Astzi a fost o zi grea. M-am trezit la 7, dup o noapte cu un somn nu foarte profund, cu multe momente de conștienț. Am fcut clisma cu un litru și jumtate de infuzie de mușețel și rostopasc, pregtit de cu sear, ca s nu mai pierd timpul dimineața, cci dureaz prea mult pn se rcește infuzia. Așa, doar am nclzit-o un pic de dimineaț și gata. Din pcate nu am reușit s țin cele 17 minute, din lips de timp cci a trebuit s fug la munc. Am stat prin sli de judecat de la 8.15 la 16.30 cci a fost o zi ncrcat. Apoi am ajuns la birou și am dormit pn pe la 19. Deși busem cam 2 litri de ap pn la acea or, m simțeam obosit, ru ca stare psihic datorit timpului petrecut n instanț, ns analiznd comparativ cu zile similare n care mncasem, starea proast și oboseala nu erau un lucru ne-obișnuit.

Am ajuns apoi acas, am realizat clisma de sear (cu infuzia pregtit de dimineaț, tot așa ca s nu pierd timpul cu rcirea), apoi am plecat la sal. Dup clism, m-am simțit efectiv regenerat, oboseala a disprut ca prin farmec și starea de bine, tonusul și optimismul au re-aprut, precum soarele care iese de dup nori. La sal am mers pe band 30 de minute (3 km), apoi ceva abdomene, nnot cam 20 de min și hidromasaj.

nc 10 minute de saun și gata, napoi acas.

Ca o concluzie a zilei de astzi, nu pot insista pe ct mi-aș dori pe importanța clismei. Știu c pentru unii pare ceva scrbos, ne-natural (auzi, s ți bagi ceva n fund – ce gay sun !), dar este o practic terapeutic de o valoare inestimabil. Comparativ cu posturile ținute anterior fr clisme, postul actual este floare la ureche. n total, pe ziua de azi am but cam 3-4 litri de ap, deci mai puțin dect ieri. Voi face și azi poza pentru final, pentru un video care s arate și evoluția masei corporale. La nceputul postului aveam 102 kg. Azi dimineaț aveam 100,1. Aștept cu nerbdare ziua de mine cci va fi prima zi, dup aproape un an, cnd voi scdea sub o greutate cu trei cifre. La capitolul determinare, mi-am pstrat entuziasmul intact iar mine, dac voi avea mai mult timp, voi scrie și despre modificrile survenite n plan mental și emoțional n aceste prime dou zile de post. Și acum, la somnul de frumusețe !

CategoryUncategorized
Tags,
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares