Dacă în 2003, când guvernarea lui Adrian Năstase pornise o adevărată prigoană împotriva lui Gregorian Bivolaru dar și a cursanților MISA, cineva mi-ar fi spus că peste 12 ani MISA o să dea un prim-ministru României, aș fi spus că delirează. Și cu toate astea, miracolul s-a produs iar Dacian Cioloș este prim-ministrul României, șeful guvernului.

Trecute sunt zilele când șefii politici din administrație, învățământ și justiție își puneau subalternii să dea declarații că nu fac yoga cu Bivolaru. Astăzi, aceiași oameni își vor scoate kimonourile de yoghini la vedere (cine are !) și vor căuta să intre în grațiile premierului.

Cursanții yoga ce își ascundeau la locul de muncă preferințele yoghine, vor putea ieși la vedere, așa cum sunt ei: cu regimurile oshawa după ei, cu pauze de nauli și shirshasana, cu sticluța de diluții menstruale sau urina proaspătă ca roua dimineții după ei la birou,  lacto-vegetarieni pe față – fără scuze și pretexte medicale, putând să mediteze la unison cu Maestrul chiar și în timpul programului, fără să se teamă că ar putea fi dați afară pentru asta.

MISA a adus România în Era Vărsătorului. Satya Yoga, epoca de aur și lumină a umanității yoghine se revarsă în aceste zile de grație pe plaiurile mioritice. Dovadă că nu au fost în zadar anii de meditații colective, spirale, invocații și inducții spirituale pentru salvarea României, și pornind de aici, a întregii planete.

Astăzi, noi yoghinii de la MISA putem spune că pentru noi, prigoana s-a încheiat. Să mai văd eu pe șeful care dă afară din serviciu un angajat pe motiv că e yoghin de-a lui Bivolaru. Să-i mai văd pe procurorii care îi vor mai ancheta sau pe judecătorii care ar mai îndrăzni să îl condamne pe Maestrul prim-ministrului sau pe colegii de suflet ai acestuia.

Am spus “noi yoghinii”, pentru că acum am revenit și eu yoghin misan. După atâția ani de ostracizări și pierderi, trebuie să fiu și eu alături de victorioși, să mă înfrupt din gloria reușitei. Sper ca pe trendul lansat de premier, să urc și eu în rang, să fiu ales ceva, pe undeva, să-mi umflu pieptul cu mândrie de vira autentic. Măcar la mine în familie, să mă respecte femeia, dacă nu mai mult.

Și totuși, cum a fost posibil miracolul ? Cum în 12 ani a fost posibilă întoarcerea unei situații la 180 de grade ? Din fugari și urmăriți în premieri ? Din poziția de yoghini blamați în cea de înalți demnitari ?

Eu unul, sau – mă rog partea de yoghin misan rămasă în mine, a găsit o explicație. Anume că în orice rău se ascunde și un bine. Și am ales pentru edificare exemplul poporului tibetan. Tibetanii au devenit budhiști mahayana în urmă cu peste 1200 de ani. Timp de 1200 de ani s-au rugat ca toate ființele să fie scoase din iluzie prin învățătura lui Budha, dar în tot acest timp ei au ținut învățătura budhismului departe de ochii străinilor, care cu mare greutate puteau pătrunde în Tibet. Și iată că dorința lor de răspândire a budhismului le-a fost ascultată. Invadarea Tibetului de către China comunistă i-a forțat pe cei mai importanți lideri religioși tibetani să apuce calea exilului, fapt ce a dus în mod indirect la răspândirea budhismului în lume, fapt ce va duce la eliberarea multor ființe din samsara pe această cale – adică exact ceea ce au cerut de 1200 de ani.

Noi, cei de la MISA, prin metode specifice revelate în premieră galactică de maestrul nostru suprem eliberat, am reușit să scurtăm prin invocațiile în spirală și rugăciunile colective acest salt către spiritualizarea României. La fel ca și la tibetanii surghiuniți de comuniștii chinezi, liderii noștri spirituali au fost surghiuniți de liderii comuniști ai PSD-ului și justiția aservită lor. Iar acest lucru, în loc să distrugă MISA, a făcut-o mai puternică. Forțată de surghiun, MISA s-a dezvoltat în 12 ani de așa o manieră în Europa și Parlamentul European încât a reușit să determine politic, din exterior, numirea unui prim ministru al României misan.

Nu cer de la Dacian Cioloș să fie altceva decât un Prim Ministru european. Căci în Europa yoga este acceptată pentru valoarea ei incomesurabilă. Spre exemplu în Anglia copii învață la școală să mediteze și s-au observat rezultate remarcabile, efectul fiind scăderea agresivității copiilor. Sunt țări europene în care yoga este predată în școli, spitale, pușcării, pentru efectul ei de vindecare și echilibrare a fizicului și psihicului omului. 

Sper ca Dacian Cioloș să aducă și în România această recunoaștere a beneficiilor practicii yoga, cu atât mai mult cu cât dumnealui nu este un necunoscător în materie și este deja convins de beneficiile acestei practici milenare.

Fie ca Dacian Cioloș, prim ministrul nostru, să aducă împăcare, conciliere între yoga misană și români, după 25 de ani de dezbinare provocată de masonerie.

Fie ca noul guvern condus de un yoghin să materializeze rugăciunile noastre adresate lui Dumnezeu și fie ca prin intermediul lui să fie prăbușită puterea iudeo-masonică care ține în sclavie România. Eventual și cu ajutorul extratereștrilor benefici, căci și ajutorul lor a fost solicitat în spirale inclusiv de către prim-ministrul României.

Știu că Dacian Cioloș gândește la fel ca mine căci cu siguranță a participat și el la aceste spirale și invocații colective. Lucrul acesta este dovedit de citatul semnificativ pe care l-a strecurat în discursul său ținut în fața Parlamentului României reunit cu ocazia investirii sale în funcția de prim-ministru. Citatul, din Marc Aureliu, spune așa: “Doamne, da-mi puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, rabdarea de a accepta ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea de-a distinge intre cele doua“.

Este primul om de stat român care face referire directă la ajutorul Divin în sprijinul planurilor sale ! Și sunt încredințat că va reuși în ceea ce și-a propus. Se știe că fiecare conducător român a avut un sfetnic care l-a povățuit la vremuri de restriște. Ștefan cel mare l-a avut pe Daniil Sihastru. Mihai Viteazu l-a avut drept sfetnic apropiat pe Luca din Cipru, episcopul Buzăului și ulterior Mitropolitul Țării Românești. La fel, prim-ministrul Dacian Cioloș va izbândi în lupta sa cu forțele abisale ale răului, cu sfaturile, rugăciunile și binecuvântările mentorului său, Gregorian din Paris.

Și îi mai dorim primului ministru Cioloș un lucru: să ne aducă Maestrul acasă.

loading…

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares