O discuție cu un Illuminati

Nimic nu este ceea ce pare a fi. Wolkswagenul – respectabila firmă germană, sinonimă cu corectitudinea, precizia și rigoarea nemțească, înșela consumatorii și autoritățile. Big Pharma înșală bolnavii cu medicamente scumpe și proaste, care țin milioane de bolnavi dependenți de tratamente al căror scop este mai degrabă profitul producătorului decât vindecarea bolilor. Politicienii înșală alegătorii. Sub pretextul democrației, state “civilizate” masacrează popoare, ștergându-le de pe fața pământului, plantând adânc semințele “păcii” prin covoare de bombe cu care acoperă zonele “de conflict”. Ce conflict poate fi între vânătorul cu glonțul pe țeavă și animalul terorizat, aflat în bătaia puștii, lipsit de apărare ? Unde este confruntarea între amărâții sfârtecați de bombe și piloții de bombardiere care parcă ar juca jocuri video și nu ar secera mii de vieți omenești cu o singură apăsare de buton ?

Oare cum pot trăi toți acești oameni, aflați în vârful lanțului trofic al societății ? M-am lămurit după o conversație avută cu un astfel de om.

Respectivul pretindea că face parte dintr-o așa-zisă “frăție albă” a unei grupări oculte de tip masonic – de nivel înalt. El susținea cu seninătate un proiect până mai acum câțiva ani ținut secret, negat în public de către elite. Este vorba de reducerea populației lumii, un țel pe care astăzi liderii mondiali nu se mai ascund să îl afirme. Și îmi tururia argumentele învățate pe de rost, cu care și el la rându lui, fusese îndoctrinat.  Că nu ne mai ajung resursele planetei. Că suntem ca niște viermi ce ne înmulțim până consumăm de tot mărul putred numit Pământ, în drumul său prin hăul cosmic. Că un nivel de civilizație sustenabilă nu poate fi atins de o planetă cu o populație scăpată de sub control, în care cei mai săraci devin tot mai mulți. Că însăși existența și evoluția speciei umane sunt puse în pericol de proliferarea explozivă a stirpei omenești.

Și susținea respectivul, cu o monstruoasă seninătate, demnă de o statuie cu inimă de metal, toate grozăviile la care suntem martori:  

– da, am eradicat cam toate bolile, dar imaginează-ți ce ar fi să trăiască toată lumea mult și bine…; da, există energie liberă, descoperită de mai bine de 100 de ani. Dacă nu eram NOI, Tesla devenea milionar în locul lui Edison iar voi aveați curent electric gratuit, prin antene. Dar atunci cum mai putea controla noi oamenii ? Ce pârgii ar mai fi putut fi folosite într-o lume cu posbilități energetice nelimitate ? Mijloacele de reducere a populației: bolile, sărăcia, războaiele, epidemiile, avorturile, sinuciderea asistată, eugenia, organismele modificate genetic, sterilizarea chimică (prin apă, alimente, medicamente, vaccinuri sau chiar voluntară) sau mentală (promovarea relațiilor sexuale între persoane de același sex), atacarea familiei, promovarea stilului de viață individualist, de-programarea femeii de dorința naturală de a avea copii – prin promovarea agresivă a feminismului, a modelului femeii “corporatiste”, “de afaceri”, aflată în concurență cu bărbații… și câte și mai câte mijloace perfide de  a ucide, distruge, anihila sau măcar domoli invincibila tendință omenească ce corespunde primei porunci adamice: creșteți, înmulțiți-vă, umpleți pământul…

Și atunci l-am oprit pe respectivul și i-am spus, plin de înțelegerea revelației avute:

– tu nu înțelegi că te opui primei porunci date omului de către Creatorul său ?!

La care respectivul mi-a replicat, serios:

– cine crezi că a făcut un bine omului ? Dumnezeu care i-a creat pe Adam și Eva ca pe niște animale docile, care să trăiască pentru distracția Lui în Grădina Edenului, sau Lucifer, întâiul dintre îngeri, Steaua Dimineții, care le-a adus cunoașterea Binelui și Răului ?! Știi cum a fost tradus numele lui Lucifer în primele exemplare ale Evangheliilor vulgare și Epistolei lui Apostolului Petru ? Cuvântul grecesc “Φωσφόρος”(Phosphoros) în traducere înseamnă “aducător de lumină”. Știi cine le-a adus oamenilor focul, furat din Olimp, în mitologia greacă ? Prometeu, un titan care a care a fost condamnat să suporte pentru veșnicie pedeapsa Regelui Zeilor pentru că a dat oamenilor focul. Căci focul a însemnat Cunoaștere, evoluție, civilizație. Dumnezeu și Biserica Lui au fost mereu și au luptat din răsputeri împotriva tehnologiei, a cunoașterii, a emancipării omului. Prometeu a fost binefăcătorul oamenilor. În toate religiile vechi vei întâlni acest personaj care a dăruit omului Cunoașterea, împotriva dorinței Creatorului. De aceea Lucifer nu este popular în Biserică. Și este pedepsit, scuipat, alungat și hulit, în loc să i se aducă recunoștință, ca unui binefăcător. Oamenii au fost menținuți în ignoranță două milenii de biserică creștină.

L-am întrebat pe respectivul dacă el mai este creștin, căci știam că provine dintr-o familie de români ortodocși. Mi-a răspuns că el a depășit dogma bisericii. Apreciază creștinismul drept un non-sens, o poveste cu grave probleme de logică.

Iar logica lui suna cam așa:

– Dumnezeu crează oamenii. Oamenii cad în păcat, călcând o poruncă. Păcatul respectiv era păcatul Cunoașterii. De ce este interzisă omului de către Creator cunoașterea binelui și răului ? Ce este binele, în absența răului ? De ce ar fi rea o astfel de cunoaștere, și pentru cine ? Care este scopul vieții omului ? Să existe doar spre plăcerea Creatorului, ori pentru a cunoaște tot mai mult ? Este curiozitatea un păcat ? Dar explorarea ? De ce să ne refuze Dumnezeu cunoașterea, dacă zice că ne iubește atât de mult încât să își jertfească pentru noi pe cruce pe propriul Său fiu ?! Nu putea să ne ierte pur și simplu, fără crima aia oribilă de pe cruce ? Nu vezi că toată povestea asta scârțâie când o analizezi logic ? Nu vezi câte contradicții are ? Probabil că nu ne crease pentru a evolua, iar gestul prometeic al eliberării noastre de ignoranță ne-a pus în poziția de a fi urâți și pedepsiți de El și noi și binefăcătorul nostru. Noi toți, toată civilizația noastră, viețile noastre se bazează pe Cunoaștere. De mici mergem la școală, învățăm. Ce ar trebui să facem ? Să ne lepădăm de binefăcătorul nostru, renunțând la darul său – cunoașterea, în schimbul a ce ? Ce alternativă i s-a oferit omului ? Să facă CE în Eden ? Să se plimbe ca oaia în țarc, ignorant și fericit ? Crede și nu cerceta – te învață Biserică, căci fericit este doar cel sărac cu duhul.  Prostul este totdeauna mai fericit decât deșteptul. E un nonsens să accept “sacrificiul Mântuitorului Iisus Hristos” când pentru dreptul meu la Cunoaștere, altcineva a plătit prețul libertății mele.

L-am privit șocat pe interlocutorul meu, ne-putând pe moment să îi contrazic argumentele. Într-un final, am obiectat:

– dar bine, dacă Lucifer a vrut binele oamenilor, atunci de ce totuși este adeptul depopulării planetei ? Cum poți să accepți cu atâta seninătate moartea și suferința a milioane de oameni la fel ca tine ?

Având parcă răspunsul pegătit, respectivul mi-a replicat:

– Dacă vrei să salvezi întregul, renunți la unele părți. Mai bine pierzi o parte decât totul. Nu există victorie fără sacrificii, iar alegerile ce par dure în aparență, în comparație cu alternativa lor sunt mult mai puțin dureroase. Pentru ca nații dedicate progresului să poată merge înainte, trebuie ca alții să moară pentru a oferi condițiile propice celor ce aleargă în frunte, purtând făclia Cunoașterii. Este legea dură a Naturii, în care supraviețuiește cel mai puternic și mai bine adaptat. Este chiar prima lege pe care Creatorul a dat-o întregii Creații. Asta este legea pe care o respectăm noi, luciferienii, ca de altfel toți oamenii, chiar dacă nu o conștientizează. Cu ce ne diferim noi de cei care mănâncă nu doar carne, dar orice ființă vie ? Un vegetarian pune mai presus existența lui însuși decât a plantei pe care a distrus-o, consumând-o. La fel și carnivorul. Planta sau animalul sunt inferioare omului. Prin distrugerea lor se asigură perpetuara vieții omului, creatură superioară celor două. Dacă accepți acest adevăr, de ce nu ai acccepta că și cu oamenii lucrurile se petrec la fel ?

– Bine, dar e groaznic ! am răspuns. Cum poți accepta responsabilitatea pentru milioane de vieți curmate, pentru suferința a milioane de semeni ?! Nu te impresionează, nu te cutremură suferința altor oameni ?

– La început, m-a cutremurat și pe mine, căci așa ești educat în societate. Dacă este vorba despre un cunoscut, te atașezi de el, sufreri dacă pățește ceva. Când e vorba de un necunoscut, ai un sentiment neplăcut când îl vezi cum suferă, căci te indentifici instinctiv cu el și ți-ai dori să nu ți se întâmple ce a pățit respectivul. Apoi, pe măsură ce înțelegi că ai fost victima unei educații greșite și a unor mecanisme psihologice defensive, viziunea despre suferință ți se corectează și nu te mai simți inconfortabil.

– Bine, dar totuși sunt persoane, oameni, ca mine, ca tine ! am exclamat eu

– Da și nu ! Unii oameni sunt primitivi, lipsiți de orice perspectivă evolutivă. Nu aduc nimic nou, nu produc nimic, doar consumă resurse esențiale. Alții s-ar putea să merite să supraviețuiască din perspectiva noastră, însă simplul fapt că nu reușesc arată că de fapt prima lege a Creației s-a aplicat și în cazul lor: supraviețuiește cel mai abil, mai bine adaptat.

– Deci în opinia ta, singura valoare ce merită atenția este Cunoașterea, doar cei care o poartă și o întrețin în căutarea ei eternă merită să trăiască.

– Este pariul nostru cu Creatorul. Dacă vom reuși să ajungem prin Cunoașterea oferită de binefăcătorul nostru, Lucifer, la independența de Creator înainte să ni se termine resursele pe care ni Le-a oferit. Savanții noștri sunt pe cale să deslușească misterele Nemuririi, care ne vor face capabili să îi râdem în nas Creatorului și amenințărilor lui cu pedepse pretins divine.

– Și dacă greșești ? Dacă te înșeli ? Dacă vă înșelați cu toții voi, cei care vă credeți deștepți urmând regula supremației celui mai puternic și mai abil ?

– Cum am putea să greșim ? Însăși natura, cu legea ei imuabilă a selecției supraviețuitorilor, ne validează alegerea făcută. Și te rog, nu-mi invoca argumentele prăfuite și dogmatice ale Bisericii. Te avertizez că discuția noastră se va termina în momentul în care vei opune argumentelor mele logice altceva decât argumente logice.

M-am blocat, căci mă pregătisem să-i servesc niște vorbe frumoase despre compasiune, suflet și valoarea inestimabilă a oricărei vieți umane. Însă în fața argumentelor lui seci, intelectuale, golite de orice emoție, orice apel la suflet și sentiment părea sortit eșecului.

După câteva momente de tăcere, i-am spus totuși:

– Cu riscul de a te supăra, dar eu cred că greșești.

– Nu mă supăr, cu condiția să îmi spui concret și argumentat, de ce crezi tu că greșesc ?

– Pentru că eu mi-am făcut o verificare interioară, mi-am întebat cugetul cu privire la cele spuse de tine.

– Și, ce ți-a răspuns cugetul tău ?! – m-a chestionat ironic convivul meu.

– Cugetul îmi spune că povestea ta, deși adevărată, este doar parțială. Că Adam a primit cunoașterea dualității, a contrariilor, pierzând la schimb cunoașterea Unității. Cred că Dumnezeu, Creatorul oamenilor nu vrea să ne pedepsească. Ne-am pedepsit noi înșine alegând Binele și Răul în locul Adevărului care le transcende pe amândouă. Iar de aici, orbirea noastră a fost simplă. Prea preocupați să descoperim noi mijloace de rezistență în lupta cu Natura, am uitat de capacitatea ei nelimitată de a ne servi, de a ne hrăni și susține oricât de mulți am fi. Chiar și în natură, într-un sistem ecologic, există mecanisme de auto-compensare care limitează dezvoltarea fiecărei specii din lanțul trofic. Voi v-ați interpus în mod artificial în acest mecanism, omorând oameni fără nici un sens, aruncând din barcă oameni ca voi, când de fapt barca îi poate susține și salva pe toți. Nu pot accepta răul făcut deliberat, căci el contravine însăși naturii mele, ideii de bine pe care fiecare om o are sădită în inimă de către Creator.

Respectivul îmi zâmbi cu superioritate, apoi îmi întoarse spatele. O clipă mai târziu, se răzgândi și totuși se întoarse spre mine și îmi spuse:

– Ne aflăm în pragul unor evenimente majore. Chiar și când ele se vor petrece, majoritatea oamenilor nu vor afla ce s-a petrecut cu adevărat. Ei vor vedea doar efectele, rezultatele ducerii la îndeplinire al planului nostru. Eu mi-am câștigat dreptul la viața eternă prin nemurirea oferită de cunoaștere. Tu în schimb, la fel ca toți ceilalți ignoranți, veți îmbătrâni și veți pieri. Milioane de existențe inutile. Și când te gândești că ai fi putut fi la fel ca mine !

Și clătinând din cap, respectivul încheie discuția.

 • afroditus

  raspunsul la toate intrebarile alea este ateismul. nu ne-a creat nimeni. atat de simplu. daca ne-ar fi creat cineva, si i-ar fi pasat de noi, prezenta lui s-ar simti in destinul oamenilor. analizand istoria speciei umane, ptr mine este evident ca nu ne poarta nimeni de grija, si nimeni nu ne pedepseste cu o justitie corecta. decat oamenii, intre ei. suntem pe cont propriu.
  in alta ordine de idei, specia umana isi sapa mormantul cu dintii. si cu tot ce are la indemana. degradrea mediului inconjurator este ireversibila, in timpul necesar speciei noastre sa supravietuiasca. cred sincer ca traim vremuri apocaliptice, fara nici o legatura cu fanteziile religioase. distrugem habitatul. dupa noi, potopul?

 • afroditus

  raspunsul la toate intrebarile alea este

  ateismul.
  nu ne-a creat nimeni. atat de simplu.
  daca ne-ar fi creat cineva, si i-ar fi pasat de

  noi, prezenta lui s-ar simti in destinul
  oamenilor.
  analizand istoria speciei umane, ptr mine
  este evident ca nu ne poarta nimeni de grija, si nimeni nu ne pedepseste cu o justitie corecta. decat oamenii, intre ei. suntem pe cont propriu.
  in alta ordine de idei, specia umana isi sapa mormantul cu dintii. si cu tot ce are la indemana. degradrea mediului inconjurator este ireversibila, in timpul necesar speciei noastre sa supravietuiasca. cred sincer ca traim vremuri apocaliptice, fara nici o legatura cu fanteziile religioase. distrugem habitatul. dupa noi, potopul?

 • Eu

  Eu as intreba despre ce resurse e vorba, ca le consuma oamenii, este vorba de resursele acelea pe care “elitele” le exploateaza pentru a le transforma in bani…(aur), oare nu tot “elitele” in lacomia lor au impregnat mintea umana cu educatia unor dorinte exacerbate pentru a crea un consumism dus la extrem? Cine beneficiaza defapt de exploatarea resurselor, care are doar doua coordonate ignoranta oamenilor si lacomia “elitelor”. Oamenii in ignoranta lor aleraga dupa un fals sentiment de comfort iar “elitele” il alimenteaza, pentru ca apoi sa spuna, din palatele lor “inexpugnabile’ : vedeti voi distrugeti planeta, este legitim sa va mai reducem, de dragul speciei. Pai daca ei nu l-au lasat pe Tesla sa ne dea curent fara a implica exploatare de resurse, atunci cine e responsabil de consumul de curentu produs prin consum de resurse planetare. In ce eroare sunt aceste fiinte, nu vad ca defapt cunoasterea pe care o invoca este entropica? este impotriva vietii, este falsa evolutie. Evolutie tehnica, poate (dar discutabil), dar sigur involutie spirituala. Ei zic ca au eradicat bolile, care? Cele pe care ei le-au creat? :)))))

 • Oro

  Eu am o intrebare: daca ucizi un om ca asta Dumnezeu ma iarta?

  Ca daca da atunci sunt pregatit sa l impusc, numai sa imi dai adresa.

 • JE

  – Asociația Front: MS susține introducerea orelor de educație sexuală în școli
  http://bit.ly/1OASnK6

  Dupa cum spunea si Vladimir Ilici Ulianov(Lenin):
  – THE GOAL OF SOCIALISM IS COMMUNISM!

  Cartea „The Naked Communist” (1958) de W. Cleon Skousen descrie cum stau mai exact lucrurile cu comunismul si mai ales „planul modern” al comunistilor care a inceput sa fie implementat din 1953 si contine 45 de pasi. (cap 12, „The Future Task – Current Communist Goals” p.260)

  Citind aceasta stire, imi dau seama ca punctele 17, 24, 25, 26, 28, 32, 40, 41 din planul modern al comunistilor, tocmai au devenit valabile, realitate si in Romania.
  In cazul in care nu intelegeti care este legatura dintre subiectul stirii respective si comunism, pe langa faptul ca veti intelege mai multe dupa ce veti citi cartea, acum va dau un indiciu:
  – politica corecta = marxism cultural!
  Ghici cine este Carl Marx!

  Cartea poate fi descarcata de aici:
  http://www.fileshare.ro/e31969549

 • MR

  Interesant este ca tipul nu se considera rău. Spunea că luciferienii sunt considerați răi datorită anatemei puse de biserică lui Lucifer.
  Am omis din lipsă de timp multe amănunte din discuția avută cu el.
  Spre exemplu, spunea că ei nu au nimic cu Dumnezeu, îl recunosc ca și Creator, dar nu îi recunosc atotputernicia. Consideră că pentru Umanitate, Lucifer a avut un rol mai important. Compara situația cu cea a unei mame care a dat naștere unui copil pe care mai apoi l-a abandonat în ignoranță, copil care apoi a fost crescut și a primit învățătură de la o altă persoană. Se pune întrebarea cine a fost mai important: cel ce i-a dat viață sau cel ce l-a ajutat să ajungă mare și înțelept.
  Și multe altele, pe care poate o să le scriu în alt material când voi avea timp.

 • JE

  Exista o legatura intre Legile Antonescu, Big Brother, Dragnea si posibila introducere a vacinarii obligatorii si educatiei sexuale in scoli? Dar intre vacinarea obligatorie, educatia sexuala (tot obligatorie) si noul statut al profesorului?
  Sa continuam cu nebunia si implementarea statului comunist totalitar:
  – EXCLUSIV Cadrele didactice primesc statut de polițiști/ DOCUMENT
  http://bit.ly/1OB4Zkj

  Sa trimitem copii la scoala sa fie indoctrinati, pardon (re)educati. (Ca la Pitesti?)
  – Educarea Obedientei
  http://www.dailymotion.com/video/x2d886a_educarea-obedientei_school

  Vom pregati o armata de homosexuali care sa poata fi trimisi la razboi si sa moara pentru apararea Patriei, pardon, pentru apararea averilor hotilor care conduc si pentru apararea averii corporatiilor.
  – HUMAN RESOURCES Social Engineering In The 20th Century
  (despre guverne si armata cateva imagini sugestive de la minutul 1.09.33 – 1.14.02)
  https://www.youtube.com/watch?v=4rnJEdDNDsI

 • Elita, prin parghiile puterii si a sistemului creat de ei, au dus umanitatea in stadiul de involutie existent … Omenirea este asa cum este deoarece ei au blocat evolutia fireasca, naturala a acestei lumi … daca nu erau ei care sa tot intervina in acest proces, sa-l șunteze permanent, eram acum in stele. Am fi fost o civilizatie mult mai constienta, mai atenta cu mediul, mai educata, mai prospera si nu doar niste sclavi care alerga dupa supravietuire. Potentalul uman a fst blocat, distrus permanent de aceste elite fricoase ca isi pierd ciolanul, influenta, puterea.
  Ele nu dau dovada decat de frica, o frica abisala, care ii mentine intr-o stare mentala rece, mormantala , o noapte a sufletului.
  Sunt niste fiinte nefericite, inchise in turnul lor mental de fildes, lipsite de iubire si de sentimente.
  Este ca si cum un artist creeaza o pera de arta si apoi tot el uita ca a creat-o si incepe sa se teama de ea, sa o respinga.
  Viziunea evolutionista este foarte limitata si limitatoare. In natura nu supravietuieste numai cel puternic. In natura exista simbioza intre toate speciile de plante, animale si mediu. Exista si un aspect evolutionist, dar nu este numai acesta prezent. Lupul nu traieste fara animalele mai mici pe care le vaneaza … Totul e important in natura, care ofera din plin spatiu de evolutie si dezvoltare si pradatorilor si prazilor si intr-adevar exista niste mecanisme de limitatoare si echilibrante, la modul natural, daca nu-i baga omul coada.
  Daca oamenii ar fi mai educati, ar avea timp sa reflecteze mai mult la faptele lor, ar pune accent din ce in ce mai mult pe dezvoltarea durabila , reciclare, protectia mediului (ar fi mai cumpatati, mai simpli, mai cu bun simt – lucru observat in tarile cu un nivel mai inalt de trai, gen Norvegia, Finlanda, Luxemburg, islanda, Suedia, Elvetia samd).
  Daca jumatate din cheltuielile militare ar fi indraptati catre educatie, catre cresterea nivelului de trai al oamenilor si de ce nu , sa fie pus in atentie si dezbatere publica, la modul transparent aspectele legate de suprapopulare si ce masuri pot fi luate intr-o strategie pe termen mediu si lung la nivel planetar.

 • Flavian

  Bla, bla bla , bla , blabla.
  Doar ineptii. O fi pe bune sau scoase de tine din imaginatie?

 • Neele

  @Flavian:
  Te-am iertat. Ciocolata putea sa fie pudding.
  Hai pa acum! Adica eu ma retrag.

 • MR

  Flavian,

  nici mie nu îmi vine să cred în ce lume trăim. uneori mi se pare că visez. Oare oi fi visat ?

 • Nu cred ca discutia a fost pe bune… sau ca respectivul ar fi putut fi asa prost! Si nu inteleg cum Rapcea n-a fost in stare sa ii dea replica!

  Multiplicarea speciei umane se opreste in orasele unde se traieste bine. Tot vestul are aceasta asa zisa problema, a depopularii. Dati-le la toti o astfel de viata si o sa vedeti ca se opresc singuri. Copii multi se produc numai in statele inapoiate. In Romania acum 150 de ani mureau 2 din 3 copii inainte sa ajunga la maturitate. Problema apare la limita dintre subdezvoltare si dezvoltare, cand desi au igiena, medicina si copiii in final supravietuiesc, e inca e saracie lucie, ceea ce pastreaza semnalul activ ca trebuie sa faca multi prunci.

  China, care era unul din pericolele de suprapopulare, acum sufera si ea de subpopulare. Se mentine India, unde f multi traiesc vai mama lor, si au declansat mecanismul de a se inmulti ca iepurii, daca mor 4 prunci sa traiasca macar 2.

  Auzi Rapcea, esti sigur ca tipul cu care te-ai intalnit avea toate tiglele pe casa? sau ca intalnirea a avut loc 🙂 ?

 • Neele

  macgregor,
  Inca mai sunt pe aici. Si n-ai voie cu cuculetul in vant.
  Inapoi pe ramura pe care te-ai refugiat!

  Ca sa vezi cat de fals esti: cati copii ai facut tu pana acum?
  (Au ajuns toti exmisanii experti in a te contrazice in fata.)
  Din punctul meu de vedere, marea majoritate sunteti o cauza pierduta.

 • Neele

  Sa nu gresesc: macgregor nu are cum sa duca o sarcina la termen dar ideea se intelege cumva. Pur si simplu sunt toti in deviatie si de-aia am intrat eu in lineage ca ei, puisorii natangi, blegi si cum or mai fi, sa fie.
  Mama ei de viata, ca interesanta a mai devenit!

 • Neele

  Hai sa nu-i sparg de tot bobocii lui dr. Flagg!
  Cu casul la gura adica; de IQ a avut altcineva grija intai sa-i selecteze si sa si-i adune.

 • Mihaita

  Si o sa ne omoare pe toti deodata sau o sa inceapa cu de-alde tine?

 • Flavian

  @rapcea
  Nu-ti vine sa crezi in ce lume traim sau in ce lume mintea ta asambleaza ca traim? Vb lui Morpheus din Matrix : Do you think is air that you’re breathing?
  Crezi ca daca aduci un indian in Romanica il pui sa vada stirile si talk-showurile de aici, va percepe aceleasi rahaturi ca si tine? Think again.

  Suntem conditionati de o gramada de cacaturi: religioase, sociale, zonale. Mama si tata au un cuvant greu de spus legat de ceea ce percepem din mediul inconjurator, la fel si profesorii, gurusii, prietenii, toti cei pe care i-am ridicat pe piedestral sau i-am aruncat in iad, toti ne influenteaza perceptia.

  Deci daca nu crezi ceea ce simti/vezi, gandeste-te din nou, oare vine de la tine, din perceptie proaspata, sau e ceva stocat in memorie, rezultatul combinarii memoriilor/experientelor antierioare.

 • Neele

  No, zic eu sigur ca un indian va vedea cum un programator da sfaturi in psihologie iar bullshitul e luat de autentic, iar un psiholog se ocupa de devirusari.
  Asa ca atunci cand pici pe plaiuri mioritice … mai bine sa nu pici.

 • prc

  Bineinteles ca are dreptate tipul cand spune ca Lucifer inseamna cunoastere.
  Se inseala acolo unde crede in promisiunile cultului – nemurire, etc.
  Sunt la fel de desarte ca cele ale altor culte.
  Ce-i mai important, planeta cu toate celelalte vietuitoare sau omenirea?
  Ce face omenirea daca distruge iremediabil planeta?
  Se muta in alta parte – asta-i comportament de parazit, de virus.
  Cum sa mai incurajezi inmultirea populatiei cand e evident ca distruge accelerat planeta (nava)!
  Cat sa se inmulteasca omenirea pe aceasta planeta – 1.000 de mii de miliarde de oameni?
  Cat de ticalos sa fii ca sa incurajezi inmultirea cu orice pret – o planeta de saraci e o planeta de oameni usor de manipulat – o planeta de tampiti care pot sa creada ca o sleahta de barbosi imbracati in rochii sunt reprezentantii lui Dumnezeu.
  Chiar are Dumnezeu nevoie de vreun reprezentant?
  El cel atotputernic are nevoie de niste barbosi in rochii care sa-l cante.
  Ce fel de Dumnezeu e asta?
  Un fel de nea’ Gigi mai international?
  Sau popii au nevoie de un astfel de Dumnezeu?

 • Q

  Ai trecut la Laba intelectuala?
  Labagiu ai fost-labagiu ai ramas!

 • Neele

  @macgregor:
  Problema nu e neaparat cu tine si nici a grupului care nu ma poate suporta. Am ceva care va deranjeaza si inca nu mi-am dat seama ce este.
  In esenta nu ar exista diferente intre noi, dar asa se face ca unii sunt mai grozavi, mai in nu-s ce fel si nu in ultimul rand mai si dau lectii de ca si cum vrei-nu vrei iti arde de lectiile lor.

 • Adita

  Nu stiu daca dialogul este real, dar sintetizeaza foarte bine o realitate sumbra. Ceea ce a scris MR arata ca are. o reprezentare buna a situatiei de ansamblu. Din pacate , in afara de constientizare, nu-i nimic de facut….

 • Eu

  Lucifer (care doara tot din Dumnezeu este) isi face treaba (data tot de cel ce este) de sustinator al taramurilor dualiste, adica care asigura senzatia de separare si necunoastere. In aceste taramuri dobandesti si senzatia de cunoastere treptata, de evolutie. Noi suntem constiinte-entitati care traiesc starea de neindumnezeire (separare) si care tanjesc dupa starea de indumnezeire (unitate-intreg). Unii au inteles ca Lucifer e cunoastere si independenta si considera ca e legitim sa ucida in numele acestei cunoasteri, altii au inteles ca Dumnezeu este razbunator si pedepsitor si considera ca e legitim sa faci rau pentru a-l sluji. Dar non-dualitatea indica ca Lucifer este doar o proiectie divina care permite ca visul non-dalitatii sa existe. Oricum ar fi, aceste notiuni de Dumnezeu si Lucifer sunt viciate complet de interpretarea umana. Asa ca, zice Rishi ala Mare, cunoaste-te pe tin insuti si apoi vezi care e treaba cu restu’ lumii.

 • Tudor Iorgovan

  Textul postat de Mihai este foarte important si serios. Daca as fi in locul lui Mihai, as replica urmatoarele intr-o discutie cu un astfel de individ periculos:
  1. Mitul alungarii din Eden provine tocmai, hat, din Sumer, asa ca nu trebuie sanctificat. Mai mult, pentru ca in iudaism Diavolul este acceptat drept colaboratorul lui Dumnezeu (Elohim #1), se poate presupune ca Diavolul insusi (Elohim #2) i-a alungat pe cei doi, inventandu-le niste vini imaginare (ca au vrut cunoastere, ca au vrut nemurire si alte lucruri pe care Dumnezeu nu le-a interzis in realitate). Cine poate contrazice acest scenariu?
  Lasand la o parte miturile antice, mai adaugam ca Vechiul Testament nu are nimic in comun (decat referintele istorice) cu vestea buna adusa de Cristos: Dumnezeu este Iubire, nu razbunare, nu pedepse, nu izgonire. Lucifericii se opun unei doctrine preluate prosteste de crestinism din iudaismul confuz, dar nu pot sa il contrazica pe Cristos. Desigur, ei l-au invins pe omul Isus, l-au ucis inainte de a aduce mai multa pace pe planeta. Ca apoi tot ei sa Il defaimeze viclean, chipurile ca „s-a lasat ucis de Tatal”.
  2. Din cate ne putem da seama, Lucifer nu poate fi convins ca greseste, decat lasand dezastrul omenirii sa se produca (epidemii, foamete, seceta, saracie, razboi generalizat). In final, el va trebui sa recunoasca faptul ca haosul preparat de luciferici nu a adus decat un haos si mai mare. Alte argumente logice nu functioneaza, doar distrugerea civilizatiei actuale. (Dar probabil ca Divinitatea va interveni la timp, ca sa permita continuarea omenirii…)
  3. Din surse spirituale s-a aflat ca, pana acum, s-au perindat 6 civilizatii avansate tehnologic pe planeta, care s-au autodistrus. Cu ajutorul neprecupetit al aceluiasi Lucifer, „purtatorul de tehnologie”. Dar daca 6 tentative nu l-au convins, il va convinge a 7-a pe Lucifer ca e un ratat? Din ce ne spune Apocalipsa, dupa alte 1000 de ani, Lucifer va scoate iarasi capul din iad. Deci, nimic nu il convinge de prostia sa cronica, pe care o daruieste generos tuturor lucifericilor.
  4. Atata cruzime a „elitei” luciferice nu cred ca e posibila doar prin indoctrinare. Oricand se poate gasi un orator mai abil, care sa le deturneze crezul. Pe langa propaganda ideologica, cred ca li se extirpa bunul-simt prin doua metode: 1) Li se „profetesc” desfasurari ale unor situatii complicate imposibil de prevazut, iar previziunile se implinesc matematic. Asta le demonstreaza forta infricosatoare a organizatiei si le scade increderea in puterea divina. In fond, ei l-au omorat pana si pe Fiul lui Dumnezeu… 2) Li se fac demonstratii de magie autentica, prin care puterea luciferica se materializeaza in planul fizic, pentru a-i infricosa si mai tare. Acestea sunt niste anti-miracole, avand aceeasi forta de impact, dar forme si scop opuse miracolelor divine. Si Arsenie Boca face miracole, dar cu multa grija, discretie si in alte scopuri decat miracolele luciferice. Se spune ca venirea Antihristului se va face prin acte de magie ample si de mare impact social. Cei care cred ca numai Dumnezeu poate face minuni vor fi primii inselati si se vor preda de bunavoie Antihristului.

 • Neele

  Ca sa nu mai vorbim peste altii, va luati si voi ce aveti de invatat exact cum fac si eu. Caut, citesc, gasesc, organizez si daca pot mai si aplic. Damn! Nici la toaleta n-am voie.
  Sau da, mamico, astia-s cat se poate de reali ca ‘vorbesc’ dintr-un computer. Nu eu, ei. :)))))

  – “Face miracole cu grija” Oo Doamne! S-a inventat scara grijilor.
  Om ehehehehe, ati vrea voi! :))))

 • Neele

  Bai ala de te hlizesti la mine, n-ai auzit ca in Nepal au murit 8000 de persoane? Chiar nici un pic de remorse n-ai? Daca ai fii tu in locul lor sa cada bolovanii pe tine cum ti-ar place? Mai fa si tu ceva, mai misca, ai intepenit de tot.

  Cum ii zice? Prizonierul din Azkaban? Mneah! Daca ai cu cine sa te intelegi …

 • Neele

  https://youtu.be/V7eZD3TKn_M
  Ce tare faza!
  Nu sunt logged-on dar sunt browsing! Hahaha!
  La fel ca aia cu gaseste password pentru blogul care nu exista.
  Hahahaha!

 • Neele

  Ce gandea tembela de Stefanescu? Ca ma pune sa lucrez pentru ea si gurul ei imputit. Asa isi pusese in cap. Uite nu vreau.
  Va pute accentul, pfuu ma lipeste de perete.

 • Flavian
 • Neele

  Ar mai fi remarca legata de ferchelush ca sa duc o treaba la capat. Mai bine i-ar invata romana pe copii sau chiar le-ar preda matem daca tot e doctor. Asa cum abordeaza ei problema or sa primeasca pana la urma ca de la indieni. (Ce inseamna sa furi si sa fii iresponsabil!)
  —> Sorry rapcica mama ca iar ti-am atacat specimenul!
  Cine nu ti l-ar ataca?

 • Neele

  @Flavian:
  Adica eu acum vorbesc de pe perete?
  Ihihihi!
  Whatever maica! Daca iti plac hainele alea, de ce nu?

 • Neele

  Btw isha foundation, nici eu nu sunt indianca, nici voi n-aveti ce cu mine. Ma f. rezolv bine si altfel. Nu mai stiu ce am gandit in trecut dar in momentul acesta asa sustin.
  Nu va mai bagati ca am protectie!

 • Neele

  Iar daca n-am protectie, who the … cares ce se intampla cu mine? La alde romani ca tine Flavian, orice mi se poate intampla si te doare exact in pix de mine.

 • Neele

  https://www.monitorulsv.ro/Coltul-Alergatorului/2015-10-14/Diferenta-dintre-vecinul-meu-slinos-si-slinosul-guru-Bivolaru

  Ce voia omul sa exprime si ce a inteles Biroul MISA …
  Daca nu-mi curg lacrimile de cat am ras.

 • Neele

  Si-o ciocolateala ca tot vine weekend-ul.
  https://youtu.be/x2u02pGmE0k
  :))

 • Neele

  Aspect referitor la Catrina si cursul lui de phowa

  Vorbind de pe nu o carte, ci 20 de carti, daca nu exista cunoasterea necesara, degeaba prezinti pentru ca nu stii ce prezinti, nu realizezi ce faci. Oricine poate sa vorbeasca de pe carti despre orice subiect. Cunoasterea inseamna a avea experienta legata de obiectul cunoasterii, sustinuta de o practica si de maiestria de a da si altora cunoasterea (evident fara carte).

  Altfel, la cat de inflat este egoul acestui “instructor”, nu numai ca nu realizeaza ca pedestalul (cartea pe care se bazeaza) ii subliniaza lui ignoranta, dar si ca tot show-ul lui este o impersonare a autorului cartii.

  (Recunostinta celui ce mi-a deslusit acest aspect!)

 • Neele

  Of, iar am drumul blocat.

  I’m sorry for you guys, I need all the potential I can get to go where I wanna go!

 • Neele, spune si tu ceva mai interesant, ca plictisesti lumea..adica MR a postat ceva important si tu bati campii despre obsesiile si frustrarile tale..Suntem unii p-aici care nu avem si n-am avut niciodata treaba cu MISA, asa ca nu ne intereseaza subiectul, in schimb ne-ar interesa subiectul tratat aici..

 • Adita

  Neele, spune si tu ceva mai interesant, ca plictisesti lumea..adica MR a postat ceva important si tu bati campii despre obsesiile si frustrarile tale..Suntem unii p-aici care nu avem si n-am avut niciodata treaba cu MISA, asa ca nu ne intereseaza subiectul, in schimb ne-ar interesa subiectul tratat aici..

 • flavian

  Neele, spune si tu ceva mai interesant, ca plictisesti lumea..adica MR a postat ceva important si tu bati campii despre obsesiile si frustrarile tale..Suntem unii p-aici care nu avem si n-am avut niciodata treaba cu MISA, asa ca nu ne intereseaza subiectul, in schimb ne-ar interesa subiectul tratat aici..

 • Adita

  Flaviane,daca aveam nevoie de un papagal, imi cumparam unul..Cauta alt stapan..

 • Mihaita

  Adita, esti concediata din postul de papagal ! Flavian, esti angajat !

 • Neele

  @the M,A,F: Mai taceti odata!

  “– Pentru că eu mi-am făcut o verificare interioară, mi-am întebat cugetul cu privire la cele spuse de tine.

  – Și, ce ți-a răspuns cugetul tău ?! – m-a chestionat ironic convivul meu.

  – Cugetul îmi spune că povestea ta, deși adevărată, este doar parțială. Că Adam a primit cunoașterea dualității, a contrariilor, pierzând la schimb cunoașterea Unității. ”

  Cred ca argumentarea l-a obosit prea mult si a dat-o pe Kalacakra. Oricum pana aici nu-i rau deloc.

  “Ne-am pedepsit noi înșine alegând Binele și Răul în locul Adevărului care le transcende pe amândouă.”
  Gresit. Transcenderea e Duhul Sfant.
  MR a vorbit ca un kabbalist aici.

  “Ei vor vedea doar efectele, rezultatele ducerii la îndeplinire al planului nostru.”
  “planul” tine de “ducere”; gramatical se scrie corect: “ducerii la indeplinire a planului”

  “Eu mi-am câștigat dreptul la viața eternă prin nemurirea oferită de cunoaștere.”
  Sa vina la mine sa-l initiez in cunoasterea durerii! Sa-i dau cata vrea sa care! Sa urle dupa buton de drog autoinjectabil! Si sa-i raspunda cei ca el, dornici de cunoastere. Ntz! Vrei sa cunosti.

  “Tu în schimb, la fel ca toți ceilalți ignoranți, veți îmbătrâni și veți pieri.”
  Se putea raspunde si aici. Da, macar am multumirea ca am lasat ceva in urma mea.
  Poate nu stiu inca ce, nu m-am hotarat, dar ceva tot o fi.
  Poate un loc mai bun, mai frumos decat cum l-am gasit.
  Poate nu. Dar macar am incercat. 🙂

 • Neele

  Mai citesc misani pe aici poate.

  Informatiile pe care le aveti in cursuri pentru ca stiti sau nu ca sunt luate din carti milenare scrise de altii care au avut grija sa ascunda elemente cheie, vor da exact rezultate de ma doare capul numai cand incerc sa-mi imaginez cata zapaceala a fost pompata gresit in mintea, vorbirea si corpul vostru.
  Sunteti niste zombies.
  Faceti ce vreti cu cursurile! Daca le aruncati, ce ati citit, tot veti pastra in mod gresit in memorie. Daca le tineti, le tineti sa va aduceti aminte de zeii falsi la care v-ati inchinat pana acum.
  Oricum eu nu am de-a face cu voi, iar voi nu aveti nici-o legatura/treaba cu mine.
  V-am servit.

 • Voi mai puteti sa intrati pe yogaesoteric? De dimineata nu mergea si vad ca nici acum nu functioneaza. Le-a picat si site-ul asta dupa ce ala cu galactis a fost “depublicat” total? :))

  “Timeout expired. The timeout period elapsed prior to completion of the operation or the server is not responding.”

 • F

  @Dynamic Observer
  .Net…
  🙂
  Vai de capul lor.

 • Flavian

  @f
  aia ca aia dar frameworkul folosit e din 2007, intre timp .net-ul a evoluat , patch-uit etc….
  Unde mai pui ca probabil e pus pe un windows server 2003, mort si rascopt, dar totusi functional pana recent.

 • Neele

  @drugs:
  Intra naspeti pe aici. I’m out.

 • Neele

  Ca tot sunt unii avansati fata de mine, am urmatoarea din urma cu mai bine de un an de relatat. Aveam practica si eram obosita. Si mi-a venit ideea sa lucrez cu prima sa nu cad pe jos pe unde se dadea cu aspiratorul si ca sa-mi inving o stare de greata care voia sa se puna pe mine. Dupa 3 ore am fost libera sa plec sa dorm acasa.

 • Neele

  Am o conversatie de terminat inainte de log off.
  @k.y.:
  Pentru ca mi-ai plasat o intrebare sub forma de nelamurire, gandeste-te care este intentia includerii obiectului/conceptului in set.
  B.T.W. nu trebuie sa ma platesti.
  Mai cu seama pentru ceea ce tu ai facut pentru tine insati.
  🙂

 • Neele

  Aveti mesaj si suna asa:
  Generatia mai tanara: Mai multa actiune in directia protectiei mediului!
  Nu exista alta planeta pe care sa se poata pleca acum.

  Namaste!

 • gp
 • Getul

  Parerea mea este ca ineptiile acestui personaj merg pana la moarte. Pana acolo poate trancani cat vrea. Dupa moarte o sa aiba o MAARE dezamagire, dar va fi tardiv.

 • mai intai o observatie de ordin lingvistic, illuminati este formă de plural, astfel că fiind vorba de o singură persoană acesta ar fi un illuminatus.
  in altă ordine de idei, trăind departe de țarâ de mulți ani (dinainte de ’89) , nu mai știam ce și cum cu Bivolaru și cu MISA, dar m-am informat de pe site-ul dvs. și vă mulțumesc. domnul illuminatus are dreptate în câteva privințe: anume că trebuie să avem o gândire bazată pe logică și faptul că dogma creștină se bazează pe o mulțime de ‘silogisme’ lipsite de logică și ca atare nu o putem lua în serios. în aceeași situație se află și iudaismul și mai ales islamul care este cel mai idtiot sistem dintre toate. Dar în fapt nici el nu este logic pe de-a-ntregul, întrucât toată povestea biblică cu Dumnezeu și Lucifer este cam la fel de ilogică. se știe deja bine că bilblia este o compilație după textele sumeriene de care evreii au luat cunoștiință în timpul exilului babilonian ( norocul lor că au fost luați robi de babilonienii că altfel adio biblie). personajel bibilce (inclusiv ‘dumenezeu’) sânt perosnaje reale, ființe extratestre numite și Anunaki. Dumnezeu care a creat întreg universul (sau multiversul dacă doriți) nu are nimic de a face cu acești Anunaki, este o conștiință unoversală. mai mult cu altă ocazie.
  cercetătorul american Zecharia Sitchin a scris un număr de cărți foarte bine documentate pe tema asta care s-au tradus de cățiva ani și în limba română, dar din păcate constat că puțini români le cunosc, vi le recomand, în special A douăsprezecea planetă (the twelfth planet).
  am văzut că în alte articloe încercați să împăcați ortodoxismul cu yoga. mă întreb dacă credeți sincer că s-ar putea așa ceva. oricum vă spun că eu consider că cele două doctrine sânt complet străine una de alta, și deci ireconciliabile, iar dacă ajungi să crezi în una nu ai decât să o respingi pe celalată (tot o problemă de logică și aici). după mine trebuie creată o nouă religie bazată pe observații pracitce și științifice să înlocuiască c e avem acum în special cele trei religii menționate mai sus care sânt niste aberații (hinduismul și budismul fiind mult mai aproape de adevăr) și atunci putem spera la o pace. teoretic este posibil, dar practic…? nu știu. păpușarii vor ține și nu dinții de minciunile lor atâta timp cât vor putea. ce e de făcut? asta cu altă ocazie.