Astăzi 05.11.2015 a luat ființă Parlamentul Străzii

Dragi protestatari,

Anunțăm oficial înființarea Parlamentului Străzii. Membrii lui vor fi toți protestatarii care își manifestă ideile și inițiativele politice în spațiul public. În acest sens, punem la dispoziția tuturor o bandă tricoloră prinsă între doi copăcei din Piața Universității, unde veți putea posta (capsa) foi pe care să treceți toate inițiativele și ideile care credeți că ar trebui să ducă la schimbare în România.
Acest lucru îl vom face noi, cei din București însă îl puteți face și voi, cei din provinicie, în toate orașele unde lumea iese în stradă. Voi scrieți, postarile în piață, cei ce le agrează să le facă poze și să le distribuie pe facebook iar cele mai populare se vor impune de la sine, direct și democratic.
Haideți să arătăm parlamentarilor că ne putem organiza și funcționa mult mai bine decât ei, și fără bani, foame de putere și coloane oficiale.
Nu e necesar să vă semnați, decât dacă vreți să vă implicați activ în comitetul de inițiativă ce se va forma pe parcurs. Cei care doresc acest lucru pot lăsa, după ideea pe care o susțin, și un număr de telefon, un mail sau o adresă de facebook pentru contact.
Aceste idei le putem promova făcând poze cu ele și dând share pe internet.
Succes la scris, Uniți salvăm România de corupție.

 • JE

  Democratie directa, fara politicieni, fara partide politice fara parlament. Vot pe internet.

  Cu mici exceptii, asta e propunerea mea:
  http://meritocratia.ro/constitutia-meritocrata/

  Lasam specialistii sa o “optimizeze” si sa o alcatuiasca pe model islandez.

 • MR

  @JE
  personal, cred că ideea este bună, dar pasul este mult prea mare pentru momentul actual. Să faci trecerea de la o birocrație imensă la democrația directă este mult prea mult. Trebuia să te naști peste 50 de ani.

 • A

  BASESCU PRIM MINISTRU ! Un om care se lupta pentru Romania, nu pentru propria burta.

 • cosci

  Mihai,
  strada a devenit Strada din cauza satanistelor rezonante de la Colectiv de care pomeneai acum cinci-sase zile, amice.
  Sa nu-mi zici ca ti-ai schimbat parerea?
  Iti surade sa fii parlamentar stradal?
  Nu ti-e frica de coincidentele stranii de care vorbeai in posturile tale anterioare, inainte sa te prinzi de smecherie?
  De asta vorbeam cand ziceam ca vrei sa furi.
  Sincer, nu ma asteptam sa te citesc atat de bine.

 • MR

  @Cosci,
  credeai că mă vreau parlamentar ? Am avut “șansa” cu PPDD-ul și am refuzat-o pentru că nu voiam să mă asociez ca imagine cu escrocul DD. Nu mă cunoști. Sunt genul care nu face compromisuri.
  Parlamentul străzii era pentru tinerii din stradă. Pentru oamenii noi pe care îi vrem în locul politicienilor corpuți de astăzi. Nu ai înțeles nimic din efortul – nu doar al meu ci și al celor care continuă cu încăpățânare să creadă că se poate schimba ceva.