România a intrat în epoca de aur a yogăi

Dacă în 2003, când guvernarea lui Adrian Năstase pornise o adevărată prigoană împotriva lui Gregorian Bivolaru dar și a cursanților MISA, cineva mi-ar fi spus că peste 12 ani MISA o să dea un prim-ministru României, aș fi spus că delirează. Și cu toate astea, miracolul s-a produs iar Dacian Cioloș este prim-ministrul României, șeful guvernului.

Trecute sunt zilele când șefii politici din administrație, învățământ și justiție își puneau subalternii să dea declarații că nu fac yoga cu Bivolaru. Astăzi, aceiași oameni își vor scoate kimonourile de yoghini la vedere (cine are !) și vor căuta să intre în grațiile premierului.

Cursanții yoga ce își ascundeau la locul de muncă preferințele yoghine, vor putea ieși la vedere, așa cum sunt ei: cu regimurile oshawa după ei, cu pauze de nauli și shirshasana, cu sticluța de diluții menstruale sau urina proaspătă ca roua dimineții după ei la birou,  lacto-vegetarieni pe față – fără scuze și pretexte medicale, putând să mediteze la unison cu Maestrul chiar și în timpul programului, fără să se teamă că ar putea fi dați afară pentru asta.

MISA a adus România în Era Vărsătorului. Satya Yoga, epoca de aur și lumină a umanității yoghine se revarsă în aceste zile de grație pe plaiurile mioritice. Dovadă că nu au fost în zadar anii de meditații colective, spirale, invocații și inducții spirituale pentru salvarea României, și pornind de aici, a întregii planete.

Astăzi, noi yoghinii de la MISA putem spune că pentru noi, prigoana s-a încheiat. Să mai văd eu pe șeful care dă afară din serviciu un angajat pe motiv că e yoghin de-a lui Bivolaru. Să-i mai văd pe procurorii care îi vor mai ancheta sau pe judecătorii care ar mai îndrăzni să îl condamne pe Maestrul prim-ministrului sau pe colegii de suflet ai acestuia.

Am spus “noi yoghinii”, pentru că acum am revenit și eu yoghin misan. După atâția ani de ostracizări și pierderi, trebuie să fiu și eu alături de victorioși, să mă înfrupt din gloria reușitei. Sper ca pe trendul lansat de premier, să urc și eu în rang, să fiu ales ceva, pe undeva, să-mi umflu pieptul cu mândrie de vira autentic. Măcar la mine în familie, să mă respecte femeia, dacă nu mai mult.

Și totuși, cum a fost posibil miracolul ? Cum în 12 ani a fost posibilă întoarcerea unei situații la 180 de grade ? Din fugari și urmăriți în premieri ? Din poziția de yoghini blamați în cea de înalți demnitari ?

Eu unul, sau – mă rog partea de yoghin misan rămasă în mine, a găsit o explicație. Anume că în orice rău se ascunde și un bine. Și am ales pentru edificare exemplul poporului tibetan. Tibetanii au devenit budhiști mahayana în urmă cu peste 1200 de ani. Timp de 1200 de ani s-au rugat ca toate ființele să fie scoase din iluzie prin învățătura lui Budha, dar în tot acest timp ei au ținut învățătura budhismului departe de ochii străinilor, care cu mare greutate puteau pătrunde în Tibet. Și iată că dorința lor de răspândire a budhismului le-a fost ascultată. Invadarea Tibetului de către China comunistă i-a forțat pe cei mai importanți lideri religioși tibetani să apuce calea exilului, fapt ce a dus în mod indirect la răspândirea budhismului în lume, fapt ce va duce la eliberarea multor ființe din samsara pe această cale – adică exact ceea ce au cerut de 1200 de ani.

Noi, cei de la MISA, prin metode specifice revelate în premieră galactică de maestrul nostru suprem eliberat, am reușit să scurtăm prin invocațiile în spirală și rugăciunile colective acest salt către spiritualizarea României. La fel ca și la tibetanii surghiuniți de comuniștii chinezi, liderii noștri spirituali au fost surghiuniți de liderii comuniști ai PSD-ului și justiția aservită lor. Iar acest lucru, în loc să distrugă MISA, a făcut-o mai puternică. Forțată de surghiun, MISA s-a dezvoltat în 12 ani de așa o manieră în Europa și Parlamentul European încât a reușit să determine politic, din exterior, numirea unui prim ministru al României misan.

Nu cer de la Dacian Cioloș să fie altceva decât un Prim Ministru european. Căci în Europa yoga este acceptată pentru valoarea ei incomesurabilă. Spre exemplu în Anglia copii învață la școală să mediteze și s-au observat rezultate remarcabile, efectul fiind scăderea agresivității copiilor. Sunt țări europene în care yoga este predată în școli, spitale, pușcării, pentru efectul ei de vindecare și echilibrare a fizicului și psihicului omului. 

Sper ca Dacian Cioloș să aducă și în România această recunoaștere a beneficiilor practicii yoga, cu atât mai mult cu cât dumnealui nu este un necunoscător în materie și este deja convins de beneficiile acestei practici milenare.

Fie ca Dacian Cioloș, prim ministrul nostru, să aducă împăcare, conciliere între yoga misană și români, după 25 de ani de dezbinare provocată de masonerie.

Fie ca noul guvern condus de un yoghin să materializeze rugăciunile noastre adresate lui Dumnezeu și fie ca prin intermediul lui să fie prăbușită puterea iudeo-masonică care ține în sclavie România. Eventual și cu ajutorul extratereștrilor benefici, căci și ajutorul lor a fost solicitat în spirale inclusiv de către prim-ministrul României.

Știu că Dacian Cioloș gândește la fel ca mine căci cu siguranță a participat și el la aceste spirale și invocații colective. Lucrul acesta este dovedit de citatul semnificativ pe care l-a strecurat în discursul său ținut în fața Parlamentului României reunit cu ocazia investirii sale în funcția de prim-ministru. Citatul, din Marc Aureliu, spune așa: “Doamne, da-mi puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, rabdarea de a accepta ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea de-a distinge intre cele doua“.

Este primul om de stat român care face referire directă la ajutorul Divin în sprijinul planurilor sale ! Și sunt încredințat că va reuși în ceea ce și-a propus. Se știe că fiecare conducător român a avut un sfetnic care l-a povățuit la vremuri de restriște. Ștefan cel mare l-a avut pe Daniil Sihastru. Mihai Viteazu l-a avut drept sfetnic apropiat pe Luca din Cipru, episcopul Buzăului și ulterior Mitropolitul Țării Românești. La fel, prim-ministrul Dacian Cioloș va izbândi în lupta sa cu forțele abisale ale răului, cu sfaturile, rugăciunile și binecuvântările mentorului său, Gregorian din Paris.

Și îi mai dorim primului ministru Cioloș un lucru: să ne aducă Maestrul acasă.

loading…

 • genarul
 • crn

  firefox a cazut de cel putin 5 ori pana acu.
  Solicit sustinere. 🙂
  Sunt albastra si fac urat.

 • Vezi sa nu-ti plagieze esotericii articolul asta 🙂

 • Adrian Grigoriu

  Acesta este un pamflet?

 • Gabriela

  Scriu acest comentariu pentru ca vreau sa cred in buna credinta a oamenilor . Ziua care mi-a schimbat viata acest om .Un barbat pe care l-am cunoscut cu ceva timp mult in urma care acest om a schimbat viata mea in bine. Despre acest om pot sa spun ca l-am cunoscut. Spun ca avea cu adevarat darul smereniei. Cauta tot timpul sa nu iasa in evidenta cu ceva .. N-a trecut prea mult timp si a venit dovada in care Dorin a avut dreptate despre viitor… Am avut privilegiul sa petrec 4 zile cu el si sa-i pun toate intrebarile din lume. Imi amintesc ca, inainte sa plec, i-am spus..Dorin, daca ar fi sa-mi spui un lucru, unul singur, care ma va duce la succes daca il fac constant, care ar fi acela? El s-a uitat la mine si mi-a raspuns natural. Gabriela, e simplu. Citeste-ti obiectivele in fiecare zi. In timp ce vorbea, a bagat mana in geaca si a scos o hartie pe care a despaturit-o minutios. Uite, mi-a zis el, aici sunt obiectivele mele, pe care le-am citit si azi-dimineata. Eu il intreb pe Dorin ce este o religiea. Dorin imi zice ca baza religiei voastre e nedreptatea si sunt haite de lupi flamanzi in secte , biserici , culte de tot felul ..Nu vreau sa scot in evidenta nimic despre acest om..Tot respectul pentru el

 • crn

  @Gabriela:
  Da, sa crezi!
  Invinge, struneste, infometeaza demonii interiori mai ales cand te afli fata in fata cu alte persoane si o sa ai succes cu sau fara obiective!
  🙂

  F. bun articolul ziaristului!
  Si alti colegi ai sai au preluat articolul/ideea.
  Pentru ca asa se face intre oameni.
  Sau de ce sa omori doar unul cand sunt 10 disponibili?

  Mm, ce placut miroase! Ca atunci cand corectam teze.
  Din foi se simtea mirosul specific de autentic, de incercare de a fii cat mai la inaltime: “Stiu ca pot iar acesta este produsul mintii mele.”

  Daca a devenit vreo persoana geloasa, scuze, nu e din vina mea! 🙂

 • Adrian Iconomu

  Asteptam demisia lui Ciolos, un adept MISA si apropiat a lui Bivolaru nu are voie sa conduca tara (sau guvernul) pentru ca are discernamant scazut.
  Spun asta in calitate de fost cursant MISA intre 90-97 la Iasi.

 • Ionut

  foarte interesant…

 • MR

  GB a fost deja vazut in zona bibliotecii MISA. Intro poza

 • IO

  Poti sa mori de oftica !

 • crn

  @genarul:
  “Nu ma sensibilizieaza prea mult suferinta cuiva care nu are dovezi (vezi postari cu copii arsi pe fb, cu un cont acolo,
  nu pot verifica informatia so fu.k them all).”
  Transmite te rog personajului: Te-ai inchinat celuilalt profesor al tau? Da. De ce nu-l respecti?
  Daca nu poti sa ajuti cu nimic, stai deoparte! Si mai ales taci! Nu stie cum Sa ia ceva in gura!

  Iar pentru restul gastii: legea karmei nu iarta pe nimeni.
  Salutari!

 • crn

  Si genarule, vezi postarea lui “…”?
  Spune-i te rog si aceasta:
  “De ce sa omori doar pe unul “din noi”, cand ne poti omora pe toti?”

 • crn

  @Gabriela:
  F. frumos! Sa crezi!
  Invinge-ti demonii interiori! Infometeaza-i, struneste-i mai ales cand ai ocazia sa fii cu alte persoane fata in fata si o sa ai succes. Cu sau fara obiective.

 • crn

  Back to topic!

  “Și îi mai dorim primului ministru Cioloș un lucru: să ne aducă Maestrul acasă.”

 • Andreea

  SUPER…
  să vezi ce o să se inflameaze ofticoșii acum….

 • alexman

  Articolul e exagerat si chiar periculos. E un tip care a dovedit ca rezolva lucrurile. Poate totusi va face ceva mai bun decat profitorii de pana acum. Sa ii acordam mai multa incredere nu sa dam cu pietre aiurea…Si hotaraste-te,ori e cu psd-ul ori cu MISA.

 • sonny

  periculos pentru cine ? Am observat că pe activenews, la articolul despre legatura lui Ciolos cu MISA e plin de postaci comentatori pro-ciolos si pro-misa.
  Asta nu poate insemna decat un singur lucru. Rapcea are dreptate cu articolul asta. MISA este la putere in Romania, prin Dacian Ciolos, iar armata nevazuta de yoghini va lupta sa il ajute in planurile sale

 • Teodor

  Dragii mei,
  Nu am nici o problema ca jumulitul de Ciolos apartine de MISA. Am o problema daca face ca Basescu cu Boc, adica sa vanda Romania. Sa ne vanda iar FMI, Bancii Mondiale si altor gunoaie ca Soros, jidanii nesatui, cabala.
  Trebuie sa inteleaga o data pentru totdeauna ca nu vor fi scapati de mania romanilor, vor fi jucati in picioare mai ceva ca strugurii. Ajunge cu minciuna. Daca nu sunt capabili si distrug, mai bine sa plece inainte. Oricum, schimbarea guvernului Ponta a fost o manipulare de care a profitat nemtul jegos cu cabala. Sa nu se ajunga la forme grave de protest, cu prinderea individului la cotitura, pentru ca asta urmeaza, sau mai bine zis asta ne va ajuta sa scapam de jigodii.

 • vivi

  rapcea e intr-una din zilele alea in care are chef sa rada de prostii care isi fac veacul pe blogul lui, mai precis de cele
  ” câteva sute de năuci din MISA și alte câteva sute de foști cursanți răniți emoțional, care citesc orice căcat publicat pe tema MISA. Și cum în presă nu mai apare nimic pe acest subiect, dacă scriu ceva despre Bivo & Co., se adună ca muștele aici pe bloguleț. ”
  adica, ati inteles: ca mustele la rahatzel (singur si-a etichetat articolele).

  http://www.rapcea.ro/page/7/

 • sinergicus

  Dacian Ciolos face parte dintr-un ONG finantat de Soros, , care are drept scop infiintarea noii ordini mondiale…… oamenii din guvernul sau sint apartenenti ai unor ong-uri sorosiste sau indivizi care au legaturi cu partidele politice sau cu grupari de tip politico mafiot ( vezi ministrul energiei) ca sa nu mai vorbim de incompetenta crasa( cum e d-na Guseth numita intr-un post cu care nu avea nimic in comun … habarnista total) …. vorba aia.. spune-mi pe cine ministru numesti ca sa iti spun cine esti…guvernu lui peste prajit…. vai si-amar…

 • crn

  ok vivi, pa!
  cu alte cuvinte: du-te invartindu-te!
  daca n-ai unde, exista mchirila.com.

  ————————–
  sunt albastra si fac urat

 • crn

  M-am razgandit:
  Fie ca tine vivi, doar de data aceasta!
  Stiu de unde vine si nu ma supar.
  🙂

 • Care e treaba cu Ciolos si Soros? Am inteles ca ar fi o umila sluga a lui Soros. Este Ciolos sluga la doi stapani? Apoi care e treaba cu OMG-urile sustinute din greu de Ciolos. Yoghinii sunt contra OMG si Monsanto and shit …cum e posibil sa fie Ciolos sustinatorul OMG?

 • Bunul Simt
 • Corina

  fantezii rapciene :)))
  ne duci dorul nu?
  nu te mai crede nimeni….

 • Neele

  @Corina:
  Exsta Thailanda.
  Du-te si te cracaneaza acolo si lasa site-ul asta in pace!

 • Neele

  Apropos, lesina cat vrei! Nu-ti duce nimeni dorul.
  Poate tu ne duci noua dorul.
  :)))

 • Neele

  Care aveti sa postati scrisorele catre guru, faceti-o!
  Le duce Corinush ca vantul si ca gandul la gurul de multi iubit.

  Personal ar trebui sa atasez un ibric … sa vada stele verzi-albastre cand deschide scrisorica de amor caci se preda la curs ca o shakti nu greseste niciodata.

  Hm! Cred ca ar trebui ajustat putin pe partea dreapta … . Splendid! Muah, sa-l pupe mama cat de bine ii sta!
  🙂

  Btw era unul care zicea ca sa vomite gurul sange. Eu zic sa ia ceva sa il ajute sa vomite mai cu spor.

 • Neele

  Cum mintea gvv in procesul lui ceausescu: “Se aud explozii de la fabrici si uzine …” Cam tarziu pentru bivolaru sa se retraga din ceea ce intrase.
  Iar cand te atrage un grup, ai si de bine si de rau venind spre tine. Dar daca nu pricepi nimic, tragi o viata intreaga dupa tine si tot nu-ti dai seama de unde, cum si de ce.
  Si ii mai chinui si pe cei tineri ca ei tot nu inteleg ce e cu tine.

 • Neele

  @Corina:
  Mars la loc in secta, tupeisto!

  —————————
  Sunt albastra si fac urat

 • Miami Bitch

  Tara arde ….babele se piaptana!

  Cam asa sunteti voi cu Misa!! 🙂

  Tie two birds together.
  Even though they have four
  wings, they cannot fly.

  On the other hand …
  and a cow can’t whinny
  and up is down and
  sideways is straight ahead.

 • Neele

  @Miami Bitch:
  Daca ti-ai fi vazut de treaba, n-ai fi incasat-o azi.
  Natnl Geo: p. 34 – 59, Mary, The Most Powerful Woman in the World.
  🙂
  Hai pa!

 • Șoc!!! Claudiu recunoaște că a fost elevul lui Grig și că a fost la MISA!!!
  Oare nu mai merge șandramaua în Mexic, și se întoarce la curs???

  http://hridaya-yoga.com/sahajananda/

 • Neele

  Inteleg ideea. Poate ca nu mai vrea sa aiba de-a face cu MISA si … cum ii spuneti voi … bivolaru.
  Sunt sigura ca se poate comenta infinit pe tema, caz in care poate imi este permis sa ma retrag.