Mi-a ajuns la ureche o relatare interesantă. Cică la o ședință cu instructorii s-a primit mesaj de la Gregorian Bivolaru prin care acesta se plangea de efectul dezastruos al blogurilor anti-misa asupra cursanților (în sensul că s-a subțiat rău numărul de spălați pe creier iar fraierii nu mai răspund la comenzi ca altă dată) și… noutate absolută – LE CEREA INSTRUCTORILOR SĂ VINĂ CU PROPUNERI (idei inteligente !) DE STOPARE A EFECTULUI PRODUS DE ACESTE SITE-URI.

Cică au fost tot felul de propuneri din sală: să se facă meditații de diferite feluri, cu Bagalamuki, cu Kali – la care cică respectivul cu propunerea a fost întrerupt și s-a cerut… și altceva. Adică alte idei, că asta e fumată de mult.

Nu știu cu certitudine dacă povestea descrisă aici e adevărată ori ba, sau dacă chiar așa s-au desfășurat discuțiile. Cert este însă că s-au recunoscut oficial niște lucruri:

  1. Blogurile care critică MISA deranjează, adică au influență asupra cursanților. Nu știu câte bloguri critice la adresa MISA există, dar înțeleg din relatări că al meu e cap de afiș.

  2. Au fost deja “epuizate” mijloacele clasice de “combatere” – gen meditații, care se pare că nu au dat efectul scontat. Oare de ce ? Să-i fi părăsit Dumnezeu pe misani ?

  3. Se caută “alte mijloace”, mai practice și mai eficiente de combatere. Îndrăznesc să presupun că în categoria asta intră atacurile cibernetice repetate la adresa serverului pe care sunt găzduit cu siteul, sau încercările de spargere a parolei (săptămânale, deja au devenit o rutină).

Și nimic nu a mers. Stimate domnule Bivolaru, permiteți o umilă propunere genială de la un sărman cursant exclus pentru 3 ani pe motiv că v-a denigrat ?

Propunerea mea este teribil de simplă: schimbați lucrurile la MISA. Renunțați la manipulare și spălare pe creier, faceți doar yoga, aia simplă veche de mii de ani, fără revelații cutremurătoare în premieră galactic-eonică, insistați pe bazele yogăi (yama și nyama), renunțați la a mai face bani trimițând cursantele de la MISA să facă karma yoga în industria sexului (videochat și dans la bară prin cluburi de noapte) și ca prin minune, problemele pe care le aveți cu rapcea.ro se vor rezolva peste noapte.

Nici nu e nevoie să declarați că faceți ceva în sensul ăsta, ca să nu păreți că îmi faceți mie concesii și cedați. Schimbați direcția ușurel, pe nesimțite, să nu vă pierdeți obrazul (și orgoliul spiritual). Oamenii vor simți oricum schimbarea. Și se vor bucura. Și vor veni tot mai mulți să facă yoga. Inclusiv cei din anii mari, care au plecat din pricină că la sală se făceau de toate, numai tehnici yoga nu.

Iar eu promit că voi deveni, cu blogușorul meu deranjant, cel mai mare susținător al MISA din galaxie.

Dacă însă veți continua pe calea minciunii și manipulării, oamenii vă vor simții, că nu sunt tâmpiți, sau nu cu toții.

Exemplu: credeți că publicând un căcat de articol laudativ-sforăitor de genul: “Interceptarea convorbirilor lui Gregorian Bivolaru a fost ilegală!” cursanții vor uita CONȚINUTUL acestor interceptări ?

Ce credeți că va conta mai mult pentru cursanții yoga din acea perioadă ? Faptul că interceptările au fost ilegale, sau “revelația” că mult-iubitul lor maestru AVEA TELEFON MOBIL, dar ținea secret acest lucru (ca să nu fie asaltat de fani), pozând într-un om simplu ce evită tehnologia GSM pe motiv că “radiază creierul” ?! Ce va conta pentru ei, CONȚINUTUL convorbirilor interceptate ilegal – care dovedeau că magistrul Grieg este și el om ca toți oamenii, cu pofte fantezii și dorințe lumești, sau faptul că a fost intreceptat ilegal ?!

Părerea mea este că Grieg ar trebui să coboare rapid de pe piedestalul pe care l-a cocoțat imaginația înfierbântată a unora, și să dovedească astfel măcar o singură putere paranormală: puterea paranormală (în cazul lui !) a BUNULUI SIMȚ !   

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Š 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares