Ziua a 2-a

Astăzi a fost o zi grea. M-am trezit la 7, după o noapte cu un somn nu foarte profund, cu multe momente de conștiență. Am făcut clisma cu un litru și jumătate de infuzie de mușețel și rostopască, pregătită de cu seară, ca să nu mai pierd timpul dimineața, căci durează prea mult până se răcește infuzia. Așa, doar am încălzit-o un pic de dimineață și gata. Din păcate nu am reușit să țin cele 17 minute, din lipsă de timp căci a trebuit să fug la muncă. Am stat prin săli de judecată de la 8.15 la 16.30 căci a fost o zi încărcată. Apoi am ajuns la birou și am dormit până pe la 19. Deși băusem cam 2 litri de apă până la acea oră, mă simțeam obosit, rău ca stare psihică datorită timpului petrecut în instanță, însă analizând comparativ cu zile similare în care mâncasem, starea proastă și oboseala nu erau un lucru ne-obișnuit.

Am ajuns apoi acasă, am realizat clisma de seară (cu infuzia pregătită de dimineață, tot așa ca să nu pierd timpul cu răcirea), apoi am plecat la sală. După clismă, m-am simțit efectiv regenerat, oboseala a dispărut ca prin farmec și starea de bine, tonusul și optimismul au re-apărut, precum soarele care iese de după nori. La sală am mers pe bandă 30 de minute (3 km), apoi ceva abdomene, înnot cam 20 de min și hidromasaj.

Încă 10 minute de saună și gata, înapoi acasă.

Ca o concluzie a zilei de astăzi, nu pot insista pe cât mi-aș dori pe importanța clismei. Știu că pentru unii pare ceva scârbos, ne-natural (auzi, să îți bagi ceva în fund – ce gay sună !), dar este o practică terapeutică de o valoare inestimabilă. Comparativ cu posturile ținute anterior fără clisme, postul actual este floare la ureche. În total, pe ziua de azi am băut cam 3-4 litri de apă, deci mai puțin decât ieri. Voi face și azi poza pentru final, pentru un video care să arate și evoluția masei corporale. La începutul postului aveam 102 kg. Azi dimineață aveam 100,1. Aștept cu nerăbdare ziua de mâine căci va fi prima zi, după aproape un an, când voi scădea sub o greutate cu trei cifre. La capitolul determinare, mi-am păstrat entuziasmul intact iar mâine, dacă voi avea mai mult timp, voi scrie și despre modificările survenite în plan mental și emoțional în aceste prime două zile de post. Și acum, la somnul de frumusețe !

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *