Audiții pentru înființarea Corului Legionar

Caut bărbați cu voci sonore, puternice, pentru înființarea Corului Legionar.

Doresc să putem da o primă reprezentație publică miercuri, 23 septembrie 2015 cu începere de la ora 19 în fața Sălii Palatului din București.

De ce nu în Sala Palatului ? Pentru că acolo concertează nestingherit de nici o lege, Corul Armatei Roșii din Moscova. Dacă ei pot, și noi putem. Până la urmă, e doar muzică, nu ?!  În plus, noi vom cânta gratis și îi vom avea în auditoriu pe toți nostalgii comuniști care vor merge la concertul Armatei Roșii.

Nu glumesc, inițiativa este foarte serioasă, vom beneficia de sonorizare și profesori de canto pentru repetiții. Doritorii mă pot contacta la telefon 0727673376, pe mail rapcea@gmail.com sau pe pagina mea de facebook: https://www.facebook.com/rapcea

Judecați voi ce cântec este mai frumos:

 

 

 • Noreen

  Cred ca nici nu cunosti versurile cantecului rusesc postat. Este unul dintre cele mai frumoase cantece legate de sacrificiul pe care un om il face pentru țara și familia sa. E un cantec despre tinerețea furată de comuniști, despre sacrificiu, gulag și despre cum politicienii și puternicii lumii sacrifică viețile oamenilor simpli. Desigur ura ta instinctivă față de tot ce e străin și de neînțeles pentru tine a declanșat impulsul să scrii. Deosebirea dintre cântecul tău legionar și ăla rusesc e aia că primul e un cântec de plecat la războaie, ce indeamnă la sacrificarea tinereții iar cel din urmă e un cântec aproape nostalgic despre sacrificarea nerăsplătita a tinereții.
  Uite un fragment in engleza din versuri, alese asa ptr rimă.
  When I left my home and my family/My mother said to me//”Son, it’s not how many Germans you kill that counts/ It’s how many people you set free”
  Used to love my country/Used to be so young/Used to believe that life was/The best song ever sung
  I would have died for my country/In 1945/
  But now only one thing remains/The brute will to survive

 • Flavian

  Rusii +++

  Ai mai fi avut o sansa daca-i comparai cu Corul Vanatorilor.
  Oricum nici inregistrarea vremii nu le face dreptate legionarilor.

  Vezi ca daca faceti cor si aveti concerte tre sa va aranjati, sa fiti cocheti, frezati. Sa dati cu crema si fond de ten ca sa iasa bine la teveu …

 • Flavian

  Oricum chestia cu armata rosie e doar de marcheting ca doar nu-ti inchipui ca sunt spionii rusi in cor. Ca si in articolul cu muzica Rock, acum esti tu de partea gresita a baricadei si nu-i judeci pe coristi dupa muzica si ce trezeste aceasta in tine ci dupa ce reprezinta numele corului in mintea ta, dupa prejudecatile pe care le ai.
  Asta apropo de Greieri, muzica rock, dreptate si adevar etc…

 • Neele

  “Ca si in articolul cu muzica Rock” …
  “dupa prejudecatile pe care le ai.”
  Chiar e naspa ce a patit asta cu board-ul de clisma.
  Inca nu intelege ca e vorba de secta la mana a doua a lui Bivolaru. Secta derivata cum ar veni.