tiu c lumea se agit.Cei cu afaceri i bani de investit vorbesc cu aprindere de noul Cod Fiscal, de intervenia fr perdea a jidanilor de la FMI prin Mugur Isrescu direct la Johannis, pentru blocarea celor dou coduri (fiscal i de procedur fiscal). Apoi lobby-ul financiar bancar americano-jidnesc prin intermediul serviciilor secrete romneti – deja de mult aservite CIA-ului i Mossadului, au ajuns i la cuplul PSD-PNL ce mimeaz lupta politic, i i-au determinat s se neleag – pentru prima oar ! – exact pe chestiunea Codului Fiscal. i s l amne, s l mai prelucreze, pn ce desfiineaz toate msurile bune pentru creterea economic a Romniei, pe care noul cod le prevedea.

S fim nelei ! Acest cod a trecut prin Parlament cu unanimitate ! E opera unui tip care a lucrat mult n privat i care tia de ce este nevoie pentru revitalizarea mediului de afaceri.

Ocupai cu furciunile, efii politici ai celor dou bande de hoi (PNL+PSD) nu au sesizat ct de bun (i de periculos pentru stpnii lor) era codul. Pi, ducea la cretere economic prin msuri noi, gen:

  • 5% n loc de 16% ct e n prezent – la impozitul pe dividente. Scderea TVA-ului de la 24% la 19%.
  • Eliminarea taxei pe constructii speciale si a accizei de 7 eurocenti/litru la carburanti.
  • Introducerea taxarii inverse pentru livrarea de cladiri, parti de cladire si terenuri (adic nu se mai pot face evaziuni cu terenuri de ctre miliardari de carton).
  • O cota de impozit pentru cladiri rezidentiale de 0.08% – 0.2%, o cota de impozit pentru cladiri nerezidentiale de 0.2%-1.3% si o cota de impozit pentru cladiri nerezidentiale destinate terenului agricol de 0.4%
  • O cota de impozitare de 3% pentru microintreprinderile cu 1 salariat si de 1% pentru cele cu cel putin doi salariati.

i vine Mugur Isrescu – cu al su Consiliu Fiscal al nelepilor Sionului i spune public: “Castigurile de eficienta in colectarea taxelor si a impozitelor si in cheltuirea banului public trebuie sa fie folosit in mod prudent si gradual, fara a pune in pericol echilibrele macroeconomice.” n traducere, treaba asta nseamn: “Sclavilor, ce v trebuie slbirea urubului economic, cnd voi trebuie s fii sraci i supui controlului nostru jidnesc ? Cum s v permitem vou CRETERE ECONOMIC !? Voi trebuie s rmnei ncovoiai economic, cu gndul numai la supravieuire c altfel, cine tie, poate v vin idei de independen.”

i atunci actorii de pe scena politic uit de partitura dumniei i interpreteaz docil noua partitur a consensului pentru amnarea bunstrii romnilor. Aceti jegoi, fr excepie, nu trebuie s mai primeasc votul nostru la alegerile de anul viitor. Ei sunt slugile strinilor, asasinii propriului Neam. Cci Mugur Isrescu ne-a transmis n realitate urmtorul mesaj, de la stpnii ocultei economice planetare: voi romnii, dei colectai acum mai muli bani la buget, nu avei voie s v bucurai de ei, prin msuri de relaxare fiscal. Cci voi suntei doar albine care muncii pentru stpnii din umbr ai stupului.

Fr noul Cod Fiscal promis micilor dar i marilor investitori, economia romneasc nu va supravieui. Mediul de afaceri de la noi i va reloca investiiile n ri cu fiscalitate mai mic, din jurul nostru, iar bugetul urmtorilor ani va intra n colaps, bun motiv pentru a ne mprumuta (din nou !) de la FMI i Banca Mondial – adic exact prietenii lui Mugur Isrescu.

Nu putem scpa din capcana alegerii dintre dou rele dect urmnd oameni drepi, pentru care vorbesc faptele lor din trecut, nu gurile lor de astzi. Implicndu-ne, putem da romnilor o alternativ curat, iar nu din cele construite de eternii dumani, politicienii de profesie.

, , , ,
S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *