În vară, cineva mă avertizase că 3 membrii din Asociația Noua Dreaptă au depus la Tribunalul București actele de înființare a unui partid numit Noua Dreaptă. Am pus mâna pe tastatură și am scris cererea asta, pe care am trimis-o la dosarul respectiv:

interventie nd

Intenția mea inițială a fost de a-i bloca pe acești măscărici să mai păcălească și alți oameni, să irosească voturile și speranțele oamenilor care cred în destinul națiunii române.

Probabil că partidul ar fi trecut de la primul termen de judecată din august – dacă nu era cererea mea, dar așa au primit termen de judecată la sfârșitul lui septembrie. Aș mai fi putut să le tergiversez judecarea cererii mult și bine, să îi arunc cu judecățile până după alegerile de anul viitor; ba chiar să obțin respingerea cererii de înregistrare a partidului, însă după ce m-am sfătuit cu mai mulți foști membri ND, am decis să îi las să se înregistreze.

Mulți se vor întreba DE CE ? De ce să lași astfel de înșelători, de epigoni ai legionarilor, să participe la viața politică ?!

Răspunsul este unul simplu: ca să se încheie odată pentru totdeauna povestea asta a Noii Drepte, care până acum a cântat doar pe refrenul “meserie te halesc, n-am scule să-ți dovedesc”.

Să se vadă odată pentru totdeauna de ce este în stare Tudor Ionescu și ceilalți doi acoliți ai lui care au înviințat un partid care are mai puțini membri decât asociația Noua Dreaptă.

Să nu mai spună niciodată că “sistemul” cel nedrept al oligarhiei politice actuale le-a blocat accesul la arena politică.  

Eu, în peste 10 ani de activitate în Noua Dreaptă, m-am lămurit câte parale face Tudor Ionescu. Am realizat în final cât de impotent politic, cât de sterp intelectual, cât de lipsit de putere de acțiune este acest papagal cu aere de lider legionar, care se crede “unica speranță a României”.

E vremea să se lămurească și restul lumii. Ne-mai-vorbind de faptul că mă amuză să văd cum se bat pe voturile aceleiași categori de alegători, două nulități politice: Tudor Ionescu cu al său partid Noua Dreaptă și Bogdan Diaconu, cu al său partid România Unită. Doi pigmei ce nu pot depăși stadiul de bufoni, dar se cred titani. Amândoi proferând același tip de discurs vadimisto-inflamator, amândoi având în spate aceeași susținere din culise, securistoid-rusofonă.

Oameni care n-au fost în stare să construiască nimic la viața lor, dar care au avut mereu pretenția de a fi așezați în capul mesei.

Sper să poată candida amândoi la alegeri și să dovedească ceea ce știm deja. Că fluturările de steaguri și sloganurile patriotarde nu aduc voturi. Doar organizarea și munca, disciplina, corectitudinea, onestitatea, rezistența morală la șpagă și rezultatele pot clădi baza încrederii votanților. Chestii care le lipsesc acestor doi arlechini, fără de care scena politică ar fi plictisitoare, acum când postul de tribun-măscărici a rămas vacant prin deces.

pe aceeași temă, citește și:

Un răspuns pe care îl datorez camarazilor de la Noua Dreaptă

Hotărârea Curții de Apel București privind Partidul Naționalist

Despre anormalitatea liderului ND Tudor Ionescu, la Marșul Normalității

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Š 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares