Pentru c au primit und verde de la Gregorian Bivolaru, unii tembeli din MISA s-au apucat temeinic de lucru de ceva timp, ncercnd s mi sparg parola de wordpress, pentru a-mi rade site-ul. Nu voi divulga metodele, pentru c am fost sftuit de admini și hosting s nu o fac. ns realitatea asta e: SE NCEARC REDUCEREA MEA LA TCERE PRIN METODE ILEGALE.

Aviz celor de la MISA: degeaba folosiți proxy-uri strine, c știu cine atac și de unde, dovad a amatorismului care i caracterizeaz pe așa-zișii yoghini de la MISA. Nu exceleaz n nimic: nici n profesia lor “lumeasc”, nici n yoga.

Ați lsat urme, ns nu doresc s le folosesc. Dac ns veți persevera n acțiunile voastre, voi face plngere la poliție și voi da specialiștilor dovezile care conduc la voi. Și v garantez c veți avea descinderi n ashramuri pentru ridicarea de calculatoare, cci cel puțin dou IP-uri duc la voi, amatorilor !

La fiecare atac al vostru, voi mai ridica un pic covorul și voi arta lumii mizeriile pe care v strduiți s le ascundeți, cci lumea vorbește, mi povestește.

“Premiul” vostru pentru astzi const n relatarea a ceea ce s-a petrecut la ultima ședinț cu instructorii de yoga de la MISA. Papagalul de Costic Cojocaru (papagal – pentru c repet fr s nțeleag- și fr s pun n aplicare – ceea ce spun alții) o beștelea pe o ftuc instructoare, n fața tuturor, fcnd-o cu ou și cu oțet. Nici nu terminase bine zmeul zmeilor cu muștruluiala, c vine bilet de la Grieg care se citește n fața ntregii sli. Bilet n care GB l acuza pe Cojocar de niște practici sexuale nu prea ortodoxe sau continente, mrturisite de nu mai puțin 3 iubite de-ale pulifirciului cu aere de tantric suprem. Nu intru n detalii, ns cei care știu povestea lui Dany Bozaru, au nțeles la ce m refer. Exact aceleași acuze.

Problema e c pn mai deunzi, individul sta libidinos susținea cu aere de savant mpleticit la limb, conferințe publice n care preamrea beneficiile continenței sexuale.

E al treilea VIP de la MISA (dup Bozaru și fostul șef din Pipera), care d dovad de ipocrizie, propovduind continența n timp ce el și d drumul pe unde apuc. E o problem cu continența, adic cu practica n sine – așa cum se pred la MISA, sau indivizii știa au o problem ?

Eu cred c aceast continenț nvțat de GB din crți nu d rezultatele scontate tocmai pentru c lipsesc niște elemente esențiale, inițiatice, la care nici Magistrul Bivolar și nici vajnicii lui nvțcei nu au avut acces, și nici nu vor avea. Nu intru n detalii, ns lipsa rezultatelor preconizate (ntinerire, puteri paranormale, etc.) mi d dreptate.Eu personal l-aș fi certat pe Cojocar pentru alte chestii. Pentru c are un caracter josnic, c este libidinos, arogant, orgolios, rzbuntor, ipocrit și mincinos. Nu pentru c ejaculeaz ca tot omul care nu are informația și practica corect. Pentru astea din urm de vin e Gregorian Bivolaru.

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares