Am căutat să nu mai scriu pe tema matrapazlâcurilor de la MISA. Să las în urmă trecutul și să privesc spre viitor. La fel și mulți alți colegi care au plecat de la MISA. Dar se pare că MISA nu vrea să se lase de noi. Și ne mănâncă timp și energie. Scriu articole defăimătoare la adresa noastră, pun cursanții să formuleze plângeri penale împotriva unora dintre noi, pe motive aiuristice, pentru a-i plimba pe la secții de poliție și astfel pentru a-i intimida, pentru a le băga pumnul în gură. Iar frustrarea pentru nedreptățile la care sunt supuși crește în acești oameni. Inclusiv în mine, care umblu cu ei pe la secțiile de poliție pentru a-i apăra pro-bono, în calitate de avocat, împotriva acestor șicanări. Și pierd și eu timp și energie.

Așa că vă dăm un ultimatum:

Aveți termen până la data de 18.01.2016 (o săptămână) să scoateți de pe siteurile controlate de voi (yogaesoteric, misa-yoga.blogspot.com, costicacojocaru.ro, misatv.ro) orice referiri calomnioase și defăimătoare la adresa foștilor cursanți MISA și să vă puneți cursanții să își retragă plângerile penale la adresa foștilor cursanți.

În cazul în care nu veți face aceste lucruri de minim bun simț, veți avea de suferit represalii. Legale. Vreți război, veți avea război. Război cu adevărul. Vom face sesizări și plângeri la CSM și DNA (cu date concrete) despre cum ați “triumfat” în dosarul de la Cluj.

Și nu ne faceți să ne amintim lucruri pe care voiam să le uităm. Lucruri rele, ilegale, făcute de oameni răi din MISA. Nu ne faceți să punem aceste lucruri în scris, și să le trimitem la Parchet, cu probele aferente.

Acesta este ultimatumul nostru.

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares