Știu că lumea se agită. Cei cu afaceri și bani de investit vorbesc cu aprindere de noul Cod Fiscal, de intervenția fără perdea a jidanilor de la FMI prin Mugur Isărescu direct la Johannis, pentru blocarea celor două coduri (fiscal și de procedură fiscală). Apoi lobby-ul financiar bancar americano-jidănesc prin intermediul serviciilor secrete românești – deja de mult aservite CIA-ului și Mossadului, au ajuns și la cuplul PSD-PNL ce mimează lupta politică, și i-au determinat să se înțeleagă – pentru prima oară ! – exact pe chestiunea Codului Fiscal. Și să îl amâne, să îl mai prelucreze, până ce desființează toate măsurile bune pentru creșterea economică a României, pe care noul cod le prevedea.

Să fim înțeleși ! Acest cod a trecut prin Parlament cu unanimitate ! E opera unui tip care a lucrat mult în privat și care știa de ce este nevoie pentru revitalizarea mediului de afaceri.

Ocupați cu furăciunile, șefii politici ai celor două bande de hoți (PNL+PSD) nu au sesizat cât de bun (și de periculos pentru stăpânii lor) era codul. Păi, ducea la creștere economică prin măsuri noi, gen:

  • 5% în loc de 16% cât e în prezent – la impozitul pe dividente. Scăderea TVA-ului de la 24% la 19%.
  • Eliminarea taxei pe constructii speciale si a accizei de 7 eurocenti/litru la carburanti.
  • Introducerea taxarii inverse pentru livrarea de cladiri, parti de cladire si terenuri (adică nu se mai pot face evaziuni cu terenuri de către miliardari de carton).
  • O cota de impozit pentru cladiri rezidentiale de 0.08% – 0.2%, o cota de impozit pentru cladiri nerezidentiale de 0.2%-1.3% si o cota de impozit pentru cladiri nerezidentiale destinate terenului agricol de 0.4%
  • O cota de impozitare de 3% pentru microintreprinderile cu 1 salariat si de 1% pentru cele cu cel putin doi salariati.

Și vine Mugur Isărescu – cu al său Consiliu Fiscal al înțelepților Sionului și spune public: “Castigurile de eficienta in colectarea taxelor si a impozitelor si in cheltuirea banului public trebuie sa fie folosit in mod prudent si gradual, fara a pune in pericol echilibrele macroeconomice.” În traducere, treaba asta înseamnă: “Sclavilor, ce vă trebuie slăbirea șurubului economic, când voi trebuie să fiți săraci și supuși controlului nostru jidănesc ? Cum să vă permitem vouă CREȘTERE ECONOMICĂ !? Voi trebuie să rămâneți încovoiați economic, cu gândul numai la supraviețuire că altfel, cine știe, poate vă vin idei de independență.”

Și atunci actorii de pe scena politică uită de partitura dușmăniei și  interpretează docil noua partitură a consensului pentru amânarea bunăstării românilor. Acești jegoși, fără excepție, nu trebuie să mai primească votul nostru la alegerile de anul viitor. Ei sunt slugile străinilor, asasinii propriului Neam. Căci Mugur Isărescu ne-a transmis în realitate următorul mesaj, de la stăpânii ocultei economice planetare: voi românii, deși colectați acum mai mulți bani la buget, nu aveți voie să vă bucurați de ei, prin măsuri de relaxare fiscală. Căci voi sunteți doar albine care munciți pentru stăpânii din umbră ai stupului.

Fără noul Cod Fiscal promis micilor dar și marilor investitori, economia românească nu va supraviețui. Mediul de afaceri de la noi își va reloca investițiile în țări cu fiscalitate mai mică, din jurul nostru, iar bugetul următorilor ani va intra în colaps, bun motiv pentru a ne împrumuta (din nou !) de la FMI și Banca Mondială – adică exact prietenii lui Mugur Isărescu.

Nu putem scăpa din capcana alegerii dintre două rele decât urmând oameni drepți, pentru care vorbesc faptele lor din trecut, nu gurile lor de astăzi. Implicându-ne, putem da românilor o alternativă curată, iar nu din cele construite de eternii dușmani, politicienii de profesie.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares