Relatam n urm cu ceva vreme c la ședința cu instructorii de yoga de la MISA, venise un mesaj de la Gregorian Bivolaru prin care acesta l expunea public pe instructorul yoga și fost purttor de cuvnt al MISA, Costic Cojocaru, pentru derapajele sexuale ale acestuia, ne-conforme cu practica continenței sexuale.

De parc umilința la care a fost supus la ședinț nu i-a fost de ajuns, Costic și-a but pn la fund cupa amrciunii umilinței publice n momentul n care crainicii de serviciu anunțau naintea fiecrei spirale din Tabra de yoga de la Costinești din acest an, mesajul venit de la Grieg pentru femeile de la MISA, prin care acestora li se interzicea s aib relații sexuale cu Costic Cojocaru, pe motiv c i plac actele sexuale cu descrcare drept n gura “minunatelor”.

Evident c n aceste condiții, Costic nu și-a artat deloc nasul prin tabr, prefernd s sufere n tcere, departe de tabra de la Costinești.

n final, Costic a rbufnit totuși pe facebook, pe pagina lui (https://www.facebook.com/tao.costica), unde i-a lansat urmtorul reproș lui Gregorian Bivolaru:

tao costica

Unii ar putea s considere tratamentul la care Grieg l supune pe Costic drept un test al umilinței, o tiere a egoului, deci un act spiritual, transformator. Personal, eu consider gestul lui Grieg drept o lecție dat aroganței și ipocriziei de care a dat și d dovad Costic, care mai anii trecuți ținea cu mare aplomb conferințe despre continența sexual. Chiar și pe blogul personal, Costic las s se nțeleag c el practic zor nevoie continența și se bucur de beneficiile ei, cnd n realitate el ejacula ntr-o veselie. Ori, chestia asta se numește ipocrizie și se regsește pe undeva prin yama și nyama, cred c la regula cu respectarea adevrului.

Priviți doar la poza de profil a Cojocarului, n care se ipostaziaz ntr-un fervent urmașcostica cojocaru al maestrului Grieg, fotografiindu-se lng yantra sinelui desenat de acesta pe peretele grajdului casei printești din Trtșești, la vrsta de 16 ani. Costic privește n sus, hristic și hieratic, ca ntr-un orgasm al conștiinței cosmice, dnd de nțeles c prin atingerea privirii sale de yantra maestrului, a prins și el un pic de lustru spiritual și a beneficiat deci de un originaltransfer de putere și autoritate asupra celorlalți muritori de rnd din MISA. Cu alte cuvinte, manipulare ordinar prin care un limbric spiritual nevoiaș caut s mprumute din autoritatea liderului alfa pentru a se impune n fața celorlalți.

Da, o s spuneți c am boal pe individ, și aveți dreptate, nu m ascund. Spre deosebire de el, eu nu o s m prefac c m bșesc cu parfum de Himalaya și m cac perle spirituale. Eu, spre deosebire de majoritatea liderilor MISA, nu m prefac c plac un om sau c nu m enerveaz, dac omul la m enerveaz. Costic Cojocaru a fost cel care m-a eliminat de pe grupul de yahoo al cursanților de la MISA, unde lansasem o discuție constructiv despre dogmele din MISA. Astfel, a aprat somnul dulce al splaților pe creier care amenințau s se trezeasc gndind și punnd ntrebri inteligente, și astfel a furat cursanților șansa de a reforma școala de yoga. Pentru asta, Costic, cred c și meriți soarta și ți urez s faci scurt la mn de la atta lab. Tantric și cu continenț.

,
S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *