Sex comic conn

Am aproape 41 de ani și mărturisesc că nu am fost niciodată cu o prostituată. Însăși numele sună urât în limba română, ca de altfel în orice limbă. Am amici, clienți și cunoscuți care frecventează bordeluri sau prostituate. Fie că le contactează de pe net, de pe pagini “de specialitate” gen facebook, fie că fac turism sexual în Germania sau alte țări, mecanismul este același. Văzut, plăcut și futut.

Ei bine, anul ăsta, un bun prieten care avea aceeași sfială ca și mine în privința sexului plătit, și-a luat inima în dinți și – mai mult din ambiție decât din nevoie, fiindcă tot era prin Paris, a mers la un bordel de acolo. A trebuit să se îmbete bine înainte pentru a-și depăși inhibițiile. Experiența a fost relativ traumatizantă, pasiune zero, n-a simțit nici o satisfacție, abia a reușit să intre în erecție și să consume actul sexual, deși a făcut sex cu o femeie superbă, o cubaneză având cu puțin peste 18 ani.

Ascultându-l pe amicul meu, am realizat că mă confrunt cu propriile inhibiții în domeniu. Ideea de a face sex cu o femeie care nu este atrasă cu adevărat de tine ci îți vinde actul amoros ca pe o marfă este cea mai șocantă chestie, care îți anulează orice pornire sexuală. Am realizat atunci și mai bine bazele concepțiilor mele despre sexualitate. Sexualitatea este strâns legată de atracție, de dorință reciprocă. Dorința citită în ochii celuilalt te valorizează, te face să te simți apreciat pentru ceea ce ești ca fizic, ca bărbat, ca virilitate, inteligență, umor, afecțiune, masculinitate, pasionalitate. Sexul pe bani anulează tot acest eșafodaj, această trambulină menită să te propulseze spre culmile extazului. În lipsa ei, sexul devine un act copulativ strict fizic, lipsit de dimensiunea și profunzimea comuniunii totale între două suflete.

Realizez că pentru a disimula această prăpastie, realitatea acestei prăbușiri la nivel de troc animal, prostituatele de succes trebuie să fie, pe lângă frumusețe și tinerețe, comunicatori de excepție și actrițe foarte bune. În sexul plătit, mai mult ca oriunde, clientul intră cu dorința de a fi mințit frumos, căci își dorește să creadă, își dorește să aibă parte de simulacrul iubirii petru a-și satisface și latura organică a senzualității.

Și m-am întrebat oare ce m-ar putea face să îmi depășesc nevoia de valorizare pentru a mă culca cu o prostituată. Precizez că nu mi-a fost niciodată greu să cunosc femei interesate de persoana mea, deci este exclusă disperarea născută din lipsa de opțiuni.

Însă discutând cu alți prieteni despre femei frumoase din diverse seriale și filme, am realizat că ceva din fantezia și visele copilului din noi, a supraviețuit în bărbații maturi de astăzi. Făcând un sondaj ad-hoc printre amicii mei, am avut o revelație despre cum aș putea deveni cel mai mare pește și client totodată, dacă s-ar legaliza prostituția și în România.

Dicuțiile se poartă cam așa:

– coane, ai văzut ultimul episod din “Game of thrones” (spre exemplu)

– Da bre.

– Frate, ai văzut ce bună e “mama dragonilor” ??! La scena când iesegoală din flăcări mi s-a sculat un dragon de mi s-au rupt chiloții pe mine.

– Da frate, da` și scârba aia de Cersei e bună…

– Daaa, ar merge un pic pedepsită…

 

și discuția “bărbătească” continuă tot așa, cu fanteziile pe care le avem unii și alții cu personajele feminine din diverse filme. Și așa mi-a venit ideea iluminatoare de un milion de dolari, pe care probabil că alții au descoperit-o deja înaintea mea și scot bani buni cu ea. Cum să scoți din bârlogul familial bărbatul de condiție medie și să îl aduci la bordel, în lumea sex-business-ului. Simplu. Îi vinzi fantezia care îl atinge.

Dacă aș fi patron de bordel, aș face o combinație între un comic conn și casă de toleranță. Aș selecta fete care să semene cu personajele din filmele și serialele la modă, dar și cu femei celebre din trecut. Le-aș oferi pregătire de top: cursuri de dicție, de actorie, costume pe măsură, iar la cele perfecționiste, inclusiv operații estetice pentru a se apropia cât mai mult de originalul pe care îl imită. Apoi aș face un fel de bâlci ambulant cu starletele din dotare, prin toate orașele mari ale țării, un fel de Sex comic conn. Să vezi atunci cum le-aș lăsa fără pâine pe “asistentele” din televiziunile românești.

Și acum spune sincer, tu cititorule, bărbat tânăr, matur sau bătrân, nu te-ar tenta măcar apropierea de fantasma unui personaj de poveste ?

Parcă văd că marile studiouri cinematografice se vor grăbi să își protejeze drepturile de autor asupra personajelor de ficțiune și să vezi atunci prețuri prohibitive…

De altfel, frumusețea și perfecțiunea fizică nu au nimic de-a face cu dorința și atracția erotică – în lipsa poveștii, a magiei pe care aripa fanteziei o dezlănțuie descuind ușa imaginariumului.

După cum știm, în istoria prostituției, faimoase nu au rămas lupanarele Romei ci templele hetairelor, acele protituate sacre ce încarnau divinitățile panteonului feminin, un fel de personaje cu super-puteri ale mentalului colectiv antic – similare în multe privințe personajelor de ficțiune din serialele noastre.

Transfigurarea prin asumarea altei identități o regăsim și la balurile mascate venețiene sau de la curțile regilor și împăraților europeni, unde măștile nu au rolul neapărat de a ascunde, cât de a crea personaje fabuloase, sexul ocazional fiind ceva obișnuit la astfel de evenimente.

Sexul vinde muzică, film, artă. De ce nu ar vinde și sex ? Personajul creat pe micile sau marile ecrane spune o poveste ce prinde consistență, asemenea Legendelor Olimpului, apoi revine în viețile muritorilor de rând ca obiect al dorinței și aspirației de depășire a propriei persoane. Ce poate fi mai mișto decât să faci sex cu Daenerys Targaryen ? Vă spun eu. Să o faci ca și când ai fi Khal Drogo !!! Și aici vorbim și despre femei, care și ele își doresc măcar o dată în pat bărbații din filme.

Câți bărbați nu au râvnit la Pamela Anderson sau Marilyn Monroe ? Și câți nu le-au avut, sub forma simulacrelor și imitațiilor mai mult sau mai puțin reușite ?

De altfel, dacă suntem onești, prea puțini dintre noi suntem originali în viața reală. Cu toții ne inspirăm, copiem, preluăm elemente din ceea ce considerăm etalonul frumuseții la modă: haine, coafuri, machiaje, atitudini, gesturi, atitudini, expresii. Trăim cu toții într-un mare comic conn, în care trecem unii pe lângă alții evaluându-ne și cântărindu-ne din priviri arsenalul de îmbunătățiri și sofisticăreli, în căutarea a ceea ce ne face să vibrăm, să visăm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *