M-am apucat să redactez un articol savant, cu citate și print-sceen-uri din DSM-1 și DSM-5. Ce e DSM 5 ? Este prescurtarea de la “Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders – Fifth Edition” editată de American Psychiatric Association, un fel de biblie a psihologiei și psihiatriei moderne.

Și psihologia și psihiatria sunt două pseudo-științe așa-zis medicale, ce au luat amploare începând cu Freud și Jung, iar astăzi se reinventează de la an la an, mai ceva ca moda la Paris.

Dacă în 1952 prima ediție a DSM avea doar 132 de pagini (link aicihttp://www.turkpsikiyatri.org/arsiv/dsm-1952.pdf ), ultimul DSM, adică al 5-lea, are 970 de pagini (link aici http://www.terapiacognitiva.eu/dwl/dsm5/DSM-5.pdf ) !

Volumul acestui anuar al bolilor și tulburărilor psihice a crescut ca volum de peste 7 ori în doar 50 de ani ! Chiar așa de multe boli să se fi descoperit între timp ?!

Lecturând în paralel cele două DSM-uri, mi-am dat seama că articolul meu de popularizare riscă să se transforme într-un studiu în toată regula dacă aprofundez subiectul. Și pentru că nu am timp de așa ceva (căci nu mă plătește nimeni pentru articole), o să prezint doar concluziile la care am ajuns, rămânând așa, ca o provocare pentru cititori, să verifice și eventual să descopere alte noi chestii frapante.

Concluzia mea este că:

  1. Cea mai mare afacere a industriei farmaceutice (după cea cu citostaticele) este industria medicamentelor pentru boli și tulburări psihice. Ca să dezvolți o astfel de industrie, ai însă nevoie să descoperi în permanență “afecțiuni” și “boli” noi, cu o simptomatologie cât mai obscură, care să justifice rezultatele și mai obscure ale unor teste clinice pe medicamentele ce “tratează” aceste “boli”.

  2. Astfel, Big Pharma a finanțat puternic Asociația Americană de Psihiatrie și au început să apară ciudățeniile. Apar boli noi, pentru care colegiul de cercetare al Asociației și-a luat șpaga de rigoare, dar, dacă tot e rost de șpagă, dispar și unele boli. Astfel, în urma influenței financiare deloc neglijabile a comunității gay din SUA, se elimină homosexualitatea din rândul bolilor psihice. Astfel, dacă în DSM – 1 practici precum homosexualitatea, pedofilia, necrofilia și zoofilia erau catalogate laolaltă drept mintal disorder (tulburări mentale), în DSM + 5 homosexualitatea nu mai apare ca atare, fiind primul comportament sexual deviant (cum era considerat la noi în psihologia judiciară) care a devenit acceptat, promovat și încurajat la nivel de societate. Deci, nu mai tratăm homosexualitatea ca boală pentru că nu mai avem ce trata.

  3. Fiindcă avem totuși nevoie de boli noi (bolile “omului modern” !), sunt considerate boli (și tratate ca atare): vegetarianismul (în forma sa extremă, veganismul) și… iubirea ! Uite și niște surse, dacă nu mă credeți (deși puteți verifica direct în DSM – 5): link http://www.gandul.info/magazin/vegetarianismul-este-considerat-boala-psihica-de-catre-oms-9441467

CONCLUZIE: dacă în urmă cu 20 de ani, când militam împotriva abrogării articolului 200 din Codul Penal ce condamna actele sexuale între persoane de același sex, aveam argumentul legitim că homosexualitatea e o boală, tratabilă, iar eu, vegetarianul Rapcea sunt un om normal, astăzi – potrivit DSM – 5, homosexualii sunt considerați normali iar eu sunt considerat bolnav psihic !

Lumea a devenit un loc bolnav, în care valorile s-au schimbat în opusul lor. Homosexualii au devenit acceptabili, vegetarienii nu ! Și toate astea datorită imensei influențe pe care o are lobby-ul “culturii” americane. Cum a tras o bășină Curtea Supremă de Justiție din SUA, cum toți papagalii din mass media (gen Delia Matache, Andreea Antonescu, Andreea Bălan,  Alexandra Stan sau cretinoidul de Radu Banciu) repetă docili mantra libertății pentru homosexuali arborând pe paginile de facebook curcubeul confiscat de poponari, speriați ca nu cumva să fie considerați homofobi – cum a pățit-o Loredana Groza, care dinambasadoare a comunității gay în 2012, a devenitpersona non grata pentru că “nu a reacționat” la niște declarații homofobe, sau Mihaela Rădulescu – care a fostlinșată mediatic pentru că a îndrăznit să critice poponarii.

În realitate homosexualitatea a fost, a rămas și va fi o perversiune sexuală ce nu are nimic de-a face cu drepturile și libertățile civile. Momentan este promovată și folosită de promotorii Noii ordini Mondiale pentru efectul ei de reducere a populației care contează (cetățenii cu drept de vot din zonele civilizate ale planetei), dar și pentru satanizarea oamenilor prin intermediul practicilor homosexuale. Interzisă în toate religiile străvechi, homosexualitatea distruge ființa umană, aruncând-o în abisul perversiunilor animalice, reducând ființa gânditoare numită om la un monstru ce raportează totul la preferințele lui sexuale ne-naturale.

Celor care susțin “din simpatie” drepturile “minorităților sexuale” deși nu fac parte din ele, doar pe motiv că, “trebuie să aibă și ei, săracii, drepturi ca toți oamenii”, având în gură numai toleranță și diversitate, le recomand o cură de “toleranță”, dacă tot au stomacul tare și cugetul duios.

Luați de-aici “libertate”, direct de la paradele gay din SUA, și după aia să vă văd dacă vă mai arde să mâncați căcat despre “libertate sexuală” pentru poponari:

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares