n var, cineva m avertizase c 3 membrii din Asociația Noua Dreapt au depus la Tribunalul București actele de nființare a unui partid numit Noua Dreapt. Am pus mna pe tastatur și am scris cererea asta, pe care am trimis-o la dosarul respectiv:

interventie nd

Intenția mea inițial a fost de a-i bloca pe acești mscrici s mai pcleasc și alți oameni, s iroseasc voturile și speranțele oamenilor care cred n destinul națiunii romne.

Probabil c partidul ar fi trecut de la primul termen de judecat din august – dac nu era cererea mea, dar așa au primit termen de judecat la sfrșitul lui septembrie. Aș mai fi putut s le tergiversez judecarea cererii mult și bine, s i arunc cu judecțile pn dup alegerile de anul viitor; ba chiar s obțin respingerea cererii de nregistrare a partidului, ns dup ce m-am sftuit cu mai mulți foști membri ND, am decis s i las s se nregistreze.

Mulți se vor ntreba DE CE ? De ce s lași astfel de nșeltori, de epigoni ai legionarilor, s participe la viața politic ?!

Rspunsul este unul simplu: ca s se ncheie odat pentru totdeauna povestea asta a Noii Drepte, care pn acum a cntat doar pe refrenul “meserie te halesc, n-am scule s-ți dovedesc”.

S se vad odat pentru totdeauna de ce este n stare Tudor Ionescu și ceilalți doi acoliți ai lui care au nviințat un partid care are mai puțini membri dect asociația Noua Dreapt.

S nu mai spun niciodat c “sistemul” cel nedrept al oligarhiei politice actuale le-a blocat accesul la arena politic.

Eu, n peste 10 ani de activitate n Noua Dreapt, m-am lmurit cte parale face Tudor Ionescu. Am realizat n final ct de impotent politic, ct de sterp intelectual, ct de lipsit de putere de acțiune este acest papagal cu aere de lider legionar, care se crede “unica speranț a Romniei”.

E vremea s se lmureasc și restul lumii. Ne-mai-vorbind de faptul c m amuz s vd cum se bat pe voturile aceleiași categori de alegtori, dou nulitți politice: Tudor Ionescu cu al su partid Noua Dreapt și Bogdan Diaconu, cu al su partid Romnia Unit. Doi pigmei ce nu pot depși stadiul de bufoni, dar se cred titani. Amndoi profernd același tip de discurs vadimisto-inflamator, amndoi avnd n spate aceeași susținere din culise, securistoid-rusofon.

Oameni care n-au fost n stare s construiasc nimic la viața lor, dar care au avut mereu pretenția de a fi așezați n capul mesei.

Sper s poat candida amndoi la alegeri și s dovedeasc ceea ce știm deja. C fluturrile de steaguri și sloganurile patriotarde nu aduc voturi. Doar organizarea și munca, disciplina, corectitudinea, onestitatea, rezistența moral la șpag și rezultatele pot cldi baza ncrederii votanților. Chestii care le lipsesc acestor doi arlechini, fr de care scena politic ar fi plictisitoare, acum cnd postul de tribun-mscrici a rmas vacant prin deces.

pe aceeași tem, citește și:

Un rspuns pe care l datorez camarazilor de la Noua Dreapt

Hotrrea Curții de Apel București privind Partidul Naționalist

Despre anormalitatea liderului ND Tudor Ionescu, la Marșul Normalitții

, , , ,
S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *