Somație pentru conducerea MISA

Am căutat să nu mai scriu pe tema matrapazlâcurilor de la MISA. Să las în urmă trecutul și să privesc spre viitor. La fel și mulți alți colegi care au plecat de la MISA. Dar se pare că MISA nu vrea să se lase de noi. Și ne mănâncă timp și energie. Scriu articole defăimătoare la adresa noastră, pun cursanții să formuleze plângeri penale împotriva unora dintre noi, pe motive aiuristice, pentru a-i plimba pe la secții de poliție și astfel pentru a-i intimida, pentru a le băga pumnul în gură. Iar frustrarea pentru nedreptățile la care sunt supuși crește în acești oameni. Inclusiv în mine, care umblu cu ei pe la secțiile de poliție pentru a-i apăra pro-bono, în calitate de avocat, împotriva acestor șicanări. Și pierd și eu timp și energie.

Așa că vă dăm un ultimatum:

Aveți termen până la data de 18.01.2016 (o săptămână) să scoateți de pe siteurile controlate de voi (yogaesoteric, misa-yoga.blogspot.com, costicacojocaru.ro, misatv.ro) orice referiri calomnioase și defăimătoare la adresa foștilor cursanți MISA și să vă puneți cursanții să își retragă plângerile penale la adresa foștilor cursanți.

În cazul în care nu veți face aceste lucruri de minim bun simț, veți avea de suferit represalii. Legale. Vreți război, veți avea război. Război cu adevărul. Vom face sesizări și plângeri la CSM și DNA (cu date concrete) despre cum ați “triumfat” în dosarul de la Cluj.

Și nu ne faceți să ne amintim lucruri pe care voiam să le uităm. Lucruri rele, ilegale, făcute de oameni răi din MISA. Nu ne faceți să punem aceste lucruri în scris, și să le trimitem la Parchet, cu probele aferente.

Acesta este ultimatumul nostru.

 • Stan Catalin

  Misa nu va putea fi infranta pana nu exista o alternativa spirituala ( corecta si morala), o miscare cam de acelasi gen.
  Eu cred ca numai trebuie sa cautam in gunoi. Cei care se duc acolo au tot felul de nevoi, unii nevoi sexuale, si e OK cu mine, altii nevoi financiare, si e OK , unii nevoi de prea marire, si e OK, altii nevoi sa fie condusi in viata asta, bine ,rau, si e OK, altii nevoi sa conduca pe altii, si e OK.
  Singura forma de a invinge acesta sincopa este sa poti “hrani” aceasta societate, cu o alternativa.
  E cineva in stare? Hmmm!
  De aia zic, ca moralistii din yoga sa ne unim, sa vedem cati ne putem strange si sa vedem unde suntem, ce stim, ce putem oferi.
  Restul, eu zic ca e o pierdere de timp si de…. viata.
  M-am intalnit cu Cristi Patrut, la magazinul Kriya din Sibiu, erau acolo si Calin si Diana. Am discutat despre tot felul de chestii, oamenii se pot intilni si discuta, inteligent, dar cand a venit vorba de actiune fiecare pentru el. Hmmm!

 • Asta nu e ultimatum. E sah-mat. Deja au pierdut, indiferent ce vor alege.

  Daca MISA retrage materialele practic accepta ca le e tema de ce puteti voi sa trimiteti la Parchet. Asta ar insemna implicit ca informatiile si dovezile sunt adevarate, deci e ca si cum MISA ar recunoaste ca au fentat sistemul ca sa le iasa la Cluj.

  Daca MISA ignora ultimatumul se lasa cu distractie. Asta e varianta pe care o prefer 😉

 • Oro

  Io zic sa i lucram pe partea cu drepturile de autori, toate filmele difuzate in tabare fara drept de proiectie, toate cartile “traduse”, toata muzica folosita la spectacolele erotice vezi filmarea de la nasu etc etc.

 • prc

  Tare sunt curios ce noutati “concrete” veti prezenta…
  Eu stiam ca instanta a descalificat o gramada de marturii ca fiind de rea credinta.
  Sa ne aducem aminte cum le-au calcat jandarmii in picioare pe yoghinele “periculose” de la videochat…
  M-ar mira sa aveti ceva “concret” care nu s-a prescris.
  Oricum, in momentul in care aia fac plangeri penale nefondate si voi aveti dreptul la o reactie “neprincipiala”.
  Succes.

 • Saso

  Eu sunt gata sa spun in fata organelor competente despre chestii ilegale facute de Stoian in Suedia, chestii care s-ar putea sa schimbe statutul de refugiat a lui Gregorian Bivolaru. Adica chiar sa piarda cetatenia suedeza in cazul ca a obtinut-o.

 • Saso

  @ prc
  Daca tot mentionezi aia cu jandarmii, poti sa gandesti putin independent si sa te intrebi de ce Daniela Dae si-a luat toata fima din ashramuri in ziua precedenta? Sau de ce Adina Secara fugea in noaptea respectiva spre granita cu o masina plina de “materiale”? Adica la modul general, parca cineva i-ar fi avertizat pe oamenii cheie a supremului guru?

 • crn

  “Și pierd și eu timp și energie.”

  Adica vrei sa spui ca dna doctor Marginean V., care a afirmat ca la U. of Chgo (vezi Divinity School) se acorda o importanta deosebita efectelor continentei sexuale, aceasta avand loc aici, sub nasul cdc.org, s-ar putea nu numai sa minta dar sa si dezinformeze publicul, fie el si din Romania?

  “Curat murdar, coane Fanica!”

  @MR:
  Sa-ti dau sursa sa nu zici ca ti-am furat una sau alta.

  https://ro.wikisource.org/wiki/O_scrisoare_pierdut%C4%83

 • FREEDOM

  Ce bine ar fi sa se sparga odata gasca aia de bagabonti pusi pe manipulat , imbogatire pe spinarea prostilor naivi si gisculitelor fara creier ? Insa cel mai bine ar fi ca acei adormiti sa se trezeasca si sa ii paraseasca dar chiar si asa ar putea sa vina alti naivi si miscarea ar continua indefinit . Poate cind GARGAMEL va muri , prostii de acolo se vor trezi in sfirsit , insa exista si in cazul asta posibilitatea ca in nebunia lor spalatii pe creier de acolo sa continue datorita credintei nebunesti ca GARGAMEL le transmite si le da ghidare pe mai departe printr-un farsor precum PULICA DIAMOND , o zdreanta celebra in mica lor lume . Cea mai zdrobitoare varianta ar fi aparitia unei scoli de traditite din INDIA sau din TIBET de pe o linie celebra de gurusi autentici , numai in situatia asta scoala lu GARGAMEL ar fi pusa in inferioritate . Asta este cea mai buna varianta , dupa cum bine a zis STAN CATALIN . GARGAMEL este o pramatie de om si mi-ar placea sa-l vad expus in adevarata lui fata de javra ordinara si cu imaginea lui falsa terminata odata ptr totdeauana . Fara sa am vreo ura impotriva lui sint totusi satul de ipocrizia si mizeria morala a acestui jeg uman .

 • Stan Catalin

  Contineta sexuala se face in creier, nu in organ. Cine intelege acest aspect poate sa si o practice, dar cu o tehnica psiho-somatica.
  De aia se numeste Brahmacarya, sa vezi , sa tratezi, si sa ai o atitudine ca ce e in jurul tau, incluznadu-te pe tine e Brahma.
  Prostia aia ca sa nu lasi sperma sa iasa e ce mai mare minciuna fiziologica.
  Orice e secretat de la Manipura in jos ca glanda exocrina se elimina, iar testiculul este si exocrina si endocrina, asa ca vrajeala asta nu tine. Iar sperma este secretata din limfa si nu din sange, o alta prostie cu 40 de picaturi, teoriile bizare raman teorii bizare, stiinta si practica in yoga sunt mana in mana, altfel orice indoctrinare, sau propaganda a unor chestii fara o baza stiintifica si mai ales fara o practicabilitate raman niste prostii in istoria zbucimata a omului din toate timpurile.

 • Stan Catalin

  Iar limfa, secretata de glandele limfatice, este hrana creierului si a sistemului nervos, caci de aia cand ai mai multa limfa, caci nu e tranformata in sperma, ai un creier mai bine hranit, si psihic(mental) esti mai capabil.
  Oricine practica ceva, trebuie sa studieze si cu propria minte, nu poti sa le iei de-a gata si asta e adevarul.
  Dar un om lenes, sau limitat, sau cu alte interese, cade usor in aceasta situatie.
  Cei care sunt sau au fost in MISA stiu despre ce vorbesc. Iar daca nu erau in MISA erau in alta parte, caci asta e, MISA pentru ei a fost un exit , ei aveau nevoie de un exit. Deci?

 • Neele

  Cunoastem si noi teoriile cu rasa si rakta.
  Altceva si mai repejor ca mi se irita copilul si incepe sa bazaie. : P

 • Neele

  Apropos de copil, spune Norvegia ca GB-ul n-are voie nici sa tipe la “Dragii mei”. ; )

 • Neele

  @S.C.
  “Iar daca nu erau in MISA erau in alta parte, caci asta e, MISA pentru ei a fost un exit , ei aveau nevoie de un exit. Deci?”

  Cf. teoriei dumitale, suntem toti (mai putin tu) niste rahati cu ochi. Nimic nou. Hahaha!

  Altceva?

 • Neele

  Hmmm!
  În câteva ore mă duc să fac bile/biluțe din orz după care le voi picta. Da, chiar așa …
  Sunt absolut sigură că vă descurcați fără vreo intervenție de-a mea de acum înainte.
  Numai bine!
  KT

 • andrei

  Stane pune mâna pe un atlas de anatomie ca ești varză….

 • Andrei

  Stanee, pune mana pe un atlas de anatomie,
  daca nu stii sa citesti macar bunghesti la poze acolo…

 • Q

  O sa-l faci pe dracu ghem. Ai numai impresii in cap, ti-ai dat seama ca nu te mai primeste nimeni inapoi si acum incerci sa te razbuni. Si sa zicem ca ai sa te razbuni, chiar crezi ca o sa mai pupi vreodata pe la curs?
  Oricum incercarea ta e puerila, n-ai fost niciodata capabil de mai mult decat sa dai din gura. Crezi ca daca vorbesti tare o sa te si asculte cineva? cine? Neeele asta de deasupra care zice ca ne putem descurca fara ea?

  Imi amintesc ca pe vremea cand erai la curs aveai un trabant. Este ceva ce te reprezinta.
  Mult zgomot, mult fum, in rest o coaja de masina.

 • Neele

  Misa sa se descurce fara mine? Evident ca poate sa se descurce fara mine. 🙂

  Eu, si uitati-va bine la mine, nu ma pot descurca fara MISA.
  Mi-e dor sa ma intorc la curs, mi-e dor sa ma sune Stefaneasca sa-mi spuna cu cine sa votez si culmea sa si iasa totul ca intr-un vis frumos.
  Tz, tz, tz, cat de mica a fost plimbarea pana la Cristiana si inapoi!

  Stii ce ma intreb Q, ce vrea GB-ul sa stie? Cat de adanca o am eu sau cat de in afara e la dl. Nae?

  Don’t worry Q, o sa-l caut sa-i spun sa si-o masoare!
  (Jesus!)

 • CRI

  ..Trist e ca nu avem inca o alternativa viabila daca o putem numi astfel la secta lui GB !_..Sau poate exista dar probabil nefacind parte din cei alesi nu avem deschise portile catre altceva mai de soi decit ceea ce ne ofera haznaua MISEI_…La voi in B mai exista si M. Sorin Vasilescu..Dar numai la VOI strict pe plan local…Omul nu tine neaparat sa “cucereasca” tara si lumea precum GB !..Asa ca cei care vreti altceva decit ineditul-paranormalul imediat sau futaria integrata cu sau fara divort, vizitatil pe Mario macar odata…Aparent e un tip mai aspru dar deschis, franc, nu umbla cu Cioara vopsita, adica nu te va mintii si Nu iti va da iluzii desarte precum GB_..Din anii 90′ nu l-am mai vazut dar nu l-am uitat~~….Bine ! Ar mai fi si alte alternative precum Budhismul tibetan dar Animalele astea politice autohtone nu il vor aicea de Dalai-lama pe motiv ca vezi doamne prin prezenta sa la noi in vizit cica ar da apa la moara autonomisitlor secui in HR si CV…O timpenie ! Ce treaba are Sula cu Prefectura ??…Bineinteles ca cel mai probabil e tot mina Luuunga si Ticaloasa a “gurului de Tartasesti”…ca nu cumva in cazul in care budhismul Tibetan sau altceva asemanator dar cu origini sanatoase si fara impostura la mijloc sa prinda radacini aici si astfel sa urmeze un exod masiv si in masa de cursanti si posibil chiar si discipolii sai fideli constientizind astfel ca orbi fiind ca nu au facut altceva decit sa slujeasca aaani in sir 1’_IMPOSTOR-notoriu..ceea ce ar fi Big problema pt. EL-et-Acolitii cei de suflet respectiv cei care direct sau indirect inca ii mai tin in brate bine-mersi…_Posibil sa ma insel~?~….

 • sinergicus

  De cind stiu de existenta misa, miscarea asta s-a hranit ( printre altele) din scandaluri fara sfirsit …corpul de suferinta al egregorului misan a folosit scandalul si manipulare ca si caramida de baza pentru a-si cladi imaginea de carton in care toti spalatii pe creier ( inclusiv eu ) au ajuns sa creada…mi-au ttrerbuit ani buni sa ma trezesc din mahmureala… in parte tras de mineca de prieteni ….cei care nu s-au trezit pina acum , slabe sanse de acum incolo… sa nu uitam ca omul (slab) e o specie care are nevoie sa fie condus, are nevoiie sa fie mintit ,manipulat si are nevoie sa se raporteze la ceva superior, manifestat in plan fizic ca sa se simta ocrotit si in siguranta…gasca misa nu se va sparge la fel cum nu se va sparge BOR ….pupatori de moaste si creduli in harul preotilor fara har , or fost si or mai fi pina la resorbtia finala…nu stiu daca merita pierduta viata, timpul incercind sa schimbam mintile oamenilor care se simt bine in anturajul misan…asta e viata pe care si-au ales-o , treaba lor… pina la urma, calul moare de drum lung si prostul de grija altuia…. o lectie insa, da, cred ca merita sa primeasca… asa ca pe cai …cine are ceva constistent de spus ,ceva ce nu stiam deja, sa verse ..Let,s start the show ….

 • sinergicus
 • andrei

  Degeaba te chinui,
  ai rămas pe dinafară


 • Stan Catalin

  Neele! N-ai inteles ! Asta e! Daca asta te crezi (rahat sau cozonac) asta esti!
  Eu am explicat fenomenul cand cineva vrea sa-si depaseasca o limita, o conditie, si de multe ori nu ai cum sa-ti rupi limitele, decat pritr-un exit!
  Imi pare rau ca ai ramas la stadiul de teorie(rasa, rakta), inseamna ca nu are practicabilitate teoria aia, si poti sa o arunci la gunoi.
  Daca ai simtit ura in ce am scris e pentru ca ura e in tine, daca ma vei cunoaste vei intelege cine sunt, am stat ceva vreme in India, eu nu stiu totul , nu mai sunt asa de tanar sa stiu totul, insa ce stiu are o valoare practica corecta. In MISA ati facut chestii din carti, si ce e din carti are o valoare discutabila. Ati crezut orbeste ca ceea ce e tiparit e si adevarat, eroare. Nimeni nu expune o stiinta, in care are nevoie de conduita morala, asa ca sa sa creada destept. Fara yama si niyama yoga e o IMPOSIBILITATE, iar voi ati excelat in imoralitate. Ce rezultat yogic veti avea, nici macar zero, veti cadea in abisurile constiintei crudificate, iar daca asta va place nu e nici o problema, si ala un drum, drumul inapoi. Iar misto-ul ala arata ca esti degeaba pe site-ul asta, pacat de timpul tau, du-te la bilute, sunt sigur ca esti mult mai priceputa acolo.

 • Neele

  Tu, Rapceo, tu ai o coaja de masina?
  Sa-ti fie rusine! Macar ai pe ce te razbuna.
  Eu n-am si fac traduceri moca pentru certificari TUV in Germania.
  Si mai stii ceva? Lucrez pe 300 in mana care la discharge sunt 600.
  Sunt demoniaca, pot sa lucrez oricat si o munca cat mai de jos fara carte de munca, e chiar recomandabil,
  am gura mare, refuz sa ma videochatez desi potential as aveqqq …
  Cand nu sunt demoniaca (full time de obicei) sunt labila psihic.
  Bine ai venit inapoi Misa! Bine ati venit inapoi Ambrasitelor! Vanturati-va si agitati-va cum stiti voi sa va vanturati si agitati!
  A da, ne si pupam. Ca asa se face cu fete mari ca voi. 🙂

 • Neele

  @Stan Cătălin:
  Tu te referi la mine ca la un șarpe veninos, iar eu îți spun că am 30 de ore de vizionat.
  Te rog eu, lasă-mă să le văd!
  După ne certam cât vrei, da?

 • Neele

  Să îți descriu templul misan ca să știi de unde am ieșit, Stan Cătălin.

  O cameră ceva mai mare decât o sufragerie. Frig, cumplit de frig iarna. Mai bine să nu dai jos de pe tine haina de stradă.
  Pe una din laturile încăperii se află o construcție din ciment de culoare albastră: un lingham-yoni tradiție hindusă. Cam 2 m diametru, 2 – 2.5 m înălțime.
  Construcția este poziționată f. aproape de o fereastră de mărime redusă astfel încât privind din exterior nu distingi ce se află în interior.

  Când te afli în templu, poate să apară o “shakti-sefa sau nu de grup” cu un laptop pe care să-l infingă într-un outlet și de sub un panou imens cu fotografia Gregorian Bivolaru încruntându-se “transfigurator” la tine, aceasta să-ți ceară să te DEZHIBI în fața altor persoane. Eventual ai ca temă ca la următorul concurs Miss Shakti să fii pe scenă.

 • Neele

  Am intrat pe yogaesoteric și pare a fi la zi cu șocante dezvăluiri conspiraționiste, cu veninul antiamerican.
  Există o libertate a cuvântului dar parcă este prea mare libertatea aceasta și nu-mi pare de natură a rezolva ceva, ci dimpotrivă.

  Am citit odată despre posibilitatea unei scrisorele de atenționare către ambasada SUA la București …

  Poate n-ar fi o idee așa de rea. 🙂

 • Neele

  Rasa, rakta, asti, …

  Sa vorbim despre plante! Din India.
  Mi se garanteaza cumva ca ceea ce scrie pe ambalaj este conform cu continutul?
  Mi se garanteaza cumva ca planta respectiva este tratament corect cf. indicatiilor din carti?
  Exista College de Ayurveda in Romania? Exista vreun profesor roman care sa poata reproduce din memorie mii de versuri din shastre?

  De ajuns! Cred ca sunt prea curioasa. 🙂

  Ca incheiere:
  De ce sa consum plante din India cand eu m-am nascut in Romania? Iar daca tot scot bani din buzunar pe diverse produse romanesti, eu fiind cea care nu cunoaste, pot intreba ce directie iau banii scosi de la mine?

 • Rodica

  Temă de meditație:
  Odată ce scapi dintr-un loc care nu convine, în căutarea libertății, cât de aerian/ă poate fi o altă persoană să-și imagineze că vei vrea cu tot dinadinsul să intri înapoi în colivie?

  Ca în povestea Marpa – Milarepa. De ce s-ar întoarce Milarepa la Marpa dacă Marpa e așa obraz gros?
  :)) Rog nu argumentați inutil povestea! Așa am auzit-o spusă, așa trebuie să fie.

 • Stan Catalin

  Rodica libertatea se obtine prin interior, colivia este limitarea noastra.

  Pentru asta ai nevoie de meditatie, cu o cakra si o mantra personala, cauta sa obtii asta. Restul sa vorbim din carti e atat de usor. Fii practica, daca ce inveti nu poti sa practici nu are valoare, ca si cu o pereche de pantofi, ce sa faci cu ei daca nu sunt potriviti.

 • ioan

  Curajosul si potentul iluminat shivait Nicusor C. (unii ii spun acum Gandalf cel Gri) emana pe yogaesoteric un articol care oglindeste excelent asertiunea “Frumusetea este in ochii privitorului” .Nicusor, frumoase texte ai ajuns sa scrii.La mai mare!

  http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=9102

 • Rodica

  @Stan Catalin:
  Da mamico. Asa e cum spui tu.
  Pot sa incerc o pereche de cizme?
  : D

 • @CRI este si la ei pe site de asemenea:
  http://www.gnspy.org/budo_zen_2014-2015__n486.html

 • Rodica

  @CRI:
  “Asa ca cei care vreti altceva decit ineditul-paranormalul imediat sau futaria integrata cu sau fara divort, vizitatil pe Mario macar odata…”
  Really?
  Ce simt al umorului ai avand in vedere ca i-ai facut phowa asta vara dar nu mai stii unde l-ai trimis!

 • Q

  E, acum sa te vedem coiosule cum te iei tu la tranta cu Grieg.
  Esti un pacalici, si chiar daca caricaturile alea sunt ieftine, ceva, ceva tot ti se potriveste de acolo.

 • Neele

  Q,

  “cum te iei tu la tranta cu Grieg.” – Mai bine se ia la tranta cu tine.
  “Esti un pacalici.” – Si?
  “ceva, ceva tot ti se potriveste de acolo.” – Adica tu tot vrei sa-i spargi geamurile lui MR.

  Esti incapatanat Q. Si degeaba. Mai bine mergi de du mesajul la nen’tu, Grig!
  Poate are el geamuri de spart; mai mari si mai frumoase decat ale lui MR.

  Ei? Ce zici? Esti in stare?

  Hai ca te asteapta MR, el n-a invatat asa bine asana fugiatului din tara.

 • AntiMisa

  MISA a demascat Masoneria
  Hai sa demascam si noi MISANERIA!!!!

 • Flavian

  Dedicatie pentru Rapcea cu ocazia trecerii unei saptamani de la somatia inaintata catre conducerea MISA.
  https://www.youtube.com/watch?v=2SN9Z3kAc6s

 • MR

  ƞi cam ce aƟteptaƣi voi de la mine ?

  Am un banc pentru voi
  Găsind un elefant adormit, fumicile se căƣărară pe el crezñndu-l mort. Una dintre ele se apucă să-l ciupească de ureche, ca să rupă o bucăƣică de piele. Simƣind ciupitură üntr-un loc aƟa de sensibil, elefantul se scutură, azvñrlind de pe el furnicile. Numai una rămase üncleƟtată de un pliu de pe gñt.
  – AƟa, soro, strigară celelalte, sugruma-l! Pe urmă venim noi să cărăm carnea…

 • Rupe lantul de iubire

  Bai Rodico /Neele /Carina,
  Ia nu mai scrie tu prostii pa toate forumurile si dute o data in vacanta .
  Nu ti-e mila de oameni ?

 • Neele

  @Rupe lantul de iubire:
  Din cauza ta mi-a fugit prietena de acasa.
  N-am uitat, sa stii.

 • Flavian

  http://video.nationalgeographic.com/video/worlds-deadliest-ngs/deadliest-army-ants
  I spent five weeks in Tanzania over the summer, and for a week I was on safari. What this article doesn’t tell you is that the reason these elephants are so afraid of these ants is because they can kill them. If an elephant is unfortunately enough to go near this tree, and enough ants crawl up their trunk, they will crawl deeper inside the elephant…and then bite it and eat it to death from the inside out.
  http://gizmodo.com/5629404/elephants-are-terrified-by-ants

  Realitatea bate filmul

 • S-a rupt lantul de iubire

  Draga Rodico/Neele/Carina

  Intreaba-l pa lama ala al tau daca exista leac pentru discutiile imaginare cu interlocutori inchipuiti.

  And i agree.
  Limitation is the number 1 cause of samsara

 • Neele

  “Întreabă-l pa lama ăla al tău dacă există leac pentru discuțiile imaginare cu interlocutori închipuiți.”

  M-ai făcut curioasă: unde ai de gând să te duci?

 • Neele

  Draga KY,
  Daca tot esti de acord ca limitarea este cauza de samsara, sper ca nu te superi ca trimit mantra lui Bhairava cuiva care are nevoie de ea.

 • Flavian

  @conducerea MISA
  Acum – mai exact, după data de 18 ianuarie 2016, când expiră „ultimatumul” – dl avocat nu mai are nicio soluție. El va trebui fie să vină cu pretinsele „dovezi” (care, dacă vor fi, vor fi cu siguranță inventate) și să treacă la fapte, fie, dacă nu va putea face nimic, se va acoperi de un imens ridicol, riscând astfel să ajungă să fie luat în râs sau disprețuit până și de acoliții săi conjuncturali, cu care nu are de fapt alte „afinități” în afara urii înverșunate împotriva Școlii de yoga MISA și a profesorului Gregorian Bivolaru.

 • Emil

  Suntem in 20 februarie 2016 Termenul a trecut de o lună! Toată țara așteaptă cu sufletul la gură

 • MR

  @Emil
  Dacă te crezi la un spectacol gratis, la care asiști cu berea în mână ca la un meci de fotbal, te înșeli. Meciul meu cu MISA se joacă fără public. Iar pe tine nu te cunosc, sau cel puțin nu te știu înscris în echipa mea, deci nu îți datorez nici o explicație.