A fost un revelion confuz, dup un an dureros, n care am pierdut persoane dragi. N-am avut pornirea s organizez nimic, s plec undeva, cum fceam aproape n fiecare an. Iar aceast pornire am vzut-o la mulți dintre cunoscuții mei, marea lor majoritate petrecnd acest revelion acas, cu familiile, de parc vechiul an ne-a golit de energie, de veselie, de speranț.

Bucureștiul a fost pe frecvenț cu oamenii, n același ton trist. Fr marii corupți care s organizeze spectacole n aer liber moca, Bucureștiul a fost lipsit de fastul revelioanelor din alți ani. Doar primarul Negoiț, pe care DNA-ul n-a apucat nc s l plaseze n arest la domiciliu, s-a mai ncumetat n acest an s organizeze pe bani publici un revelion, ns cu siguranț c o s i se taie și lui maioneza și vom afla n lunile care vin c l-a jecmnit pe moș Crciun sau a spart pușculița lui moș Vasile și a delapidat-o.

n aceast atmosfer de ccat, am ieșit mpreun cu celelalte sute de mii de bucureșteni dornici de mocangeal n parcul Titan, s admirm artificiile lui Negoiț.

Vestea bun e c n alea 5 minute de dinainte și de dup artificii, am rs copios, ca niciodat n alți ani, ceea ce probabil c o fi vre-un semn bun, pentru cine crede n de-astea. Mi-au lipsit:

– discursul de anul nou a lui Ceaușescu/Iliescu/Constantinescu/Bsescu/Johnescu

– mesajul de anul nou cu premonițiile mereu ratate ale lui Gregorian Bivolaru

– zpada de la revelionul de anul trecut

– cteva persoane dragi, pe care nu mai am nici mcar cum s le sun.

Per anamblu, pentru mine și familia mea 2015 a fost un an bun din toate punctele de vedere. ns privind n jur, m-am simțit precum un om aflat n ochiul ciclonului unui uragan imens, care nu se mai termin și distruge totul n jur. Anul trecut a fost un an cu mult suferinț colectiv, rzboaie, vieți distruse, boli, srcie și moarte. Nu știu cum va fi anul ce vine, ns mi doresc mai puțin suferinț pentru cei din jurul meu. Cu Dumnezeu nainte ! La mulți ani tuturor, și o urare de bine din practica preliminariilor de pe linia Jonang.

bhodichitta

CategoryCauze Naţionale
Tags
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares