Feed on
Posts
Comments

Noaptea trecută, de halloween, a ars Clubul Colectiv. 27 de oameni au murit până acum,  146 sunt în spital, cu arsuri și răni grave. Tragedie națională. Guvernul vrea să decreteze zi de doliu național. Familiile victimelor plâng în fața spitalelor, procurorii caută vinovații. Încă un colț al covorului care acoperă mizeria din show-bussiness-ul românesc va fi ridicat. Vor ieși desigur la iveală corupția, șpăgile date pe autorizări fictive și tot lanțul de cauzalități nefaste care au dus la această tragedie. Lumea îi va acuza pe toți cei care vor putea fi găsiți vinovați, iar justiția va da pedepse aspre, vor fi luate măsuri exemplare rapide pentru a potoli setea de dreptate a opiniei publice.

Și totuși, victimele și familiile victimelor acestei tragedii absurde, își vor pune eternele întrebări: de ce ? de ce tocmai eu, de ce tocmai copilul meu ?

După ce conul de lumină aruncat de presă asupra evenimentului își va pierde interesul și se va îndrepta asupra unei alte știri proaspete, familiile își vor plânge încă morții, iar supraviețuitorii vor purta pentru toată viața lor cicatricile arsurilor din acea noapte fatidică de halloween. Majoritatea din zona feței, a capului, căci focul a venit de sus, din tavanul de lemn aprins de niște artificii. Iar întrebările lor vor rămâne în continuare, ca niște strigăte mute, în continuare, aruncate către Dumnezeu, Univers sau abisul necunoscutului: de ce tocmai eu, de ce mi s-a întâmplat tocmai mie ?

Dacă cineva ar fi întrebat tinerii puși pe distracție, aseară la intrarea în Clubul Colectiv, dacă cred în Dumnezeu, majoritatea ar fi luat la mișto întrebarea, s-ar fi scălâmbăit și ar fi râs, cu limbi scoase la mișto și rânjete demonice – în stilul caracteristic nopții de halloween, cu măști și costumații macabre.

Acești oameni, supraviețuitorii tragediei, sunt acum traumatizați. Din cei 400 de participanți la concertul din Colectiv, peste 200 au scăpat nevătămați fizic. Cu siguranță însă sunt tulburați de cele petrecute. Dacă îi întrebi de Dumnezeu acum, sigur nu le mai arde de râs sau scălâmbăieli, și se vor gândi de două ori înainte să își dea un răspuns. Din ceilalți 200, 27 au murit arși de vii, în chinuri îngrozitoare, iar restul sunt în spitale, cu arsuri în special în zona superioară a corpului. Eu știu ce înseamnă durerea arsurii, căci am suferit o astfel de nenorocire, copil fiind. Am fost internat două luni de zile la spitalul pentru copii arși Grigore Alexandrescu. Nu voi uita niciodată suferința schimbării pansamentelor de pe pielea arsă, urletele și țipetele pe care le scoteam eu și colegii mei de suferință, senzația spirtului turnat pe răni, tremurul și groaza în fața momentului inevitabil, rugămințile mele disperate de adresate personalului medical, de a nu mă mai chinui. De atunci am rămas cu o spaimă tăcută față de arsuri. Și niște cicatrici pe care le voi purta pe trup toată viața mea. Deci, înțeleg mai bine decât oricine tragedia prin care trec acei sărmani. Eu am avut arsurile pe picioare, sunt ascunse vederii, doar la plajă îmi amintesc de ele. Îșsă cei cu arsuri în zona capului, pe față, vor purta în public, ca un stigmat, toată viața lor, semnele acelei nopți fatidice, indiferent de cât de bune sau de perfecte vor fi operațiile de transplant la care vor fi supuși. Vor fi diformi, urâți, ca măștile pe care le-au purtat în acea noapte – unii dintre ei.

Și vor purta pentru toată viața în suflet acea întrebare fără răspuns: de ce eu ? de ce fața mea ? de ce tocmai în acea noapte ? Și vor întoarce pe toate părțile evenimentele ce au precedat acea noapte, căutând răspunsuri gen: dacă nu mergeam în Colectiv ci mergem în Fabrica ? dacă nu era concertul celor de la Goodbye to Gravity ? Dacă nu era intrarea liberă ? dacă nu era hallowen ? dacă erau două uși deschise și nu doar una ? dacă aș fi ascultat de feelingul mei interior și nu m-aș fi dus ?

gravity

Știu, vor fi unii care se vor grăbi să sară la concluzii. Religioșii ultra-ortodocși vor exclama cu satisfacție ascunsă, spunând: Dumnezeu i-a pedepsit cu foc de Sus pe sataniștii care celebrau sărbătoarea satanei, halloweenul.

Alții, mai moderați, vor cerceta faptele în ansamblu, folosind instrumentele rațiunii și vor reflecta: care era probabilitatea – statistic vorbind, ca un astfel de incendiu de proporții să se producă într-un club taman de hallowen. O singură noapte pe an. Una din 365 de nopți. Una din ultimii 25 de ani în care nu s-a întâmplat nimic în alte nopți din 25 de ani. Cluburi au mai ars în România, dar nu cu oameni în ele. De ce tocmai într-un club în care se cânta o muzică pe care unii ar putea-o considera satanistă ?

Care era probabilitatea ca focul să izbucnească exact în timpul lansării albumului “Mantras of war” al formației rock Goodbye to Gravity, care conține piesa “The day we die” ?! De ce tocmai tavanul a luat foc și nu altceva ? Care era probabilitatea ca afișul evenimentului să prezinte un personaj cu capul în flăcări, exact ca mulți dintre cei răniți în incendiu ? De ce foc ? Analizând, sunt zeci de mici coincidențe stranii, care au dus la această tragedie.

Sunt puțini cei care știu că în noaptea de halloween, în care tinerii se distrează cu costumații macabre și dovleci sculptați demonic, sunt sataniști care iau în serios această “sărbătoare” și îl celebrează pe satana făcând tot felul de ritualuri în cinstea lui. Iar în astfel de momente, coincidențele stranii ale unor accidente sau morți violente sunt pentru acești sataniști doar semne că satan le-a ascultat rugăciunile și a primit ofranda lor de sânge și foc.

Acești sataniști nu sunt oameni ca mine sau ca tine, cititorule. Sunt oameni cu mulți bani, putere și influență. Oameni care declanșează războaie, care hotărăsc destinele unor națiuni. Și care fac aceste lucruri la momente cheie, cu dedicație către forțele întunericului, ei fiind exponenții acestor forțe pe Pământ. Știu, mulți vor crede că bat câmpii, că lumea e plină de oameni rezonabili, ca mine și ca tine, iar povestea cu sataniștii este ivită din imaginația înfierbântată a unor fanatici, sau că dacă respectivii sataniști chiar există, sunt niște exaltați lunatici. Așa să fie oare ? O să vă pun pe gânduri cu un singur ritual. Evreiesc. Se numește kapparot. E real, e pe bune. Îl practică an de an, evrei civilizați. Oameni ca mine și ca tine. Unii, chiar din Brooklin.       

loading...

30 Responses to “Halloween-ul și coincidențe stranii”

 1. mac gregor says:

  Daca stau sa calculez cate gaini au fost taiate pana acum numai pentru burtica mea, in calitate de cetatean mediu consumator de carne, imi ies mai mult de 1000.

  Iar prostiile astea cu evrei si sacrificii umane le crezi fiindca esti semidoct, si sunt niste bucati de religie nedigerate tocmai din cauza lacunelor cu care pornesti.

 2. Andrei says:

  Bah, tu te asculti? Ai ascultat versurile de la melodia aia “satanista” pe care ai postato. Are scrise si versurile in clip ca sa te ajute. Absolut incredibil cum un idiot ca tine poate lua o tragedie atat de mare si sa gaseasca un sens cretin. De aia ar trebui controlat intenetul, ca idioti ca tine sa nu isi poata exprima parerea. Concertul nu a avut nicio treaba cu halloween-ul, nici nu a fost in seara de halloween, esti doar prost si nu stii sa fii om.

 3. MR says:

  @Andrei
  Tot coincidentă sunt si versurile melodiei !?: http://m.ziuaconstanta.ro/…/ziua-in-care-vom-muri…
  ” Sinistru este că în luna august Goodbye to Gravity a lansat o piesă numită “The day we die” iar printre versurile afișate în videoclip se află și „Let go and beg for freedom. Another row jumping into the flame” – în traducere „. Haideți să cersim libertate. un alt rând ce sare în flăcări”, potrivit protv.”
  Potrivit marturiilor supravietuitorilor, cei prinși inăuntru cereau să se deschidă ușa care în final a fost spartă.
  Probabil tot coincidență este și declarația liderului trupei, dinainte de concert: “un concert de care lumea sa-si aminteasca multa vreme” https://imgur.com/a/kLyAj#qVz079D
  La fel și clipul melodiei. Un desen animat alegoric, povestea cu îngerul ce cade pe pamant, este mistuit de flacari si se transforma in dragoni incornorati care cuprin pamantul… profund, nu? https://youtu.be/APQLbhk-rfY

  Și să nu îmi spună nimeni că la Colectiv nu era cuib de sataniști. Ia uitați cine concertase în aprilie acolo:
  http://www.metalhead.ro/behemoth/albumul-zilei—behemoth—the-satanist-aid-132697-l-1

 4. Neele says:

  @MR:
  Mister, tu prea arunci vina mereu pe altii pentru furia din interiorul tau. As fi putut fi avocat mai bun ca tine si sfatul meu ar fi fost: cauta sa te controlezi si sa dai drumul la furie intr-un mod care sa nu fie distructiv.

  Ca sa faci raul e usor, ca sa faci binele cere stapanire de sine si este mult mai greu de realizat. Asa a fost mereu. Canalizeaza-ti energiile pe facerea binelui si mai putin pe tantrums de copil rasfatat. Ai crescut, ai copii la randul tau, nu mai alergi cu restul cainior in parc. Lasa altora bucuria asta!

  Apoi atitudinea ta ambivalenta fata de Iisus si rudele sale, ce spune? Crazy cu acte esti.
  Daca enuntai doar cele 2 fraze despre mamele celor arsi in club, ar fi fost de ajuns. Restul, ce vine dupa, e si in plus si total bullshit.

  Si apoi de ce sa primesc eu sfaturi DABDA, cand nici nu mai sunt in Ro? F. bine vi le pot pasa voua. Deci DABDA toata lumea.

  @macgregor:
  Ok sa-l “critici” din Italia. Si eu as fi facut-o. Adica o fac.

  Inapoi la MR:
  Ai solutii pt. situatii de criza sau doar iti pui poalele in cap si fugi tipand? Sau mai bine zis, desi simti frica, ce faci?

  Ai ok pt iarba de acum inainte. Tot una e ca fumezi sau ca nu fumezi.

 5. MR says:

  @Neele
  Bați câmpii. Eu cunoc direct și personal lucruri pe care nu le pot povesti pentru că lumea ar crede că sunt basme, poveștile unui nebun. Satanismul este REAL, demonii și satana sunt REALI iar “accidentele” nu se întâmplă doar în filme cu antihristul gen Omen.

 6. dan says:

  pt cei care cred ca existenta se rezuma doar la universul material …va inselati . E scris in toate religiile ,e demonstrat stiintific dar pt a ne cunoaste cu adevarat conditia trebuie se citim si altceva decat etichetele d e pe sticle sau barfele de pe facebook Daca acest eveniment a fost sau nu premeditat nu pot sa ma pronunt dar faptul ca exista satanisti e o certitudine ,bineinteles exista si contrapartea si apoi grosul IGNORANTII Inainte sa criticati documentati-va argumentati-va corect opinia

 7. afroditus says:

  videoclipul postat de tine descrie ritualul ala evreiesc cu taierea gainilor din perspectiva nerespectarii drepturilor animalelor. din ce am vazut eu acolo, ritualul asta e la fel de satanic ca si ritualul taierii porcului, la crestinii ortodocsi, aia care sunt singurii acceptati in rai.

 8. Neele says:

  @MR:
  Eu bat campii. Asta-i ca ti-a bagat Pralaya, rahatul ala exmisan, in cap programarea asta. Ca si multora de altfel. Ca ce zice el e lege. Un jeg de om.
  Dar tu esti tare, intotdeauna cazi la pace pana si cu dusmanii.
  Adios prostie! Poti sa-ti tragi cati pumni vrei in cap.

 9. MR says:

  @Neele
  O tanti tocmai ne spune la TV să nu spunem că acolo au fost sataniști, că ne huiduie lumea.

 10. Bunul Simt says:

  Cu ochiul liber se vede ca ai dreptate @M.R.
  Articolul tau ii arde pe satanisti. Adevarul ii doare.
  Citesc comentarii dubioase ale unor comentatori ipocriti…penibile slugi ale diavolului,
  Cu ochiu liber se vede ca acolo si-a bagat copita, necuratul si slugile lui odioase de pe pamant.
  Domnului sa ne rugam:
  ‘Sfant, Sfant, Sfant! Tu care salasluiesti inauntrul tunetului, si il supui, Tu Cel ce reversi ploaie asupra pamantului! Tu Atotputernicule Rege, Iisuse Hristoase, Mantuitorule! Tu singur il poti judeca pe uciga-l toaca cel blestemat si legiunile lui de demoni!Mantuieste-ne pe noi credinciosii! Intelepciunea Ta este fara de pereche, Atotputernica si Atotcuprinzatoare! Dumnezeu este cu Tine! De la El vine Eliberarea Patriei Mama, Romania! Asa sa fie de Acum si de-a pururi si in vecii vecilor. Tu Doamne al pedepselor, Tu Doamne al Iertarii Divine, Tu Doamne al tuturor miracolelor! Tu care salasluiesti in Cerul PreaInalt, ce Te misti odata cu tunetul inimii, Care strunesti focul! Tu il spulberi pe satan, il faci praf si pulbere pe dusmanul cel spurcat. Tu esti forta si puterea noastra! Asa sa fie de acum si de-a pururi, ca a Ta este Slava si Puterea si Marirea, a Tatalui si a Fiului si a Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor, Amin! Amin! Amin!’

 11. George says:

  Un om cu adevarat informat si rational. Felicitari pentru curajul tau de a-ti expune cunoasterea si rezultatul acesteia.

 12. Neele says:

  @MR:
  Nu stiu altii ce spun, dar aveai un caine odata. Cu un nume foarte distins. Daca nici de la caine n-ai invatat sa te echilibrezi, atunci de la cine inveti?
  Si e, nu o tanti din tv care spune, ci una din comentarii care iti atrage atentia ca esenta articolului tau este ca iti pare rau de vietile pierdute.
  Te doare ca si pe mine ma doare. Si cu asta basta.
  Sa ajunga toate suflletelele respective la Doamne-Doamne, in Lui lumina blanda si infinit iubitoare si intelegatoare!

  Si mai e cineva caruia e necesar sa-i dau drumul: Intense Light,
  N-are de ce sa stea inchis si fara blog. Acum bloguri sunt pe toate drumurile. Sa-si faca nu unul, ci 300!

 13. Neele says:

  1. DABDA
  Acronim din engleza pentru munca psihica in cazul unei pierderi sufletesti
  Negarea faptului, Manie, Negociere, Depresie, Acceptare.
  Evolutia se face treptat, de la o faza la alta, nu neaparat in ordinea prescrisa. Se poate si regresa la o etapa anterioara.
  Ce simtiti voi acum este manie pe mine, pe ambulantieri, pe doctori, pe caini, pe oricine. Realizati ca o simtiti si controlati-va pana nu va controleaza ea pe voi si deveniti satanisti la randul vostru!
  Ca exista sau nu acestia, nu acum sunt de prins, e prea tarziu, inainte trebuia s-o faceti.

  2. Preventie
  Am auzit din Ro doctori vorbind. Noi nu facem chestii de genul predica pentru informarea publicului. Ba sa faca! Se cheama preventie si scuteste de cheltuieli ulterioare enorme. D’aia-i si sistemul parca tot cu fundul de pamant. Tara asa mica, probleme asa mari! Iar una o angreneaza pe alta.

  3. Facerea de bine
  Am rugaminte, de fapt ce rugaminte, ordin, de la mama unei prietene sa ma rog pentru romani. A aflat ca unii dintre voi se scoala la 9 dimineata si o dau de dimineata pe bautura si tigari ca nu se gasesc slujbe. Tragic! Populatia tanara sta si freaca menta.

  4. Actiune in ceasul 24
  Ti-am mai spus MR sa va constituiti intr-un grup de avocati care sa intervina profesional in societate si pe o ureche a intrat si pe ambele a iesit.
  Acum stai si te uita la tragedie si te intreaba de unde si de ce!

  Si exact: baga problemele sociale sub pres ca sta bine presul pe ele!

  Ti-ai dus intr-atat cititorii cu zaharelul incat Ro n-are probleme. Doar altii-s mereu de vina.

 14. Cosci says:

  In primul rand mi se pare ireverentios si total lipsit de compasiune ascocierea (fie ea si smechereasca) intre satanisti si copii care au murit vineri. Tipic bivolariana, Mihai.
  Cine foloseste instrumentele ratiunii nu poate sa nu vada adevaratele elrmente ce s-au intrunit sincron: burete (petrol solid – nu pucioasa – diavol), foc de artificii, oameni aglomerati intr-un spatiu inchis, prea putine usi.
  Da, astea se intalnesc des in cluburi din Romania. Criminal de des.
  Dar ratiunea ta iti zice ca tocmai acea zi din an, muzica si afisul profetic a facut diferenta?
  Era un monolog al lui Caragiu despre Mefisto – ti-as recomanda sa il cauti pe youtube dar o sa il crezi satanic …cu mintea ta rationala.
  Si daca tot i-ai dat atat de rational valente sataniste acestei tragedii, te intreb Mihai Rapcea:
  Cei care au scapat vii dar arsi ar trebui lasati sa moara, nu? Sa sufere, nenorocitii ca s-au dus la Satana?!
  Doctorii care nu dorm din noaptea aia si se zbat sa ii salveze sunt si ei satanisti, nu?
  Toti fraierii care au donat sange, satanisti si ei?
  Mai bine taceai!
  Si mai bine te duceai sa donezi un pic de sange pentru a ajuta macar asa pe acei copii nenorociti.
  Dar tu?! Stai si scrii despre ratiune.
  Ti-a lipsit, amice, cand ai scris postul asta!

 15. MR says:

  @Cosci
  Nu este nimic ireverențios în analiza mea. Eu nu am spus despre acei tineri că erau sataniști. Au fost doar niște victime care au picat întro capcană a satanei.
  Nu mă aștept să înțelegi legăturile cauzale ce sunt dincolo de situația de fapt (bureții de pe tavan îmbibați de aburii de terebentină cu care curățaseră cu o săptămână înainte lemnăria de pe tavan, flama de artificie, ușa închisă cu lanț, etc.).
  Pentru un ateu, care nu crede decât în întâmplare, totul a fost random, putea fi oricine acolo și să pățească nenorocirea. Pentru noi, cei care avem o anumită viziune religioasă și considerăm că nimic în Univers nu se produce la voia întâmplării, lucrurile stau altfel. Totul este cauză și efect, dincolo de cauzalitatea fizică directă.
  Spui că mai bine donam sânge pentru acei copii. Nu sânge le trebuie. Rugăciune, ofrande de lumină și cât mai multe gânduri bune îi pot ajuta. Și desigur, ajutor medical de specialitate de ultimă oră, eventual în clinici din Occident. Deci o colectă de bani ar fi binevenită în acest sens.
  Iar pentru frații mei vajra, practica tonglen sau ganapuja ar fi de un imens ajutor.
  https://www.youtube.com/watch?v=QwqlurCvXuM

 16. roman says:

  Multe sincronicitati stranii. Insa versul “The day we die”, trebuie interpretat impreuna cu cel anterior, “The day we give in”, adica ziua in care renuntam. Ziua in care renuntam. La bun simt si la inteligenta. Ziua in care imbratisam prostia, care se traduce in lucruri facute ,romaneste’. Prea des facem lucruri dupa ureche, pe principiul merge si asa: clubul nu avea iesiri de incendiu, nu avea aprobari ISU, doar declaratii pe propria raspundere; buretii izolanti nu erau ignifugati; oare au cerut sfatul unui specialist cand au decis sa aiba efecte pirotehnice? Senzori de fum, obligatorii in toate casele in vest, si instalatie stingere incendii, minus. Fiind intrarea libera, evident ca era supraaglomerat.
  Au fost semne prevestitoare, dar pana la urma au cazut prada demonului prostiei.

 17. MR says:

  @Neele
  COMUNICAT

  Asociatia de Dialog si Solidaritate a Avocatilor a luat act cu tristete de tragedia petrecuta la Clubul Colective- unde 27 de tineri si-au pierdut viata, arsi de vii sau intoxicati cu monoxid de carbon si alti aproape 200 de tineri au fost grav raniti. Transmitem, pe aceasta cale, sincere condoleante famililor celor ucisi de ignoranta si nepasarea criminala a autoritatilor- care au permis functionarea unui club intr-un cavou- si le dorim insanatosire grabnica tuturor tinerilor care se lupta pentru viata in spitalele bucurestene.
  Suntem alaturi de familiile grav incercate si ne manifestam intreaga compasiune fata de suferintele celor care au trait infernul de la Clubul Colective!
  In situatia in care putem fi de folos famililor indoliate sau famililor greu incercate ale celor raniti in incendiul de la Clubul Colective- cu care ne manifestam solidaritatea, avocatii membri ai Asociatiei isi manifesta intreaga disponibilitate sa ajute pro-bono in efectuarea oricarui demers solicitat de familile victimelor.
  Dumnezeu sa-i odihneasca pe cei plecati dintre noi si sa le dea sanatate celor raniti!

  Bucuresti, 1 noiembrie 2015

  Consiliul Director ADSA

 18. Cosci says:

  Si iata aici o serie de “coincidente stranii”: http://m.gandul.info/stiri/inainte-de-colectiv-cele-mai-grave-incendii-produse-in-cluburi-de-noapte-din-lume-in-ultimele-sapte-decenii-14869562
  Asta tot pentru ratiunea aceea pe care o invoci.

 19. MR says:

  @Cosci
  Vorbim de 7 decenii, da ?!

 20. MR says:

  Iata cum prin moarea altora si chinul lor au fost treziti unii rockerii de la colectiv
  Mărturia unui roker supraviețuitor: „DUPA ANI DE ZILE, MA INCHIN SI II MULTUMESC LUI DUMNEZEU că sunt întreg”
  http://www.activenews.ro/stiri-social/Marturia-unui-supravietuitor-%E2%80%9EDupa-ani-de-zile-ma-inchin-si-ii-multumesc-lui-Dumnezeu-ca-sunt-intreg-126215

 21. frodo says:

  dane, ne spui o mare noutate. vorbeste , ca si in cazul lui rapcea, bivolaru din tine. vi se spun povesti si aberatii la curs, si le inghititi pe toate. va credeti initiati (in ce? in ritualul privitului in ochi ), iar restul sint niste fraieri si ignoranti. mdea, cunoastem salata asta.

 22. Daiana says:

  Toata compasiunea pentru durerea parintilor.Dar acesti doi,care din nefericire pentru ei au murit,demonstreaza prin semnul lor ca nu erau tocmai straini de ritualul satanic.Si pozele nu sunt trucate.http://www.aktual24.ro/eroii-din-colectiv-si-au-dat-viata-pentru-a-i-salva-pe-altii-trebuie-sa-ii-cunoastem/.In plus mai sunt si altii care au chiar in profilul FB poze cu acest semn.

 23. mamaligar says:

  Ideea ca nimic in univers nu se petrece la voia intamplarii si ca fiecare isi merita soarta la milimetru, n-are de-a face cu credinta in D-zeu ci cu importanta exagerata de sine.

  O fi totul cauza si efect dar din doua coincidente sa tragi concluzii si sa crezi ca tu vezi mai multe decat altii , te baga la categoria prezicatorii lu Maruta . Mai bine taci din gura.

  Faza cu satanismul e penibila. Aia nu omorau ritual pisici , erau la un concert rock , au ars biserici cu oameni care se rugau , nu e vorba de nici o justitie divina aici.

  Cand e vorba de lumi subtile , entitati si alte paranghelii ai 3 posibilitati:
  a:) taci din gura cu bun simt ca orice om care are mintea la el si stie ca e habarnist
  b:) stii precis despre ce e vorba si daca crezi ca e cazul ii luminezi si pe prosti
  c:) te apuci si gasesti coincidente , flacara violet ,legea 14 kabalica etc si in cazul asta esti la fel de bun ca Jiji si ca orice baba cu mintea dusa in evul mediu.

 24. roman says:

  Totusi sa nu incurcam borcanele.

  Banc:
  Invatatoarea vine la clasa si intreba:
  – Copii nu stiti de ce a murit lucratorul care renova scoala?
  La care Bula:
  – Eu stiu.
  Invatatoarea:
  – De ce mai Bula?
  – Pentru ca l-a injurat pe Dumnezeu. A spus: Bula futu-ti Dumnezeii matii nu mai misca scara c-o sa pic.

 25. Neele says:

  @frodo:
  “iar restul sint niste fraieri si ignoranti. mdea, cunoastem salata asta.”
  Nu cred ca s-a formulat astfel aici.
  A fi inocent nu este totuna cu a fi ignorant si e o mica-mare diferenta.
  🙂

 26. The Mechanic says:

  Of…Rapcea….Dupa o conferinta a unui invatat la care ai participat in urma cu putin timp ai spus ca ai invatat multe si ca te-ai schimbat (sau, e mai bine sa spun “transformat” ?)

  Pui patima si te implici mult prea mult iar in felul acesta rezonezi, din pacate cu ….un Yoghin e detasat….priveste lucrurile fara ca ele sa il influenteze….Esti rajasic….tare rajasic…Sa fie de la afrodisiace ? Sau o manipura putin nearmonizata ? LOL LOL LOL

  iei totul ca pe ceva personal.Detasarea iti este straina.Maya te-a cuprins,din pacate

  The Mechanic

 27. The Mechanic says:

  Asa…acum filtreaza comentariul meu…Exact cum fac cei de la YE.Daca e ceea ce le convine, apare pe site….Daca nu ,nu apare….

  Era doar pentru tine ceea ce am scris.Nu e nevoie sa apara.Nu poate folosi decit tie, daca vei intelege.

  Am crezut ca participarea la intilnirea cu un maestru pe care o descriai acum 1 luna ti-a fost utila.

 28. Daniel Nastase says:

  Eu cred ca nimic nu este intamplator.
  Watain in Colectiv in saptamana Patimilor – Goodbye to Gravity de Halloween – incendiu pe melodia The Day We Die – arsi in foc 200 de oameni intr-un club unde se practicau ritualuri satanice. Cam toate se leaga. Chiar daca unii prefera sa spuna ca totul a fost intamplator.

 29. sonny says:

  In clubul acela s-au facut ritualuri sataniste. In aprilie au gazduit European Satanist Tour. Iata si ce putem citi la
  http://www.last.fm/es/event/3978968+The+European+Satanist+Tour+2015+part+II Behemoth sunt o trupa poloneza de blackened death metal, cu aproape 24 de ani la activ si 10 albume de studio. Pana in 1990, trupa canta un black metal clasic, standard, cu versuri pagane, dar apoi se reprofileaza pe teme oculte si thelemice, dupa spusele lui Aleister Crowley din anul 1900: „Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.”.

  Ritual satanic facut de Erik Danielsson solistul trupei Watain 07.04.2014 in Clubul Colectiv. La sfarsitul concertului lor se vede altarul satanic si paharul cu care se arunca pangele de porc peste cei din fata.

  Foto: http://static.spin.com/files/styles/style620_413/public/131031-Watain06.jpg

  In turneu la concertele trupei Watain fanii aduc diverse tributuri si tokens-uri (marturi, simboluri, semne, etc…) si i le dau formatiei Watain ca: parti de animale lucruri care sant moarte in general, oase umane.

  Watain incrajeaza fanii la acte de teroare si terorism.

  http://www.blistering.com/fastpage/fpengine.php/templateid/19323/menuid/3/tempidx/5/link/1

  (traducere google translator)

  Blistering.com: În cele din urmă, ce este în magazin pentru restul anului 2010?

  Danielsson: Ei bine, după lansarea albumului vom fi in turneu mult sau mai puțin constant, la nivel mondial. Eu nu pot spune cat de mult astept cu nerăbdare să fie în cele din urmă din nou la drum, răspândit aripile de fier și să ridicam un iad serios …

  Dar în primul rând, pe 7 iunie, Darkness Lawless se lanseaza. Vreau sa iau sansa aici pentru a încuraja toti susținătorii noștri adevărați, pentru a sărbători lansarea în felul lor; orice act de teroare în numele Watain este binevenit! Arde ceva jos, profana monumente sfinte, vopseste numele nostru cu sânge pe pereți publice, efectuaza ritualuri adecvate, și să acționeze prin voința lui Satan! Lansarea acestui album va marca o nouă eră de Watain, si asteptam cu nerabdare de a se ne unim fortelor cu spiritele libere și cei fărădelege, care a harkened (apelul nostru) apelul nostru.

  http://www.myspace.com/watainofficial

  http://www.metalblast.net/interviews/deforming-the-cord-of-life-an-interview-with-watain/

  (traducere google translator)

  MB: Unul dintre lucruri am primit cele mai multe comentarii a fost mentiunea ta de a încuraja terorismului în numele Watain. Inca te ti de aceste opinii și cel mai important, care ar fi reacția ta dacă fanii de fapt ar lua asta în serios?
  E: Pai, sper ca o vor face, pentru că nu-mi place să fie luat ca ceva neserios, pentru că ar fi un pic de o pierdere de timp, pentru a face lucruri care nu sunt grave. În esență, ceea ce este important ca oamenii să știe, este că Watain vine dintr-un loc foarte întunecat și intors pe dos și nu sunt atât de multe trupe din istoria metal care sunt gata să recunoască faptul că despre ei înșiși și de fapt să încurajeze acest lucru, dar vom face. Prin a spune că eu sunt, de asemenea, spun că ori de câte ori oamenii iau parte din Watain, fie că le place sau nu, iau parte din acel loc, un loc cu energii care sunt foarte reale și care vin în ființă, dacă acestea sunt chemate.
  Toate fiind spuse, voi lua un act comis din cauza că au luat parte la Watain, în orice fel de fel, ca un semn al faptului că ceea ce spun este adevărat, pentru că modul în care aceste lucruri se manifestă; se manifestă în muzica noastră, se manifestă atunci când vom juca live, dar, de asemenea, se manifestă în alte moduri, motiv pentru care istoria black metal este unul foarte controversat, nu numai umplut cu albumuri mari, dar de asemenea, cu clădiri mari, care sant incendiata și cu oameni care își pierd viața.

  Foto: http://media.wowbiz.ro/image/201511/w635/media_144647731440629500.jpg

  Ceea ce s-a intamplat in club Colectiv cu mai multe luni inainte de tragicul eveniment depaseste cu mult ceea ce se numeste arta. Pe scena clubului Colectiv s-au ars cruci cu capul in jos pe care erau infipte capete de tap iar oamenii care au fost in sala au fost stropiti cu sange de animal. S-a intamplat intr-o zi cand crestinii sarbatoreau Saptamana Patimilior, pe 7 aprilie, la concertul trupei suedeze de Black Metal, Watain. Membrii trupei sunt autoproclamati satanisti si se lauda ca in concertele lor se efectueaza ritualuri pagane in toata regula.Clubul Colectiv nu a ars atunci, cu toate ca s-au aprins focuri adevarate in sala

  “Watain se autocaracterizeaza ca fiind satanisti tezeisti. Toate versurile sunt scrise de solistul Erik Danielsson, care spune ca temele abordate se bazeaza pe religia satanista, iar ei nu trebuie considerati niste simpli adoratori ai Diavolului”. Danielsson crede ca toti membrii trupei trebuie sa impartaseasca aceeasi credinta pentru a realiza ceva atat de personal precum muzica. Trupa Watain este o sustinatoare a Ordinului Misantropic Luciferian, un cult infiintat de Jon Nodtveidt, asociat cu abuzurile si uciderea de animale”, se arata pe pagina de Wikipedia dedicata trupei Watain.

  Foto: http://media.wowbiz.ro/image/201511/w635/media_144647727177482500.jpg

  Formatia suedeza a devenit cunoscuta in toata lumea dupa ce cunoscutul site tabloid TMZ a publicat imagini in care solistul trupei arunca sange de porc peste spectatori, in timpul unui show din Statele Unite. Cei prezenti in sala au fost socati de faptul ca nu era vorba de o substanta care sa imite sangele: era real, pentru ca mirosea si avea gust de sange. De altfel, solistul trupei suedeze a marturisit intr-un interviu ca in timpul concertelor obisnuieste sa sacrifice animale. Momentul cu sangele a existat si la Bucuresti, in debutul piesei ”Devil’s Blood”.

  Foto: http://media.wowbiz.ro/image/201511/w635/media_144647732922406800.jpg
  Cu siguranta nu vom sti niciodata daca intre ritualul satanic din Saptamana Mare si tragedia din noaptea de Halloween exista vreo legatura. Stim, insa, ca multi dintre cei care au stat in primele randuri la concertul trupei Watain a fost in sala si la “Goodbye to Gravity”. Si ca multi dintre ei au murit in chinuri groaznice. „Am vazut iadul, mama”, spunea un tanar de 22 de ani, care a reusit sa iasa viu din infernul de la Colectiv.

  http://www.wowbiz.ro/clubul-mortii-a-gazduit-un-ritual-satanic-in-saptamana-patimilior-s-au-dat-foc-la-cruci-intoarse-si-s-a-facut-baie-in-sange-de-animal-l-au-invocat-pe-_165914.html

  Stranie similitudinea evenimentelor din Colectiv cu versurile piesei The Day we Die cantata de Goodbye to Gravity.

  Sa vedem traducerea versurilor conform http://lyricstranslate.com/ro/day-we-die-ziua-%C3%AEn-care-vom-muri.html:

  Ziua în care vom muri

  Emancipați-vă și rugați-vă pentru libertate,
  Încă un rând sărind în flăcări,
  Voci dezlănțuite schimbă conducătorii,
  De acum înainte toată lumea e de vină.

  Îi respect pe cei care mă-nsoțesc,
  O adevărată artilerie,
  Fiți cu ochii pe inamic
  Și declanșați anarhia!

  Purtarea voastră plină de considerație n-a mers bine,
  M-am gândit că ar fi trebuit să știți asta de la început.

  Nu suntem cifre, suntem liberi, suntem atât de plini de viață
  Căci ziua în care cedăm e ziua în care vom muri.

  Priviți, un crez șovăielnic,
  O scamatorie este dogma pe care ei o predică,
  Dincolo de ea, o conștiință se stinge
  Pentru a vă nivela toate certitudinile.

  Rămâneți pe poziții în zona de luptă
  Plină de viață, oase și dispreț,
  Strângeți pumnii, sunt predispus spre luptă,
  Trageți trăgaciul și dați tonul!

  Purtarea voastră plină de considerație n-a mers bine,
  M-am gândit că ar fi trebuit să știți asta de la început.

  Nu suntem cifre, suntem liberi, suntem atât de plini de viață
  Căci ziua în care cedăm e ziua în care vom muri.

  Trageți de trăgaciul ăla!

  S-o ia dracu de corupție nenorocită,
  A existat încă de la începuturile noastre, dar noi n-am putut s-o vedem
  În toate dățile în care ne-am simțit atât de pustiiți
  În vreme ce speranțele ne erau sugrumate,
  În tot acest timp am fost închiși
  Și n-a mai fost nimic de spus
  Până azi.

  Nu suntem cifre, suntem liberi, suntem atât de plini de viață
  Căci ziua în care cedăm e ziua în care vom muri.

  Asadar:

  Voci dezlănțuite schimbă conducătorii,
  De acum înainte toată lumea e de vină.

  Si nu asta auzim pe facebook, televiziune si piata? Sa-i schimbam pe toti sau aproape toti. Evident, toti astia fiind strict la nivelul marionetelor.

  Și declanșați anarhia!

  Perfect “ortodox” …

  Nu suntem cifre, suntem liberi, suntem atât de plini de viață
  Căci ziua în care cedăm e ziua în care vom muri.

  Acestea sunt versurile folosite de parinte pentru demonstratia sa. Doar ca un mesaj anti sistem este foarte departe de a fi suficient pentru a declara ceva, orice, ca fiind perfect ortodox. Cu atat mai mult cu cat acel mesaj e parte componenta dintr-un apel la revolutie anarhista. Si sa nu uitam ca revolutionar e diavolul.

  Mesaje anti sistem are si Alex Jones. Au si cei de la MISA. Ba a avut in parte chiar si Lenin. Si?

  Priviți, un crez șovăielnic,
  O scamatorie este dogma pe care ei o predică,
  Cum va suna aceste versuri dupa ce vizionati modul in care revolutionarii din piata huiduie icoana?

  S-o ia dracu de corupție nenorocită,
  A existat încă de la începuturile noastre, dar noi n-am putut s-o vedem
  În toate dățile în care ne-am simțit atât de pustiiți
  În vreme ce speranțele ne erau sugrumate,
  În tot acest timp am fost închiși
  Și n-a mai fost nimic de spus
  Până azi.

  Asadar, in afara de “conducatori” ni se zice si despre coruptie. Ce auzim pe facebook, tv si strada? Despre coruptie. Nu e rau sa vrei sa dispara coruptia, insa este insuficient sa te faca ortodox.

Leave a Reply