Asociația NEXUS (România) în colaborare cu REAPREDENTIA (Brazilia) organizează:

CURS TEORETIC ȘI PRACTIC
DE PROIECȚIE ÎN AFARA CORPULUI FIZIC (EXTRACORPORALIZARE)

BUCUREȘTI: 2 – 4 OCTOMBRIE 2015,  9 – 11 OCTOMBRIE 2015
HOTEL RAMADA PLAZA, SALA ASIA STR. POLIGRAFIEI,  NR. 3-5

 

REAPRENDENTIA (parte a UNICIN – Union of the International Consciencentric Institutions) este o organizație non-profit dedicată cercetărilor științifice în domeniul conștiinței, a posibilităților și capacităților acesteia de a se manifesta în afara corpului fizic (extracorporalizare, experiențe în afara corpului, dedublare astrală) și a altor manifestări asemănătoare din domeniul parapsihologiei. REAPRENDENTIA organizează dezbateri și conferințe pe aceste teme, pentru a face disponibile persoanelor interesate informații exacte și verificabile cu privire la natura multi-dimensională a conștiinței umane.

 

Născut la data de 12 aprilie 1932, in Brazilia, doctorul Waldo Vieira a început să aibă constant experiențe de ieșire în afara corpului încă de la vârsta de 9 ani. La ora actuală este considerat unul dintre cei mai importanți cercetători ai experiențelor în afara corpului, studiind aceste fenomene timp de peste 30 de ani. Doctorul Vieira a fost fondatorul Institutului Internațional de Proiectologie și Conștientologie (International Institute of Projectiology and Conscientiology) si membru al American Society for Psychical Research [ASPR], al Society for Psychical Research [SPR] din Anglia si al Brazilian Association of Parapsychology.  Waldo Vieira a deținut una dintre cele mai mari biblioteci din lume din domeniul cercetărilor asupra conștiinței si a experiențelor extracorporale – mai mult de 63000 de volume

Waldo Vieira
Doctorul Vieira este autorul a sute de articole si a 18 cărți legate de cercetarea conștiinței, printre care si fundamentala lucrare: “Proiectologia: o panoramă a experiențelor conștiinței în afara corpului uman” (Projectiology: A Panorama of Experiences of the Consciousness Outside the Human Body), (1248 de pagini, 525 de capitole și o bibliografie de peste 1907 titluri in 18 limbi), care reprezintă rodul a mai mult de 30 de ani de cercetări in domeniu. Aceasta este cea mai completă lucrare din lume în acest domeniu și una dintre cele mai bune surse de informații cu privire la fenomenul proiecției conștiinței în afara corpului fizic [extracorporalizării] și a interacțiunilor dintre lumea fizica si realitățile non-fizice ale vieții.

În ultima parte a vieții, doctorul Vieira și-a continuat cercetările la Center for the Higher Studies of Conscientiology (CEAE), un centru de cercetare situat in  Iguassu Falls, Brazilia, gazda bibliotecii sale personale și a 17 laboratoare de cercetare, acesta decedând la data de 26 iunie 2015, la vârsta de 83 de ani. La ora actuala, la nivel mondial exista 14 organizații a căror existență poate fi atribuită muncii de pionierat a doctorului Waldo Vieira în domeniul studiului conștiinței
și a posibilităților și capacitaților acesteia de a se manifesta în afara corpului fizic [extracorporalizare], Reaprendentia fiind una dintre aceste organizații. Cursul de față – Fundamentele Proiectologiei și Conștientologiei  (FPC) -  este cel mai avansat curs de proiecție în afara corpului fizic (extracorporalizare) și Conștientologie oferit de REAPREDENTIA, fiind un curs atât teoretic cât și practic, și utilizând o metodologie recunoscută de către UNICIN – Union of the International Consciencentric Institutions. REAPREDENTIA  are peste 17 ani de experiență de predare  în domenii precum: experiențe în afara corpului,  evoluția conștientă,  fenomene parapsihologice  și multe alte topicuri referitoare la studiul  de sine, al individualității și al conștiinței. Cursul, care este structurat în patru secțiuni de cate 10 ore fiecare, include prezentări și exerciții practice, ce utilizează metode prestabilite pentru a ajuta cursanții să simtă și să controleze bioenergiile [chi, prana, energie vitala] și încercări ghidate de a declamșa experiențe lucide in afara corpului [proiecții astrale sau decorporalizare] folosind o varietate de tehnici special dezvoltate. Participanții pot astfel verifica în mod direct conceptele prezentate in cadrul cursului prin intermediul experienței personale.

NOTĂ:

Nu sunt necesare aptitudini sau abilități speciale pentru a putea participa la acest curs și a studia experiențele în afara corpului. Cursul va fi predat în limba engleză cu traducere în limba română. Toate clasele, inclusiv cele teoretice, vor avea o componentă practică.

 

MODULUL I [CURS 10 ORE]

– BAZELE PROIECȚIEI ÎN ALTE DIMENSIUNI [EXTRACORPORALIZĂRII] ȘI ALE CONȘTIENTOLOGIEI
– TIPURI DE BIOENERGII METODE DE DEZVOLTARE A PERCEPȚIILOR EXTRASENZORIALE ȘI DE CONTROL A PROPRIILOR ENERGII
– PROCESUL DE EVOLUȚIE PERSONALĂ INTERACȚIUNI CU FIINȚE DIN DIMENSIUNI EXTRA-FIZICE SI IDENTIFICAREA LOR
– ANALIZA DIMENSIUNILOR EXTRAFIZICE NIVELE DE LUCIDITATE
– FENOMENE PARAPSIHOLOGICE
-TIPURI DE EXPERIENȚE EXTRACORPORALE
– VISELE LUCIDE
– AUTOAPĂRAREA PSIHICĂ

MODULUL II [CURS 10 ORE]

– ANALIZA CORPURILOR SUBTILE/NON-FIZICE (ENERGETIC, PSIHIC/ASTRAL, MENTAL)
– EVOLUȚIA CONȘTIINȚEI
– FELURI DE MATURITATE EVOLUTIVĂ
– NIVELE EVOLUȚIONISTE ETICA COSMICĂ [MULTIDIMENSIONALĂ] ȘI UNIVERSALITATEA AJUTORUL ACORDAT SIEȘI ȘI CELORLALȚI
– TEHNICA CONȘTIINȚEI COSMICE
– PREGĂTIREA PENTRU EXPERIENȚELE ÎN AFARA CORPULUI
– TEHNICI DE INDUCERE A EXPERIENȚEI ÎN AFARA CORPULUI EXPERIENȚE ÎN AFARA CORPULUI (EXERCIȚII PRACTICE)
– TEHNICA ARCULUI VOLTAIC

MODULUL III  [CURS 10 ORE]

– TEHNICI NOI DE INDUCERE A EXPERIENȚEI ÎN AFARA CORPULUI EXPERIENȚE IN AFARA CORPULUI (EXERCIȚII PRACTICE)
– TEHNICA CONȘTIENTOGRAMEI
– TEHNICA STĂRII VIBRAȚIONALE
– CUPLUL EVOLUTIV PROGRAMUL EXISTENȚIAL [SCOPUL SAU PLANUL VIEȚII]
– CURSURILE INTERMISIVE
– PERIOADA DINTRE EXISTENȚE VIEȚI MULTIPLE
– LABORATOARE PENTRU CONȘTIINȚĂ
– TEHNICA  PENTA

MODULUL  IV [CURS 10 ORE]

– TEHNICI SUPLIMENTARE DE INDUCERE A EXPERIENȚELOR ÎN AFARA CORPULUI
– EXPERIENȚE IN AFARA CORPULUI (EXERCIȚII PRACTICE)
– EXPERIMENTE PARAPSIHOLOGICE
– TRANSMIGRAȚIA INTERPLANETARĂ
– PRE-INTERMISIOLOGIA
– CLARVIZIUNEA FACIALĂ
– COGNOPOLIS [ORAȘUL CUNOAȘTERII]
– COPIII ȘI CAPACITĂȚILE PARAPSIHOLOGICE
– REURBANIZAREA
– CARACTERISTICILE CONȘTIINȚELOR FOARTE EVOLUATE
– HOMO SAPIENS SERENISSIMUS

LOC DESFĂȘURARE EVENIMENT

București, Hotel Ramada Plaza, sala ASIA Str. Poligrafiei,  nr. 3-5

 

PERIODIZARE

Modulul I și II  /  2 – 4 Octombrie 2015
Modulul III și IV / 9 – 11 Octombrie 2015

INSTRUCTORI

CDP va fi facilitat în România de instructori ce activează în cadrul REAPREDENTIA Brazilia. Aceștia susțin cursuri în întreaga lume, au o experiență indelungată în domeniu și vă vor susține în cadrul exercițiilor practice ce se vor desfășura pe durata întregului curs.

PREȚ

Prețul pentru curs modulul I + II este de 239  euro. Pretul pentru curs modulul III + IV este de 239  euro. Prețul pentru cursul complet (modulul I-IV) este de 450 euro.
(Pentru cei care au absolvit deja în anii trecuți modulele I-IV al cursului PDC susținut de IAC în România, prețurile la cursul de  față sunt următoarele: modulul I+II – 80  euro, modulul III+IV – 239 euro, modulul I-IV – 310 euro)

NOTĂ

Locurile la curs sunt limitate (30 locuri), acestea fiind ocupate în ordinea achitării taxei de participare. Plățile efectuate nu pot fi returnate. În situații de urgență se poate realiza o reprogramare pentru o dată ulterioară (la un curs echivalent din România sau în afara țării) dacă se anunță acest lucru cu cel puțin o săptămână în avans.

ÎNSCRIERE

Pentru a avea certitudinea rezervării unui loc la acest curs, este necesar sa achitați un avans de minim 120 euro (în lei, la cursul zilei – BNR), în contul Asociației Nexus, urmând să achitați ulterior (chiar și la începutul cursului) restul taxei de participare.

Contul “ASOCIAȚIEI NEXUS” este următorul:  RO27BTRLRONCRT00i0093502   Banca Transilvania Sibiu
(atenție, înainte de 0093502 se află litera i)

În momentul în care depuneți banii, vă rugăm să cereți casierei, ca o masură de precauție, să vă confirme faptul că IBAN-ul contului de mai sus aparține “Asociației NEXUS”. Pe formularul de depunere de la bancă vă rugăm sa precizați că este vorba despre o “donație curs FPC”. Vă rugăm apoi să scanați dovada achitării taxei (primită de la bancă) și să ne-o trimiteți prin email, pe adresa: curs@nexusmagazine.ro și cpatrut@gmail.com În cazul în care nu aveți posibilitatea scanării dovezii plății, puteți să ne anuntați prin telefon achitarea taxei, însă chiar și în această situație vă rugăm sa păstrați dovada plății și să ne-o aduceți la începutul cursului.
Programul exact al cursului  va fi postat pe site-ul:  www.nexusmagazine.ro  cu minim o saptămână înainte de începerea cursului.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Telefoane: 0788 997 478 | 0743 124 842

Email: curs@nexusmagazine.ro
Web: www.nexusmagazine.ro, www.facebook.com/extracorporalizare

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares