Când am auzit știrea, în urmă cu câteva luni, m-am înfiorat. Dar mi-am spus că mai e timp, și mi-am văzut de treburile mele, ocupat cu munca, cu familia. Știam cu toții că va veni clipa, și totuși nu i-am dat atenția cuvenită, din timp, nu ne-am pregătit pentru el.

 Și de-odată m-am trezit că timpul trecuse. Și ne-a luat pe neașteptate. Toată lumea era panicată, copii urlau ca din gură de șarpe, privindu-mă cu ochii îl lacrimi.

M-am repezit la calculator și am făcut verificările. Nici o șansă, nici o oportunitate nu părea să se ivească de nicăieri. Stăteam posaci, baricadați în casă, ignorând vemea frumoasă de afară, așteptând să treacă vremea, să treacă urgia, panica, nebunia.

Prima noapte nu am închis un ochi, toată familia. Stăteam îngrămădiți în fața televizorului, pe canapea, zappând de pe un canal pe altul, avizi de informații, de noutăți despre Război.

Părea că nu vom avea nici o șansă să reușim mai devreme de 10 zile.

Eram abătut, simțeam disperarea copiilor în privirea imploratoare cu care mă urmăreau frământându-mă, așteptând parcă de la mine o minune.

Și într-un final, minunea s-a produs: o șansă unică s-a ivit pentru prima dată după multe zile de agonie și așteptare. AM PRINS BILETE LA RĂZBOIUL STELELOR.

În weekend vom merge la Război !

CategoryUncategorized
Tags,
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Š 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares