Despre prinderea lui Gregorian Bivolaru la Paris

Când am auzit că Gregorian Bivolaru a fost capturat de poliție în Franța, la Paris, mi-am spus că este  doar o minciună sfruntată a mass-mediei ticăloșite, controlată de francmasoneria cea satanică. Căci mentorul MISA nu are cum să fie în Paris, ci în Suedia, la Malmo, ascuns de teama autorităților române în apartamentul său, în compania unui frigider gol, protejat de azilul său cel politic de mâna lungă a justiției din România. Nu putea fi altfel, căci el cu gura lui declara telefonic, în urmă cu câțiva ani, că el trăiește în Suedia și cine spune altfel, e un mincinos. În acel moment am început și eu să mă îndoiesc de veridicitatea întâlnirii mele cu Grieg la Paris, și am realizat că fusesem păcălit. În realitate nu mă întâlnisem cu Gregorian Bivolaru din Suedia, ci cu un cetățean bulgar pe nume Mangusonovici Aurollsonovenschi, cu care acesta seamănă foarte bine.

Însă apoi am aflat că toată suflarea de la MISA s-a cufundat în meditații cu Tara, Shiva și Dumnezeu Tatăl întru repetarea miracolului divin al eliberării guru-lui din 2004, și astfel am realizat că într-adevăr Grigorian Bivolaru cel adevărat a fost capturat la Paris, probabil într-un moment de manifestare a puterii paranormale a bilocației, ceea ce face posibil ca o versiune a lui Gregorian Bivolaru să se afle în continuare în micul său apartament din Malmo, Suedia, întru contemplarea frigiderului său gol.

Dacă este așa, atunci autoritățile române vor trebui să aducă din Suedia și cealaltă “versiune” a lui Gregorian Bivolaru, căci numai așa îl vom putea avea întregul Gregorian Bivolaru.

Apoi la TV a fost dat un sincron la știri, cu vocea lui Costică Cojocaru, eternul purtător de vorbe de la MISA, care de data asta parcă își înghițise limba de jale. Stai liniștit Costică, nu mai e cazul să joci teatru, mentorul tău este bine merci.

Căci toată povestea asta cu prinderea lui Bivolaru este o imensă farsă mediatică pusă la cale de protectorii săi politici. Și o să explic de ce nu e cazul ca cei ce îl urăsc pe Bivolaru să se bucure de prinderea lui, și motivul pentru care adoratorii lui nu trebuie să se întristeze.

Deci, Gregorian Bivolaru a avut două dosare penale: unul pentru raport sexual cu o minoră, pentru care a primit pedeapsă de 6 ani închisoare. Al doilea dosar, mult mai grav, era pentru trafic de persoane și toate poveștile cu Japonia și măgăriile din ashramuri. În acest al doilea dosar a fost achitat în februarie 2015 pentru unele dintre fapte, iar altele au fost considerate prescrise. A trecut un an de la achitare și apelul din acel dosar nu a fost soluționat din cauza procurorului, care a găsit de cuviință să ia dosarul “pentru redactarea motivelor de apel”. Și ca un făcut, luna asta se prescriu în totalitate faptele din acel dosar. Deci chiar dacă s-ar trimite spre judecată în acest moment apelul, Gregorian Bivolaru scapă prin prescripția faptelor, cu ajutorul procurorului care a ținut dosarul blocat. Am povestit acest lucru ca să înțeleagă toată lumea ce putere are în realitate în Justiția Română acest așa-zis fugar pe care de ani de zile nu îl mai căuta nimeni. Gregorian Bivolaru e mai tare decât “mafiotul” de Giovani Becali, dinamovistul afemeiat Borcea ;i “afaceriștii” Voiculescu, Marian Iancu, Tender și Vântu la un loc. A reușit să își rezolve problemele cu Justiția Română de la distanță, fără să facă o zi de pușcărie adevărată.

Bun, dar o să spuneți că totuși l-au prins acum, și că totuși va face cei 6 ani de pușcărie. Ei bine, nu e chiar așa. De ce a fost prins tocmai acum ? Gregorian Bivolaru împlinește 64 de ani peste câteva zile. Pe vechea lege de executare a pedepselor, la împlinirea vârstei de 65 de ani lui GB i se calculează pedeapsa executată la 4 luni la anul de pedeapsă. Adică la fiecare 4 luni executate i se consideră un an din pedeapsă. Desigur, nu va beneficia de eliberare condiționată îainte de executarea integrală a pedepsei deoarece se consideră că s-a sustras executării, însă cei 6 ani îi va executa în realitate doar în doi (6 ani X 4 luni = 24 luni, adică 2 ani).

Din aceștia doi însă se vor deduce: arestul preventiv de 3 zile din România, când l-au prins în 2004; perioada de detenție din Suedia, de cca. 3 luni; perioada de arest din Franța.

Mai scrie în pușcărie și vre-o lucrare monumentală în 3 volume cu titlul “Cum să dai muie cu jet Justiției din România” și iese înainte de termen, taman de ziua împlinirii celor 65 de aniișori pe această lume.

În Franța, la prinderea lui, Bivolaru s-a legitimat cu un document fals, bulgăresc. Deci francezii îl vor judeca acolo pentru uz de fals și identitate falsă. Lucrul ăsta, coroborat cu faptul că totuși are azil politic și nu poate fi extrădat în România, va lungi procedura de extrădare și un an, dacă are acolo avocați buni. An în care va sta comod într-o pușcărie franceză, în condiții europene de detenție, nu ca în România. Probabil că francezii îl vor achita pentru uzul de fals și identitate falsă pe motiv că se temea pentru viața lui, sau îi vor da o pedeapsă modică, deci va ajunge în România cu cei aproape doi ani de pedeapsă executați integral. Restul va fi doar o procedură banală, de constatare a executării integrale a pedepsei, și va fi pus în libertate de îndată. Și cu asta se vor fi încheiat problemele lui Gregorian Bivolaru cu justiția română. Desigur, în toată această perioadă, televiziunile, presa vor bate monedă pe acest subiect, lansat deloc întâmplător în perioadă pre-electorală, cu legi de căcat care se votează pe șest, spre “binele” românilor (vezi legea anti-defăimare a lui Dragnea, legea privind vaccinarea obligatorie, problemele cu votarea în două tururi, dosarele lui Traian Băsescu, clădirile Antenelor lui Voiculescu, etc.).

Evident că MISATV.ro (sursa noastră de senzațional) și oficiosul MISA yogaesoteric.net (cu știrile lor “de ultimă oră”) vor tăcea mâlc, căci degetele abile ale magistrului care scria scenarii și texte sub zeci de pseudonime nu se vor putea mișca pentru o vreme, datorită brățărilor magnetice, anti-reumantism, făcute cadou de polițiștii francezi.

În ceea ce mă privește, am refuzat și refuz în continuare invitațiile de a participa la emisiuni, interviuri sau intervenții telefonice în direct la TV pe această temă. Consider că nu e cazul să particip la această mascaradă în care singurii care au de pierdut ceva sunt românii care belesc ochii la spectacol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *