A fost bun. Pn pe la ora 14 nici nu am realizat c sunt n post, pentru c am avut mult treab. Am avut grij s beau mai mult ap ca de obicei, n total cred c azi am consumat cam 5 litri de ap. Era bine dac aveam ap de izvor (recomandat și de IntenseLight), dar n lips de așa ceva, am but ap plat de la pet. Spre prnz m-a luat așa, ca o sfrșeal și o mic durere de cap. M-am ntins 15 min pe canapea la birou și mi-am revenit, ns s-a menținut n continuare ca o stare de sfrșeal chinuitoare, n tot corpul, semn c cineva flmnzește. Nu mi-a fost deloc foame. Mi-am cumprat de la Plafar ceai de rostopasc și de mușetel, pentru clisme. Ajuns acas, am fcut o clism cu un litru și jumtate de infuzie de rostopasc și musețel. Am fost sftuit de ctre IntenseLight (principalul meu consilier n ale postului) s țin clisma pentru minim 17 minute pentru a da posibilitatea ficatului s absoarb prin colon lichidul și s elibereze toxinele acumulate. Efectul a fost extraordinar. Mi s-a luat parc o presiune de pe creștet și s-a instalat o stare de bunstare interioar.

20150831_212817 20150831_212636

Așa c m-am dus la sal, unde am fcut mișcare cam 30 de minute, apoi la piscin unde am notat cam 20 de minute și am fcut hidro-masaj (piscina respectiv are o zon cu jeturi de ap care te pot masa). Apoi cam 10 minute de saun umed cu auto-masaj, urmate de o serie de dusuri scoțiene (alternare rapid de ap cald și rece) pentru stimularea circulației. Mi-am pregtit apa pentru clisma de mine dimineaț din seara asta, cci mine va fi o zi la fel de aglomerat.

Realizez c am pe mine un strat de grsime corporal care nmagazineaz n jur de 100.000 de calorii. Dac voi consuma n ritmul meu, zilnic, cu tot cu sport, cam 3000 de calorii zilnice, ar trebui s scad n greutate constant datorit acestui consum, cam cu 350-400 de grame pe zi, ncepnd din cea de-a treia zi. Sau cel puțin așa se afirm n cartea lui Lestrade. n continuare, am o mare curiozitate de a vedea cum va continua aceast aventur. Sper s nu sfrșesc precum Gabriel Cotabiț, rpus de epuizare n sala de fitness.

CategoryCauze Naţionale
Tags,
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares