Colecivul a fost man cereasc pentru media. Toat țara a urmrit emoționat n blogosfer articolele și dezbaterile pe tema Colectivului: teorii ale consirației, mini criminale incendiatoare, pedepse divine pentru ritualuri oculte satanice sau pur și simplu relatri despre eveniment și mrturii de la supraviețuitori.

Așa cum anticipam chiar din prima zi, inflamarea emoțional a nației s-a topit rapid sub efectul “magiei srbtorilor Crciunului” iar uitarea s-a așternut peste povestea Colectivului.

ns banii au rmas. Țin minte cum, la doar dou sptmni de la Colectiv, un proprietar de site de pres “liber” și freca minile satisfcut cu gndul la triplarea traficului de pe respectivul site – și implicit a veniturilor realizate din adsense și altele.

Recunosc, am cștigat și eu niște bani n perioada aia, datorit creșterii traficului pe site cand am scris despre Colectiv. Diferența este c eu n-am tras de subiect pentru trafic, pentru bani, pentru c nu triesc din site – spre deosebire de alții.

Probabil c traficul din perioada aia mi-a adus cam 14 dolari. Ce am fcut cu ei ? Inițial m-am gndit s i donez victimelor, ns mi-am spus c e prea puțin ca s conteze și oricum intraser trziu, cnd deja nu mai conta.

Așa c mi-am spus c n primul rnd trebuia s conteze pentru mine, s fie o stavil n calea uitrii.

Și așa m-am decis s cumpr cu ei ceva care s mi aminteasc mereu c nimeni nu este scutit de impermanenț și suferinț. S mi aminteasc de necesitatea și urgența realizrii spirituale. Ceva care s mi alimenteze motivația pentru a acționa n direcția dobndirii indestructibilei realizri a strii de Budha.

Așa c mi-am cumprat din banii de la Colectiv o mic bijuterie din argint – o cruce dubl dorje/vajra, pe care de atunci o port la gt, alturi de cealalt cruciuliț pe care o aveam deja.

Crucea vajra este considerat un simbol al protecției. Vajra are multe interpretri și nțelesuri ns la modul fundamental vajra este simbolul compasiunii tuturor Buddhașilor, a tuturor ființelor iluminate care au atins realizarea ultim.

double vajra

CategoryCauze Naţionale
Tags
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares