Acest articol este scris doar pentru bani. Da, ați citit bine. Am câteva sute de năuci din MISA și alte câteva sute de foști cursanți răniți emoțional, care citesc orice căcat publicat pe tema MISA. Și cum în presă nu mai apare nimic pe acest subiect, dacă scriu ceva despre Bivo & Co., se adună ca muștele aici pe bloguleț. ********************************************************************************************************************************************************************************************************* (text înlăturat la solicitarea firmei cu reclamele).

După această introducere mobilizatoare, trec la subiect.

Fuse și se duse. Ca toate inițierile, para-inițierile și revelațiile în premieră cosmic-planetar-galactică. Spectaculoasa vindecare divină. Care a urmat după spectaculoasa și secreta meditație de întinerire. Care a fost după uluitoarea inițiere cu Krishna. Care a fost după ultrasecreta tehnică a Paratrăsnetului. Care a fost după… și pot umple așa zeci de pagini de tehnici și inițieri ultra-secrete, coborând până la deja “banala” artă a binecuvântării și eliberarea prin miracol divin. Toate aceste tehnici promiteau ceva deosebit, de la arderea karmei pe j-de-mii de vieți la eliberarea supremă.

Ei bine, a trecut o lună de la ultima întâlnire a Grupului Charismatic și nici un articolaș, nici o știre, nici o veste despre mult promisele și trâmbițatele vindecări miraculoase ce trebuiau să apară la Costinești.

Dar știți ce a fost cel mai tare ? Că au existat cursanți vechi, unii cu reale probleme de sănătate, care aveau și legitimație de grup charismatic, dar care nu participaseră din lipsă de bani la nici una din întâlnirile grupului – organizate în taberele de la Herculane sau Costinești. Pentru că au fost considerați “leneși” (pentru că nu produceau minim banii de legitimație de tabără !), au fost lăsați pe dinafară. Adică discriminați pe criterii financiare.

Erai țăran cu telemeaua-ntre dinți, burtos și bolnav de gută de câtă cărnăraie ai băgat în tine toată viața ta ?! Poftim la vindecare, hai de te prinde-n spirala șarismatică (am folosit pronunția magistrului !) Ești cursant yoga cu legitimație de mișcare sharismatică (ce mult seamănă cuvântul ăsta shari-smatic cu shari-a !) nefolosită din lipsă de money ?! Stai acasă pashu-le, vierme care nu știi să produci bani spre gloria Divinității și a școlii sale de yoga cu “aleși” divini ! Nu contează că ești bolnav, pe cine interesează ?! Ai tehnici yoga la dispoziție să te vindeci, e un non-sens să zici că ești practicant de yoga și ai nevoie de vindecări miraculoase.

Și uite așa, au trecut pe lângă vindecare zeci și sute de membrii cu legitimație a sharismaticului grup (o să folosesc cu sh- pentru că sună a șaria !) în vreme ce trecătorul de pe stradă se putea prinde în hora vindecătoare spiralată fără nici un fel de restricții. Nu mai zic nimic de faptul că respectivii nou veniți nu aveau nimic habar despre yoga, nu ținuseră postul negru recomandat/obligatoriu pentru participare, nu știau de chakre, ienerjii, etc.

Și uite-așa a urmat o noapte albă, extenuantă de meditație lălăită în spirală, pe melodii trance, cu vindecări ioc. Ba, hai să nu fiu nesimțit. Unii s-au vindecat de prostie. De auto-iluzionare. De credința fanatică în guru Bivolaru. Au plecat pe capete din spirală, n-au mai dsat nici foile alea înapoi, pe care trebuiau să le predea organizatorilor. Debandadă totală. Cred că Gregorian nici nu știe de haosul de la final, nu i s-a povestit. Lui i s-a relatat ca unui lider comunist, că planul de adepți la hectarul de câmp a fost depășit. Iar asta a fost bifată ca o reușită a școlii, un nou semn că Planul Divin merge înainte, o nouă încurajare pentru magistrul cu rezidență pariziană e a continua să decanteze din cărți noi și noi revelații eliberatoare de prostie. Pentru că unii se prind, se deșteaptă și se eliberează. De MISA și Gregorian Bivolaru. De prosteala sectară de la MISA. E drept, nu e ușor să pleci de acolo. Pentru că lucrurile nu sunt simple. În meditații îl simți pe Dumnezeu și hei, dacă se simte, înseamnă că e pe bune, nu ?! Nu, măi năucilor. Îl simțiți datorită aspirației voastre sincere. El vă răspunde vouă nu pentru că Bivolaru și MISA, ci pentru că voi aspirați sincer către El. Adică îl puteți simți la fel și fără MISA sau GB, oriunde. Și fără promisiuni adacadabrante, spectaculoase, mirobolante.

Până una alta, evenimentul a trecut, și nici o vindecare. Pe ce mă bazez când afirm asta ? Pe tăcerea celor de la MISATV și yogaesoteric. Păi ia să fi avut ei o vindecare de cancer sau ceva incurabil, cu dovezi medicale gen înainte și după, să-i vezi cum o trâmbițau peste tot. Ajungeau până la televiziunile publice ! Dar așa, mucles. Ne pregătim cu deschiderea noului an de  curs de yoga și cam atât.

Cam asta ar fi de spus, hai, săriți cu click-urile și comentariile de rigoare, că doar n-am muncit degeaba. Și nu mă enervați cu comentarii răutacioase, că acuși schimb numele blogului în “Tabăra internațională de yoga tapcea.ro” și bag taxă de legitimație.

Grieg, ia de-aici lecție de vindecări miraculoase prin credință

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Š 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares