Ziua în care vom merge la Război

Când am auzit știrea, în urmă cu câteva luni, m-am înfiorat. Dar mi-am spus că mai e timp, și mi-am văzut de treburile mele, ocupat cu munca, cu familia. Știam cu toții că va veni clipa, și totuși nu i-am dat atenția cuvenită, din timp, nu ne-am pregătit pentru el.

 Și de-odată m-am trezit că timpul trecuse. Și ne-a luat pe neașteptate. Toată lumea era panicată, copii urlau ca din gură de șarpe, privindu-mă cu ochii îl lacrimi.

M-am repezit la calculator și am făcut verificările. Nici o șansă, nici o oportunitate nu părea să se ivească de nicăieri. Stăteam posaci, baricadați în casă, ignorând vemea frumoasă de afară, așteptând să treacă vremea, să treacă urgia, panica, nebunia.

Prima noapte nu am închis un ochi, toată familia. Stăteam îngrămădiți în fața televizorului, pe canapea, zappând de pe un canal pe altul, avizi de informații, de noutăți despre Război.

Părea că nu vom avea nici o șansă să reușim mai devreme de 10 zile.

Eram abătut, simțeam disperarea copiilor în privirea imploratoare cu care mă urmăreau frământându-mă, așteptând parcă de la mine o minune.

Și într-un final, minunea s-a produs: o șansă unică s-a ivit pentru prima dată după multe zile de agonie și așteptare. AM PRINS BILETE LA RĂZBOIUL STELELOR.

În weekend vom merge la Război !

 • afroditus

  am vazut eu filmul, nu merita sa dati banii pe el.

 • Darth Emo

  Am fost cu toții trași pe sfoară, eu am fost chiar și la magazinul Disney și mi-am cumpărat o sabie luminoasă… nu merită să dați banii! Mai bine stăteam acasă și citeam blogul lui Rapcea 😉

 • Darth Sphinkter

  Rebelii au identificat vulnerabilitatea, au lovit la buget necredincioșii…
  Catedrala va străluci cu toată puterea ei mântuitoare în episodul următor după ce îl înlăturam de la putere pe trădător 😉

 • Neele

  Am trecut pe aici pentru că mi-am uitat găletușa cu nisip și greblețica.

  @ Darth Sfinxter: Dacă înlături trădătorul, nu-i mai poți lua puterea a doua oară.
  Doar am învățat de la cei mai buni, nu? 🙂