Și a trecut și vindecarea miraculoasă…

Acest articol este scris doar pentru bani. Da, ați citit bine. Am câteva sute de năuci din MISA și alte câteva sute de foști cursanți răniți emoțional, care citesc orice căcat publicat pe tema MISA. Și cum în presă nu mai apare nimic pe acest subiect, dacă scriu ceva despre Bivo & Co., se adună ca muștele aici pe bloguleț. ********************************************************************************************************************************************************************************************************* (text înlăturat la solicitarea firmei cu reclamele).

După această introducere mobilizatoare, trec la subiect.

Fuse și se duse. Ca toate inițierile, para-inițierile și revelațiile în premieră cosmic-planetar-galactică. Spectaculoasa vindecare divină. Care a urmat după spectaculoasa și secreta meditație de întinerire. Care a fost după uluitoarea inițiere cu Krishna. Care a fost după ultrasecreta tehnică a Paratrăsnetului. Care a fost după… și pot umple așa zeci de pagini de tehnici și inițieri ultra-secrete, coborând până la deja “banala” artă a binecuvântării și eliberarea prin miracol divin. Toate aceste tehnici promiteau ceva deosebit, de la arderea karmei pe j-de-mii de vieți la eliberarea supremă.

Ei bine, a trecut o lună de la ultima întâlnire a Grupului Charismatic și nici un articolaș, nici o știre, nici o veste despre mult promisele și trâmbițatele vindecări miraculoase ce trebuiau să apară la Costinești.

Dar știți ce a fost cel mai tare ? Că au existat cursanți vechi, unii cu reale probleme de sănătate, care aveau și legitimație de grup charismatic, dar care nu participaseră din lipsă de bani la nici una din întâlnirile grupului – organizate în taberele de la Herculane sau Costinești. Pentru că au fost considerați “leneși” (pentru că nu produceau minim banii de legitimație de tabără !), au fost lăsați pe dinafară. Adică discriminați pe criterii financiare.

Erai țăran cu telemeaua-ntre dinți, burtos și bolnav de gută de câtă cărnăraie ai băgat în tine toată viața ta ?! Poftim la vindecare, hai de te prinde-n spirala șarismatică (am folosit pronunția magistrului !) Ești cursant yoga cu legitimație de mișcare sharismatică (ce mult seamănă cuvântul ăsta shari-smatic cu shari-a !) nefolosită din lipsă de money ?! Stai acasă pashu-le, vierme care nu știi să produci bani spre gloria Divinității și a școlii sale de yoga cu “aleși” divini ! Nu contează că ești bolnav, pe cine interesează ?! Ai tehnici yoga la dispoziție să te vindeci, e un non-sens să zici că ești practicant de yoga și ai nevoie de vindecări miraculoase.

Și uite așa, au trecut pe lângă vindecare zeci și sute de membrii cu legitimație a sharismaticului grup (o să folosesc cu sh- pentru că sună a șaria !) în vreme ce trecătorul de pe stradă se putea prinde în hora vindecătoare spiralată fără nici un fel de restricții. Nu mai zic nimic de faptul că respectivii nou veniți nu aveau nimic habar despre yoga, nu ținuseră postul negru recomandat/obligatoriu pentru participare, nu știau de chakre, ienerjii, etc.

Și uite-așa a urmat o noapte albă, extenuantă de meditație lălăită în spirală, pe melodii trance, cu vindecări ioc. Ba, hai să nu fiu nesimțit. Unii s-au vindecat de prostie. De auto-iluzionare. De credința fanatică în guru Bivolaru. Au plecat pe capete din spirală, n-au mai dsat nici foile alea înapoi, pe care trebuiau să le predea organizatorilor. Debandadă totală. Cred că Gregorian nici nu știe de haosul de la final, nu i s-a povestit. Lui i s-a relatat ca unui lider comunist, că planul de adepți la hectarul de câmp a fost depășit. Iar asta a fost bifată ca o reușită a școlii, un nou semn că Planul Divin merge înainte, o nouă încurajare pentru magistrul cu rezidență pariziană e a continua să decanteze din cărți noi și noi revelații eliberatoare de prostie. Pentru că unii se prind, se deșteaptă și se eliberează. De MISA și Gregorian Bivolaru. De prosteala sectară de la MISA. E drept, nu e ușor să pleci de acolo. Pentru că lucrurile nu sunt simple. În meditații îl simți pe Dumnezeu și hei, dacă se simte, înseamnă că e pe bune, nu ?! Nu, măi năucilor. Îl simțiți datorită aspirației voastre sincere. El vă răspunde vouă nu pentru că Bivolaru și MISA, ci pentru că voi aspirați sincer către El. Adică îl puteți simți la fel și fără MISA sau GB, oriunde. Și fără promisiuni adacadabrante, spectaculoase, mirobolante.

Până una alta, evenimentul a trecut, și nici o vindecare. Pe ce mă bazez când afirm asta ? Pe tăcerea celor de la MISATV și yogaesoteric. Păi ia să fi avut ei o vindecare de cancer sau ceva incurabil, cu dovezi medicale gen înainte și după, să-i vezi cum o trâmbițau peste tot. Ajungeau până la televiziunile publice ! Dar așa, mucles. Ne pregătim cu deschiderea noului an de  curs de yoga și cam atât.

Cam asta ar fi de spus, hai, săriți cu click-urile și comentariile de rigoare, că doar n-am muncit degeaba. Și nu mă enervați cu comentarii răutacioase, că acuși schimb numele blogului în “Tabăra internațională de yoga tapcea.ro” și bag taxă de legitimație.

Grieg, ia de-aici lecție de vindecări miraculoase prin credință

 • Pe langa nauci si emotionati mai sunt si unii care intra pentru distractie 😉 Si baga si tu niste reclame mai interesante daca vrei click-uri.

 • MR

  tu crezi că stau să aleg reclamele ? Totul e automatizat, iar banii curg.

 • DORIN

  O secta nenorocita ,ce nenoroceste oameni ..o secta nenorocita, care aduce multa durere celor care au avut ghinionul sa fie atrasi in aceasta secta periculoasa.În fond lumea şi-a dat seama de nocivitatea acestei secte. In fond MISA este inclusa in diferite liste ale grupurilor si cultelor periculoase. Chiar si in orasele tari.. oraseni nemaiputind suporta, in primul rind, agresiunea psihologica la care sint supusi se organizeaza si-i alunga pe acesti intrusi, cite odata, chiar prin fota. La MISA ESTE nevoie sa devina oameni masochisti, daca vor sa ii bage in seama zeul BIVO. Trebuie sa te dispretuiesti zilnic, sa te faci pres de sters pe jos, ca oamenii integri si cu coloana vertebrala nu’s buni. Aia nu pot fi prostiti si inselati cu basme de adormit copiii .Zilnic avem parte de predica SECTELOR DE TOT FELUL: de musai, ca de voie buna ! Se baga in seama toti barbosii si guristi, cu “sfaturi” si filosofii de doi lei, cu care incearca sa controleze viata naivilor care au incredere in ei. Si o controleaza in cele mai mici amanunte : nu ai voie nici sa respiri fara instructiunile sefilor.. Prostu’ trebuie controlat cat mai indeaproape, ca sa fii sigur ca nu se va trezi din tampenie si o sa-l scapi din mana. Ca pana la urma, pe spatele prostimii traieste boiereste intreaga clica sectanta..Dar ca sa controlezi in asemenea hal vietile oamenilor, e mult mai eficient sa incepi cu spalarea de creier, controlul si impunerea docilitatii, inca de mici. Da’ si mai eficient este sa-i pui sa se spele pe creier unul pe altul. Pai ce sa te mai ostenesti tu ? Prostii iti fac tie treaba, in detrimentul lor, iar tu nu trebuie decat sa lalai ceva pe nas si sa-ti deschizi larg buzunarele. Pardon, cutia milei !..Ce nu vor sa accepte in ruptul capului sectele , nici una dintre secte, este ca nu te poti pune impotriva biologiei. Intotdeauna natura si hormonii vor castiga, indiferent ce poliloghie vei canta tu la capul plodului.Pai banul e doar un mijloc prin care poti obtine una-alta. Banul nu e vinovat pentru ca dobitocul innebuneste cand constata ca are puterea de a obtine orice isi doreste datorita banilor ). Dobitocul e problema, nu banii ! Nenea cu fobie de bani, am o veste pentru tine : exista si oameni normali la cap, ce nu turbeaza cand au bani multi pe mana. Da’ cum ziceam, e o chestiune care tine de IQ si de calitatea umana : le ai sau nu le ai. Banul doar iti evidentiaza dotarile ( sau lipsa lor ). Treziti-va!

 • Mi-a plăcut asta de la urmă-n rochie verde cu imprimeu bogat. Parcă era aia cu fularul de la DD. În legătură cu articolul, bine le face cine le face! E alegerea lor să fie proști. În legătura cu reclamele, eu una, m-am conformat, străiț!!

 • MR

  Cam slabă mișcarea. Voi chiar vreți să mă falimentați !?
  clikuri

 • MR
  Reclamele sunt afisate automat in functie de continutul articolului. Daca subiectul e misa atunci si reclamele sunt naspa. Legea rezonantei functioneaza.

  Dorin
  Vezi ca nu este cutia milei. Sunt donatii. Si nu oricum, ci in mod paradoxal si enigmatic sunt donatii obligatorii si divin integrate in buzunarul cui trebuie.

 • afroditus

  faza asta cu reclamele chiar mi-a placut. sa faci si tu un ban cinstit pe spinarea MISA, ca si aia au facut o gramada pe spinarea noastra, a tuturor fraierilor care am cotizat. chiar daca blogul arata acum ca un ziar din alea “profane”, merita.

 • prc

  Tu vroiai sa ocupe locuri gratis cand puteau sa le valorifice?

 • Eu stiam ca meseria de avocat este una banoasa dar se pare ca de cand a intrat in politica MR a pus reclame pe aici, semn ca vrea sa mai faca un banut cinstit din blogareala ;)) Asta e, politica costa.

  Din banii incasati pe reclamele astea (minus impozit) o sa-si finanteze campania electorala de anul viitor. Mai concret pe langa salile de curs si ashramurile misa o sa vedem afise cu mecla lu Rapcea si mesajul “Votati-ma pa mine”. Guru parizian o sa fie negru de necaz ca nu poate opri invazia de afise electorale in zona lui de interes.

 • Neele

  Daca intentionati un setup pentru guru, aveti DA de la mine.
  Ceva gen container in care sa stea inchis pentru mii si mii de ani. De acolo sa tipe si sa faca ce vrea. 🙂

  Vindecari – a stat el de asa ceva – vezi sa nu!
  E doar un proiect de vata dosha agravata.

 • Oro

  “Astazi e marea “tamaduire”, azi dupa ce le a supt banii la prosti Dibolaru ii vindeca, ca proastele care i au supt pula au murit de cancer.

  Oricum le doresc insanatosire grabnica la toti care au nevoie de sanatate. Doamne ajuta! ;)”

  Asta scriam pe exmisa inainte de marea tamaduire. Dincolo de misthocareala daca ar fi fost macar o singura vindecare as fi fost fericit pt aceea a persoana care sufera. Acum sunt fericit ca multi s au vindecat…de prostia de a crede in continuare ca Dibolaru reveleaza, cand de fapt el copiaza, la fel Catrina Latrina si toti aia care au publicat cartii copiate de “yoga”.

 • Gabriela

  Vreau sa spun urmatoarele ce am vazut pe facebook la cineva care il blamati este cu litera D avand in vedere ca acest om are multa putere de preziceri. Nu ma pricep la spiritualitate dar daca acest om are dreptate ce se intampla acum e strigator la cer!!.. Puterile neobisnuite nu sunt chiar atat de neobisnuite pe cat s-ar crede si apartin acestei lumi…este un om normal….nu are vise ciudate…nu aude voci si alte prosti cum fac uni..el vede ce se intampla in societate si trage concluzi. Acest om are puterea subconstientului lui..

 • Neele

  Fiecare are parte de roadele karmei sale.
  Indubitabil!

 • un nauc

  “Am câteva sute de năuci din MISA și alte câteva sute de foști cursanți răniți emoțional, care citesc orice căcat publicat pe tema MISA. Și cum în presă nu mai apare nimic pe acest subiect, dacă scriu ceva despre Bivo & Co., se adună ca muștele aici pe bloguleț. ”

  Asta e respectul cu care isi trateaza mihaitza cititorii. Cam cu acelasi respect isi trateaza bivolaru cotizantii si sclavii.

 • Dani

  Asa este Gabriela. Baiatul asta are puteri.

 • Bunica

  Ai mai produs inca un căcat pe tema MISA. La cati asemenea căcati sunt pe blogul tau, ce mai conteaza unul in plus sau in minus.

 • rahat cosmic

  Ai dreptate Gabriel…pardon, Gabriela. Baiatu ala cu numele de Do….n pardon D de pe Fesbook e plin de preziceri. Mama omida cu chelie 😂😃😄

 • FREEDOM

  Gargarian Sexolaru sa bazat mult pe faptul ca daca le-a spus cu un an inainte despre evenimentul asta se va petrece o programare subcontienta si de aici rezultatele =vindecari . Acum ori astia sint prosti , ori sint necredinciosi , ori Dumnezeu nu a vrut sa vindece nici unul , oare de ce ? Ptr ca nu merita ? Sau ca sa-i de-a lui Gargarian o lectie ? Cit despre ultimele comentarii pot sa spun ca nu e deloc un subiect aiurea ce a postat MR , deloc , daca ne gindim ca a pus punctul pe i la vzv de actiunea cu pricina . Si decit sa spuna numai lucruri pompoase cum practica cei de pe YOGAESOTERCI care se intrec in articole bune de altfel insa continua sa-si tina mizeria ordinara din MISA sub pres , mai bine o postare din asta care arata ceva si anume – pula rezultate in urma actiunii mult anuntate cu un an si ceva inainte . E vreo problema ptr ca a aratat asta ? Nu era firesc si onest ca sa vorbeasca despre lipsa oricarei vindecari chiar cei din MISA ? De ce nu ciriiie nimic despre faptul ca DUMNEZEU nu a vindecat nici unul ? Si totusi MR a urlat ca GB sa fie liber cind absolut toti cacati care conduc acum MISA erau plecati bine merci pe la casele lor ca sa nu zic ca isi luasera talpasita . Asa ca are tot dreptul sa vorbeasca mai ales dupa nedreptatea care i sa facut intr-un mod pervers de catre asa zisi conducatori curajosi ai MISA .Asa ca e bine venit articolul iar cei care ciriie probabil ca ori sint redusi mintal , ori fanatici ai MISA .

 • Neele

  @Freedom:
  Credeam că te-ai şmecherit de când ai dispărut cu modificările la “Yogananda” şi m-ai lăsat cu ochii ĂŽn soare. Şi totuşi stai de coada lui MR.
  Tu chiar crezi că acţiunea cu vindecarea este o idee apărută aşa, de neunde în mintea lui gb?
  N-ai învăţat nimic de când ai ieşit din misa. N-ai învăţat nimic nici cât ai fost acolo. Recunoaşte că aşa e şi nu mai cârâi tu degeaba!

  Te-ai pipi pe poza lui, Înseamnă că e al tău. Acum vrei să-l reabilitezi. Na, că nu ţine!
  Te-am lămurit de ajuns sau mai vrei?

 • Neele

  Halal site! Mai bine postez la indieni.

 • Neele

  Rog, daca vrea cineva sa verifice, ce se intampla cu link-ul
  http://www.natha.pt/um-curso-extensivo-em-bardo-thodol-o-livro-tibetano-dos-mortos/
  Nu reusesc un acces la site.
  Multumesc pentru un eventual raspuns!

 • Neele

  Am reusit in cele din urma.

 • Neele

  Exista si explicatie pentru fitele acestuia online.
  Nu cred ca dintre toti sefii, el sa fie singurul care are aprobare sa predea tehnici dupa/din/de pe carti care n-au fost scrise de el. E fuuurt.

  gb-ul : “A inceput vanatoarea de vrajitoare …”
  – Da, dar asta chiar arata a vrajitoare. Arsa cu foc merita. 🙂

 • Neele

  Intai de toate, iantra cu s-ul intors ie mova. 🙂
  Apoi ajna bate la 45 de grade de sol. Adica sa ai pe putin 3m sa te vada. Iar daca stai putin mai in spate, esti si invizibil si inocent. 🙂
  Si ultima: face mudre de prin carti fara ca publicul sa stie. Oo Doamne!
  Revin: daca era onest nu-si ascundea mainile.

 • FREEDOM

  @Neele . Ba pizda , nu slujesc pe nimeni . Clar?

 • Neele

  @Freedom:
  Aa, te-ai trezit. Pai imi faci tu inamicii retardati mintal?
  Ai incurcat-o pe toate partile. La gramatica ta, aoleo ce te-asteapta … :))

  (Nu-mi scrie ca nu-ti raspund!)

 • Corect gramatical se zice “Fa” nu “Ba”. Hai ca orice taran stie ;))

 • FREEDOM

  @NEELE . Ce-ti veni ? Ce problema ai cu mine ? Ai scris postarea aia atit de incilcit , am obosit in incercarea de a descifra ce ai vrut sa zici . Ce te nemultumeste sau ce crezi tu ca am scris gresit mai sus inainte de a trimite hieroglifele alea ? Nu am inteles nici acum ? Ai fi normal daca ai scrie clar ce ai vrut sa-mi transmiti ca nu sa inteles mare lucru din tentativa aia de mesaj . Ce zici , spui clar ce ai vrut ? /// Asta cu -ba pizda – e o transfigurare ,adica te facui androgin . Ce e asa de greu de inteles ?

 • Neele

  @Freedom,
  N-am cerut transfigurare. Cand o sa fiu guru, poate.

 • Neele

  Cer acelasi lucru, nu ma mai pomeniti!
  Ca sa dau un raspuns, trebuie sa-l gandesc.
  Imi vine greu, daca nu imposibil.

 • Neele

  Darndest thing! N-am crezut ca gandesc si altii la fel de crazy ca mine.

  Diferenta este ca eu am glob de cristal si primul lucru pe care il intentionez este licenta de BRUJA. 🙂

  Daca n-am masina, macar o matura, ceva …
  Cica ‘Masinile mele, masinile mele, repede le-au lichidat’. Pur si simplu, ma joc cu energii de acum 15-20 de ani. Nu se stie ce poate sa apara si sa fie real.

  Atunci, pentru ca n-am chef sa port de grija tancilor pierduti, sugerez ca fiecare sta la casa sa si nu ne intersectam pentru ca se poate sa chiar dai de dracu la un moment dat si oricat de buna intentie sa am, sa ma depaseasca faza.
  Aviz incuieteilor la cap!

 • ola

  te cam oftici rapcea ca nu mai poti sa participi…
  :))

 • feri

  Doamne – ajuta !!!! si da putere si sanatate lui Mihai Rapcea ………….. ps. te rog mult Mihai sa scriii ! … oricand ai ceva de zis….. multumesc ….. un articol ca acesta este un balsam pt suflet … (doar pt cunoscatori ) ……..

 • Q

  Citat “Rapcea Mihai”Acest articol este scris doar pentru bani. Da, ați citit bine. Am câteva sute de năuci din MISA și alte câteva sute de foști cursanți răniți emoțional, care citesc orice căcat publicat pe tema MISA. Și cum în presă nu mai apare nimic pe acest subiect, dacă scriu ceva despre Bivo & Co., se adună ca muștele aici pe bloguleț.”

  CE-AR FI SA NE SUGI PULA LA TOTI? SI LA UNII SI LA ALTII!!!
  Pentru tine e legal, moral si nici nu ingrasa.

 • Neele

  Cineva nu poate fara.
  Si l-a trimis pe Q sa negocieze. Haha!
  Am scris deja. S-a terminat cu scoala.
  Da’ ce eu nu stiu ce am facut?
  Ba stiu prea bine ce-am facut.
  Am dat cu mantra in scoala
  ca nesimtita, ignara si grosiera
  ce sunt pan’ s-a spart.
  Si nimeni nu m-a oprit.
  Oo, inca nu se vede nimic?
  Trebuie intai sa se coaca.

  See ya!

 • Neele

  Ce m-a motivat?
  Nu numai inocenta victimelor,
  dar si faptul ca se tinea in loc
  viata si/sau evolutia multora.

 • flavian

  @Neele
  Ce fumezi? Si cu cat vinzi?

 • Neele

  @flavian (asa, mi aparte):
  Intreaba-l pe Feri ce am voie sa fumez!
  Iar la pret, toot cu el te intelegi.
  Hai, du-te in drumul tau! 🙂

 • flavian

  @nele
  sper ca nu te superi, nu de alta, dar totul e in capul tau si cum e …..
  eh…. treaca de la min. alzebest spor la postaciuni. daca asta-ti prinde bine. Vb lui sadhguru. Ce plm aveti ma cu ciocolata, poate asta e ultima placer a unor oameni, de ce sa le-o luati. Deci( in concluzie ) ciocoleste-o de cate postari vrei tu.

 • Neele
 • Maria

  Am fost la acel eveniment. Aveam depresie atipica si obsesionala. In a 46 zi toate gandurile anxioase care alimentau depresia au disparut. Compulsiile la fel. Nu trag nicio concluzie. trageti voi.

 • Neele

  @Maria:
  Lista substantelor active daca esti amabila.

 • Neele

  @Gregorian Bivolaru:
  Amanarea executarii sentintei la nesfarsit nu arata decat cat de las esti.
  Tu insati nu-ti acorzi sanse la evolutie.

  Ce sanse pot avea atunci cei care iti fac favorul de a-ti asculta sfaturile??
  ——————————————————–
  Total randuri scrise mesaj: 3

 • Neele

  Am aflat cine mi-e agresorul multumita postarilor “Have a free view on me!”.
  Azi mi se trage o palma, dupa care logic ar fi sa i-o returnez. E un joc care nu ma pasioneaza. Mai bine Pass! …
  Btw, aveam adresa de hotmail, hehe! …, acum 15 ani.

  Trebuie sa ma intorc acasa pentru ca e mult de lucru si m-am oprit doar sa spun Thanks! on Thanksgiving Day. 🙂

  Fiecare intelege ce vrea din postarea aceasta. 🙂