L.E.P.Ă.D.A.R.E.A.

prezentare rapcea.ro: am primit de la userul Federer următorul text, cu rugămintea de a-l publica ca atare.

La început, yogaesoteric a spus că nu este MISA.

Acum, după șirul de penibile articole depre Mihai Rapcea și IntenseLight de pe yogaesoteric, pe drept cuvânt, și MISA poate spune că nu este yogaesoteric.

Simțindu-se trădat și profund jignit de prestația publică a celor de la yogaesoteric și MISA, ne așteptăm ca și Magnus Aurrolson să declare că nu are nici o legătură cu Gregorian Bivolaru, MISA și yogaesoteric.

Dacă se ajunge aici, atunci și cei de la Teatrul Sofrozin vor declara, în spiritul solidarității și fraternității spirituale ce caracterizează această grupare spirituală: noi de fapt suntem extratereștri în exil, veniți cu valul de refugiați de pe Planeta Oblio, pardon ! Nu avem nici o treabă cu ciorba pământeană a celor de la MISA și yogaesoteric.

End of story

 • Flavian

  Pfuai, deci asta era. Cred ca Niculae isi regreta postarile tendentioase.
  Tre sa ma uit pe Esoteric sa vad daca au sters toate articolele.

  Eeee crapa ficatu-n tine MISA. Ti-a aratat omu de ce e in stare. Nu te joci cu te’ncurci.

 • FREEDOM

  dupa cum bate vintu isi schimba meschin si ei pozitia dupa care se reintorc , o dau iar cotita si in final se caca pe ei ….chiar si un om care nu a practicat yoga nici macar o zi in viata lui dar are un minim bun simt sesizeaza cum il incearca o jena de lipsa lor de jena si in final cind isi da seama ca ei fac asta ca sa le pice mereu convenabil simte o sila vzv de aceasta atitudine de micime cei caracterizeaza pe acesti farsori infometati dupa cum spune si PUIA – e foame da bani baieti -…

 • SORIN

  VAI DE MAMA VOSTRA MISA. CREDETI CA LUMEA ESTE PROASTA. Cel mai periculos om este cel care se preface,care,ca si camelionul,se schimba dupa imprejurari,pentru a-si atinge anumite scopuri egoiste si marsave.Bivolarul e ca si cameleonul,el isi schimba culoarea,isi schimba vorba si purtarea,dupa mediu si imprejurari,numai ca sa-si atinga scopul,numai ca sa-i mearga lui bine. Niciodata n-are convingeri,ci numai interese. Idealul lui este sa-i mearga bine aici pe pamant. “Vietati care se tarasc pe pamant”,asa spunea un verset. Sa nu mancam “camelionul”,adica sa nu ne hranim cu prefacatoria – iata ce invatatura stralucita pentru urmasul BIVOLARUL .Magnus Aurrolson> “Lepadati orice viclesug si orice fel de prefacatorie…”,scria ap.Petru. Cata viclenie, inselatorie si fatarnicie este in lume ! Dar nu numai in lume,ci si intre cei care sunt pe calea lui Dumnezeu. Daca nu se face zilnic curatirea ogorului inimii credinciosului,diavolul seamana samanta lui,din care rasar buruienile otravitoare ale pacatelor. Viclenia este unul din cele mai raspandite pacate. Adevarul nu se aseaza la masa cu viclenia si fatarnicia. VAI DE MAMA VOASTRA MISA….Intr-o zi cadeti ca orice imperiu…Imi este mila de voi. “Duhul spune lamurit ca,in vremurile din urma,unii se vor lepada de credinta,ca sa se alipeasca de duhuri inselatoare si de invataturile dracilor,abatuti de fatarnicia unor oameni care vorbesc minciuni,insemnati cu fierul ros in insusi cugetul lor.”(1 Tim.4:1-2). Fatarnicii sunt ca albinele: pe buze au miere,dar in gura venin..va cunosc din ani 90..

 • Radu

  Unde sunt revelatiile extraordinare ? Nu te scalzi defapt in penibil ? 18 ianuarie a trecut, banuiesc ca in timpul asta copui compuneri ca nimeni nu iti baga in seama amenintarile puerile.

 • Neele

  @Radu:
  Toate ca toate dar nu faci asta in fata copilului lui.

  Byeeeee!

 • Flavian

  Poate a luat exemplul lui Ghandi. Se izoleaza intr-o camera intunecata unde face mauna si greva foamei pana se vor linistii astia din Misa.

  Tiganul cel batran vine batut acasa.Baiatul sau cel mare sari speriat.
  -Cine te batu,tata?
  -Iaca,un nebun,in piata.
  -Cum,ma,sa dea in tata?
  Si-l tari pe batran dupa el,in piata.
  -Tu esti,ma,ala de dadu in tata?
  -Da,ma.
  -Ia mai da-i una sa vad daca ai curaj!
  Omul ii mai trase o scatoalca tiganului in varsta.La care fiu-sau sare cu gura.
  -Cum,ma,dai in tata?De ce dai,ma,in tata?Ia mai da,ma,sa vad daca ai curaj!
  Celalalt ii mai plezni o data pe tiganul cel batran
  de-i sari placa din gura.La care fapte,baiatul ii zise:
  -Hai,tata,de aici, ca asta intr-adevar e nebun!

 • Neele

  “-Hai,tata,de aici, ca asta intr-adevar e nebun!”

  Asa ramane. E perfect. Sa nu schimbati nimic!

  Cat m-am chinuit sa gasesc o reactie normala la fostii cursanti si uite ca a aparut.

  My job is done. Pot sa dispar de acum.

 • O veste bună, a fost capturat impostorul !
  https://youtu.be/YruU2R_U_1k

  Slavă Bunului Dumnezeu !

 • genarul

  Userul federer a avut dreptate, lepadarea chiar s-a petrecut.GB a declarat ca e bulgar, ca nu stie ce e aia MISA si ca nu practica si nu a practicat niciodata yoga.O fi fost o premonitie a lui federer sau GB si-a luat inspiratia chiar de pe acest blog?O mica premonitie as risca si eu.Nu se va lepada de concursul de Miss si nici de taxa uriasa de la Costinesti.:)