Cu toții trăim sub influența culturii americane. Mâncăm popcorn, mergem la mall, îmbrăcăm bluejeans, mestecăm chewingum, ne uităm la filme făcute la Hollywod ce proslăvesc the american life style. Suntem atât de americanizați în concepții, încât nici nu mai băgăm de seamă acest lucru. Și orice vine din SUA este automat minunat, nou, și foarte… trendy.

Filmele americane ne prezintă o societate ideală, aureolată de libertăți, etalon suprem în materie de democrație. Peste tot, americanii sunt cei chemați (și invocați) să apere drepturile omului, ei conduc Umanitatea către o epocă luminată a unei păci și bunăstări fără precedent, în care toată lumea va fi fericită și zâmbitoare. Vă sună cunoscut ?! Da, e utopia comunistă, în care muncitorul este înlocuit de cetățeanul european. Sau, mă rog, american. Poporul, a cărui voință e sacră, este condus spre culmile prosperității de liderii luminați, aleși în mod democratic de popor.

Asta era până vinerea trecută, când Curtea Supremă de Justiție a SUA, organ judiciar cu puteri depline de impunere a normei federale în toate cele 51 de State americane, a decis cu un vot strâns al completului de 9 judecători (5 la 4) dreptul la căsătorii între persoane de același sex pe întreg teritoriul Statelor Unite ale Americii. Cu alte cuvinte, 5 judecători au hotărât – în pofida altor 4, să legalizeze căsătoriile homosexuale pe tot cuprinsul SUA. Și asta în condițiile în care doar 11 State plus Districtul Columbia au aprobat democratic, la nivel legislativ, căsătoriile gay; alte 13 State au respins hotărât căsătoriile gay. În restul celor 37 de State americane căsătoriile gay fiind admise doar prin intermediul instanțelor de judecată.

Este prima hotărâre federală ce impune silnic Statelor americane prevederi contrare celor aplicate de Legislativul statului respectiv. Cu alte cuvinte, stăpânii Americii și-au început dictatura centralizată cu un act samavolnic la adresa familiei. Căci la pachet cu căsătoria vine și adopția de copii de către “familiile” de homosexuali și lesbiene, în condiții de “egalitate de tratament” cu familiile adoptive tradiționale.

Sunt curios cum vor reuși federalii să impună în Arkansas, Georgia, Kentucky, Louisiana, Michigan, Mississippi, Nebraska, North Dakota, Ohio, South Dakota, Tennessee, Texas, Puerto Rico și Virgin Islands noua reglementare în materie de căsătorie. Parcă îl și văd pe David Duke, împreună cu Chuck Norris, apărând cu arma în mână, primăria din Huston de homosexualii veniți să se “căsătorească”.

Părerea mea – IESE RĂZBOI CIVIL ÎN AMERICA !

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares