Feed on
Posts
Comments

Eram dezamăgit de eșecul manifestărilor de stradă generate de nenorocirea de la Colectiv. La un moment dat, chiar credeam că vom reuși să schimbăm ceva, să ridicăm toată țara în picioare. Speram ca revolta să scoată în stradă pe toți românii și să măturăm de la putere, întro singură noapte, pe toți ticăloșii care conduc România. Din păcate, nu a fost să fie, poporul s-a trezit, s-a agitat un pic, apoi încet încet a adormit la loc, ca un copil ce încă se mai agită și bolborosește în somn, alunecând înapoi în coșmarul din care tocmai se trezise.

Se pare însă că unii mai treji din fire, refuză să adoarmă la loc. Și mă bucur că este așa, căci înseamnă că poporul ăsta are maturitatea să își schimbe destinul nu doar prin revolte ci și prin organizare și acțiune politică perseverentă. Salut deci pe această cale grupul #neamorganizat ce reunește pe o parte din cei adunați în Piața Universității zilele trecute, în special pe Mihai Tociu cel alături de care am participat la multe acțiuni civice frumoase.

Demersul lor de a se constitui întro voce coerentă în calitate de partener de discuție în dialogul cu Guvernul demonstrează unitate și organizare. Să sperăm că de această dată vocea și voința cetățenilor simpli, ne-arondați ONG-urilor finanțate de către diverși oculți vă fi luată în considerare.

Prezint mai jos integral memoriul depus către cabinetul Cioloș.

Memoriu p1

Memoriu p2

Memoriu p3

Memoriu p4

Memoriu p5

Memoriu p6

Memoriu p7

Memoriu p8

loading...

5 Responses to “#neamorganizat cheamă la dialog Guvernul Cioloș”

 1. Laura says:

  Nu stiu la ce sa sper, la asteptari prea mari din partea acestor schimbari relativ majore pentru tara, pentru guvern. Inca nu am vazut ceva vizibil din partea lor. Si in momentul alegerii presedintelui a fost destul de mult entuziasm si am dus lipsa de pesimist, uite unde s-a ajuns. O sa incerc doar sa astept.

 2. sinergicus says:

  PAi nu ar fi fost mai simplu sa ii dam sub nas constitutia meritocrata in loc sa cerem pe ici pe colo schimbari care oricum nu se vor pune in practica…http://meritocratia.ro/constitutia-meritocrata/ constitutia se refera la schimbarea radicala a sistemului nu doar pansamente , frectii la un sistem deja plin de puroi….https://www.youtube.com/watch?v=QNeGzY7fXb4

 3. prc says:

  “Deputatul Remus Cernea cere stoparea finanțării Catedralei Mântuirii Neamului din bani publici”
  Asta are loc pe lista aia?

 4. Neele says:

  Ma uit dupa masa critica si nu stiu unde si daca exista, promisiuni insa s-au facut.
  … … Cine m-a pus sa ma bag in politica?

 5. The Mechanic says:

  E o idee buna. Pacat ca nu va da roade.Dar, efortul este salutar,
  Prima data cind am citit neamorganizat am facut citeva asociatii…
  NEAM ORGANIZAT sau NE AMORGANIZAT. LOL
  Neamul asta a fost cel putin in ultimii ani din ce in ce mai DEZORGANIZAT, si, AMORGANIZAT. Alergau dupa FATA MORGANA din povestile politicienilor uitind ca vine scadenta la rate, taxe,impozite,scumpiri de utilitati.Desigur psy ops din main stream-ul presei lucreaza intens.E interesant cit se lucreaza pe asociere negativa si cuvinte cu impact psihoemotional in titlurile de prima pagina in presa mainstream. Mainstreamul nu omite sa anunte ca Angela Merkel e omul anului 2015.Omite insa sa spuna de amplele manifestatii de strada din Germania.Le-am vazut cu ochii mei. Aici nu se metioneaza nimic ! Succes Mihai in tot ce faci ! De asemenea, pubilici acest comentariu daca vrei.Daca nu este suficient ca l-ai citit ! Succes pentru NEAMORGANIZAT

Leave a Reply