Cnd am auzit c Gregorian Bivolaru a fost capturat de poliție n Franța, la Paris, mi-am spus c este doar o minciun sfruntat a mass-mediei ticloșite, controlat de francmasoneria cea satanic. Cci mentorul MISA nu are cum s fie n Paris, ci n Suedia, la Malmo, ascuns de teama autoritților romne n apartamentul su, n compania unui frigider gol, protejat de azilul su cel politic de mna lung a justiției din Romnia. Nu putea fi altfel, cci el cu gura lui declara telefonic, n urm cu cțiva ani, c el triește n Suedia și cine spune altfel, e un mincinos. n acel moment am nceput și eu s m ndoiesc de veridicitatea ntlnirii mele cu Grieg la Paris, și am realizat c fusesem pclit. n realitate nu m ntlnisem cu Gregorian Bivolaru din Suedia, ci cu un cetțean bulgar pe nume Mangusonovici Aurollsonovenschi, cu care acesta seamn foarte bine.

ns apoi am aflat c toat suflarea de la MISA s-a cufundat n meditații cu Tara, Shiva și Dumnezeu Tatl ntru repetarea miracolului divin al eliberrii guru-lui din 2004, și astfel am realizat c ntr-adevr Grigorian Bivolaru cel adevrat a fost capturat la Paris, probabil ntr-un moment de manifestare a puterii paranormale a bilocației, ceea ce face posibil ca o versiune a lui Gregorian Bivolaru s se afle n continuare n micul su apartament din Malmo, Suedia, ntru contemplarea frigiderului su gol.

Dac este așa, atunci autoritțile romne vor trebui s aduc din Suedia și cealalt “versiune” a lui Gregorian Bivolaru, cci numai așa l vom putea avea ntregul Gregorian Bivolaru.

Apoi la TV a fost dat un sincron la știri, cu vocea lui Costic Cojocaru, eternul purttor de vorbe de la MISA, care de data asta parc și nghițise limba de jale. Stai liniștit Costic, nu mai e cazul s joci teatru, mentorul tu este bine merci.

Cci toat povestea asta cu prinderea lui Bivolaru este o imens fars mediatic pus la cale de protectorii si politici. Și o s explic de ce nu e cazul ca cei ce l ursc pe Bivolaru s se bucure de prinderea lui, și motivul pentru care adoratorii lui nu trebuie s se ntristeze.

Deci, Gregorian Bivolaru a avut dou dosare penale: unul pentru raport sexual cu o minor, pentru care a primit pedeaps de 6 ani nchisoare. Al doilea dosar, mult mai grav, era pentru trafic de persoane și toate poveștile cu Japonia și mgriile din ashramuri. n acest al doilea dosar a fost achitat n februarie 2015 pentru unele dintre fapte, iar altele au fost considerate prescrise. A trecut un an de la achitare și apelul din acel dosar nu a fost soluționat din cauza procurorului, care a gsit de cuviinț s ia dosarul “pentru redactarea motivelor de apel”. Și ca un fcut, luna asta se prescriu n totalitate faptele din acel dosar. Deci chiar dac s-ar trimite spre judecat n acest moment apelul, Gregorian Bivolaru scap prin prescripția faptelor, cu ajutorul procurorului care a ținut dosarul blocat. Am povestit acest lucru ca s nțeleag toat lumea ce putere are n realitate n Justiția Romn acest așa-zis fugar pe care de ani de zile nu l mai cuta nimeni. Gregorian Bivolaru e mai tare dect “mafiotul” de Giovani Becali, dinamovistul afemeiat Borcea ;i “afaceriștii” Voiculescu, Marian Iancu, Tender și Vntu la un loc. A reușit s și rezolve problemele cu Justiția Romn de la distanț, fr s fac o zi de pușcrie adevrat.

Bun, dar o s spuneți c totuși l-au prins acum, și c totuși va face cei 6 ani de pușcrie. Ei bine, nu e chiar așa. De ce a fost prins tocmai acum ? Gregorian Bivolaru mplinește 64 de ani peste cteva zile. Pe vechea lege de executare a pedepselor, la mplinirea vrstei de 65 de ani lui GB i se calculeaz pedeapsa executat la 4 luni la anul de pedeaps. Adic la fiecare 4 luni executate i se consider un an din pedeaps. Desigur, nu va beneficia de eliberare condiționat ainte de executarea integral a pedepsei deoarece se consider c s-a sustras executrii, ns cei 6 ani i va executa n realitate doar n doi (6 ani X 4 luni = 24 luni, adic 2 ani).

Din aceștia doi ns se vor deduce: arestul preventiv de 3 zile din Romnia, cnd l-au prins n 2004; perioada de detenție din Suedia, de cca. 3 luni; perioada de arest din Franța.

Mai scrie n pușcrie și vre-o lucrare monumental n 3 volume cu titlul “Cum s dai muie cu jet Justiției din Romnia” și iese nainte de termen, taman de ziua mplinirii celor 65 de aniișori pe aceast lume.

n Franța, la prinderea lui, Bivolaru s-a legitimat cu un document fals, bulgresc. Deci francezii l vor judeca acolo pentru uz de fals și identitate fals. Lucrul sta, coroborat cu faptul c totuși are azil politic și nu poate fi extrdat n Romnia, va lungi procedura de extrdare și un an, dac are acolo avocați buni. An n care va sta comod ntr-o pușcrie francez, n condiții europene de detenție, nu ca n Romnia. Probabil c francezii l vor achita pentru uzul de fals și identitate fals pe motiv c se temea pentru viața lui, sau i vor da o pedeaps modic, deci va ajunge n Romnia cu cei aproape doi ani de pedeaps executați integral. Restul va fi doar o procedur banal, de constatare a executrii integrale a pedepsei, și va fi pus n libertate de ndat. Și cu asta se vor fi ncheiat problemele lui Gregorian Bivolaru cu justiția romn. Desigur, n toat aceast perioad, televiziunile, presa vor bate moned pe acest subiect, lansat deloc ntmpltor n perioad pre-electoral, cu legi de ccat care se voteaz pe șest, spre “binele” romnilor (vezi legea anti-defimare a lui Dragnea, legea privind vaccinarea obligatorie, problemele cu votarea n dou tururi, dosarele lui Traian Bsescu, cldirile Antenelor lui Voiculescu, etc.).

Evident c MISATV.ro (sursa noastr de senzațional) și oficiosul MISA yogaesoteric.net (cu știrile lor “de ultim or”) vor tcea mlc, cci degetele abile ale magistrului care scria scenarii și texte sub zeci de pseudonime nu se vor putea mișca pentru o vreme, datorit brțrilor magnetice, anti-reumantism, fcute cadou de polițiștii francezi.

n ceea ce m privește, am refuzat și refuz n continuare invitațiile de a participa la emisiuni, interviuri sau intervenții telefonice n direct la TV pe aceast tem. Consider c nu e cazul s particip la aceast mascarad n care singurii care au de pierdut ceva sunt romnii care belesc ochii la spectacol.

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares