Atacuri și contra-atacuri

Pentru că au primit undă verde de la Gregorian Bivolaru, unii tembeli din MISA s-au apucat temeinic de lucru de ceva timp, încercând să îmi spargă parola de wordpress, pentru a-mi rade site-ul. Nu voi divulga metodele, pentru că am fost sfătuit de admini și hosting să nu o fac. Însă realitatea asta e: SE ÎNCEARCĂ REDUCEREA MEA LA TĂCERE PRIN METODE ILEGALE.

Aviz celor de la MISA: degeaba folosiți proxy-uri străine, că știu cine atacă și de unde, dovadă a amatorismului care îi caracterizează pe așa-zișii yoghini de la MISA. Nu excelează în nimic: nici în profesia lor “lumească”, nici în yoga.

Ați lăsat urme, însă nu doresc să le folosesc. Dacă însă veți persevera în acțiunile voastre, voi face plângere la poliție și voi da specialiștilor dovezile care conduc la voi. Și vă garantez că veți avea descinderi în ashramuri pentru ridicarea de calculatoare, căci cel puțin două IP-uri duc la voi, amatorilor !

La fiecare atac al vostru, voi mai ridica un pic covorul și voi arăta lumii mizeriile pe care vă străduiți să le ascundeți, căci lumea vorbește, îmi povestește.

“Premiul” vostru pentru astăzi constă în relatarea a ceea ce s-a petrecut la ultima ședință cu instructorii de yoga de la MISA. Papagalul de Costică Cojocaru (papagal – pentru că repetă fără să înțeleagă- și fără să pună în aplicare – ceea ce spun alții) o beștelea pe o fătucă instructoare, în fața tuturor, făcând-o cu ou și cu oțet. Nici nu terminase bine zmeul zmeilor cu muștruluiala, că vine bilet de la Grieg care se citește în fața întregii săli. Bilet în care GB îl acuza pe Cojocar de niște practici sexuale nu prea ortodoxe sau continente, mărturisite de nu mai puțin 3 iubite de-ale pulifirciului cu aere de tantric suprem. Nu intru în detalii, însă cei care știu povestea lui Dany Bozaru, au înțeles la ce mă refer. Exact aceleași acuze.

Problema e că până mai deunăzi, individul ăsta libidinos susținea cu aere de savant împleticit la limbă, conferințe publice în care preamărea beneficiile continenței sexuale.

E al treilea VIP de la MISA (după Bozaru și fostul șef din Pipera), care dă dovadă de ipocrizie, propovăduind continența în timp ce el își dă drumul pe unde apucă. E o problemă cu continența, adică cu practica în sine – așa cum se predă la MISA, sau indivizii ăștia au o problemă ?

Eu cred că această continență învățată de GB din cărți nu dă rezultatele scontate tocmai pentru că lipsesc niște elemente esențiale, inițiatice, la care nici Magistrul Bivolar și nici vajnicii lui învățăcei nu au avut acces, și nici nu vor avea. Nu intru în detalii, însă lipsa rezultatelor preconizate (întinerire, puteri paranormale, etc.) îmi dă dreptate.Eu personal l-aș fi certat pe Cojocar pentru alte chestii. Pentru că are un caracter josnic, că este libidinos, arogant, orgolios, răzbunător, ipocrit și mincinos. Nu pentru că ejaculează ca tot omul care nu are informația și practica corectă. Pentru astea din urmă de vină e Gregorian Bivolaru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *