Eram dezamgit de eșecul manifestrilor de strad generate de nenorocirea de la Colectiv. La un moment dat, chiar credeam c vom reuși s schimbm ceva, s ridicm toat țara n picioare. Speram ca revolta s scoat n strad pe toți romnii și s mturm de la putere, ntro singur noapte, pe toți ticloșii care conduc Romnia. Din pcate, nu a fost s fie, poporul s-a trezit, s-a agitat un pic, apoi ncet ncet a adormit la loc, ca un copil ce nc se mai agit și bolborosește n somn, alunecnd napoi n coșmarul din care tocmai se trezise.

Se pare ns c unii mai treji din fire, refuz s adoarm la loc. Și m bucur c este așa, cci nseamn c poporul sta are maturitatea s și schimbe destinul nu doar prin revolte ci și prin organizare și acțiune politic perseverent. Salut deci pe aceast cale grupul #neamorganizat ce reunește pe o parte din cei adunați n Piața Universitții zilele trecute, n special pe Mihai Tociu cel alturi de care am participat la multe acțiuni civice frumoase.

Demersul lor de a se constitui ntro voce coerent n calitate de partener de discuție n dialogul cu Guvernul demonstreaz unitate și organizare. S sperm c de aceast dat vocea și voința cetțenilor simpli, ne-arondați ONG-urilor finanțate de ctre diverși oculți v fi luat n considerare.

Prezint mai jos integral memoriul depus ctre cabinetul Cioloș.

Memoriu p1

Memoriu p2

Memoriu p3

Memoriu p4

Memoriu p5

Memoriu p6

Memoriu p7

Memoriu p8

, , , , ,
S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *