Un bătrân agent SIE pensionat, sfătuitor vechi în ale vieții și dedesubturilor ei, îmi povestea la un pahar de vorbă despre viața lui trecută, de ofițer operativ și peripețiile consumate, evident golite de orice amănunte care ar fi putut da indicii concrete despre ce, cum și când s-a petrecut – în ideea de a nu-și încălca acea clauză de confidențialitate asumată către angajator.

Și țin minte de parcă a fost ieri, că i-am pus câteva întrebări despre anumite evenimente de politică externă, ale căror răspunsuri le aud parcă și acum. Îl întrebasem despre probabilitatea ca un anumit eveniment să se producă, din perspectiva unor schimbări care deja erau în curs. Ca întotdeauna, nu am fost dezamăgit de răspuns, căci răspunsurile lui se adevereau, invariabil, cu mare precizie, de parcă ar fi cunoscut planul secret sau agenda desfășurării lor. Însă cu acea ocazie, sătul probabil să mă vadă etern învățăcel, m-a dăruit cu o informație prețioasă, din bagajul său de cunoștințe de ofițer de informații, bine pregătit în analiza acestora.

Deci, după ce mi-a răspuns la întrebarea pusă de mine, a adăugat:

– Uneori, anumite evenimente sunt provocate sau puse la cale de către serviciile secrete. Am învățat că un eveniment major, cu implicate multiple, este cu atât mai probabil ca el să fi fost programat și dus la îndeplinire de către un serviciu secret, cu cât acel eveniment are mai felurite consecințe. Regula este să cauți să împuști mai mulți iepuri dintr-un singur foc.

Iar zilele acestea am analizat “afacerea siriană” din această perspectivă, a efectelor multiple provocate de un singur eveniment: migrația în masă a unei populații.

Categoria de efecte produse de acest fenoment ar putea fi restrânsă la următoarele consecințe:

  • sirieni salvați, femei bărbații și copii (mulți !) în siguranță
  • probleme de integrare în mentalitatea occidental europeană (religioasă, obiceuri, interdicții)
  • pe termen lung – probleme date de ponderea mare la nivel european a populațiilor semite, islamice
  • probleme crescute în păstrarea identității, culturii și obiceiurilor popoarelor europene native.
  • Pe termen mediu – conflicte inter-etnice datorate diferențelor de concepii de viață produse de religii intolerante, gen Islam
  • Creșterea discriminării pozitive de către autorități față de populațiile native (albi) aflate în conflic cu populațiile de imigranți– lucru ce se petrece deja în țări precum Marea Britanie
  • Scăderea gradului de securitate națională și chiar civică, creșterea criminalității.

Ei bine, toate aceste lucruri încep să se cam adeverească și este timpul, ca și cetățeni responsabili, să luăm măsuri în ograda noastră, să ne implicăm.

Deja editorii manualelor de clasa I îi învață pe copii noștri despre “ciobanul Omar”, EVIDENT UN NUME ARĂBESC. Ce s-a întâmplat cu mioriticii ciobani Ion, Gheorghe, Ștefan, Constantin, Vasile, toate nume creștine, cinstite de sfinți în calendarul Ortodox ?

manual-coperta manual-autori manual-3 manual-2 manual-6 manual-4 manual-8 manual-1 manual-5

În schimb apar nume precum Armina, Ramira, Lionel, Uma, Oman, Amon, ce aparțin spațiului geografic al Orientului Mijlociu. Adică al populațiilor ălora care se mută încoa, zilele astea. Ca să înțelegeți cât este de grav, amintiți-vă că ungurii, un fel de sirieni din Altai, veniți acu 800 de ani pe plaiurile mioritice, încă nu s-au integrat și se plâng că România nu se numește Siria bozgorească. Ei bine, sirienii ăștia care vin acum, mixați cu afgani și alte nații de prin Africa (a nu se înțelege că Afghanistanul e în Africa !), sunt de două ori mai rezistenți la integrare decât ungurii sau țiganii. Tare ar fi, vorba unui amic, ca dacă nu putem să-i refuzăm, să-i băgăm în Harghita și Covasna. Să mă tăvălesc de râs să-i văd cum se ceartă cu ungurii pe plăcuțe trilingve și porți Săsești/siriene.

Soluția este să ne implicăm în politică, cei ce simțim românește și refuzăm să asistăm cu mâinile în sân la extincția popoarelor vechi europene. Să candidăm la locale, anul viitor. La alegerile generale. Să luăm puterea, că tot au rămas goale de baroni locali regiuni întregi ale țării (respect DNA !).

Tags
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares