Așa cum scriam zilele trecute, sunt decis s ncep de azi luni 31 august 2015 un post negru cu ap.

Durata: nc nu m-am hotrt ct l voi ține. Totul depinde de modul n care m voi simți. Am o viaț social activ, dosare n instanț, clienți la birou plus multe alte activitți, iar septembrie se anunț o lun cu o agend plin. n msura n care voi rezista fr s m chinui eroic și fr ca postul s mi afecteze munca, viața social și cea de familie, l voi ține. Dac nu, voi renunța la el, amnnd pentru o dat ulterioar, cnd voi avea o agend mai puțin ncrcat și mai mult timp liber. Evident c mi-aș dori s l pot ține ct mai mult cu putinț, eventual pn la apariția acelei “foame de lup” ce anunț finalizarea procesului de consumare a rezervelor corpului n limita de siguranț – n cazul meu cred c acest fenomen nu va apare mai devreme de 60 de zile. Pare mult, dar vom vedea ce va fi.

Motivația: la capitolul sta stau bine. Momentan. Citind lucrarea lui Lestrade, am gsit o mulțime de motive pentru care vreau s țin postul: scderea n greutate, nbuntțirea strii de sntate, schimbarea metabolismului, purificare, amplificarea capacitților mentale și, de ce nu, spirituale. La acest moment am 101 kg la 182 cm nalțime. Totodat, mi doresc s depșesc experiența negativ de data trecut, cnd am ținut 10 zile de post infernale din cele 49 planificate, renunțnd n a 10-a zi datorit durerilor din corp. Vreau s mi demonstrez att mie ct și celor interesați de aceast practic, c postul negru, corect ținut, cu o metodologie adecvat, este ușor de dus chiar și n condiții de viaț social activ, deci accesibil tuturor.

Jurnal: voi scrie zilnic despre experineța trit: cum m simt, ce metode am aplicat pentru a depși unele probleme, care sunt variațiile de greutate. Eventual voi face și fotografii zilnice, pe care le voi posta la final, ntr-o succesiune, rapid, pentru a evidenția transformrile fizice survenite.

CategoryUncategorized
Tags,
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares