Cine spunea că yoga nu este compatibilă cu Ortodoxia ?!

Un cititor al blogului mi-a trimis aceste imagini filmate de ziua internațională yoga pe 21 iunie la evenimentul ținut de Societatea Filantropică pentru fete a Bisericii Ortodoxe din Calcutta, India. Deci, iată că se poate, mai pu’in ]n România, unde – pentru talibanii ortodocși, “yoga este de la diavol”. 

 • Tiptop

  N-are nici o treaba.
  Religia cauta sa imbuneze localnicii imprumutand din religiile deja existente. Vezi cum arata practicile crestine in America de sud, Mexic si cum arata in Europa. Gen vezi Black Jesus sau Black Madona.

 • Ana/989

  Cine zicea ca MISA n-are rezultate?
  Asta ie ashramu din Ferentari unde s-a inceput spiritualizarea in masa a tiganilor.
  Bine, ideea nu ie originala … s-au inspirat dupa documentarul ala cu practica vipasana in puscariile indiene… dar ce-i original la MISA?
  Acia ie filmat la grupa mica; cica yoga imblanzeste de asta ii ia de mici la asane.
  Cica pe tiganii batrani i-au ademenit la curs povestindu-le cum s-a facut invizibil si a ievadat Grebovian din puscarie.
  Cursul pentru tiganii batrani va fi la Paris unde sub indrumarea Magnificului Grebovian se va putea aplica practic aceasta abilitate extraordinara de a te face nevazut dupa ce furi.
  Ceea ce nu stie tiganii ie ca atunci cand se fac nevazuti vor fi teleportati in Shambala si astfel Magnificul Grebovian va salva planeta Pamant!!!!!!!!!!

 • MR

  Noi suntem pe ritul grecesc
  https://graiulortodox.wordpress.com/2015/06/20/comunicat-mitopolitul-preasului-referitor-la-sarbatoarea-din-21-unie-yoga-hinduista-si-ocultista/

  Pireu, 19 iunie 2015

  COMUNICAT

  Înaltpreasfințitul Mitropolit al Pireului a trimis următorul comunicat privitor la yoga hinduistă și ocultistă, cu scopul de a se citi duminică, 21 iunie, în bisericile Mitropoliei Pireului.

  Preaiubiți frați și fii întru Hristos,

  Respectând întru totul libertatea religioasă, care în Grecia este garantată constituțional, dar în același timp având conștiința răspunderii noastre pastorale de a evita crearea unui climat de sincretism religios, dat fiind că recent a fost consacrată de către Organizația Națiunilor Unite „Ziua Mondială Yoga” pe data de 21 iunie a fiecărui an, și că, în același timp, Sfântul Sinod al Bisericii Greciei a emis un comunicat pe această temă care amintește pliromei creștine că

  – yoga reprezintă un capitol fundamental al religiei hinduiste, prezintă o varietate de școli, ramuri, aplicații și tendințe, și NU CONSTITUIE o simplă metodă de gimnastică
  – și, prin urmare, yoga este întru totul incompatibilă cu credința noastră creștină ortodoxă și nu își are locul în viața creștinilor”,

  Sfânta Mitropolie a Pireului, având în vedere că în granițele ei geografice există centre yoga, precizează în plus că:

  1. Etimologic, yoga provine de la sanscritul yuj, care înseamnă ”cuplare” și ”unire” a omului cu impersonalul Unu Absolut al hinduismului și al religiilor orientale. Prin urmare, yoga nu este o simplă și nevinovată metodă de relaxare, nu este un mod de eliminare a stresului, nici o metodă de tonifiere a trupului, așa cum i se face reclamă, ci un stadiu al meditației hinduiste legat de teoria anticreștină a metempsihozei și de divinitățile demonice Vishnu, Krishna și Shiva. Recent, agențiile internaționale de știri au anunțat întreaga lume că în India a avut loc o jertfă umană prin decapitarea unui copil de cinci ani închinat demonicei pseudo-zeițe Kali a panteonului hinduist.
  De asemenea, în mult încercatul Nepal hinduist, cu câteva zile înainte de cutremurul catastrofal de 7,8 grade pe scara Richter, a avut loc o fărădelege religioasă de neconceput, au fost înjunghiate 250.000 de animale ca jertfe aduse pseudo-zeilor hinduși, care sunt demoni.
  În diferitele școli yoga constatăm dependența nemijlocită a practicanților de învățătorul hinduist (guru sau yogi), care îi îndrumă și le schimbă numele creștin ortodox.
  Diferitele tehnici yoga nu au nici o legătură cu știința, ci dimpotrivă, prezintă caracteristicile unei magii. Practicarea yogăi ascunde pericole sufletești și trupești.

  2. ”Noua Eră a Vărsătorului”, care acționează împotriva Bisericii celei Una, Sfinte, Universale și Apostolice, Ortodoxia noastră, copleșește țara noastră prin promovarea yoga, ca să ducă în înșelare prin dogma demonică potrivit căreia toate religiile sunt căi identice care conduc către același scop.
  3. În diferitele stadii yoga, practicantul părăsește orice acțiune, dorință și mișcare prin anumite practici demonice. Astfel, se izolează de lumea exterioară, crede că se adâncește în propria sa lume interioară și încearcă să înlăture orice altă senzație. Deși în primele stadii, practicantul demonicei yoga păstrează anumite elemente de conștiență, în ultimele stadii își pierde conștiința de sine, nu mai are nici percepții de culoare, miros, sunet sau tactile, nu se mai percepe nici pe sine însuși, nici pe altcineva. Această inexistență și afazie este considerată de yoga ”mântuire”.
  Pe durata exercițiilor, practicantul poate cunoaște fenomene paranormale de origine demonică, precum telepatia, meteorismul, comunicarea cu duhuri rele etc.
  Toate acestea adeveresc că domeniile parapsihologiei, ale metodei yoga și, în general, ale feluritelor forme de meditație, care se sprijină unele pe altele, își au bazele în ocultism, adică în demonism.

  Îi chemăm pe creștinii ortodocși, și mai ales pe tineri, să se împotrivească comandamentelor ideologice ale Noii Ordini a Lucrurilor, să se integreze în parohia lor și să stea în preajma preoților lor, pentru a cunoaște nevoința și spiritualitatea ortodoxă.

  Practicarea yogăi este pentru creștinii ortodocși incompatibilă cu învățătura și dogmele credinței noastre, întrucât este o negare a credinței creștine, este blasfemie împotriva Duhului Sfânt și conduce la demonism.

  Cu binecuvântări părintești,
  MITROPOLITUL PIREULUI
  + SERAFIM

  Traducere: Tatiana Petrache (G.O.)

  Graiul Ortodox

  Sursa: Sf. Mitropolie a Pireului

 • Neele

  Vaca nu era sfanta la indieni? Astia una spun si alta fac.
  Ghadimai pe pereti si animalul mort in fata.
  Mai bine isi taiau toti sexul si ajungeau pe culmile extazului.

 • drugs

  Pai cam asa e. Te uiti la yantre, ii dai cu mantre, invoci zeite kali, etc si pe urma te duci la biserica spasit.:) Asta te invata misa, asta practici. E ok? 🙂 alea-s demonice nu prin originea si scopul magic in sine pentru care au ritualul lor, etc. Pai aia care au scris in texte ia flori negre , invoca pe nu stiu care, gandeste-te sau scrie numele dusmanului tau si invoca iar si iar:) Ei au scris nu eu. Aia e magie nene, neagra sau nu mai conteaza culoarea. La misa s-a meditat cu yantre mai black asa impotriva lui nastase etc etc. Pai asa te invata Biblia si preotul? sa te rogi sa moara dusmanii??:) revin la bazele morale yoga yama si niyama: sa nu faci rau, sa nu ucizi. Ok deducem ca practicantii care invoca destule forte negre incalca legile yoga si legile crestine. Din acest puncr de vedere yoga la misa nu este compatibila cu crestinismul.:) acum, nu vroiam sa ma leg neaparat de misa, hai sa lucram in continuare cu puteri magice de care habar nu avem, nu sunt din arealul nostru, nu stim ce e cu ele la origine. Eu sunt dus, vorbesc prostii, dar oare cati dintre practicanti nu s-au mintit astfel: lasa ca ii consacram lui Dmnezeu Tatal si pe urma las sa moara nastase, hai cu kali, hai cu aia, hai cu ailalta. E ok ce scriu. Asta nu e crestinism.

 • drugs

  Iar amaratii aia care oricum au fondul cultural devastat, crestinati ca pulea, cand ei au zeii lor de mii de ani, vai steaua lor. MR nu stiu ce ai vrut sa spui cu articolul tau,dar, daca yoga implica zeitati straine de crestinism, e clar ca e incompatibila. Conceptual, vizual si practic. Sau suntem atat de cretini incat sa tinem ub desen cu kali langa o poza a fecioarei Maria, kali neagra, cu sfarcurile si tatele pe afara , secerand sau purtand ghirlanda de cranii si Fecioara Maria cu pruncul. Nu ti se pare ca e urat?:)) Vizual cel putin. Sau sa o punem pe Bagalamukhi sangerand vaginal langa Iisus, ca tot sange e. Nu ti se pare oribil? Asa ca mai taie din ele. Sau lumineaza-te… sau lumineaza-ne, MR.

 • Neele

  “Te uiti la yantre, ii dai cu mantre, invoci zeite kali, etc si pe urma te duci la biserica spasit.”
  Pai nu prea merge. Toti iogarii 20 de ani n-au ce cauta in biserica. Asta e pedeapsa. Deci care citesti si ai fost la curs, executarea!
  Vorbim peste 20 de ani daca ii voi apuca. Si tu, drugs. Fara povesti, ca nu tine!

 • neiluminatu

  Binecuvantari parintesti, haha. Cata enfatuare. Ce escrocherie si crestinismul asta…

  Spiritualitatea e un domeniu cu mare atractie la escroci,

 • neiluminatu

  Binecuvantari parintesti, haha. Cata enfatuare. Ce escrocherie si crestinismul asta…

  Spiritualitatea e un domeniu cu mare atractie la escroci,

 • PRIETENIIIIIIIIIIIIIII> LEGIO…PENTRU>>> D

  Hai… Hai… Hai!… Plini de har si de adevar. Hai… hai… hai… Hai sa ne trezim domnilor yoghini…bivolarule,,spune cum pui tu fetele sa se uite obligatoriu la filme porno si horo!?..spune cum pui tu o mama sa isi mangaie fica erotic ca asa crezi tu ca este bine..spune cum ai inbolnavit o mama si o fica..vrei sa spunem multe!?..spunem..cereti-va scuze fata de cei care sunt denigrati.. URMEAZA DEZVALUIRI DIN CULISE..

 • PRIETENIIIIIIIIIIIIIII> LEGIO…PENTRU>>> D

  Cred ca stiti ce inseamna sectant? Un sectant este acela care se da ca este crestin dar el nu respecta poruncile…..Sectant poate exista si in biserica ortodoxa….pt ca ei asculta dupa mintea din capul lor,,nu asculta de oameni curati la suflet si nu duc o viata curata sufleteste si trupeste..inseamna ca un om s-a despartit de biserica pe care a creat-o Iisus hristos,in urma cu atatia ani,ca sa faca parte din o alta grupare,care merge la biserica diferita,pentru ca crede,ca gruparea asta e mai credincioasa,are conducator mai drept,e mai unita,si merge mai des la biserica. Ideea e sa intarim biserica lui Hristos,nu sa creem bisericute cu o suta de nume diferite,care fiecare crede ca e mai credincioasa ca alta,si mai corecta.
  Cei ce s-au despartit de biserica lui hristos,sunt pe drum gresit.
  scrie si in biblie,ca vor veni multi care vor zice ca cred,in iisus,vor creea alte biserici,dar ei sunt lepadati de dzeu.
  E pacat mare,oricat de bun ar fi la suflet un om,sa dezbine biserica lui Iisus.
  toti cei care suntem ortodocsi,suntem uniti prin biserica noastra.
  Ceilalti,se uita chioras la noi,sectantii,nici casatorii nu sunt acceptate,cate familii aici in rodos nu au dezbinat sectantii…au venit si la noi acasa,sa ma faca pe mine martora lui iehova,de am avut un scandal cu sotul….Daca ar fi venit un preot de al nostru,nu ar fi creat scandal..cate familii a despartit biserica noastra ortodoxa????Nici una.Biserica noastra uneste,nu dezbina,si nu la modul legilor impuse,ci avem libera alegere.asa cum a zis Iisus,pomul se cunoaste dupa fructe.
  Cand vezi cate familii s-au dezbinat,pentru ca unul a intrat in secta,si calalalt nu a vrut,considerand ca nu e corect,inseamna ca duce la dezbinare.ideea deci e sa unim si itarim biserica noastra,pe care au fondat-o iisus si oameni sfinti,de atatia ani,nu sa ne dezbinam in o mie de secte,fiecare cu biserica si legile ei proprii..

 • PRIETENIIIIIIIIIIIIIII> LEGIO…PENTRU>>> D

  Sfaturi și îndemnuri ale Părintelui Arsenie:
  * Se vorbeste de unirea Bisericilor, deci de ajungere la sobornicitate. La sobornicitatea Bisericii ajung cei ce renunță la confesionalitate… Tendința Papei de a atrage în același staul pe toți creștinii nu se va realiza niciodată. Papa nu va ajunge niciodată la o turmă și un Păstor în staulul Romei, deoarece Biserica are un singur Păstor: Iisus Hristos.
  * Sectarii au provocat o libertate catehetică care-i duce la erezie.
  * Diavolul știe și el Scriptura, însă diavolește, deoarece mintea lui fiind nebună, strâmbă înțelesul oricărui cuvânt, devreme ce el nu stă în adevăr, ci în minciună.
  * Dracii nu au putere asupra creștinului ortodox, botezat după rânduială, în Biserica. Botezul pocăiților (de tot felul) este lepădare de primul botez drept și e păcat.
  * Nu da cu bâta în viespele sectare.
  * Ba unii vor ajunge ca, cu ajutorul demonilor, luându-se după amăgiri satanice, să pogoare chiar foc din cer amăgind chiar și pe sfinții adevărați. Aceștia sunt mucarii de azi, din mijlocul vostru, adică sectarii, care atunci când vor fi lepădați de dreptul Judecător vor zice: “Doamne, nu am făcut minuni în numele Tău? Nu ne-am închinat noi Ție?” La toate acestea Dumnezeu le va răspunde: “Duceți-vă de la Mine blestemaților fiindcă nu vă cunosc pe voi”
  “Vor merge în iad cu Biblia în mână!”
  Zicea să nu ne prindem mintea cu sectanții pentru că nu putem să reușim cu ei, căci sunt atât de înrăiți încât: “Mie, au sărit și mi-au rupt cartea”. Părintele a hotărât să le argumenteze din Biblie și ei dacă au văzut că nu pot să-i răspundă au sărit să-i rupă cartea. (Gheorghe Silea, 45 ani – Sâmbata de Sus)

 • PRIETENIIIIIIIIIIIIIII> LEGIO…PENTRU>>> D

  Hai… Hai… Hai!… Plini de har si de adevar. Hai… hai… hai… Hai sa ne trezim domnilor yoghini..bivolarule spune cum pui tu femeile care vin la tine sa se uite la filme porno si horo..spune cum ai inbolnavit o mama si o fica..spune cum pui tu o mama sa isi mangaie fica erotic..spune cum stau fetele >>si cum sunt tratate ca sclave cand vin la tine..DEZVALUIRI PUTERNICE VOR URMA

 • PRIETENIIIIIIIIIIIIIII> LEGIO…PENTRU>>> D

  Astazi, exista cu adevarat istoria sectelor. Si vorbim de secta atunci cand eroarea de credinta, erezia organizata, are o activitate. Nu trebuie confundata istoria sectelor cu geneza si evolutia lor. Istoria este aceea care inregistreaza faptele asa cum sunt sau ar trebui sa fie, or, geneza trebuie cercetata si delimitata.
  Sectele de acum, ,,moderne” si cu ,,credinta noua”, au acelasi arbore genealogic: minciuna, falsitatea, dezordinea, ruptura si chiar crima, deoarece stapanul lor ,,dintru inceput a fost ucigas de oameni” (Ioan VIII, 44). De aceea, tot arsenalul raului isi are originea in stapanitorul intunericului cel mai din afara (Matei VIII, 12, Apoc.XX, 10).

 • PRIETENIIIIIIIIIIIIIII> LEGIO…PENTRU>>> D

  Sectele apar acolo unde frica si teroarea stapanesc pe om: ele misuna inainte de catastrofe ,cum a fost cazul razboaielor mondiale, si se regrupeaza in timp de pace ,,profetind” sau indicand ,,ce va fi maine”. De aceea, majoritatea sectelor moderne au in doctrina lor spectrul ,,mileniului”, iar adeptii fortatei parusii justifica ,,programarea” prin Biblie.

 • PRIETENIIIIIIIIIIIIIII> LEGIO…PENTRU>>> D

  Dar sectanTii nu cred Si ei în Hristos? Doar mereu declara ca Il iubesc foarte mult.Nu. Ei nu cred in Hristos, ci în imaginea falsa pe care si-o fac despre El. Hristos este Adevarul, si cel care vrea sa Il iubeasca pe Hristos trebuie sa invete a iubi Adevarul. Cel care iubeste imagini false este pur si simplu idolatru; si nu poate fi numit crestin. Sectantii sunt idolatri.Cel ce are poruncile mele si le pazeste, acela este care ma iubeste (Ioan 14, 21).Or, sectele nu au toate poruncile lui Hristos, si nici pe cele pe care le au nu le pazesc. Și de vreme ce sectanții nu au învățătura adevărată despre Hristos și credința pe care El a dat-o pentru mântuirea lumii, ei sunt în minciună. Iar minciuna nu mântuiește, ci duce la moartea veșnică. Să nu uităm că Hristos este Adevărul!
  Deci nu poate fi părtășie între Adevăr și minciună, nici nu se poate mântui cineva ,,în Hristos” prin minciună. Și nici nu poate avea pe Hristos cel ce trăiește în minciună.

 • PRIETENIIIIIIIIIIIIIII> LEGIO…PENTRU>>> D
 • PRIETENIIIIIIIIIIIIIII> LEGIO…PENTRU>>> D

  M-am asteptat si mi s-a comfirmat insa pe cine vedeti sectant, dar imi pare rau de voi yoghinilor …. Diavolul este foarte viclean, de aceea i se spune si amagitorul BIVOLARU..

 • PRIETENIIIIIIIIIIIIIII> LEGIO…PENTRU>>> D

  ORE CUM ITI SPUNE TIE CODIFICAT BIVO..!?..DATA VIITOARE VA FI DEZVALUIRI TARI..POATE SI POZE SI FILMULETE..

 • Neele

  60,000 de masoni, reptile, aliens.
  Inca mai rad? Really there’s something terribly wrong with me.

  Bai asta de mai sus. Ia invata sa vorbesti romaneste! Prea vorbesti dezarticulat.
  VOR FI, intelegi? VOR FI.
  Si nu mai face atatea poze! Fa si tu fotografii!

 • Neele

  De fapt de ce nu, certati-va intre voi! Exact cum a spus Sri Singha: pana nu-si consuma si ei energia pe ceva, nu dorm bine. :))

 • Neele

  “kali neagra, cu sfarcurile si tatele pe afara , secerand sau purtand ghirlanda de cranii”

  De ajuns.
  Nu sunt instructor, dar “Reveniti usor!”

 • Neele

  12:30 – 13:00 Evocare și comuniune cu egregorul spiritual al Școlii de yoga MISA – meditație specială susținută în mod subtil-telepatic de Grieg.

  Plantata ieri inainte de hiatus. Adica acum va spuneti La multi ani!
  Nice!

 • Deliciu pt cititori

  Biroul de Combatere a Ereziilor

  *1. Tactica ”de la ușă la ușă” a Martorilor lui Iehova.

  https://graiulortodox.wordpress.com/2012/07/31/109-tactica-de-la-usa-la-usa-a-martorilor-lui-iehova-cine-sunt-martorii-lui-iehova-si-ce-cred-ei-exclusiv-martorii-lui-iehova-au-pus-mana-pe-arme-sectantii-din-romania-se-r/

  *2. Scientologia. O incercare nereusita de ademenire a Patriarhului Ecumenic si a Bisericii Greciei in promovarea scientiologiei. Scientologia: religie sau știință?

  https://graiulortodox.wordpress.com/2012/07/20/107-scientologia-o-incercare-nereusita-de-ademenire-a-patriarhului-ecumenic-si-a-bisericii-greciei-in-promovarea-scientiologiei-scientologia-religie-sau-stiinta/

  *3. Cum a pătruns și de ce este promovat atât de mult «Moș Crăciun» de Coca Cola? https://graiulortodox.wordpress.com/2011/12/26/91-cum-a-patruns-si-de-ce-este-promovat-atat-de-mult-mos-craciun-de-coca-cola/

  *4. REÎNCARNAREA

  https://graiulortodox.wordpress.com/2013/01/02/133-reincarnarea/

  *5. „MAEȘTRI” GURU ȘI HRISTOS de Protopresviterul Vasílios A. Gheorgópoulos Lector al Facultății de Teologie a Universității Aristoteliene din Thessalonic https://graiulortodox.wordpress.com/2013/03/05/145-maestri-guru-si-hristos/

  *6. Homeopatia – de Domnul Athanasios B. Avramídis, Cardiolog Profesor de Patologie al Universității din Atena – Partea întâi –

  https://graiulortodox.wordpress.com/2013/08/03/154-la-judecata-cu-homeopatia-de-domnul-athanasios-b-avramidis-cardiolog-profesor-de-patologie-al-universitatii-din-atena/

  *7. ESOTERISMUL de Protopresviterul Vasilios A. Gheorgopoulos, lector la Facultatea de Teologie a Universității din Tesalonic

  http://graiulor.todox.wordpress.com/2013/10/05/156-esoterismul/

  *8. La judecată cu homeopatia – de Domnul Athanasios B. Avramídis, Cardiolog Profesor de Patologie al Universității din Atena – Partea întâi – Partea a II-a și ultima- https://graiulortodox.wordpress.com/2013/12/12/169-la-judecata-cu-homeopatia/

  *9. Penticostali împotriva penticostalilor. Sfântul Duh în tradiția ortodoxă și în tradiția papistă

  https://graiulortodox.wordpress.com/2012/06/11/103-penticostali-impotriva-penticostalilor-sfantul-duh-in-traditia-ortodoxa-si-in-traditia-papista/

  *10. INCREDIBIL! IEHOVIȘTII ȘI MASONII ”AU SCRIS” CAPITOLE ÎN MANUALUL DE RELIGIE – Ce atitudine ar trebui să avem față de masonerie?

  https://graiulortodox.wordpress.com/2013/12/30/171-incredibil-iehovistii-si-masonii/

  *11. CE SPUNE SFÂNTUL NICODIM AGHIORITUL DESPRE CEI CARE RECURG LA METODE MAGICE (Terapiile alternative) DE VINDECARE?

  https://graiulortodox.wordpress.com/2015/03/14/236-ce-spune-sfantul-nicodim-aghioritul-despre-cei-care-recurg-la-metode-magice-terapiile-alternative-de-vindecare/

  * 12. Reiki: terapie sau ocultism?

  https://graiulortodox.wordpress.com/2015/04/07/240-reiki-terapie-sau-ocultism/

  *13. Homeopatia și terapiile alternative sunt incompatibile cu credința și știința

  https://graiulortodox.wordpress.com/2015/03/19/239-homeopatia-si-terapiile-alternative-sunt-incompatibile-cu-credinta-si-stiinta/

  *14. Erezii de origine jidovească

  https://graiulortodox.wordpress.com/2015/08/17/erezii-de-origine-jidoveasca/

  *15 «Richard Dawkins la Atena, despre evoluție și ateism»

  https://graiulortodox.wordpress.com/2015/08/09/richard-dawkins-la-atena-despre-evolutie-si-ateism260/

  * 16 Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Elene: “Yoga nu are niciun loc în viața creștinilor”

  https://graiulortodox.wordpress.com/2015/06/17/10426/

  * 17 Comunicat. Mitropolitul Pireului: Yoga hinduistă și ocultistă

  https://graiulortodox.wordpress.com/2015/06/20/comunicat-mitopolitul-preasului-referitor-la-sarbatoarea-din-21-unie-yoga-hinduista-si-ocultista/

  * 18 Biroul de Combatere a Ereziilor din cadrul Sfintei Mitropolii de Kifisia, Amarousi și Oropos avertizează asupra background-ului new-age-ist al Festivalului Culorilor, care va avea loc duminică, 20 iunie 2015, la Centrul Olimpic din Atena*

  https://graiulortodox.wordpress.com/2015/06/15/biroul-de-combatere-a-ereziilor-din-cadrul-sfintei-mitropolii-de-kifisia-amarousi-si-oropos-avertizeaza-asupra-background-ului-new-age-ist-al-festivalului-culorilor-care-va-avea-loc-duminica-20-iun/

 • drugs

  graiule, e ok sa iti faci reclama la site. Punctul 5 e cireasa de pe tort. Referitor la stiu cititorii cine, al doilea dupa Hristos…:)

 • Neele

  Aici am inceput sa scriu online. Aici am incheiat.

 • Neele

  @drugs:
  My 2 cents though: guru a aranjat tabara de Guru Sadhana din 2006 cu azilul politic.
  A produs cognitive dissonance in mintea cursantilor. Nu ei sunt de vina, el este cauza.

 • Neele

  Fie anularea imaginii cu Bagalamukhi sangerand!
  Habar n-am cine e dumneaei din cauza de an. Dar daca stiu ca Iisus a vindecat de scurgere o femeie si ca in alte randuri a vindecat bolnavi, de ce n-ar rezolva-o si pe aceasta?
  (Ignorance is bliss. 🙂 )

 • Neele

  This is crazy: nu stiam ca sunt la examen de hinduism.
  Bagala e Pitambaradevi. Are hainele, lotusii, oceanul de nectar de culoare galbena, culoarea lui Jupiter (cunoasterea).
  Reprezinta cunoasterea dupa care in timp, un lucru se transforma in opusul sau.
  Rosu se afla la 620-750 nm lungime de unda iar roz nu exista.

 • Neele

  Si ca sa inchei tanguiala.
  Zice dracul ca stie sa conduca lumea?
  Ma dau la o parte. Show gratiis pentru mine.
  Dar sa nu vii inapoi ca stii, nu stiu asta, ca ailalta …
  Conduci lumea, te descurci. N-ai ce sa cauti sa ma intrebi pe mine.

  Astea au fost. Azi lalaiala ca de maine am plecat la cautat slujba.
  A, azi e vineri? No problem, de luni atunci.
  Pa! Nu mai calc io in Romania. Sa calce ai mai tari si mai grozavi.

 • Neele

  Am vesti de “Anul Nou” pentru voi.
  Imi pare bine ca gurul a binevoit sa coboare intre oameni si sa adopte obiceiuri de sarbatoare ca cei de rand, cu artificii si alte mofturi.
  Ce poate fi mai frumos decat un jet de lumini pe cerul instelat al spiralei de hiatus? Am spus jet? N-am vrut. Sau am vrut? Si ce daca! Bravos guru! Superb show!

  In alta ordine de idei, cine trebuie sa plece de la curs, poate s-o faca linistit pe directia invataturii care simte ca i se potriveste sau conform cerintelor vietii.
  Guru e spart deja, ca in e gaurit si are gauri de gaurit ce e.
  Prin ele curge elementul apa fara jena si fara directie anume conform dictonului atractiei gravitationale.
  Daca nu era asa, nu ma impiedica sa scriu acestea acum? De stranutat am stranutat scriind, asa ca: Sanatate si noroc pe drumul ales!