Feed on
Posts
Comments

poza retragere kriya 1

Asociația ”Templet” organizează o retragere de meditație Kriya Yoga, în perioada 19-27 Decembrie, în preajma sărbătorilor de Crăciun.

Retragerea se va organiza la sediul Asociației, situat în Comuna Poduri, Județul Bacău (vezi google map).

Asociația ”Templet„ este o Asociație non profit cu scopuri spirituale, ce îi are ca membri fondatori pe Swami Vimalananda Giri și Hiranya Mayee Ma ce practică Kriya Yoga de mulți ani și au locuit mult timp în India.

Ei sunt dispuși să împărtășească din experiența și cunoașterea acumulată în ani pe calea autorealizării, calea Kriya Yoga, punând la dispoziție timpul si locuința lor celor doritori de a-l cunoaște pe Dumnezeu.

Datorită spațiului limitat, înscrierile se vor face până la epuizarea locurilor disponibile.

Pot participa la această retragere, persoanele care au fost deja inițiate în Kriya Yoga, sau care doresc sa fie inițiate și să participe la acest program intensiv.

Donația minimă pentru întregul program este de 500 Lei, ce include: cazare, trei mese pe zi și programul complet de kriya yoga.  Nu include inițierea în kriya yoga și nici consultațiile astrologice. Pentru inițiere în kriya yoga, donația este de 25 €, iar pentru o consultație astrologică 20 €.

Plata retragerii se va face în două rate: prima, va fi de 50%, ce va constitui avansul pentru rezervarea locului, se va face prin ordin de plată în contul bancar pe care îl găsiți pe site-ul asociației: www. kriya-templet.org , IAR CEA DE A DOUA RATĂ cash, la începutul programului.

În vederea unei organizări optime vă rugăm să ne trimiteți un email de confirmare a prezenței dumneavoastră, cu detalii privitoare la nume și la numărul de persoane împreună cu o copie a ordinului de plată.

vă multumim.

 

PROGRAM ZILNIC (Program de Ashram)

05.00 Deșteptarea

05.30 Exerciții de încărcare energetică

05.45 Arati (Ceremonie de purificare, Recitarea de mantre)

06.00 Meditație Kriya Yoga ghidată

08.30 Micul dejun

09.30 – 10.30 Karma Yoga (Serviciu: curățenie, ajutat în bucătărie, servitul mesei, cumpărături… )

11.00 – 12.30  Studiu Bhagavad Gita

13.00 Prânz

14.00 – 16.00 Nidra Yoga (Odihnă, somn)

16.00 – 17.00 Hatha Yoga sau la alegere

Cerc de Rugăciuni de Vindecare

17.45 – Arati

18.00 – 20.00 Meditație Kriya Yoga (opțională)

20.00 Cina

21.00 – 22.00 Satsang/Kirtan (A sta în compania persoanelor sfinte/Cântece devoționale)

22.00 Stingerea

 

inițiere. Dacă există persoane ce vor să fie inițiate în Kriya Yoga, ele vor fi inițiate în data de 20.12, între 9.30 și 11.00, iar predarea tehnicilor va fi de la ora 15.00 în aceeași zi. Cei ce vor fi inițiați este necesar să aducă în vederea inițierii, cinci flori (de preferat una să fie un trandafir), cinci diferite fructe și donația în bani într-un plic.

Astrologie.  consultații astrologice, (se vor face programări), dimineața între 9.30 și 11.00 și după amiaza între 14.00 și 17.00. cei doritori trebuie să trimită din timp datele personale (Nume și prenume, data nașterii, locul nașterii și ora nașterii).

Acest program este întocmit pentru toată perioada, însă este posibil să sufere modificări la cererea majorității sau în zilele festive. în ziua de craciun, prânz festiv cu program special.

Vă rugăm să purtați haine comode pentru meditație și hatha yoga.

De asemenea este necesar  să vă luați cu voi o pernuță pentru meditație, un sac de dormit  și un covor izopren. Datorită paturilor  limitate, va fi necesar să acceptați ca unii dintre voi să dormiți în sac de dormit. Specificăm că instalația de încălzire este cu centrală pe lemne, ce face o atmosferă plăcută, deci vor fi condiții optime.

Retragerea va avea și câteva surprize.

Va rugăm vizitați site-ul Asociației  www.kriya-templet.org  pentru mai multe detalii.

Detalii specifice referitoare la retragerea de Crăciun:

 poza retragere kriya 2

loading...

6 Responses to “RETRAGERE KRIYA YOGA DE CRĂCIUN ÎN MOLDOVA”

 1. The Mechanic says:

  Swami,swami, dar initierea in krya e pe euro ! Se accepta si lei la cursul BNR plus 2 la suta ? Leul fiind inca moneda nationala, ma gindeam ca, de…
  S-au dus vremurile in care Swami autentici dadeau initieri. Acum swami da initierea pe bani…Mda,era si de asteptat.Cine e Swami asta ? Vorbeste romaneste ? Cred ca Yukteswar si Babaji nu erau cu euro la initiere.Ma rog, pe vremea aceea euro nu exista.
  Dar, ca de obicei, yoga se vinde azi.O vinde Bivolaru.De ce nu ar vinde-o si swami ? Initiere pe bani….Tare de tot !!!! Super tare.Saracii nu pot fi initiati, desigur.Cine l-a initiat pe swami ?

 2. The Mechanic says:

  Swami, Autor la Kriya Templet – Page 2 of 2

  http://www.kriya-templet.org/author/swami/page/2/

  17 nov. 2015 – Scurtă biografie Swami Vimalananda Giri: Swami Vimalananda Giri s-a născut în Noiembrie 1959, în județul Bacău, România, unde a trăit …

  asta da Google.Nu stiu cine e acel Swami Vimalananda Giri. Cred ca e ceva organizatie de Swami Narcis Tarcau reloaded.

  Oricum, pagina lor miroase a deloc autentic. Povesti….etc….bussinee curat ! 25 eur initierea. Face si Swami bani de un cos de cumparaturi pentru sarbatori…

 3. Neele says:

  @The Mechanic:
  Ai vazut vreodata cat se chinuie de sete un caine sa care apa cu limba in gura?

 4. Kurrupt says:

  Una de drum pentru cei ce bat retragerea: Să nu mâncați nimic cu 24 de ore înaintea inițierii și să faceți o clismă cu ceai de mușețel cu o oră înainte, altfel maestrul va strâmba nasul și vă faceți de kkt 😉

 5. Neele says:

  @Kurrupt:
  Merci pentru “mesaj”! Am sa-l dau mai departe.
  🙂

 6. “Donatie” obligatorie cu valoare prestabilita. Suna cunoscut?

Leave a Reply