poza retragere kriya 1

Asociația ”Templet” organizeaz o retragere de meditație Kriya Yoga, n perioada 19-27 Decembrie, n preajma srbtorilor de Crciun.

Retragerea se va organiza la sediul Asociației, situat n Comuna Poduri, Județul Bacu (vezi google map).

Asociația ”Templet„ este o Asociație non profit cu scopuri spirituale, ce i are ca membri fondatori pe Swami Vimalananda Giri și Hiranya Mayee Ma ce practic Kriya Yoga de mulți ani și au locuit mult timp n India.

Ei sunt dispuși s mprtșeasc din experiența și cunoașterea acumulat n ani pe calea autorealizrii, calea Kriya Yoga, punnd la dispoziție timpul si locuința lor celor doritori de a-l cunoaște pe Dumnezeu.

Datorit spațiului limitat, nscrierile se vor face pn la epuizarea locurilor disponibile.

Pot participa la aceast retragere, persoanele care au fost deja inițiate n Kriya Yoga, sau care doresc sa fie inițiate și s participe la acest program intensiv.

Donația minim pentru ntregul program este de 500 Lei, ce include: cazare, trei mese pe zi și programul complet de kriya yoga. Nu include inițierea n kriya yoga și nici consultațiile astrologice. Pentru inițiere n kriya yoga, donația este de 25 €, iar pentru o consultație astrologic 20 €.

Plata retragerii se va face n dou rate: prima, va fi de 50%, ce va constitui avansul pentru rezervarea locului, se va face prin ordin de plat n contul bancar pe care l gsiți pe site-ul asociației: www. kriya-templet.org , IAR CEA DE A DOUA RAT cash, la nceputul programului.

n vederea unei organizri optime v rugm s ne trimiteți un email de confirmare a prezenței dumneavoastr, cu detalii privitoare la nume și la numrul de persoane mpreun cu o copie a ordinului de plat.

v multumim.

 

PROGRAM ZILNIC (Program de Ashram)

05.00 Deșteptarea

05.30 Exerciții de ncrcare energetic

05.45 Arati (Ceremonie de purificare, Recitarea de mantre)

06.00 Meditație Kriya Yoga ghidat

08.30 Micul dejun

09.30 – 10.30 Karma Yoga (Serviciu: curțenie, ajutat n buctrie, servitul mesei, cumprturi… )

11.00 – 12.30 Studiu Bhagavad Gita

13.00 Prnz

14.00 – 16.00 Nidra Yoga (Odihn, somn)

16.00 – 17.00 Hatha Yoga sau la alegere

Cerc de Rugciuni de Vindecare

17.45 – Arati

18.00 – 20.00 Meditație Kriya Yoga (opțional)

20.00 Cina

21.00 – 22.00 Satsang/Kirtan (A sta n compania persoanelor sfinte/Cntece devoționale)

22.00 Stingerea

inițiere. Dac exist persoane ce vor s fie inițiate n Kriya Yoga, ele vor fi inițiate n data de 20.12, ntre 9.30 și 11.00, iar predarea tehnicilor va fi de la ora 15.00 n aceeași zi. Cei ce vor fi inițiați este necesar s aduc n vederea inițierii, cinci flori (de preferat una s fie un trandafir), cinci diferite fructe și donația n bani ntr-un plic.

Astrologie. consultații astrologice, (se vor face programri), dimineața ntre 9.30 și 11.00 și dup amiaza ntre 14.00 și 17.00. cei doritori trebuie s trimit din timp datele personale (Nume și prenume, data nașterii, locul nașterii și ora nașterii).

Acest program este ntocmit pentru toat perioada, ns este posibil s sufere modificri la cererea majoritții sau n zilele festive. n ziua de craciun, prnz festiv cu program special.

V rugm s purtați haine comode pentru meditație și hatha yoga.

De asemenea este necesar s v luați cu voi o pernuț pentru meditație, un sac de dormit și un covor izopren. Datorit paturilor limitate, va fi necesar s acceptați ca unii dintre voi s dormiți n sac de dormit. Specificm c instalația de nclzire este cu central pe lemne, ce face o atmosfer plcut, deci vor fi condiții optime.

Retragerea va avea și cteva surprize.

Va rugm vizitați site-ul Asociației www.kriya-templet.org pentru mai multe detalii.

Detalii specifice referitoare la retragerea de Crciun:

poza retragere kriya 2

,
S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.