Dragi protestatari,

Anunțăm oficial înființarea Parlamentului Străzii. Membrii lui vor fi toți protestatarii care își manifestă ideile și inițiativele politice în spațiul public. În acest sens, punem la dispoziția tuturor o bandă tricoloră prinsă între doi copăcei din Piața Universității, unde veți putea posta (capsa) foi pe care să treceți toate inițiativele și ideile care credeți că ar trebui să ducă la schimbare în România.
Acest lucru îl vom face noi, cei din București însă îl puteți face și voi, cei din provinicie, în toate orașele unde lumea iese în stradă. Voi scrieți, postarile în piață, cei ce le agrează să le facă poze și să le distribuie pe facebook iar cele mai populare se vor impune de la sine, direct și democratic.
Haideți să arătăm parlamentarilor că ne putem organiza și funcționa mult mai bine decât ei, și fără bani, foame de putere și coloane oficiale.
Nu e necesar să vă semnați, decât dacă vreți să vă implicați activ în comitetul de inițiativă ce se va forma pe parcurs. Cei care doresc acest lucru pot lăsa, după ideea pe care o susțin, și un număr de telefon, un mail sau o adresă de facebook pentru contact.
Aceste idei le putem promova făcând poze cu ele și dând share pe internet.
Succes la scris, Uniți salvăm România de corupție.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer