singuri singurei in fata furtunii. America este departe si 99.99% din americani nu stiu sa arate unde este Romania pe harta lumii. Mai informeazate te rog si nu numai de la Antena 3 si Cancan.

 3. Neele says:

  “99.99% din americani nu stiu sa arate unde este Romania pe harta lumii.”
  Pentru ca stiu 101% dintre romani. Si tu i-ai invatat.

 4. MR says:

  @Vivi
  suntem intre Scyla și Caribda. Între ciocan și nicovală. Eu am mai scris despre ghinionul nostru istoric de a fi situați lângă Rusia. E blestemul nostru ca popor. Nu îmi cere să sar în brațele Rusiei după tot răul făcut acestui Neam. Americanii și rușii sunt dușmanii noștri în egală măsură. Am supraviețuit și vom supraviețui în continuare doar într-un singur fel: NOI, PRIN NOI ÎNȘINE

 5. Neele says:

  “nu te aud, nu te vad, nu te stiu, sunt transcendent”
  @Marcel:
  Stiam ca n-ai sa poti rezista. Azi luati ciuciu.
  Hai fuguta stii tu unde, sa dai raportul!

 6. zars says:

  Neele,iar ai inceput sa ai gargara ieftina in tine?Iti sugerez sa te opresti.Bea un pahar cu apa si apoi vino cu commenturi la obiect si nu la persoana.

 7. vivi says:

  marcel, care nu a auzit de misa decat din intamplare, vorbeste despre conspiratii fix in limbajul misan. Mai sa fie! Si jigneste in acelasi stil misan jegos. Ei stiu intotdeauna, de exemplu, ce citesti sau la ce posturi te uiti ptr ca, nu-i asa, doar ei sunt elevati si mustesc de intuitie. Sunteti niste manipulatori ordinari prinsi in plasa propriilor mizerii pe care le faceti in fiecare zi. Chiar si maistrul vostru va este sclav: face ce vreti voi ptr ca voi ii asigurati carnea proaspata cea de toate zilele. El nu mai e demult lider misa si nici nu il mai intereseaza, mosulica cel balos vrea doar fetite si daca le primeste sunteti liberi sa va faceti de cap in ograda lui. Si din pacate multi profitori au sarit gardul misan. Hai ca ma enervati cu fatarnicia voastra. In numele timpului si altor resurse pierdute cu voi am drepul sa dau cu voi de pereti cat vreau. Fatarnici si profitori, asta sunteti, si vreti ca toti sa ne prefacem ca nu vedem. Sunteti demni de mila ptr ca ma uit la voi si vad ce a-ti devenit sub povara compromisului care a fost painea voastra cea de toate zilele. Dar vorba aia: de mine si de cei ca mine mi se rupe inima ptr ca nu am stiut ca un om care vorbeste de Dumnezeu tot timpul poate fi un ticalos, nu am stiut ca de fapt el nu crede in nimic doar se foloseste de orice. Oameni au venit acolo cu cele mai frumoase intentii si cu sufletul frumos si deschis si voi v-ati bagat picioarele si ce a-ti mai avut voi la indemana in el. Sunteti, oricum, irecuperabili.

 8. Neele says:

  @zars:
  Ihi!
  Site-ul e securizat de securisti, extraterestri, maica Tereza, papa Ioan Paul al II-lea, Rudolph the red nose, Alba ca Zapada, etc.
  Asa a fost, asa ramane.
  Dar voi continuati sa va certati intre voi ca nu-i problema.
  :)) :))

 9. Neele says:

  @zars:
  Daca pentru tine performam,, n-am stiut.
  Din pacate s-a terminat tapas-ul de stat in casa asa ca data viitoare.
  Du-te tu si bea un pahar cu apa!
  Muah!

Leave a Reply