Am aproape 41 de ani și mrturisesc c nu am fost niciodat cu o prostituat. nsși numele sun urt n limba romn, ca de altfel n orice limb. Am amici, clienți și cunoscuți care frecventeaz bordeluri sau prostituate. Fie c le contacteaz de pe net, de pe pagini “de specialitate” gen facebook, fie c fac turism sexual n Germania sau alte țri, mecanismul este același. Vzut, plcut și futut.

Ei bine, anul sta, un bun prieten care avea aceeași sfial ca și mine nprivința sexului pltit, și-a luat inima n dinți și – mai mult din ambiție dect din nevoie, fiindc tot era prin Paris, a mers la un bordel de acolo. A trebuit s se mbete bine nainte pentru a-și depși inhibițiile. Experiența a fost relativ traumatizant, pasiune zero, n-a simțit nici o satisfacție, abia a reușit s intre n erecție și s consume actul sexual, deși a fcut sex cu o femeie superb, o cubanez avnd cu puțin peste 18 ani.

Ascultndu-l pe amicul meu, am realizat c m confrunt cu propriile inhibiții n domeniu. Ideea de a face sex cu o femeie care nu este atras cu adevrat de tine ci ți vinde actul amorosca pe o marf este cea mai șocant chestie, care ți anuleaz orice pornire sexual. Am realizat atunci și mai bine bazele concepțiilor mele despre sexualitate. Sexualitatea este strns legat de atracție, de dorinț reciproc. Dorința citit n ochii celuilalt te valorizeaz, te face s te simți apreciat pentru ceea ce ești ca fizic, ca brbat, ca virilitate, inteligenț, umor, afecțiune, masculinitate, pasionalitate. Sexul pe bani anuleaz tot acest eșafodaj, aceast trambulin menit s te propulseze spre culmile extazului. n lipsa ei, sexul devine un act copulativ strict fizic, lipsit de dimensiunea și profunzimea comuniunii totale ntre dou suflete.

Realizez c pentru a disimula aceast prpastie, realitatea acestei prbușiri la nivel de troc animal, prostituatele de succes trebuie s fie, pe lng frumusețe și tinerețe, comunicatori de excepție și actrițe foarte bune. n sexul pltit, mai mult ca oriunde, clientul intr cu dorința de a fi mințit frumos, cci și dorește s cread, și dorește s aib parte de simulacrul iubirii petru a-și satisface și latura organic a senzualitții.

Și m-am ntrebat oare ce m-ar putea face s mi depșesc nevoia de valorizare pentru a m culca cu o prostituat. Precizez c nu mi-a fost niciodat greu s cunosc femei interesate de persoana mea, deci este exclus disperarea nscut din lipsa de opțiuni.

ns discutnd cu alți prieteni despre femei frumoase din diverse seriale și filme, am realizat c ceva din fantezia și visele copilului din noi, a supraviețuit n brbații maturi de astzi. Fcnd un sondaj ad-hoc printre amicii mei, am avut o revelație despre cum aș putea deveni cel mai mare pește și client totodat, dac s-ar legaliza prostituția și n Romnia.

Dicuțiile se poart cam așa:

– coane, ai vzut ultimul episod din “Game of thrones” (spre exemplu)

– Da bre.

– Frate, ai vzut ce bun e “mama dragonilor” ??! La scena cnd iesegoal din flcri mi s-a sculat un dragon de mi s-au rupt chiloții pe mine.

– Da frate, da` și scrba aia de Cersei e bun…

– Daaa, ar merge un pic pedepsit…

și discuția “brbteasc” continu tot așa, cu fanteziile pe care le avem unii și alții cu personajele feminine din diverse filme. Și așa mi-a venit ideea iluminatoare de un milion de dolari, pe care probabil c alții au descoperit-o deja naintea mea și scot bani buni cu ea. Cum s scoți din brlogul familial brbatul de condiție medie și s l aduci la bordel, n lumea sex-business-ului. Simplu. i vinzi fantezia care l atinge.

Dac aș fi patron de bordel, aș face o combinație ntre un comic conn și cas de toleranț. Aș selecta fete care s semene cu personajele din filmele și serialele la mod, dar și cu femei celebre din trecut. Le-aș oferi pregtire de top: cursuri de dicție, de actorie, costume pe msur, iar la cele perfecționiste, inclusiv operații estetice pentru a se apropia ct mai mult de originalul pe care l imit. Apoi aș face un fel de blci ambulant cu starletele din dotare, prin toate orașele mari ale țrii, un fel de Sex comic conn. S vezi atunci cum le-aș lsa fr pine pe “asistentele” din televiziunile romnești.

Și acum spune sincer, tu cititorule, brbat tnr, matur sau btrn, nu te-ar tenta mcar apropierea de fantasma unui personaj de poveste ?

Parc vd c marile studiouri cinematografice se vor grbi s și protejeze drepturile de autor asupra personajelor de ficțiune și s vezi atunci prețuri prohibitive…

De altfel, frumusețea și perfecțiunea fizic nu au nimic de-a face cu dorința și atracția erotic – n lipsa poveștii, a magiei pe care aripa fanteziei o dezlnțuie descuind ușa imaginariumului.

Dup cum știm, n istoria prostituției, faimoase nu au rmas lupanarele Romei ci templele hetairelor, acele protituate sacre ce ncarnau divinitțile panteonului feminin, un fel de personaje cu super-puteri ale mentalului colectiv antic – similare n multe privințe personajelor de ficțiune din serialele noastre.

Transfigurarea prin asumarea altei identitți o regsim și la balurile mascate venețiene sau de la curțile regilor și mpraților europeni, unde mștile nu au rolul neaprat de a ascunde, ct de a crea personaje fabuloase, sexul ocazional fiind ceva obișnuit la astfel de evenimente.

Sexul vinde muzic, film, art. De ce nu ar vinde și sex ? Personajul creat pe micile sau marile ecrane spune o poveste ce prinde consistenț, asemenea Legendelor Olimpului, apoi revine n viețile muritorilor de rnd ca obiect al dorinței și aspirației de depșire a propriei persoane. Ce poate fi mai mișto dect s faci sex cu Daenerys Targaryen ? V spun eu. S o faci ca și cnd ai fi Khal Drogo !!! Și aici vorbim și despre femei, care și ele și doresc mcar o dat n pat brbații din filme.

Cți brbați nu au rvnit la Pamela Anderson sau Marilyn Monroe ? Și cți nu le-au avut, sub forma simulacrelor și imitațiilor mai mult sau mai puțin reușite ?

De altfel, dac suntem onești, prea puțini dintre noi suntem originali n viața real. Cu toții ne inspirm, copiem, prelum elemente din ceea ce considerm etalonul frumuseții la mod: haine, coafuri, machiaje, atitudini, gesturi, atitudini, expresii. Trim cu toții ntr-un mare comic conn, n care trecem unii pe lng alții evalundu-ne și cntrindu-ne din priviri arsenalul de mbuntțiri și sofisticreli, n cutarea a ceea ce ne face s vibrm, s vism.

CategoryUncategorized

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer