O nouă dovadă de ipocrizie și fariseism – marca MISA – Yogaesoteric

În urmă cu 20 de ani, mă aflam în sala de curs de yoga, după cursuri, împreună cu Gregorian Bivolaru și mai mulți alți cursanți. Țin să menționez că la acea epocă eram de o îngustime a vederilor și un puritanism înfiorător. Țineam periodic regimul oshawa, postul negru obligatoriu – din ashram (de la acea vreme) – cel puțin o zi pe săptămână (vinerea) și eram slab ca o scândură. Toate iubitele din acea vreme se plângeau de mine că se înțeapă în oasele mele când le iau în brațe. Până și Grieg mă sfătuise să o las mai moale cu mortificările și asceza și să caut să țin mai mult “calea de mijloc”.

Ei bine, în acea perioadă nu concepeam standarde mai joase de modelul oferit de Milarepa. Dacă el trăise prin peșteri ani de zile hrănindu-se doar cu urzici, eu de ce nu aș fi putut să mă ridic la înălțimea ascezei lui ?! Naiv fiind, mă împodobeam ca într-o mantie, plin de o satisfacție secretă, cu orgoliul spiritual al celui care trage tare cu tapasuri și austerități de tot felul, sperând că Dumnezeu va observa efortul meu și îl va răsplăti.

Evident, să trăiești într-o permanentă stare de lipsuri și constrângeri auto-impuse poate deveni un mod de viață chinuitor, dar eu mă mândream în secret, fără să îmi dau seama, cu chinul meu, mă umpleam de satisfacție când îi auzeam pe alții cum deplâng starea mea de slăbiciune, fiind totuși admirativi (sau așa mi se părea mie atunci) față de eforturile și disciplina yoghină pe care mi le impuneam.

Ei bine, exista și un revers al medaliei. Austeritățile prost asumate te amărăsc, te fac să nu te mai poți bucura de viață, de prospețimea firii, de lucrurile normale pentru un tânăr. E drept, am fost ferit de excesele celor din generația mea (beții, nopți pierdute prin cluburi, sudat țigară de la țigară, maratonuri sexuale fără continență, etc.) însă nu e mai puțin adevărat că am cunosct propria mea perioadă de excese de altă natură: posturi și regimuri alimentare restrictive, nopți nedormite (de meditație), etc.

Deci eram un tip slab fizic, pe de-o parte foarte satisfăcut de “austeritățile” lui, pe de altă parte frustrat și amărât de constrângerile pe care mi le impuneam, căci erau în dezacord cu mediul social în care trăiam – cu tentații de tot felul. Ei bine, în această stare, am văzut un coleg de curs din cel mai mare an (cred că era și instructor de yoga pe deasupra !), fumând pe la mine în cartier. Nu mi-a venit să cred ochilor ! Un așa sacrilegiu, o astfel de ofensă adusă valorilor în care credeam ! Revoltat, am prins ocazia când respectivul era de față cu mine și cu Grieg și l-am “pârât”, spunându-i lui Grieg că l-am văzut pe  individ fumând ! Mă așteptam ca cerul să se crape, Gregorian Bivolaru să se transforme într-un păzitor terifiant al legămintelor spirituale care să îl distrugă cu o singură privire de foc pe păcătosul care a încălcat restricțiile yoghine atât de aprig păzite de mine. Nici pomeneală de așa ceva ! Nici măcar o dojeană. Grieg i-a zâmbit respectivului, apoi s-a întors către mine și mi-a replicat: ȘI CE DACĂ FUMEAZĂ ?! CREZI CĂ I-AR FI MAI BINE LUI CUTĂRICĂ ÎN CÂRCIUMĂ DECÂT LA CURSURILE DE YOGA ?! Măcar aici evoluează prin ambianța subtilă colectivă și poate că odată va realiza că greșește, fumând.

M-am retras rușinat de fanatismul meu. Am realizat atunci profunzimea viziunii spirituale a Maestrului, dar și îngustimea concepțiilor mele. Eu, care nu acceptam să mănânc la masă cu alții dacă respectivii (chiar rude la care eram în vizită) mâncau carne sau beau alcool, m-am simțit tulburat până în străfunduri. Am realizat că oamenii nu trebuie reduși și judecați prin prisma preferințelor lor culinare.  Eu, care disprețuiam în sinea mea pe oricine, fie el și o persoană spirituală, dacă aflam că mănâncă carne, bea alcool, fumează sau nu practică continența, m-am simțit nevoit să îmi revizuiesc sistemul de valori, să devin mai  tolerant, să dau jos ochelarii de cal, viziunea simplificantă, reducționistă asupra lumii – pe care mi-o impusesem. Din acel moment nu mi-a mai păsat dacă cei de la masă cu mine mănâncă carne, beau alcool sau fumează, nu le-am mai aruncat acele priviri dojenitoare și dezaprobatoare, înțelegând faptul că pe o cale spirituală ce se pretinde a fi tantrică (căci era la modă atunci tantrismul în concepții a lui Osho) libertatea nu se poate dobândi cu adevărat decât atunci când elimini prejudecățile, menținându-ți totodată propriile valori.

Astăzi, continui să fiu lacto-ovo-vegetarian, nu consum alcool decât dacă sunt forțat de conveniențele sociale (pentru a nu-i jigni pe cei care îmi sunt convivi) și chiar și atunci în cantități mici. La mine în casă nu s-a gătit niciodată carne, deși nu i-am impus acest lucru niciodată soției mele, ea fiind liberă să mănânce ceea ce dorește. Din respect pentru mine, ea nu gătește carne acasă, mâncând ceea ce mănânc și eu, foarte rar consumând cantități mici de carne acasă la mama ei, sau la rude, fără a aduce mâncare cu carne la noi în frigider. Am lăsat aceeași libertate fiului meu, care de obicei refuză carnea, căci nu îi place, mâncând-o doar dacă nu are încotro (la bunici, etc.).

Din păcate, se pare că noua generație de cursanți MISA nu a trecut de această lecție a puritanismului, sau – mai grav, sunt persoane rău intenționate ce folosesc acest pretext ca pe o armă, împotriva altora, preferințele lor alimentare, cum este și cazul Crinei Calek care a scris despre cazul lui Dorin Noghi, fostul meu coleg de curs.

Corect ar fi fost din partea Crinei, dacă voia să scrie un articol obiectiv, să menționeze și părțile bune ale lui Dorin, căci ele există cu siguranță – cu atât mai mult cu cât Dorin este unul dintre ahramistii cei mai vechi, de pe vremea când Crina nici nu știa ce este yoga și nu auzise de MISA.

Căci nu se poate să nu fi auzit Crina de situațiile conflictuale ivite în cartier la sala de curs de la Pipera, cu țiganii din blocul de vis-a-vis de Ashram, care făceau scandal și agresau cursanții și cursantele, și despre cum Dorin, Ferenc, Budeș și Alex i-au pus la punct pe respectivii, câștigându-le respectul pentru comportamentul lor curajos bărbătesc, și totodată liniștea pentru cursanți.

Și Dorin, și Alex, și Ferenc, și Budeș – bărbați bine clădiți, au bătut atunci la țigani ca la fasole (căci primitivii din zona respectivă nu respectă decât forța fizică) – iar Grieg nu i-a dat atunci afară și nu i-a pedepsit pentru că au încălcat Ahimsa (non-violența), ba dimpotrivă, i-a lăudat, dându-i drept exemplu de curaj. Exemplu de curaj m-a dat și pe mine Grieg, prin înregistrarea audio trimisă după evenimentele din 2004, pentru modul în care am acționat în acea perioadă – în care mulți din cei ce conduc astăzi MISA – se ascundeau ca șobolanii.

Astăzi, numele meu și numele acestor oameni este terfelit pe yogaesoteric. Motivul real nu este acela că ei ar consuma băuturi alcoolice. În realitate, și ei, ca și mine, au deranjat conducerea MISA prin opiniile lor curajoase, directe, critice. Acești oameni au criticat ipocrizia și îndoctrinarea de la MISA, refuzând să trăiască timorați, în minciună, într-un sistem tot mai represiv, ce se pretinde a fi o “școală spirituală”. Pentru asta sunt ei astăzi puși la “gazeta de perete” a MISA.

Rușine Crina Calek, că scrii la ordin mizerii perverse numai bune de spălat creierii proștilor pe care credeți voi că sunt cursanții MISA, rușine Grieg că te pretezi la asemenea măgării manipulatoare ! Ai uitat Grieg când mergeam cu tine prin oraș la cumpărături cu Simi Lupescu, șoferul tău, și căram sacoșele cu salamuri și șunci pe care pretindeai că le-ai cumpărat pentru Clarvăzătoarea Valentina (care era în acea perioadă gazduită în ashramurile MISA), căci afirmai că ea mănâncă carne ?! Dacă Valentina te lăuda, avea voie să mănânce carne, chiar și în ashram. Dacă însă Dorin, Ferenc sau Budeș te critică, devin culpabili și dacă se tratează cu tinctură de propolis ! Asta dovedește încă o dată ipocrizia în care se scaldă conducerea MISA de astăzi.

 • RamAbbalah

  Atitudinea asta puritana nu intra in contradictie doar cu tantrismul de mana stanga din care s-au inspirat de mai multe ori atunci cand vine vorba de eros. Ea intra in conflict si cu crestinismul la care adera aproape toti in mod public. Iisus cel din textele biblice transforma apa in vin, nu in hidromel, multiplica pesti, nu ciuperci sau boabe de soia, pentru hrana discipolilor, si a realizat prima impartasanie tot cu vin si nu cu suc de fructe sau altceva de genul asta.

 • Neele

  au bătut atunci la țigani ca la fasole – iar Grieg nu i-a dat atunci afară și nu i-a pedepsit pentru că au Ăźncălcat Ahimsa (non-violența), ba dimpotrivă, i-a lăudat, dĂąndu-i drept exemplu de curaj.

  Bun! 🙂

 • RamAbbalah

  No, puneti-va centurile de siguranta 🙂

  http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=8501

 • genarul

  Cate sacose de salamuri si sunci devora Valentina? 🙂

  Crina Calek mai bine ar scrie un articol despre cum plimba fraierii (“iubitii” ) prin mall sa-i ia de mancarica, macar atat sa faca si ei bun.O pasarica care a invatat ca daca ciripeste ce trebuie pe craca care trebuie e bine.

 • Neele

  @RamAbbalah:
  Ploua, ploua, babele se oua!
  Una tocmai s-o ouat
  Doua sute douazeci si doua si 00/100 oua odata.

 • Andrei B

  “astfel de evidente „rebuturi“ yoghine” – adica yoga lui Bivolaru da si rebuturi ? Da eliberati cand da ?

 • Cam toti cei care stateau in picioare fara sa-i sufle vantul au plecat.

  Cetatenii rrromi de vizavi likes this.

 • Neele

  Din wikipediia:
  “e posibil ca numele de Calea Ferentarilor să fi apărut în cinstea soldaților olteni ai Domnitorului Alexandru Ioan Cuza – ferentarii – care ar fi fost împroprietăriți cu pământ ca răsplată pentru vitejia pe care au arătat-o; o altă teorie privitoare la numele cartierului, susținută de unii istorici, e legată tot de niște ferentari, din oastea lui Mihai Viteazu de data aceasta, care ar fi avut câmpul de exerciții prin această zonă; o a treia teorie se referă la originea latină a numelui: latinescul “Ferentarius” – soldat din infanteria ușoară a legiunilor romane.”

 • NOG

  AVERTISMENT… Tu care scri pe yogaesoteric ACEST ARTICOL si cei ca tine, care stati cu capul in nisip , ati reusit sa compromiteti pe voi si magariile voastre. Vai mama voastra de pupincuristi,cum va mai priviți in ochi ?…declar deschis sezonul de VANATOARE DE JIGODII! …https://www.youtube.com/watch?v=b5VyY2dTuMA

 • gavril

  ????????????

 • GAVRIL

  NESIMTIRE

 • Neele

  @RamAbbalah:
  “si a realizat prima impartasanie tot cu vin si nu cu suc de fructe sau altceva de genul asta.”
  Sigur ca da! 🙂 Vinul fiind la baza suc de struguri, se exclude de la impartasanie.
  Sau mai bine se scoate impartasania cu totul. E mai bine asa?

 • frodo

  o noua dovada ca mosul scapa din mina miscarea. mi se pare ca aceasta initiere implica prezenta obligatorie in tabara timp de 15 ani, cu juramint. s-a saturat lumea sa asculte plicticoseniile bivolului. e sfirsitul lent al epocii bivolaru. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=8469

 • Neele

  Ok, e prea mult ce cer.
  Ramane atunci: fiecare pana la limitele personale pana cand poate incepe accepta nu adevarul, ci macar ca poate exista o parere diferita.

 • genarul

  In mesajul dat de maestru mai jos putem remarca starea olimpiana desavarsita de detasare fata de aspectele grosiere,materiale

  „Aceasta vă este aspirația spirituală și recunoștința că vi s-a oferit gratuit șansa de a audia aceste conferințe?”

  http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=8469

 • Q: „Aceasta vă este aspirația spirituală și recunoștința că vi s-a oferit gratuit șansa de a audia aceste conferințe?”

  A: DA 😉

  Intrebarea are un substrat acuzator ceea ce induce in cursantii neeliberati inca (adica toti) un sentiment de vinovatie. Adica se opereaza cu ceea ce in vest se numeste “fear porn”.

  Si acum niste intrebari de baraj: cu ce energii infernale rezoneaza cursantii carora li se induce in mod insidios sentimentul de vinovatie? Si mai ales care este scopul acestei inductii?

 • genarul

  Dupa ce am scapat de reptilieni si de apocalipsa aia mare , un nou pericol ne paste (cele mai rele sunt gainile zombie, sunt necrutatoare)

  http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=8517

 • Neele

  Te pasc gainile genarule?
  Imi pare rau pentru tine!

 • FREEDOM

  ZZZZZZDTTTRENTE . gb spunea mereu ca , cei care au parasit MISA se confrunta ptr toata viata cu indoielile demoniace . Intrebare ptr GB – fata de cine anume se confrunta respctivii plecati din MISA cu astfel de indoieli ? Fata de el sau fata de DUMNEZEU ? Daca eu ma confrunt cu indoieli fata de GB asta nu inseamna deloc ca le am fata de DUMNEZEU ci doar fata de el =gb . Si care e problema daca am indoieli fata de tine GB -le ? Nu am fata de DUMNEZEU sau fata de SHIVANANDA sau MILAPREPA sau RAMAKRISHNA ci doar fata de tine si sti de ce ? Ptr ca mi-ai dat nspe mi d motive sa ma indoiesc de tine si unul este asta , anume — tu maninci cacat ca teofania este subiectul tau favorit in taberele spirituale cum ai transmis deja catre cursantii naivi insa ei nu stiu ca tu ai o colectie de 20 .000 de mii de dvd-uri porno cu shemale , cu transexuali cu incest samd si ca esti atit de atasat de ele precum un copil de cartonasele lui cu fotbalisti celebri . Ce zici de asta si de faptul ca un dvd porno care costa macar 5 euro cu 20 mii fac cam 100.000 euro in conditiile in care fraieri din ashram maninca spalaturi ? Tu marele teofanic colectionezi filme porno si trimiti ca o panarama femei la produs in timp ce marele model divin ISUS a sfatuit-o pe MARIA MAGDALENA sa se lase de curvie . Cum vine ba asta , farsorule si pacaliciule ? O dai ca esti cu teofania si cind colo tu esti numai cu sexul , cu analul si cu muia si cu limbile in pizda ? ! Si mie imi place sexul da nu ma dau teofanic in fata nimanui si nici nu vin sa ma dau sfint cind de fapt imi place sexul la nebunie . Daca nu te-ai mai caca pe tine ai fi ok , insa tu esti cu totul altfel decit iti place sa te stie lumea si asta e problema cu tine , nu neaparat cu esti nebun dupa pizda . Recunoaste ca maninci pizda pe piine si lasa vrajeala cu teofania . Daca faci asta nu mai zic nimic de tine .

 • FREEDOM

  De ce nu continui pina la capat asa incit omul sa devina constient de faptul ca se indoieste doar de tine si nu neaparat de DUMNEZEU ? Ptr ca nu cumva sa se limpezeasca brusc si sa inteleaga ca il manipulezi ordinar ? Care e problema daca omul se indoieste de tine ? Cine te crezi si cine esti ? Esti unicul care are conexiune cu sursa , asta crezi tu in mintea ta ? Problema ta este ca lumea sa desteptat atit de mult incit nu mai poti sa trombonesti mult timp . e finish , ai un limbaj depasit . Un lucru e clar ,ESTI DUPLICITAR . Asta spune ceva despre tine . Daca azi ai mai tine conferinte in direct m-as ridica si ti-as pune niste intrebari de fata cu toata adunarea insa stiu ca iti e frica de asa ceva si tocmai de aia nu faci satsang in direct macar . Vremea cind lumea te asculta cu gura cascata sa dus , azi multi si-au deschis minitile incit nu cred ca le mai poti face fata daca te-ar lua la intrebari strict despre realitate . La cum te exprimi e posibil sa le ai amestecate in cap si de multe ori asta reiese . Am vazut conferinta aia cu relatari despre SAMADHI din 1999 . E acolo o fata EMANUELA care vine si relateaza despre trairea lui EU SINT destul de clar si cind vine rindul sa-i raspunzi incepi cu sinele ei si sinele lui Dumnezeu Tatal care trebuie sa se uneasca . Tu nu ai aflat nici pina azi ca nu exista 2 sine ci doar unul ? Dupa cum ii raspunzi acelei fete mai mult o zapacesti si asta ori ptr ca esti tu confuz ori ptr ca nu vrei so lamuresti simplu si clar ca sa stie femeia ca deja atinsese ce trebuie si nu ii mai trebuia nimic in plus . De ce oare ?

 • FREEDOM

  Aceasta CALEK stie ca BUDES si FERENC carau singuri pina la etajul 4 fiecare cite un calorifer in spinare ? Stie proasta asta ce daruiti au fost BUDES si FERENC ? Dorin o fi gresit si el insa un lucru e sigur a vazut multa mizerie in MISA . De pilda panarama de FOI care umbla cu racolatul fetelor care ajung curve la produs in loc sa faca yoga cum scrie pe legitimatia de curs . Karma yoga de la MISA e o mare prostie . Yoga inseamna atentie in ajna , saharara nu sapat santuri si ridicat case in proasta mai ales cind nu prea mai sint locatari . Yoga inseamna atentie in AJNA nu pornografie , sex pe bani si videochat . In nici un tratat de yoga si le-am citit pe toate nu scrie de asa ceva . In nici unul . Numai de atentie si focalizarea atentiei in ajna si saharara scrie prin ele si de controlul respiratiei . Vreau sa vad unde scrie macar un rind de sex pe bani, videochat si filme porno ca fiind tehnici de atingere a iluminarii sau eliberarii .

 • FREEDOM

  Au existat situatii cind fata a facut impreuna cu gb consacrarea ptr amor si ce sa vezi ? Femeia venise ptr amor insa desi lui gb ii iesise consacrarea ei nu ia iesit si cind ia spus , lui gb ia picat aiurea . Cum vine asta ? Adica DUMNEZEU ii sopteste lui GB -fute-o pe asta de rupeo asa cum iti place tie- … iar fetei ii sopteste – nu te fute cu pensionaru asta – ? SLOBOZ . Cum vine asta ?

 • FREEDOM

  Acu citiva anisori UZZI de la BUG MAFIA a zis intr-un interviu , – frate mai bine sa se legalizeze iarba decit prostitutia ca daca toti fraierii or sa aiba acces la pizda o sa li se urce la cap – . Cita dreptate a avut !

 • Neele

  O fi vrut Dumnezeu sa-l invete pe GB cum e cu modestia. Mai stii?

 • FREEDOM

  Inca un lucru uimitor , adevarul iese intotdeauna la iveala pina la urma chiar daca cu intirziere . Faptul ca marele eliberat de multe cicluri cosmice nu a putut sa impiedice adevarul despre felul lui de a fi sa iasa la iveala inseamna ca asa a vrut DUMNEZEU ca lumea sa stie despre felul lui gb de a fi . Daca DUMNEZEU a vrut asa sa stim si noi ce stil ai dincolo de fata din tabere si de la curs , de ce te superi gb ? Cind SRI pe care-l dispretuiesc spunea ca MISA le spala oamenilor creierii injuram SRI-ul insa am realizat mai tirziu ca totusi mult adevar se afla in vorba aia , vazindu-ma pe mine si cit timp mi-a luat sa ma dezmeticesc din povestea MISA desi plecasem de ceva anisori de la curs . Dureaza ani buni pina te cureti de spalarea pe creier in care ai trait si nu -ti vine sa crezi de multe ori si iti zici in sinea ta – cum am putut frate sa fiu atit de ingust -limitat-orbit si inchis in povestile lor .

 • Neele

  Ma doare pe mine capul ce faze scoti Freedom!

 • Saso

  @ generalul

  “însă reușesc să-și sape tunelul către suprafață“ Leeeeeee…leeeee..leeeeee….. nu mai e nimeni normal pe la misa…. gainile moarte reusesc sa sape tunele? Si apoi sa iasa, si apoi sa treaca la eradicarea rasei umane….???
  Wooaaawww… nasol…. ma duc sa ma culc… ca o sa se lupte misanii sa ne salveze de gainlile zombi…. 🙂 🙂 🙂 or sa mediteze pana mor toate….

 • Neele

  @Freedom:
  Daca as spune din dorinta de asociere cu un grup care mi se pare ca ma reprezinta si imi serveste interesele, gresesc oare?
  Numai tu stii care era viata ta inainte de MISA, problemele cu care te confruntai. Insa MISA pare sa nu fie solutia.

 • genarul

  GB ne spune despre relatia deschisa.Toata lumea cu toata lumea.Ma intreb cu cati barbati se intalnesc iubitele lui apropiate, nu alea ocazionale.De cate ori vrea sa se intalneasca cu ele si sunt ocupate?

 • FREEDOM

  @Neele . Am venit la curs ptr ca asa simteam , ceva din mine se regasea acolo , insa nu faceam asta din vointa ca imi serveste interesele , suna ca si cum aveam un interes meschin . Nu e ca si cum te-ai duce intr-un partid ptr ca sti ca iti iese ceva . Am mers la curs multi ani intr-o stare de inocenta si cumintenie totala , nicidecum ca-mi reprezinta interesele. Suna urit . A fost doar din cauza unei regasiri interioare , atit . /////////////////////////////////////////////////////////////////////////// GB , la tine nu se vede continenta , desi vorbesti nostop si in somn despre ea . Nu se vede pe tine nimic incepind de la parul alb , fata ridata , dintisorii reparati la stomatolog , nu subtil . Cind fu sa arati curajul divin iti pusesi peruca si te dadusi femeie nu o mare pula tare ca piatra . Curaj ioc . Yama si Nyama fix pula la tine , minti de rupi pe toata lumea .. si pe fratii tai nu numai presa si organele de ancheta . Deci SATYA din nou FIX PULA . Omenie FIX PULA , cind fu sa dai banii ptr amenzile si procesele luate de sclavii tai spalati pe creier ii zisesi lu CLAU ca nu ai nici un ban . Ca tata spiritual , ca frate mai mare sau ca TATA pur si simplu , ce TATA isi trimite copii = ficele la produs si apoi le ia toti banisorii si le da niste chiloti sau cite un spray si o cioco ? A si nu inainte de a le fute pina le rupe pizdele si curul ? Ce TATA esti ma tu ptr copii tai = ptr ficele tale ? Cam pervers TATICUT esti EL AL . Ba , io te-am iubit enorm , insa mi-am dat seama ca nu e cazul ptr ca tu te pisi pe oricine , te-ai pisat pe absolut toti prietenii tai de suflet si asta e stilul tau . Mii de oameni ti-au dat incredere ca lui DUMNEZEU in persoana si tu ti-ai bagat pula in increderea si starea de iubire pe care oamenii ti-au purtat-o in suflet . Cind in sfirsit am acceptat ca asa stau lucrurile a fost ingrozitor de dureros sufleteste , niste chinuri si rani sufletesti grele frate , greu de dus . Insa dupa ce ani de zile am trait cu inima singerind de durere si dezamagire a venit un moment cind NU AM MAI PUTUT DUCE starea asta si am zis STOP . Acu nu te injur cu rautate si nici nu fac misto de tine cu rautate ci doar o zic cit pot de direct si dur ptr ca oricum tu nu simti nimic . Nu cred ca te doare cind auzi astfelt de cuvinte , cel mult iti pare rau ca se afla despre tine amanunte si lumea mai aude una alta si asta nu-ti convine .. si de aia le zic asa . Multa sanatate coaie .

 • Neele

  @Freedom:
  🙂

 • UN PRIETEN PENTRU EROUL MEU

  Crina Calek ce nu intalege bine ca viata are si surprize..Cea mai mare prostie de idee pe care o poti avea fata de natura ta de femeie denigrata in acest univers.Universul are 13 miliarde de ani. Tu cati ani ai crina calek ? 18, 23, 27?Ce te face sa crezi ca tu poti schimba felul in care functioneaza Universul? Ce te face sa crezi ca tu poti schimba natura umana?Pe bune, crezi ca n-au mai incercat si alte zeci de milioane de guristi p de-a lungul multor generatii inaintea ta, crezi ca tu esti cea mai destepta scorpie inp……a, esti singura care si-a dat seama ca e o problema in Univers si trebuie rezolvata?Si cum crezi tu ca poti realiza schimbarea asta?Stiu, hai sa stam la o terasa, la o bere, si sa combatem, sa discutam aprins, sa ne avantam in polemici si dezbateri.Sigur Universul o sa vada si o se schimbe singur cand aude argumentatia noastra extrem de logica.Cerului nu-i pasa ca tu crezi ca ar trebui sa fie roz, pentru ca asa ti-ar conveni tie, un cer roz, sau pentru ca asa crezi tu ca ar fi mai bine.Iarba nu da doi bani pe parerea ta, ca ai tu chef ca firul de iarba sa stea inclinat pe dreapta, ca asa e mai bine pentru toti oamenii.Poti sa ai cea mai solida argumentatie logica pe care o poate scoate mintea ta de om inteligenta de om bolnav, NU CONTEAZA.Realitatea este alta, si realitatea nu se schimba doar pentru ca tie nu-ti convine ca va scot uni magariile voastre de la misa..ma intreb daca tu ai fost la bivolaru sa te initieze in arta universului launtric!!?.Accepta realitatea si adapteaza-te in loc sa lupti ideologic impotriva ei! Nu poti schimba natura umana. Nu poti controla ce fac si ce gandesc alti oameni, tot timpul „ar trebui” ca ceva sa fie altfel. Dar n-o sa fie.Ce mai zambesc cand latra yoghini de un om care va facut bine..,zici ca sunt talente sau eroi ai tarii si ei nu au cu ce sa se inbrace,manance,nespalati uni,fara dinti in gura,bolnavi cu capul. … lipsa de educatie,,,, multa fala,,,, multa prostie ,,,, vai de capul vostru ! “Ati uitat” ca 2004 va scapat sa nu intre mascati la voi ,cand va recuperat bunurile furate la uni colegi, SI MULTE ALTELE EROISME FATA DE VOI… BIVOLARULE ASTEA O SA TE INGROAPE. CRINA CALEK > ARE MULTI PRIETENI DORIN CARE POARTA BOCANCI PRIN FRANTA

 • PRIETENII UNUI EROU

  CRINA CALEK…ASTA AR TREBUI SA FIE preocupareaTA>https://www.youtube.com/watch?v=pH5i0sQymuA

 • PRIETENII UNUI EROU

  este un mare adevar in acest vidioclip.. Se intampla si la misa sa fi alungat cand esti bolnav..https://www.youtube.com/watch?v=g0lmCrrteMc

 • Valentina/// pentru un EROU

  Sunt o fata care care a cazut si s-a ridicat datorita unui EROU..Eu m-am pastrat pana la o varsta inaintata, apoi, din vorbele foarte mestesugite ale unei pseudo-prietene care era la misa, insotite de lipsa unui sprijin duhovnicesc puternic, am cedat – crezand, ca si tine, ca eu gresesc si ca aceasta atitudine ma va face sa raman pururea singura. Barbatul cu care eram s-a laudat apoi la prieteni din ashramuri si in cele din urma m-a parasit. Atunci, disperata, m-am gandit: „Ce voi face eu? Cu cati barbati voi mai fi?” Ma simteam foarte ieftina la MISA. Am zis catre Dumnezeu: „Doamne, stiu ca am gresit fata de tine, dar, te rog, da-mi un barbat care sa nu isi bata joc de mine – ca, daca macar nu am putut fi cu un singur barbat, sa fiu doar cu unu, dar nu sa le pierd numarul, ca alte fete!”..Mai este o vorba foarte inteleapta, pe care mi-a spus-o un coleg de facultate. Este un citat de undeva, dar nu stiu de unde. Eu eram foarte suparata pentru ca eram diferita de ceilalti, care nu ma intelegeau. Atunci colegul mi-a zis: „Daca urci un munte si vezi la un moment dat ca esti singur, ce vei face? Te vei opri in loc, asteptandu-i pe cei din urma ta sa te ajunga, sau vei incepe sa urci mai repede, ca sa ii ajungi pe cei ce sunt inaintea ta?”Mai este si cuvantul aceea din fericiri, care se rosteste la fiecare Liturghie: „Fericiti vei/ti(DORINE) fi cand va(te) vor(va) ocari pe voi, si va vor prigoni, si vor zice tot cuvantul rau impotriva voastra, mintind pentru Mine. Bucurativa-va si va veseliti, ca plata voastra multa este in Ceruri”.

  Tu singur vei alege DORINE CU ACESTI NEMERBNICI ce trebuie sa faci. Domnul sa te ajute! Pentru tine DORINE aceasta melodie ca stiu ca iti place>>>https://www.youtube.com/watch?v=frTsKLiqN24

 • Valentina/// pentru un EROU

  Sa ma iertati daca gresesc prezentand a mea parere ca toate aceste inecari in a raului pacat se datoreaza pierderii valorilor identitatii noastre ca si popor din cauza sectelor..Asa ca, fetelor, capul sus si nu va lasati pacalite si intimidate de astfel de replici de la misa si limba de drac a unora..CINE POATE SA IL AJUTE PE DORIN SA II DEIE IN JUDECATA ESTE BINE..NU II MAI LASATI SA ISI ACUNDA MAGARIILE FATA DE OM

 • Valentina/// pentru un EROU
 • Neele

  @Freedom:
  Bagala ce esti. 🙂

 • Tin sa le multumesc lui Dan Budes, Ferenc Nebela, Alexandru Cojocaru, Vali Buzum, Dorin Noghi si Cameliei Stiuluc pentru eroismul cu care au muncit pe santierele MISA
  si nu numai.
  Tin sa le multumesc pentru anii tineretii lor daruiti gratis pentru un ideal.
  Si prin eforturile lor MISA beneficiaza acum de sali de yoga, de ashramuri, hoteluri la Costinesti si Baile Herculane, precum si de ashramuri in strainatate.
  Toti yoghinii de la MISA au beneficiat de munca, daruirea si sacrificiul lor.
  Tin sa le multumesc ca ne-au aratat timp de zeci de ani ca nu stiu ce inseamna egoismul.
  Cei care conduc MISA azi ar fi trebuit sa-i contacteze si sa-i intrebe
  ce-i nemultumeste, nu sa-i atace direct in public pe yogaesoteric.
  In amintirea sacrificiului si daruirii lor trebuiau sa faca asta.
  Unde nu e iubire nu este nici recunostinta, nici comunicare si niciodata armonie si impacare.
  Iubirea nemanifestata nu este iubire, chiar daca conducerea MISA proclama ca actioneaza in numele spiritualitatii si iubirii.

 • Neele

  “Episodul în sine este cutremurător de subuman. T. povestește: „într-o dimineață am ieșit pe hol și m-a izbit un miros îngrozitor de fecale. Am auzit ceartă în camera de alături de unde Dorin a ieșit înfășurat într-un prosop de baie puțind și amenințându-l pe colegul său R.. L-am întrebat pe R. dacă Dorin a făcut treaba mare pe el și mi-a confirmat cu discreție, fiind speriat de amenințările acestuia””

  Cititi bine! Dorin este nevinovat.
  Cum a vazut la GB, asa a procedat si el cu colegul lui de camera. De ce? Pentru ca simte afectiune pentru el.
  Initierea in subuman doar GB o da.

  “Nu știu cum nu se scârbesc oamenii de atâta minciună, neseriozitate, nesimțire și curvăsărie.”

  Daca acesta nu este semn de aspiratie spirituala, atunci ce este?

  Pentru cine inca nu intelege, sa mearga sa doarma linistit! Somnul ratiunii naste monstri.

 • FREEDOM

  Ba frati mei , nu e clar ca lumina zilei ca , conducerea MISA e pusa pe capatuiala si nu are nici un pic de recunostinta fata de nimeni care a pus umarul la ridicarea patrimoniului imobiliar detinut azi risipindu-si cei mai buni ani , aceia ai tineretii puterii si vigorii fizice si psihice intr-o totala lipsa de egoism dormind putin , mincind o spalatura de mincare si muncind pe brinci ani si ani si ani de zile , timp in care ar fi putut sa faca bani adevarati sa-si cumpere case , apartamente , masini si sa aiba o viata a lor . Si cind se imbolnaveste cite unul care amuncit ca un sclav , este imediat trimis acasa la familie dupa ani de zile de sacrificiu personal si uitat ca si cum nici nu a fost . Nu asta sa petrecut de ex cu BUDES si cu multi altii ? Unde pula mea e recunostinta MISA cind nici macar nu ii intereseaza de sanatatea omului atunci cind se imbolnaveste . NU EXISTA nici o recunostinta si nici o fraternitate la MISA , intelegeti ptr DUMNEZEU odata , vedeti ba clar nu mai visati ca prostii . Nu exista nici o recunostinta si nici o fraternitate in MISA , PUNCT . terminati cu speranta asta naiva ca , cindva va fi recunostinta ca , cindva GRIEG va fi normal in actiune si comportament . Ajunge cu autoiluzionarea asta . Vedeti tata adevarul faptic . Omul se cunoaste dupa fapta , PUNCT , nu dupa interpretarile mintii . Conducerea actuala este formata din niste oameni de calitate slaba , fatarnici , duplicitari si mai ales foarte atasati de bani si acumulari materiale . Suricatele alea 2 au fost intretinute toata viata punind pizda la bataie si vrajeala cu tantra si arderea karmei si evolutia . PULICA pizdea DIAMOND a cules toata viata munca altora ca si nevasta-sa iar despre constipatul ala de COSTITA COCOJOAGARU il vezi dupa fata cita frustrare exista in adincul lui si cit pupincurism a practicat ala mereu , numai cine nu il stie il vede colorat in roz . Intotdeauna oamenii directi si dintr-o bucata nu au fost bine vazuti si nici suportati in MISA , mereu au fost incomozi si considerati ciudati de catre pupincuristii de meserie . Conducerea MISA este duplicitara in functie de cum bate vintul , nu s-a inteles asta nici pina azi 2015 ? Numai un timpit si un orb nu vede aceasta atitudine pe care conducerea o manifesta de ani si ani de zile . Cit va mai trebuie ba sa beliti ochii mari ca sa nu mai beliti pula si sa mai puteti recupera ceva din viata care va mai ramas ? Vreti sa muriti intr-o poveste falsa ?

 • FREEDOM

  De ce este considerata rautate sau ura cum aiurea spune conducerea prin vocea ei YE atitudinea de a dezvalui amanunte reale faptice despre conducere si combinatiile ei dubioase cu iz material si penal ? Vasazica adevarul faptic este etichetat ca fiind drept o atitudine de ura la adresa scolii si conducerii ? Cum vine asta ? Nu spunea gb ca nu exista spiritualitate superioara adevarului ? Deci nu mai puneti botul la vrajeala cu ura care ar avea-o vezi Doamne cei plecati de la curs si ca ei nu mai au dreptulsa vorbeasca din mom ce au plecat . Cind inca erau cursanti si nu erau plecati de ce nici atunci nu aveau dreptul sa vorbeasca ? De ce erau denigrati si apoi alungati de conducere ? Nu vedeti ca asa lucreaza conducerea jegoasa ca sa se protejeze pe ea insasi si dedesubturile ei ? Asta trebuie vazut clar si fara dubiu odata ptr totdeauna si inteles adevarul faptic . Nu mai interpretati fantasmagoric ptr ca va mintiti pe voi si ramineti prosteste in continuare in povestea lor , pe care vo serveste conducerea ..IROSINDU-VA alti citiva ani intr-o viata de borcan inchis . YOGA se face de citeva zeci de milioane de oameni in intreaga lume si acestia nu au nici o treaba cu MISA si sint bine merci , insa fara indoctrinarea din MISA . Descoperiti asta , e foarte placut si e o senzatie de libertate extraordinara . MISA nu e egal cu yoga , e doar o secta , o afacere ca multe altele insa cu diferenta ca NUMAI ea este autentica si ca numai in cadrul ei exista GRATIA DIVINA . Povesti de adormit prostii , asta e MISA si este asta ptr ca asa se comporta dintotdeauna , nu ca zice unul sau altul . Asa se mainfesta ea . ofera basme si povestioare de gradinita unor oameni deja la virsta a 2- a multi dintre ei … si face bani buni cu povesti , auditii muzicale furate de pe net si lecturi spirituale citite de pe foi sau laptop si luate de pe net . Nimeni nu vorbeste despre unde a ajuns dupa 25 de ani de practica , tantra si continenta nebuna , nimeni din cei care vin sa predea si se cocoata in pozitia de indrumatori ai altora . Toti prezinta materiale din lucrarile altora . Chiar nu vedeti nici dupa 25 de ani ca nimeni nu vine sa spuna clar unde a ajuns concret ? Dupa 25 de ani normal este sa vorbesti =impartasesti numai si numai din expereinta ta personala nu sa mai continui sa citesti de pe foi sau de pa laptop . Ce arata asta ? ZERO … Incepeti sa vedeti lucrurile astea clar si nu va mai lasati imborboditi de faptul ca a avut unul nu stiu ce stare la 25 de ani , da care sa dus cum a venit .. ca si cum nici nu a fost . BAAA ce ati dobindit concret dupa 25 de ani ? PRATYAHARA , DHARANA , DHYANA ? Stapiniti concret ceva din astea ? La vointa ?

 • vivi

  M-am saturat de acesti eroi care au construit imperiul lui bivolaru. Acesta nu e eroism, e fanatism. Despre ce cauza vorbim aici. Eroi mei sunt oamenii care au venit la curs ptr yoga si care au practicat-o curat si cu placere, care erau f buni la asta si care au plecat cand toata treaba a inceput sa miroase urat. Oameni cu mintea clara, oameni care daca au avut minte nu au uitat sa o foloseasca. Colegii mei frumosi din primii ani, atat de destepti, de decenti si de normali. Oamenii care nu au cazut in plasa acestui nebun sunt eroii mei. Nu oameni care au stat mai bine de 20 de ani in misa sacrificandu-si viata nu ptr GB in primul rand ci ptr propria lor glorie si comoditate. Sau ptr o iluzie, dar nici in asta nu e nimic eroic. Aceia sunt adevaratii eroi, de care nu isi mai aminteste nimeni dar care acum au o viata asa cum si-au cladit-o singuri, facand lucrurile corect sau gresind dar nefiindu-le frica de viata, atat de frica incat sa se ascunda de ea in niste case insalubre numite asezaminte spirituale in care se traieste in promiscuitate si dupa regulile unui psihopat si ale clicii lui de smecheri. Asa ca lasati-o mai usor cu eroii astia ptr care a fi important, a fi cineva e un scop in viata si care au gasit in mizeria asta de secta locul in care pot fi si ei cineva. Am fost acolo, am vazut cum e, nimeni nu imi poate spune ca nu e asa. Toti, dar absolut toti erau ca si catelul care da din codita cand isi primeste recompensa ca s-a lasat dresat. Aici recompensa era ca incepea sa ti se dea importanta, ca incepeai sa simti ca contezi. Ce au facut eroii astia bun ptr omenire, ptr oameni care nu erau din secta lor, ptr oameni care nu le puteau oferi nimic in schimb. Totul, absolut tot efortul facut a fost doar ptr interesele sectei. Numiti eroi niste inadaptati.

 • UN PRIETEN

  NEELE…EU STIU ADEVARUL CE SA INTAMPLAT..O SA IL POVESTESC EXAT CUM ERA..ESTE PREA MULTA VALVA CU PROSOPUL…RAZVAN ESTE UN NESPALAT CARE SE SPALA ODATA LA LUNA.

 • NOG

  Neele…daca vrei adevarul intalnestee cu mine si iti voi spune asa cum este,,si credema ca nu ma feresc sa recunosc anumite aspecte. Dar pana sa faceti din rahat bici care va si inproasca pe fata aia de oameni fara caracter.. AI CURAJUL SA TE INTALNESTI CU MINE!? SUNT MARTORI SI PENTRU MINE CARE CONFIRMA ANUMITE ASPECTE>CHIAR DE ACOLO.. LUCRURILE NU VOR RAMANE ASA.. PE RAZVAN O SA IL ADAU IN JUDECATA PENTRU DENIGRARE.. CHIAR NU MA INTERESEAZA PAREREA LA NIMENI, SUNT ARDELEAN SI NU UIT . URMEAZA

 • Neele

  Pe bune, vivi, esti complet neinteleasa. Eu iti sustin cauza.
  Astia de au facut acoperisul sunt dezadaptatii. Sa si-l ia inapoi!
  Te descurci tu si fara.:))))

 • Neele

  @NOG:
  S-ar putea sa nu fie cea mai inteleapta alegere sa-l dai pe Razvan in judecata. Cu ce sa-ti plateasca?
  Pune-l sa se spele si invata-l cum sa-i mai iasa din fumurile de mare vira din cap!

 • Neele

  Si NOG,
  Consulta-te cu Mihai Rapcea! E mai aproape de tine. Nu din cauza ta au mancat bataie tiganii. Ai facut foarte bine ca ai procedat/respectat ceea ce ti s-a spus sa faci. Sincer, n-ai nici-o vina.
  Doar ca esti unul din cei ce il impiedica acum pe GB in Paris sa-si savureze starea de eliberat in viata.
  Pentru el esti problema, nu pentru mine. 🙂

 • budes

  vivi ,te inteleg ca te ai saturat si ti spun si de ce.cazurile astea (acestea)de eroi te cam ingrijoreaza si complexeaza.destul de mult .de ce ?( daca privesti personalitatea umana observi ca orice individ i si doreste sa fie cel mai bun ,forta fizica rezistenta adaptarea la conditii ostile fiind calitati specific masculine) pentru ca ei(eroii de care te ai saturat) sint (sunt)de o ,,energie si vitalitate ,,care probabil n ai avut o si nu o sa o ai .sint(eu sint)omulcu atitudinea totul sau nimic si mi am jucat ,,pe o carte,intreaga mea avere,,forta volitiva fizica intelectuala si emotionala, si am pierdut ce am strins in ani de zile in cel mai lung minut din viata mea (kippling).revenind la ,,m am saturat ,,i ti inteleg frustrarea indiferent de esti barbat sau femeie.dar nu accept sa arunci cu noroi in mine.sa ma jignesti.nu am pretentia sa fiu eroul tau si ti spun ca innainte sa vin in asram erau multi oameni pentru care eram un om care si a cistigat respectul :sa se opreasca 30 de oameni intr o sala de sport ,sa se faca o liniste ,,de ti tiuie urechile,,si toate privirile lor sa fie focalizate pe tine in timp ce faci o serie de genoflexiuni cu destule kg pe bara ….e o experienta
  eroii tai sint oameni care au venit la curs pentru yoga .au practicat o cu placere si curat.ce dovezi ai ca n am practicat yoga ,,curat,, .ok dar de ce au practicat yoga? ,doar de dragul de a practica ?cind faci o actiune trebuie sa stii clar ce rezultate ai de la acea actune altfel e efort gratis adica ,consum de timp bani ,.. cum masurai tu cit de buni erau eroii tai la yoga ?in ce unitati de masura ….VORBA …CUVINTUL…cam astea (acestea) s unitatile de masura .da mai poti masura in secunde sau minute sau in ani timpul petrecut in asane sau in tapas uri .si rezultate verificabile obiective si incontestabile ?….dupa 20 de ani de alexandre dumas
  eroii tai sint oameni cu mintea clara care si au folosit o ,oameni normali.vivi sa ti explic despre eroi :..este o persoana care se distinge prin curaj si abnegatie in conditii grele de munca sau de razboi,celebra prin faptele sale deosebite.(dex)daca a venii si a pleca de la un curs de yoga a face niste posturi i ti aduce titlu de erou …vivi ai un standard incompatibil cu definitia eroului.adica mult prea jos
  am luat teapa cu grig ,mi a luat mintea orice magarie mizerie a lui avea o explicatie karmica si o promisiune.karma de suferinta se va arde intr un ritm exponential facind karma yoga meditatii de ardere a karmei, post negru.perseverenta si vointa mea de a merge aici innainte au fost calitati ale mele care mi au facut rau.nu am dat innapoi cind am dat de greu ani la rind.
  Nu i vina mea ca mi am sacrificat viata pentru grig .am fost educat de mic in religia crestina am avut exemplu apostolii ce si au lasat familii, afaceri ,conditie sociala pentru iisus.am fost educat de copil sa intorc si celalalt obraz celui ce ma loveste.si grig era, dupa campania ce i o faceau vip urile , dumnezeu pe pamint .tehnica folosita era imprumutata din show biz i au construit legenda asemanator vedetelor din gura n gura de la prieten la prieten cu inforirile de rigoare.a avut in statul major intelectuali ceia ce i a marit puterea de impact a campaniei .aici au si ei aceiasi vina ca si grig.
  vivi daca tu crezi ca la misa in asram e comoditate eu zic sa ti revii din starea de confuzie si frustrare si din contradictii.vrei sa lovesti in niste oameni care au dat din viata lor pentru ca misani ca tine sa vina la sala sa vina la mare in tabere si sa priveasca cu dezgust…la karmayoghini.am facut multe pentru dumnezeu si la rindul lui…nimic .m am trezit singur in bataia pietrelor de la misa si din societatea exterioara misei m am trezit ca un leu de gradina zoologica reintors in jungla .ca sa intelegi cum e situatia (nu cred ca stii ce i aia empatie,daca ai simtii prin ce am trecut te sinucideai de multe ori pina acum)vreau sa ti explic un fenomen in citeva situatii:condamnatii care stau in puscarie peste 10 ani la eliberare au o adevarata spaima de a iesii in societate,corneliu coposu licentiat in drept si campion la haltere ,dupa 7 ani de izolare intr o celula in care nu avea loc decit sa faca 3 pasi ,cind a iesit s a prabusit dupa 3 pasi .in plus avea vorbirea foarte greoaie.
  am renuntat la mine pentru omenire am facut armata pentru Romania am 5 ani de otelariein care am facut zeci de mii de tone de otel si omenirea ce a facut pentru mine? m a spalat pa creier cu isus cu crestinismu si a permis la ecroci ca grig sa mi distruga viata.tu ce ai facut pentru mine ai sarit sa ma lovesti crezind ca s vulnerabil. nu i frumos vivi esti prea pervers(a).te porti ca la misa folosesti comportamentu pe care l acuzi
  la 3 ani dupa misa am reusit sa string bani sa iau o calificare in plus mi am luat permis de conducere profesionist si atestat marfa.fara relatii singur am pornit singur m am ajutat

 • FREEDOM

  M-am intrebat de ce gb pune femeile si in general pe toti la produs cit mai multi bani si cit mai rapid , de ex una din metode este de a marii brusc taxa de tabara . M-am intrebat cum de nu poate SRI -ul sa ajunga la el in timp ce toate gainile nevinovate merg in patutul lui de batrinel bagabont . Daca ar vrea SRI-ul ar putea sa-l gaseasca trimitnd un singur om superpregatit si ar rezolva cazul lui GARGARIAN SEXOLARU sau GARGAMEL . Este posibil sa fie lasat in pace cu buna stiinta atita timp cit cotizeaza constant si cumintel si asta este motivul real ptr care este grabit incontinuu sa adune cit mai multi bani punind femeile la produs cu contract . Asta probabil ca functioneaza dinainte de 2004 , de fapt dupa 90 cind omul a inceput sa faca bani din ce in ce mai multi si simultan a scapat ca vaca in porumb la minore . E posibil ca vreun serviciu sa-i fi atras atentia ca daca nu incepe ca cotizeze poate sa aiba probleme din cauza realtiilor cu minore . Omul neavind ce face a intrat in hora si de la an la an sumele cotizate au crescut incit azi are norma foarte mare , exact cum da si el oamenilor ca sa ajunga sa nu mai poata tine pasul si apoi se transforma in amenzi , in donatii , in munci … adica in bani bani si iar bani . Totul ptr ca la la inebunit pizda si nu a mai fost in stare sa se controleze nu la nivelul muschilor pulii ci la nivel psihic . Omul are aproape numai pizda in cap si bani . De fapt are si el o norma de facut in bani insa catre cine stie ce serviciu .

 • FREEDOM

  Naivii inca il asteapta si el mai scapa citeodata cite unei fete adevarul spunindu-i ca nu mai vine niciodata in ROMANIA ptr a ii place afara si ce sa faca el in ROMANIA . Cu stilul asta duplicitar , ahtiat dupa bani si meschin vrea el sa pregateasca noul IERUSALIM ? Sa fim seriosi , stilul conducerii MISA este jalnic , fara nici o rautate .

 • Prin anii 90′ umbla un fel de zvon cum ca va vei o vreme in care cursantii nu se vor mai putea duce la GB direct ca pana atunci. Ca va fi cam inaccesibil. Un fel de profetie. Si unii nu stiau ce sa creada. Ba ca daca il aresteaza masonii, ba ca daca pleaca in exil. Apoi GB a plecat din Romania si “profetia” s-a implinit. Nu se mai putea duce lumea la el. Ok, mai putin shaktozele. Am impresia ca GB stia inca de atunci ca va trebui sa fuga de aici si a folosit asta ca sa lanseze un alt mit despre el.

 • NOG

  OK..!. NEELE….UN PIC DE RABDARE SI VOI ARATA ADEVARUL.1 FETE VIOLATE.2 CARE AU TRECUT PRIN PERICOLE..3 DEASPRE RAZVAN CARE MIROASA A HOIT FATA DE UN CACAT> ESTE DIFERENTA MARE..SUNT MARTORI SI II ROG SA VORBEASCA..OMUL ASTA ESTE PIERDUT IN SOCIETATE> ESTE MARGINALIZAT DE OAMENI..LA MISA NU POTI SA II ZICI NIMIC..LA TOATE ACUZATILE O SA VORBESC EU FARA NICI O RUSINE EXAT CUM A FOST SI SA INTAMPLAT..RABDARE

 • Neele

  @NOG:
  1. Fete violate? Dar batute ce are?
  2. Care au trecut prin pericole. Adica accidente de masina si au scapat sau nu.
  3. Razvan care miroase a hoit. Si tu vrei sa miroasa a floare de camp dupa ce a tras la ky sau ma rog, ce-o fi facut toata ziua. :))))

 • Neele

  “Ce sa faca Grieg in Romania?”
  Adica s-ar plictisi?
  Asta chiar e o problema. 🙂

  Ce-ar fi daca ar lua in serios si/sau din alta perspectiva problemele oamenilor ‘plicticosi’ care sunt inca in ashram sau la ky? 🙂

 • Neele

  @Budes:
  Ma scuzi ca sunt directa si dintr-o data.
  Salutari Mirelei ca n-am vazut-o de un car de ani. Salutari, urari de bine si de sanatate! 🙂

 • Vivi

  Budes, am uitat sa fac o complectare: m-am saturat si de astia ca tine care vin si imi spun ce gandesc, ce ma ingrijoreaza si ce fel de om sunt, cat de confuz(a), frustrat(a) si pervers(a) sunt fara sa ma fi vazut in viata lor (boala grea la misa). Felul in care jignesti arata cat de mare iti e disperarea si frustrarea. Eu am locuit in ashram suficient sa imi dau seama cum functioneaza mintea unora ca ei si ca tine si ce motivatii va imping sa va lasati prinsi in jocul misa si nu ma simt de loc prost ptr faptul ca am avut puterea sa ma rup la timp si sa plec. Daca as fi spus deschis atunci ce credeam “eroi” ca ei si ca tine m-ati fi linsat chiar daca ce spuneam v-ar fi ajutat . Tu si “eroi” tai a-ti fi sarit la mine cu acelasi fanatism cu care sari acum, doar argumentele ar fi fost altele, total opuse celor de acum. Imi pare rau ptr tine dar frustrarea nu e la mine. E greu sa recunosti ca ai trait gresit, si eu am trecut prin asta si inca mai trec (dovada ca bantui inca pe bloguri exmisane si nu ma pot abtine sa comentez si sa raspund unora ca tine) , doare al dracului de rau dar nimeni nu poate trece prin asta in locul tau. Si fara asta vindecarea nu vine.Si poti dormi linistit, nu am beneficiat deloc de pe urma muncii tale de ashramist, am plecat la timp asa ca nu am datorii fata de tine si prietenii tai. Locuind in , hai sa-i zicem, ashram am avut si eu portia mea de munca in folosul comunitatii. Si sa iti mai spun ce ma deranjeaza: faptul ca in gasca voastra omul needucat si cu inteligenta sub medie se tragea de sireturi cu omul educat si inteligent (asta e realitatea, ceartat-te cu Universul daca nu iti place ca oamenii nu sunt la fel). Nu v-am vazut sa va fi dorit sa va ridicati la statutul unui asemenea om dar v-am vazut mereu straduindu-va sa il coborati pe el la nivelul vostru. Esti disperat rau dar nimeni nu te poate ajuta daca tu il jignesti. Postarea ta e disperare de la cap la coada si jignire de la cap la coada desi tu spui ca nu accepti sa fi jignit. Nici nu stiu de ce imi bat capul cu o minte inalcita ca a ta si cu pachetul tau de muschi. PS: m-am gandit mereu ca ar fi necesara infintarea unei asociatii de ajutorare a victimelor misa, ptr ca e un fenomen cu o amploare mult prea mare ca sa fie ignorat. PS2: nu poti alege cat de inteligent esti dar poti alege sa fi un om bun sufleteste asa , cu calitati si defecte, cum te-a lasat Bunul Dumnezeu.

 • genarul

  La misa nu ai nici o treaba cu evolutia spirituala.Salvezi Romania de cutremure si conspiratii,salvezi planeta de apocalipse si reptilieni.Revelarea Sinelui se face organizat, periodic, in tabere.Altfel cum sa iei taxa de revelare?Cursurile sunt tinute de niste impostori denumiti instructor yoga.Nu chiar toti , or fi vreo doi mai acatarii.Maestrii tibetani si indieni au fost niste egoisti orbiti de dorinta de realizare personala(si chiar s-au realizat si au ajutat si pe altii sa o faca).Nu le-a pasat de Planeta Albastra.

 • FREEDOM

  Azi m-am pisat in cada pe poza lui G ptr ca am vrut sa-i dau galben stralucitor in aura si ptr ca stiu cit de mult in plac jocurile cu urina . Sin convins ca s-ar bucura sa stie ca il sustin cu galben subtil si de aceea am marturisit aici in ideea ca poate se gaseste vreunu sa-i transmita . Chiar o sa mai repet transmisia acestui curent subtil ca rau nu poa sa-i faca .

 • Flagg

  @Budes, Nog, Freedom
  Voi pareti a fi plecati din miscare mai de curand si, de asemeni, de a fi fost candva plasati mai aproape de centrul evenimentelor.
  Asa ca am o intrebare pentru voi, chiar daca e posibil sa fie mai offtopic – s-a tot vorbit si pe aici si prin alte parti de faptul ca la unele grupe speciale de meditatie s-ar pune cica in practica anumite tehnici pentru contracararea/diminuarea presupuselor denigrari la adresa miscarii(incerc sa scriu lucrurile astea cu un limbaj cat mai neutru posibil); aveti idee cam despre ce tehnici concrete anume(mantre, yantre etc.) ar putea fi vorba?
  Asta in cazul ca afirmatiile cum ca s-ar lucra asa ceva asa ar fi pana la urma adevarate, bineinteles.. Voi cred ca puteti sti mai bine daca afirmatiile astea sunt sau nu adevarate pana la urma.

  Ma intereseaza mai putin vreo confirmare de genul “da, se lucreaza”(asta au facut-o mai multi de-a lungul timpului, inclusiv MR) cat ceva mai concret de genul “se lucreaza cu mantra X sau cu mantra Y din textul Z”. DACA se face cu adevarat asa ceva, bineinteles.

 • Adi

  Am avut multi colegi in liceu care faceau yoga la Casa Armatei din Constanta. Am fost foarte uimit cand ii auzeam cum vorbeau si cum isi dadeau intalnire acolo. Ce era asta?

 • feri

  multumesc pt articol…..

 • Oro

  Pot sa lucreze cu ce yantre, mantre, tantre vor, ca oricum imaginea “scolii” (nerecunoscute) este compromisa. Problema lor nu ar tb sa fie cei care au plecat de la curs ci cei care inca au mai ramas la curs. Sunt ei care prin comparatie pot sa si dea seama ca, continua sa mentina o farsa. Era pulica ala de la yogaterci care urla ca “lasati-ne sa facem yoga”. Bine ma va lasam, dar oare faceti yoga sau faceti trafic si prostitutie? “Refelatziile alea in premiera mondiala” ne-am lamurit de unde le-ati furat/copiat Ne am lamurit cu toti cum stati cu continenta si cu “tineretea fara batrante” se vede pe fetzele voastre :)))

  Deci draga Cric pot eu sa ma mai indoiesc dupa ce stiu clar ca ati furat munca altora si ati vandut cu nerusinare “yoga milenara”???

  Eu inca din primi ani de curs mi am dat seama ca ceva nu i in regula cu tine, dar am pretins ca “imparatul” are haine…Un anagramat ca tine poate el sa citeasca in aramaica in akasha cand tu nu stii sa te exprimi in romaneste? Oare cati am fost de fata la fazele tale de prost gust intepretate apoi ca “divin integrate”? Am avut o colega de curs care daca i as fi zis ceva despre tine m ar fi mancat de viu, ca dupa aia sa aflu ca ai despuiat o de banii facuti in Japo si sincer nu imi pare rau, curva ii curva si daca face sau nu face yoga:))) Cel mai mult ma bucur ca in 20 de ani de curs nu am facut o 1 h de “karma” yoga ca sa ai tu unde sa tii curvele la ingrasat si la futut sau sa donezi bunuri pt curs ca sa si le insuseasca animale de instructori 😉 Am mers la curs pt YOGA nu pt tine. Atunci nu era internet ca sa cautam de unde luai tu informatiile si nu aveam mijloacele pe care altii ti le ofereau gratis si dupa aia tu ni-le vindeai. Cred ca daca nu ar fi fost situatiile din 2004 as fi fost in continuare la curs, insa dupa 2004 ti a scapat situatia de sub control si incet incet lumea, mai ales cu ajutorul internetului a aflat ce se afla de fapt in spatele “scolii” si ce fel de “maiestru” esti. Asa ca “vraja s-a rupt”…

 • FREEDOM

  Conducerea se zbate sa mentina aparentele ptr ca intelege ca daca pierde si nucleul asta vechi de ashramisti altii noi nu mai poate sa prosteasca sa ramina inchisi in viata aia de borcan . Conducerea intelege clar ca de alt grup fanatic nu mai are de unde sa faca rost , nu mai poate sa dreseze in halul asta un nou grup ca primul = cel actual care a fost format in anii aia in care G era in tara si sub aura lui vechiul grup a putut fii atit de indoctrinat . Clasa conducatoare actuala nu are nici valoarea si nici aura pe care a avut-o G sa impacteze un grup nou nout daca nucleul asta format din PADMINI , OTTO , MUGUREL , MARIN care vinde hrisca , TRICULETE , PATRATEL si multi altii pe care ii stiti si voi pleaca de la MISA . Nucleul asta este esential ptr conducere si de aia se lupta sa contracareze adevarul faptic despre ea insasi si G . Ei stiu ca odata pierdut acest nucleu cam asta a fost cu scoala asta , se dizolva rapid ptr ca nu vine nimic din spate de valoare reala . Scoala oricum se dizolva , e doar o chestie de timp ptr ca MISA nu poate trece peste adevarul universal spus de BUDDHA – numai schimbarea este eterna si tot ce apare la un moment dat va disparea – . Corelat cu faptul ca adevarul iese INTOTDEAUNA la iveala mai devreme sau mai tirziu fapt dovedit de incapacitatea marelui eliberat de a-si tine ascuns la nesfirsit felul mizerabil de a fi avem imaginea viitorului apropiat al MISA . Lucrurile sint extrem de clare . Cei de acum sint din ce in ce mai de proasta calitate , din urma nu vine nimic de calitate superioara iar IL JEFECITO sa retras ptr ca nu isi mai poate permite sa apara cu trupul ala biciuit de semnele batrinetii si in acelasi timp sa vorbeasca la nesfirsit de continenta si efectele ei miraculoase de intinerire , vitalitate , prospetime .. cind e clar ca trupul lui si al tuturor celorlalti locotenenti ai sai manifesta semne vizibile de contractie= restringere a energiei vitale .. desi au in spate tone de urina si zeci de ani de continenta , daca e sa-i ascultam ce debiteaza si in somn probabil .

 • FREEDOM

  E fix egal cu zero cu ce mantra se screm ei sa lucreze ptr contracararea dezvaluirilor sincere despre adevaratul fel de a fi al lui G atita timp cit el insusi nu a putut prin puterile sale paranormale sa suprime adevarul in 2004 sa iasa la iveala . Si nici ce sa tot dezvaluit de atunci . Ce te mai intereseaza sa stii cu ce mantra lucreaza ei ? Vrei so ai si tu ? Nu exista spiritualitate superioara adevarului si deci nu exista nici o mantra X, Y, Z superioara adevarului . Cind sute de fete si barbati i-au vazut direct felul de a fi lui G si au povestit mai departe , asta nici o mnatra nu o mai poate intoarce odata ce lumea isi da seama ca omul nu traieste atit de frumos cum propavaduieste . Si cind lumea realizeaza in final ca omul e fals tocmai ptr ca una spune si alta face PA , nici o mantra nu mai sterge asta . Oamenii sau trezit si cei care mai sint acolo se vor trezii si ei mai devreme sau mai tirziu . Mantra suprema este Adevarul gol golut .

 • Fratele

  Eu nu pot vorbi ca fratele meu este sfant, dar daca iadul poarta alt nume ,este numele tau BIVOLARULE … sigur e al tau ! Si acum … O sa va scutesc de aceasta spaima , atat pe dv . , cat si pe oamenii tai.MAI PUNETI MANA SI VOI LA MUNCA BIVOLARULE SI LOCOTENETI TAI .STATI PE SPINAREA CELOR CE MUNCESC. Crina Calek ma-ta te-a avortat cand a tras o basina cu stropi si ai iesit cacaniu in dungi cu picatele fraiero. Cine te crezi tu sa iti bati joc de fratele meu. Vin eu in tara fraiero. Crezi bivolarule ca nu o sa te caut sa stam devorba!?. S-au suparat bocanci pe voi

 • Budes

  Pt Vivi : dezvolta formularea ,,omul educat,,care i diferenta fata de omul inferior care nu i egal cu tine dupa ce teste si criterii si evaluari (obiective)ai gasit ierarhia asta .

 • budes

  Vivi ,sa pleci din asram dupa 15 ani de karma yoga cu cv gol si aproape fara bani fara nici un fel de relatii (pile) intoxicat de idei groaznice (ca esti un nimeni un ratat vinovat pentru simplu fapt ca existi) de coordonatorii de karma yoga coordonatorii de asram si de grig prin toate modurile (prin raspunsurile la cereri de minima necesitate prin trimiterea la “munca de jos” prin dezacordul fata de a te perfectiona intr o meserie daca esti in asram prin cultul saraciei si acuzarea ca s demoniaci a celor care incearca sa traiasca intr o minima decenta).cine pleaca din asram in conditiile astea ESTE EROU.MI A FOST INFERNAL DE GREU DAR ACUM AM UN SALARIU BUN .FARA AJUTORUL NIMANUI .NUMAI AL MEU.aceste cazuri cer psihoterapie pe peroade lungi de timp si programe speciale de integrare in societate .EU AM FOST SI SINT PSHOTERAPEUTUL MEU SI MI AM VINDECAT O PARTE DIN SECHELE POST ASRAM

 • Si cand te gandesti ca la misa au fost zeci de mii de oameni, cu tot felul de meserii, din toate zonele tarii si apoi si din alte tari. DACA cei care luau decizii ar fi aratat o alta cale atunci alta ar fi fost situatia acum.

  Imaginati-va un mare grup de firme (mai multe domenii de activitate) cu oameni bine pregatiti profesional, cu filiale in toate judetele si in alte tari. Iar angajatii (in acelasi timp si actionari) sa fie yoghinii. Cu salarii decente si dividente pentru fiecare la sfarsit de an. Si aceasta firma ar fi putut sponsoriza salile misa asa cum alte firme sponsorizeaza dverse sporturi. Cu preturi mai bune pentru clienti decat ofera firmele straine, cu promovarea produselor romanesti si cu cel putin sute de mii de clienti daca ar fi sa luam in calcul doar yoghinii, familiile, vecinii si cunoscutii lor. Plus alti clienti.

  Dar nu a fost interes pentru asa ceva. A fost interes ca oamenii sa-si doneze locuintele, banii, energia si timpul, sa se indeparteze de familie, sa-si lase joburile si sa faca ky intr-un sistem inchis.

  A fost o tentativa ca yoghinii sa aibe actiuni la aceeasi companie atunci cand statul dadea actiuni cetatenilor la fostele intreprinderi de stat. Dar pana la urma nu a iesit nimic.

  Oamenii ar fi putut sa practice si yoga, sa aibe meserii/experienta in CV si venituri cu care sa traiasca decent. Dar unii au vrut sa ia tot pe seama celor care au dat tot. Un soi de neosclavagism.

 • budes

  flgg,poti sa stai linistit cu privire la mantre tehnici etc .n am fost in ,,grupuri speciale,,dar parerea mea e ca nu te pot atinge daca nu ai frica

 • budes

  vivi te ai saturat tu dar i ti repet nu ti permit sa ma jignesti si esti cu atit mai rau (am evitat alte formulari din eleganta )cu cit vrei sa ma lovesti unde doare (anii pierduti si ,munca ,,de jos,,facuta in asram ai luat de la nicusor eticheta de inadaptati )mizind ca s prabusit financiar si moral dupa evadarea (e cuvintul potrivit)(Arghezii)din asram .sint(sunt) oarecum uimit de ce nu intelegi ca nu trebuie sa fii telepat ca sa aflii ce gindeste si sau ce simte cineva. trebuie sa citesti printre rinduri.cei cu un antrenament slab si cei needucati pot fii cititi mai usor .aceasta tehnica este invatata in jungla suburbana din copilarie si se mai invata si prin facultati .poate ca tu ai tras chiulul cind s a predat ,ca tu esti prea educat sa mai inveti ceva .
  am invat aceasta tehnica ,,pe teren,, in armata ,in sala de lupte ,in sala de forta,chiar si la piata .bineinteles ca am platit fiecare lectie .in asram misa spus de nenumarate ori ca nu i valabila tehnica asta si ..am crezut …si am ajuns sa ma duielez cu tine . revin la completarea si la saturatia ta ideia este cadaca esti de sex masculin n ai fost nicidata un barbat (precizez ca trasaturi specifc masculine ca angrenarea in actiuni ce implica un mare efort si un grad de periculozitate ,combativitatea ,competitivitatea ,sint rezultatul prezentei testosteronului)sau daca esti de sex feminin n ai fost femeie si nici n ai avut un barbat cu testosteron in el si asta i motivul poate inconstient care te face sa lovesti in eroii asramisti .complexul de inferioritate.hai sa ti dau un exemplu ridicol…in copliarie prin clasele 6 ..7 inceputul pubertatii si cristalizarea egoului aveam colegi slabi care i terorizau pe cei cu 2 sa 3 ani mai mici decit ei .se simteau foarte mindrii cu asta ….tu cauti colegii mai mici dar ai cam gresit adresa .vivi, la educatia ta ar trebui sa stii ca personalitatea omului gindurile si emotiile se pot vedea si in ce scrie ,cu unele exceptii,care s foarte buni psihologi cel mai des exemplu din aceasta categorie s escrocii .si ca sa mi confirmi faptul ca te ,,citesc ,,cu succes continui cu contradictiile ,,am locuit in asram suficient sa mi dau seama cum functioneaza mintea unora ca tine….,,dupa citeva rinduri nu stii de ce ti bati capul cu o minte incilcita ca a mea .vivi vivi vivi si matematica i incilcita o spun foarte multi oameni si n o inteleg si se ntreba la ce i necesara asa nebunie numaica universul stie sa si tina galaxiile planetele…electroniii dupa legi matematice ..si istoria e si mai incilcita si fiecare si sustine incilceala lui si se mai si schimba …mintea umana …e(complexa )…. sau mai bine te trimit la 2 baieti care stiu mai bine .cauta i prin biblioteci ca esti educat .intreaba de freud si de jung .au scris ceva carti despre mintea umana …si reteaua de neuroni cu cit e ma,, incilcita,, cu atit functioneaza mai performant …i.vivi vivi vivi ….arata mi cine pierde 15 ani din viata si nu i frustrat DA aici ai nimert o .am fost foarte stresat in ultimele luni de asram si dupa asram dar nu am fost disperat .acum sint bine am un salariu bun dar care nu mi aduce anii innapoiSINT DESTUL DE SUPARAT pe grig si pe scoala .din ce scrii zici ca ai plecat la timp .destul de relativ .adica innainte de obor ca sa nu beneficiezi de munca mea .dar cum m ai cunoscut daca ai plecat innainte sa inceapa marile santiere la curs.poate prin pho va ….

 • budes

  vivi te ai saturat tu dar i ti repet nu ti permit sa ma jignesti si esti cu atit mai rau (am evitat alte formulari din eleganta )cu cit vrei sa ma lovesti unde doare (anii pierduti si ,munca ,,de jos,,facuta in asram ai luat de la nicusor eticheta de inadaptati )mizind ca s prabusit financiar si moral dupa evadarea (e cuvintul potrivit)(Arghezii)din asram .sint(sunt) oarecum uimit de ce nu intelegi ca nu trebuie sa fii telepat ca sa aflii ce gindeste si sau ce simte cineva. trebuie sa citesti printre rinduri.cei cu un antrenament slab si cei needucati pot fii cititi mai usor .aceasta tehnica este invatata in jungla suburbana din copilarie si se mai invata si prin facultati .poate ca tu ai tras chiulul cind s a predat ,ca tu esti prea educat sa mai inveti ceva .
  am invat aceasta tehnica ,,pe teren,, in armata ,in sala de lupte ,in sala de forta,chiar si la piata .bineinteles ca am platit fiecare lectie .in asram misa spus de nenumarate ori ca nu i valabila tehnica asta si ..am crezut …si am ajuns sa ma duielez cu tine . revin la completarea si la saturatia ta ideia este cadaca esti de sex masculin n ai fost nicidata un barbat (precizez ca trasaturi specifc masculine ca angrenarea in actiuni ce implica un mare efort si un grad de periculozitate ,combativitatea ,competitivitatea ,sint rezultatul prezentei testosteronului)sau daca esti de sex feminin n ai fost femeie si nici n ai avut un barbat cu testosteron in el si asta i motivul poate inconstient care te face sa lovesti in eroii asramisti .complexul de inferioritate.hai sa ti dau un exemplu ridicol…in copliarie prin clasele 6 ..7 inceputul pubertatii si cristalizarea egoului aveam colegi slabi care i terorizau pe cei cu 2 sa 3 ani mai mici decit ei .se simteau foarte mindrii cu asta ….tu cauti colegii mai mici dar ai cam gresit adresa .vivi, la educatia ta ar trebui sa stii ca personalitatea omului gindurile si emotiile se pot vedea si in ce scrie ,cu unele exceptii,care s foarte buni psihologi cel mai des exemplu din aceasta categorie s escrocii .si ca sa mi confirmi faptul ca te ,,citesc ,,cu succes continui cu contradictiile ,,am locuit in asram suficient sa mi dau seama cum functioneaza mintea unora ca tine….,,dupa citeva rinduri nu stii de ce ti bati capul cu o minte incilcita ca a mea .vivi vivi vivi si matematica i incilcita o spun foarte multi oameni si n o inteleg si se ntreba la ce i necesara asa nebunie numaica universul stie sa si tina galaxiile planetele…electroniii dupa legi matematice ..si istoria e si mai incilcita si fiecare si sustine incilceala lui si se mai si schimba …mintea umana …e(complexa )…. sau mai bine te trimit la 2 baieti care stiu mai bine .cauta i prin biblioteci ca esti educat .intreaba de freud si de jung .au scris ceva carti despre mintea umana …si reteaua de neuroni cu cit e ma,, incilcita,, cu atit functioneaza mai performant …i.vivi vivi vivi ….arata mi cine pierde 15 ani din viata si nu i frustrat DA aici ai nimert o .am fost foarte stresat in ultimele luni de asram si dupa asram dar nu am fost disperat .acum sint bine am un salariu bun dar care nu mi aduce anii innapoiSINT DESTUL DE SUPARAT pe grig si pe scoala .din ce scrii zici ca ai plecat la timp .destul de relativ .adica innainte de obor ca sa nu beneficiezi de munca mea .dar cum m ai cunoscut daca ai plecat innainte sa inceapa marile santiere la curs.poate prin pho va ….

 • Neele

  @Budes:
  Faptul ca ai sau nu mintea incalcita, nu te face matematician.
  Te-am deprogramat. Esti liber.

 • Un prieten

  BUDES…este timpul si tu si iubita sa vorbti despre dedesupturile de la misa. Chiar si prin ce trec fetele care merg pentru iei. Ingropati pe acesti ticalosi fara margini.Se pare ca Dorin are prieteni foarte tari si in Franta care vor sta de vorba cu bivo cand il vor gasi. Ardeleanul asta u se va lasa.

 • cand il vor gasi

  Sa inteleg ca il cauta? Intensiv, hotarati si cu un anumit tip de motivatie?

 • Saso

  Nu-l cauta nimeni pe mosu. Sunt cativa exmisani care stiu unde sta. Nici politia nici altii nu il cauta. Da mosu spaga acolo unde trebuie.

 • Neele

  @Saso:
  Ma lasi?

 • budes

  N am zis ca s matemamatician,n am adus o demonstratie in aceasta directie ce am pus in ipoteza au fost afirmatiile vivi in concluzie a fost meschinaria vivi iar restul qed.daca mi dai mai multe relatii despre cum m ai deprogramat si de ce fel de program a fost sters mi ai mai da o ideie de ajutor sa mi mai descilcesc mintea .si cum sint liber ?…..e de bine ?cu ceva ani in urma era un curent la moda in umor care mi a placut si place si acum .”bancurile seci”

 • budes

  Ps neele.liberi ne am nascut ,eliberati,numai ca noi nu costientizam starea

 • Neele

  @budes:
  Te-am facut sa recunosti ca nu esti matematician, te-am manipulat adica. 😀
  ‘Liber!’ inseamna ca orice altceva la tine e bine asa cum este, ca doar fiecare fiinta are farmecul sau 🙂 , adica acea posibilitate de eliberare de care vorbeai.
  As vrea sa te rog sa-mi lasi nick-ul asa cum e si sa nu ma eliberezi prea repede de ego … altfel nu-mi gasesc drumul spre casa si nimeresc la tine acasa si nu cred ca am vrea acest lucru. 🙂

  “Numai ca noi nu constientizam starea”. Da, din cauza verzei pe care o are GB in cap si pe care o impinge cu incredere si in capul cursantilor.
  Mai Budes de-al lui Buddha, cauta-ti un profesor care sa stie ce sa te invete!

  https://www.youtube.com/watch?v=lZuxkDAT8QM

 • Un prieten

  Ti-ai vandut sufletul trecand la aceasta secta nenorocita si spurcata.daca ai ratacit ai facut acest lucru ca nu ti-a pasat de adevarata credinta si satana vazanduti firea slaba ti-a scos in cale acea cladire unde functioneaza secta cu pricina si asa tu ti-ai regasit “pacea”aceasta lucrare nu a fost de la dumnezeu ci de la spurcatul diavol.mai bine ramaneai cu suferinta si greutatile decat sa faci acest pas gresit.asa ai devenit si tu sectant pierzand tot ce era mai de valoare pe aceasta lume tineretia si timpul. Asupra lui bivo stau uni demoni care de multeori bivo le da la cursanti nume..

 • UN PRIETEN

  Ti-ai vandut sufletul trecand la aceasta secta nenorocita si spurcata.daca ai ratacit ai facut acest lucru ca nu ti-a pasat de adevarata credinta si satana vazanduti firea slaba ti-a scos in cale acea cladire unde functioneaza secta cu pricina si asa tu ti-ai regasit “pacea”aceasta lucrare nu a fost de la dumnezeu ci de la spurcatul diavol.mai bine ramaneai cu suferinta si greutatile decat sa faci acest pas gresit.asa ai devenit si tu sectanta pierzand tot ce era mai de valoare pe aceasta lume tineretia si timpul..Bivo deasupra lui stau o gramada de demoni, demulte ori da nume la cursanti cu nume de anumiti demoni. toate astea sa ii controleze mai tare/

 • Neele

  @Un prieten:
  Ia mai taci! Acuzi Romania, gradina Maicii Domnului, pe degeaba.

 • Neele

  @Un prieten:
  Ok recunosc, mi-ai plans de mila desi nu te-a invitat nimeni. Poate vrei sa te speli pe fata si sa te odihnesti dupa atata emotie.

 • UN PRIETEN

  Neele..se unfla muschi pe tine!? vad ca ai timp pe aici..dece nu bagi o medi cu sfantul P bivo…

 • GREIERELE

  Va recomand la toti niste articole “interesante” despre furnici:
  1. Furnicile trantor.
  2. Furnicile profitoare.
  3. Furnicile lenese, grase si imbuibate care construiesc case toata viata.
  Le gasiti pe http://www.aruncam-cu-fecale.net.
  Numai cei tai, plini de ura, razbunatori, satanici, demoniaci, cei care musca mana care i-a hranit, fiintele decazute spiritual si cei care il urasc de moarte pe Grieg ar putea indrazni sa creada ca este vorba de http://www.yogaesoteric.net

 • Mika

  Buna seara,

  Mai lasati astea … nu ma restrangeti sa mestecati aceleasi ganduri si amintiri pana plecati din lumea asta…
  Vizionare placuta:
  https://www.youtube.com/watch?t=399&v=pVv9pvQZuJs

  Sa va ajute bunul Dumnezeu sa va eliberati si sa va insanotositi si apoi sa intrati pe calea buna… cu liniste si putere personala!!!

 • Q

  @Mika: subscriu si chiar daca pare foarte ciudat ce spun eu aici in calitatea de cursant mai mult sau mai putin activ, le urez sa fie capabili sa merga mai departe.

 • Neele

  @Q:
  Tine de secta ca atata stii!

  @Mika:
  Chiar ca mestecau. Multumesc! 😉

 • Neele

  Repostez linkul de la Mika
  https://www.youtube.com/watch?t=399&v=pVv9pvQZuJs
  fara vreun virus dinspre GB.
  Fiecare dupa propriile posibilitati si chemari dupa ce a plecat de la curs. Viata este in sine un cadou frumos.
  Sa mai si primesti invataturi curate este cu atat mai frumos. 🙂

 • Neele

  Am spus gresit “mestecau”, doar drugs, ca e la plural, e de vina.

  Bineinteles ca fiecare isi poate spune pasul cat timp vrea. Dar atentie, sa nu credeti ca n-au sa vina dupa voi sa caute si sa ceara cu tupeu ce au pierdut prin plecarea voastra din secta. Sunteti vanati pe toate caile pentru ca ati indraznit. Bivolaru nu intelege ca NU inseamna NU.

  Puteti sa discutati si sa va regasiti cu prieteni de incredere, in relatii si obisnuite si extraordinare, e doar treaba voastra, dar cand apare cate un Q, fiti prudenti! Nu stiti ce hram poarta. Nu va riscati invitandu-l! Daca e misan fervent, atat asteapta: sa aiba ce turna la GB. Si cine cade de fraier?

  Cam atat explicatii.

 • Pai ce hram sa poarte?

  Asta se crede personajul atotputernic Q din Star Trek, Bozaru se crede bombardierul Goa’uld cu raza medie Alkesh din Stargate, altii au uitat cum au fost botezati cand s-au nascut si acum se identifica cu numele initiatice uneori ciudate pe care le-au primit prin gratia divina de la guru.

  Si mie imi plac SF-urile, dar nici chiar in halul asta.

 • Q

  Din pdvd stiintific avem tendinta sa credem ca toti gandesc ca noi.
  Ma cheama Q de la quassar bre. Pentru ca-mi plac kkturile din cosmos. Nici nu stiam ca exista un Q in Star Trek. Dar pe tine te cheama Dynamic Observer pentru ca?..
  Sa speculez si eu ca si tine ca te crezi un observator dinamic si poate… detasat? Ai pretentia ca observi totul cu ochiul tau de vultur sau ca jonglezi cu mai multe puncte de vedere in acelasi timp?
  Ia observa asta:

  http://gifsec.com/funny/fuck-you-guardians-of-the-galaxy-gif/

 • “Q de la quassar bre” – mai grav lol

  Nu mai specula aiurea ca un ioghyn (litere inversate intentionat) din anii mici ca nu te pricepi. Daca as fi detasat nu as mai fi dinamic losere. Si in plus nu am pretentii, eu chiar sunt :))

  Mai bine nu te mai juca cu focul ca nu e pentru tine. Uite, iti dau un sfat gratis: baga un tapas cu mauna online, asane pentru ajna si laya cu Matangi.

 • Q

  Nu m-am inselat in privinta ta. Esti un prost care se da mare.
  Si daca iti inchipui ca ii ajuti pe fostii tai colegi injurand pe aici te inseli amarnic.
  Ma ameninti? 🙂 Ca ce? Ce o sa-mi faci? O sa-mi observi p… dinamic din toate unghiurile?
  Be my guest!

 • In primul rand ca nu injur si nu amenint. Nu este in natura mea. Daca ti se pare ca as face asta este doar interpretarea ta. Am un mic complex de superioritate, dar asta este altceva ;))

  Iar in al doilea… well… lucrul pe ajna chiar ti-ar fi de folos. Intreaba-ti instructorul daca nu ai incredere in oameni care comenteaza pe bloguri.

  Pe bune. Fara glume, fara caterinca. Te duci la instructor si ii zici ca e unu pe internet care ti-a recomandat sa lucrezi mai mult pe ajna si nu stii daca vorbeste serios sau doar te trolleaza. Ca doar d’aia e instructor, sa te indrume cand esti la rascruce.

 • Neele

  Q, nu ti-o lua in cap!

 • Q

  Hai gata. Nu te mai caca pe tine cu aerele astea de baiat destept.
  Esti dovada vie ca nu se poate discuta cu nimeni pe aici. Marea majoritate sunteti niste handicapati agresivi violenti si prosti pana la Dumnezeu.

  Nu sunteti- SRIsti nu ca as fi crezut asta vreodata, sunteti doar fraierii care injura neputinciosi pe la colturi. “Bivo m-a ranit, am fost escrocat, am fost fututa” si ce plm sa-ti fac daca ai fost bou?. Pune mana si fa ceva sparge-i fatza daca te tine sau accepta ca ai fost prost. Chiar si acceptarea este buna. Zici de mine ca sunt spalat pe creier, pai tu esti mai varza ca mine care inca merg la cursuri. Da, poate ca asa o sa fiu si eu peste zece ani, dar nu mai raman eu la misa zece ani.

  Daca crezi ca ma poti ajuta, convinge-ma ca gresesc! Asta ar fi putut face si Mihai, dar voi preferati doar sa injurati si va plangeti ca ati luat teapa.
  Cred ca m-am saturat de voi. Inca nu m-am convins sa ies de tot de pe site-ul asta dar nu mai am mult.

 • “dar nu mai raman eu la misa zece ani.”

  Bravo ma. Vezi ca se poate? Doar te-ai gandit la ajna si ai si inceput sa ai ceva discernamant 😉