Feed on
Posts
Comments

Alex a învățat spaniola ?!

Coincidențele “semnificative” se țin târlă după MISA și o urmează ca o umbră, peste tot pe unde merge prin lume.

Am primit de la cititori niște clipuri de youtube recente (septembrie anul acesta), din care rezultă că publicul uruguaian a descoperit și el “fiorul tainic inițiatic” al prezenței unei secte pe la ei.

Într-o țară aflată la mama naibii, la periferia lumii cunoscute, MISA s-a dus precum conquistadorii spanioli să dezvirgineze – pardon să cucerească teritorii noi, virgine. Și a reușit atât de bine încât a ajuns precum în România anilor 2000, pe posturile de televiziune locale, asociată cu cuvintele sectă, sex, manipulare.

Faza mișto e că reportajele sunt atât de asemănătoare cu cele din anii 2000 de la noi, că îți vine să zici că au fost făcute de aceleași oameni: voce feminină de crainică îngrijorată care prezintă secta, pe imagini cu spirale, figura ilustră a gurului, acuzele de sex și manipulare sub pretextul spiritualității, imaginea vajnicului apărător MISA care repetă ca un papagal că e doar yoga și nimic altceva, și că dacă o practici obții efecte. Și, de pe la minutul 18.40, un “Alex” care dă detalii din interiorul organizației, sub anonimatul glugii. În toată povestea asta, noutatea e una singură. Alex a învățat spaniola. Rugăm yogaesoteric să dea furibundul drept la replică în limba lui Cervantes. 

Le ridicăm însă celor de la yogaesoteric următoarea ÎNTREBARE DE BUN SIMȚ:

 • dacă în două locuri complet diferite de pe glob, la momente diferite, vii cu aceeași dugheană spirituală și oamenii au aceleași reacții, AU EI O PROBLEMĂ, SAU PROBLEMA E LA TINE ?!

loading...

2 Responses to “Alex a învățat spaniola ?!”

 1. gicu dan says:

  Pentru corectitudine, Octav a invatat spaniola, Alex stia dinainte.

 2. Flavian says:

  Prostii, totul e legat de ce s-a intamplat in romanica. Aia isi pun problema, investigheaza, si au scos la iveala ce se stie in Romanica.

  Ar fi fost altceva daca faceau si acolo filme porno, dar nu reiasa din filmulete ca ar fi facut. Si instructorul a declarat deschis ca nu ascunde originea invataturii.

  Deci nu sunt dovezi noi, ci informari catre cetateni cu privire la originea miscarii, si mizeriile care s-au facut pe plaiurile mioritice.

Leave a Reply