Relatam în urmă cu ceva vreme că la ședința cu instructorii de yoga de la MISA, venise un mesaj de la Gregorian Bivolaru prin care acesta îl expunea public pe instructorul yoga și fost purtător de cuvânt al MISA, Costică Cojocaru, pentru derapajele sexuale ale acestuia, ne-conforme cu practica continenței sexuale.

De parcă umilința la care a fost supus la ședință nu i-a fost de ajuns, Costică și-a băut până la fund cupa amărăciunii umilinței publice în momentul în care crainicii de serviciu anunțau înaintea fiecărei spirale din Tabăra de yoga de la Costinești din acest an, mesajul venit de la Grieg pentru femeile de la MISA, prin care acestora li se interzicea să aibă relații sexuale cu Costică Cojocaru, pe motiv că îi plac actele sexuale cu descărcare drept în gura “minunatelor”.

Evident că în aceste condiții, Costică nu și-a arătat deloc nasul prin tabără, preferând să sufere în tăcere, departe de tabăra de la Costinești.

În final, Costică a răbufnit totuși pe facebook, pe pagina lui (https://www.facebook.com/tao.costica), unde i-a lansat următorul reproș lui Gregorian Bivolaru:

tao costica

Unii ar putea să considere tratamentul la care Grieg îl supune pe Costică drept un test al umilinței, o tăiere a egoului, deci un act spiritual, transformator. Personal, eu consider gestul lui Grieg drept o lecție dată aroganței și ipocriziei de care a dat și dă dovadă Costică, care mai anii trecuți ținea cu mare aplomb conferințe despre continența sexuală. Chiar și pe blogul personal, Costică lasă să se înțeleagă că el practică zor nevoie continența și se bucură de beneficiile ei, când în realitate el ejacula într-o veselie. Ori, chestia asta se numește ipocrizie și se regăsește pe undeva prin yama și nyama, cred că la regula cu respectarea adevărului.

Priviți doar la poza de profil a Cojocarului, în care se ipostaziază într-un fervent urmașcostica cojocaru al maestrului Grieg, fotografiindu-se lângă yantra sinelui desenată de acesta pe peretele grajdului casei părintești din Tărtășești, la vârsta de 16 ani. Costică privește în sus, hristic și hieratic, ca într-un orgasm al conștiinței cosmice, dând de înțeles că prin atingerea privirii sale de yantra maestrului, a prins și el un pic de lustru spiritual și a beneficiat deci de un originaltransfer de putere și autoritate asupra celorlalți muritori de rând din MISA. Cu alte cuvinte, manipulare ordinară prin care un limbric spiritual nevoiaș caută să împrumute din autoritatea liderului alfa pentru  a se impune în fața celorlalți.

Da, o să spuneți că am boală pe individ, și aveți dreptate, nu mă ascund. Spre deosebire de el, eu nu o să mă prefac că mă bășesc cu parfum de Himalaya și mă cac perle spirituale. Eu, spre deosebire de majoritatea liderilor MISA, nu mă prefac că plac un om sau că nu mă enervează, dacă omul ăla mă enervează. Costică Cojocaru a fost cel care m-a eliminat de pe grupul de yahoo al cursanților de la MISA, unde lansasem o discuție constructivă despre dogmele din MISA. Astfel, a apărat somnul dulce al spălaților pe creier care amenințau să se trezească gândind și punând întrebări inteligente, și astfel a furat cursanților șansa de a reforma școala de yoga. Pentru asta, Costică, cred că își meriți soarta și îți urez să faci scurtă la mână de la atâta labă. Tantrică și cu continență.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Š 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares