Ziua 1

A fost bună. Până pe la ora 14 nici nu am realizat că sunt în post, pentru că am avut multă treabă. Am avut grijă să beau mai multă apă ca de obicei, în total cred că azi am consumat cam 5 litri de apă. Era bine dacă aveam apă de izvor (recomandată și de IntenseLight), dar în lipsă de așa ceva, am băut apă plată de la pet. Spre prânz m-a luat așa, ca o sfârșeală și o mică durere de cap. M-am întins 15 min pe canapea la birou și mi-am revenit, însă s-a menținut în continuare ca o stare de sfârșeală chinuitoare, în tot corpul, semn că cineva flămânzește. Nu mi-a fost deloc foame. Mi-am cumpărat de la Plafar ceai de rostopască și de mușetel, pentru clisme. Ajuns acasă, am făcut o clismă cu un litru și jumătate de infuzie de rostopască și musețel. Am fost sfătuit de către IntenseLight (principalul meu consilier în ale postului) să țin clisma pentru minim 17 minute pentru a da posibilitatea ficatului să absoarbă prin colon lichidul și să elibereze toxinele acumulate. Efectul a fost extraordinar. Mi s-a luat parcă o presiune de pe creștet și s-a instalat o stare de bunăstare interioară.

20150831_212817 20150831_212636

Așa că m-am dus la sală, unde am făcut mișcare cam 30 de minute, apoi la piscină unde am înotat cam 20 de minute și am făcut hidro-masaj (piscina respectivă are o zonă cu jeturi de apă care te pot masa). Apoi cam 10 minute de saună umedă cu auto-masaj, urmate de o serie de dusuri scoțiene (alternare rapidă de apă caldă și rece) pentru stimularea circulației. Mi-am pregătit apa pentru clisma de mâine dimineață din seara asta, căci mâine va fi o zi la fel de aglomerată.

Realizez că am pe mine un strat de grăsime corporală care înmagazinează în jur de 100.000 de calorii. Dacă voi consuma în ritmul meu, zilnic, cu tot cu sport, cam 3000 de calorii zilnice, ar trebui să scad în greutate constant datorită acestui consum, cam cu 350-400 de grame pe zi, începând din cea de-a treia zi. Sau cel puțin așa se afirmă în cartea lui Lestrade. În continuare, am o mare curiozitate de a vedea cum va continua această aventură. Sper să nu sfârșesc precum Gabriel Cotabiță, răpus de epuizare în sala de fitness.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *