Feed on
Posts
Comments

Când am auzit că Gregorian Bivolaru a fost capturat de poliție în Franța, la Paris, mi-am spus că este  doar o minciună sfruntată a mass-mediei ticăloșite, controlată de francmasoneria cea satanică. Căci mentorul MISA nu are cum să fie în Paris, ci în Suedia, la Malmo, ascuns de teama autorităților române în apartamentul său, în compania unui frigider gol, protejat de azilul său cel politic de mâna lungă a justiției din România. Nu putea fi altfel, căci el cu gura lui declara telefonic, în urmă cu câțiva ani, că el trăiește în Suedia și cine spune altfel, e un mincinos. În acel moment am început și eu să mă îndoiesc de veridicitatea întâlnirii mele cu Grieg la Paris, și am realizat că fusesem păcălit. În realitate nu mă întâlnisem cu Gregorian Bivolaru din Suedia, ci cu un cetățean bulgar pe nume Mangusonovici Aurollsonovenschi, cu care acesta seamănă foarte bine.

Însă apoi am aflat că toată suflarea de la MISA s-a cufundat în meditații cu Tara, Shiva și Dumnezeu Tatăl întru repetarea miracolului divin al eliberării guru-lui din 2004, și astfel am realizat că într-adevăr Grigorian Bivolaru cel adevărat a fost capturat la Paris, probabil într-un moment de manifestare a puterii paranormale a bilocației, ceea ce face posibil ca o versiune a lui Gregorian Bivolaru să se afle în continuare în micul său apartament din Malmo, Suedia, întru contemplarea frigiderului său gol.

Dacă este așa, atunci autoritățile române vor trebui să aducă din Suedia și cealaltă “versiune” a lui Gregorian Bivolaru, căci numai așa îl vom putea avea întregul Gregorian Bivolaru.

Apoi la TV a fost dat un sincron la știri, cu vocea lui Costică Cojocaru, eternul purtător de vorbe de la MISA, care de data asta parcă își înghițise limba de jale. Stai liniștit Costică, nu mai e cazul să joci teatru, mentorul tău este bine merci.

Căci toată povestea asta cu prinderea lui Bivolaru este o imensă farsă mediatică pusă la cale de protectorii săi politici. Și o să explic de ce nu e cazul ca cei ce îl urăsc pe Bivolaru să se bucure de prinderea lui, și motivul pentru care adoratorii lui nu trebuie să se întristeze.

Deci, Gregorian Bivolaru a avut două dosare penale: unul pentru raport sexual cu o minoră, pentru care a primit pedeapsă de 6 ani închisoare. Al doilea dosar, mult mai grav, era pentru trafic de persoane și toate poveștile cu Japonia și măgăriile din ashramuri. În acest al doilea dosar a fost achitat în februarie 2015 pentru unele dintre fapte, iar altele au fost considerate prescrise. A trecut un an de la achitare și apelul din acel dosar nu a fost soluționat din cauza procurorului, care a găsit de cuviință să ia dosarul “pentru redactarea motivelor de apel”. Și ca un făcut, luna asta se prescriu în totalitate faptele din acel dosar. Deci chiar dacă s-ar trimite spre judecată în acest moment apelul, Gregorian Bivolaru scapă prin prescripția faptelor, cu ajutorul procurorului care a ținut dosarul blocat. Am povestit acest lucru ca să înțeleagă toată lumea ce putere are în realitate în Justiția Română acest așa-zis fugar pe care de ani de zile nu îl mai căuta nimeni. Gregorian Bivolaru e mai tare decât “mafiotul” de Giovani Becali, dinamovistul afemeiat Borcea ;i “afaceriștii” Voiculescu, Marian Iancu, Tender și Vântu la un loc. A reușit să își rezolve problemele cu Justiția Română de la distanță, fără să facă o zi de pușcărie adevărată.

Bun, dar o să spuneți că totuși l-au prins acum, și că totuși va face cei 6 ani de pușcărie. Ei bine, nu e chiar așa. De ce a fost prins tocmai acum ? Gregorian Bivolaru împlinește 64 de ani peste câteva zile. Pe vechea lege de executare a pedepselor, la împlinirea vârstei de 65 de ani lui GB i se calculează pedeapsa executată la 4 luni la anul de pedeapsă. Adică la fiecare 4 luni executate i se consideră un an din pedeapsă. Desigur, nu va beneficia de eliberare condiționată îainte de executarea integrală a pedepsei deoarece se consideră că s-a sustras executării, însă cei 6 ani îi va executa în realitate doar în doi (6 ani X 4 luni = 24 luni, adică 2 ani).

Din aceștia doi însă se vor deduce: arestul preventiv de 3 zile din România, când l-au prins în 2004; perioada de detenție din Suedia, de cca. 3 luni; perioada de arest din Franța.

Mai scrie în pușcărie și vre-o lucrare monumentală în 3 volume cu titlul “Cum să dai muie cu jet Justiției din România” și iese înainte de termen, taman de ziua împlinirii celor 65 de aniișori pe această lume.

În Franța, la prinderea lui, Bivolaru s-a legitimat cu un document fals, bulgăresc. Deci francezii îl vor judeca acolo pentru uz de fals și identitate falsă. Lucrul ăsta, coroborat cu faptul că totuși are azil politic și nu poate fi extrădat în România, va lungi procedura de extrădare și un an, dacă are acolo avocați buni. An în care va sta comod într-o pușcărie franceză, în condiții europene de detenție, nu ca în România. Probabil că francezii îl vor achita pentru uzul de fals și identitate falsă pe motiv că se temea pentru viața lui, sau îi vor da o pedeapsă modică, deci va ajunge în România cu cei aproape doi ani de pedeapsă executați integral. Restul va fi doar o procedură banală, de constatare a executării integrale a pedepsei, și va fi pus în libertate de îndată. Și cu asta se vor fi încheiat problemele lui Gregorian Bivolaru cu justiția română. Desigur, în toată această perioadă, televiziunile, presa vor bate monedă pe acest subiect, lansat deloc întâmplător în perioadă pre-electorală, cu legi de căcat care se votează pe șest, spre “binele” românilor (vezi legea anti-defăimare a lui Dragnea, legea privind vaccinarea obligatorie, problemele cu votarea în două tururi, dosarele lui Traian Băsescu, clădirile Antenelor lui Voiculescu, etc.).

Evident că MISATV.ro (sursa noastră de senzațional) și oficiosul MISA yogaesoteric.net (cu știrile lor “de ultimă oră”) vor tăcea mâlc, căci degetele abile ale magistrului care scria scenarii și texte sub zeci de pseudonime nu se vor putea mișca pentru o vreme, datorită brățărilor magnetice, anti-reumantism, făcute cadou de polițiștii francezi.

În ceea ce mă privește, am refuzat și refuz în continuare invitațiile de a participa la emisiuni, interviuri sau intervenții telefonice în direct la TV pe această temă. Consider că nu e cazul să particip la această mascaradă în care singurii care au de pierdut ceva sunt românii care belesc ochii la spectacol.

loading...

35 Responses to “Despre prinderea lui Gregorian Bivolaru la Paris”

 1. George says:

  Ai mare dreptate. Are mare grjă macovei, și gașca ei ca să-și apere fratele. Spate puternic atât intern cât și internațional. E o legătură mai presus decât banii. Odată va ieși la lumină. Odată….

 2. Strumf Unu says:

  Mihai de ce imi vine sa mi dau palme cu piciorul cand te aud asa vorbind avocateste*! 🙂

  Doresc ca nemernicu* asta sa plateasca ….ma intelegi!!

  Altfel imi cumpar un Ak 47 si l execut pe son of the bitch! :)))

  Din cate zici tu parca este ca o operatiune de drapel fals*….adica inside job….foarte abil regizata!

  Vorbind cu ceva fanatici misani, acestia imi spun ca stie GARGAMEL CE FACE ….si ca a facut o intentionat!!

  Oricum tu le stii mai bine.
  Multumesc ca ne informezi anticipat!

  un strumf frustrat! 🙂

 3. DORIN MO.... says:

  ESTE FRACMASON…PENTRU ASTA NU AU VRUT SA IL PRINDA..AU DATA PACE CU AUTORITATILE SA SCAPE USOR…INCA O PROFETIE SA II SPELE PA CREIER PE CURSANTI

 4. andrei says:

  Iar vă ofticați cenușiilor, și scuipați mizerii,
  Grig va câștiga mereu…

 5. MR says:

  – De ce se prind atât de greu “bulgarii” în România ?!
  – Pentru că locuiesc la Paris !

 6. FREEDOM says:

  Mareeee panarama omul asta , mai mascarici decit ASTA nu exista , povestea pulii despre acest maimutoi va continua pina la finalul vietii lui , spalatii pe creier de acolo nu au nici o sansa sa scape de plasa iluziilor intinsa de distrusu asta … mai este loc de interpretare ptr inca zece vieti ptr soldateii lui . Pur si simplu halucinatia continua intr-un mod incredibil . Credeam ca i sa infundat panaramei insa circul lui de viata de pacalici continua ma departe . Intr-un fel bagabontu fenteaza inca odata pe toata lumea . E un fenomen din punctu asta de vedere , al lungirii povestii in care sint cuprinsi atitia oameni ametiti de incredibila ata karmica a lui . Hmmmm ! Ramii uimit de traseul acestui individ smecher de smecher .

 7. MR says:

  Surse din interiorul MISA spun că a fost prezentat azi la instanțele franceze. Cum era de așteptat, procesul s-a amânat la dată de 2 martie 2016. Pun pariu că de ziua lui e liber.
  Dacă aș fi în locul lui, până pe 2 martie aș înregistra toate emisiunile din România pe temă arestării lui, toate luările de opinie ale personalităților care apar la TV și vorbesc despre cazul lui, le-aș traduce în franceză și le-aș pune pe 2 martie pe masă judecătorului, ca dovezi concludente că azilul politic primit în Suedia este necesar în continuare. Ce se întâmplă la TV în cazul Bivolari acum e linșaj mediatic. Oi avea eu boală pe el ca e un ticălos, dar la fază asta are dreptate.

 8. Bunul Simt says:

  Ceea ce e de reținut în urma cazului Gregorian Bivolaru: Orice cetățean român care a exprimat public idei eurosceptice, dacă prin asemenea exprimări a urmărit crearea unui curent de opinie în rîndul unei părți însemnate a populației României, se poate aștepta ca telefoanele să-i fie ascultate de SRI, pentru a i se găsi nod în papură ca să fie trimis în judecată (foarte posibil, fără legătură formală cu ideile politice exprimate), iar pentru a se ajunge la condamnare, instanțele vor fi dispuse chiar și să „creeze drept”, special pentru acel cetățean.
  https://mariusmioc.wordpress.com/2013/11/20/euroscepticismul-afisat-motiv-pentru-interceptari-ale-convorbirilor-telefonice-de-catre-sri-exemplificare-cu-cazul-yoghinului-gregorian-bivolaru/
  https://mariusmioc.wordpress.com/2013/11/15/ideologia-statului-maximal-in-actiune-apararea-victimelor-impotriva-vointei-victimelor/
  “Mințile strălucite discută despre idei. Mințile simple discută despre evenimente. Mințile înguste discută despre oameni” – Eleanor Roosevelt
  Duminica, post negru doar cu apa, pentru trezirea constiintei nationale a poporului roman si prabusirea actiunilor celor rai si vicleni. Amin Amin Amin

 9. adi says:

  Odata l-am auzit pe Valeriu Popa raspunzand unei intrebari despre ce parere are despre Grig si raspunsul lui a fost: ”Pe un yoghin nu-l poti judeca!”
  Asta era prin 1990.
  De asemenea Sai Baba, intr-unul din discursuri, raspunzand la intrebarea: ”Si acum ce este de facut” (cu referire la modalitati de salvare a planetei, de trecere mai usoara de la Kali yuga la Satya yuga) a spus: ”Cineva sa organizeze o armata de meditatori.” (citat aproximativ).

 10. Strumf Unu says:

  Mai Andrei nu ne ofticam deloc dar mi ar place ca justitia divina sa si spuna si ea parerea!

  Nu crezi la cat rau ne a facut individul asta ce seamna cu Woddy Allen ar trebui sa plateasca!!

  Bat campii cand afirm ca toate siteurile erotice facute chiar si in ashram,trimisul fetelor in Japan, filme porno ma rog tantrice 🙂 destramarea familiilor normale,a cuplurilor normale…indemnarea chiar si la incest( mama-fica), (frate-sora)-Am marturiile persoanelor ce au fost la Paris!
  Stilul fanatic de a ne separa de planul social si a ne crede superiori* sau alesi*…Fete intoarse cu Sida din Japonia( am vazut cu ochii mei la Pipera cand Mag(anuss) o certa pe una din amazoane care s a intors zdrobita de acolo!

  Legaturile cu clanul camatarilor prin care trimiteau fete in tari straine, legatura cu mafia Japoneza, vezi conexiunea Gregorian Bivolaru-Gabriel Bivolaru(frate sau vitreg) cel ca a furat cateva 10 de milioane de dolari, plus Adrian Nastase ( toti trei nenorociti din Tartasesti)

  Ai grija pe cine aperi Andrei! Daca stai in troaca porcilor risti sa devii ca ei!!

  Andrei sper ca nu esti porc…si nu rImi prin rahatu* misan!

  Stii vb aceea sacra Porcu rima ….dar Rima nu porc!
  poate esti rima …frate! :)))

 11. Strumf Unu says:

  Toate cate au fost facute in numele spiritualitatii ….au fost mizerii Andrei!!
  Recunoaste man!

  De ce taci puiule?

 12. Strumf Unu says:

  As fi interesat sa aflu de la tine …daca Gargamel ti ar fi propus sa ti penetrezi mama in modul ala parsiv(tantric) oare ai mai fi chitait acum pe forum cu faza ca” Grig o sa triumfe si o sa castige mereu!”

  Sa triumfe traiti ar cum au triumfat* turcii la Plevna ….aici sunt de acord cu tine Andrei! 🙂
  EU cred ca in final o sa triumfe deasupra unui mare rahat uscat de bou! :))

  Ai sa vezi ca am avut dreptate Andrei!

 13. Neele says:

  Nu stiu daca trece comment-ul dar merita sa incerc.

  @drugs:
  Da’ mai da-l incolo de gunoi! Nu i-ai zis odata Pa si n-am cuvinte? De cate ori vrei s-o faci?
  Honestly, wake up! Smell the coffee, smell yourself, but don’t pick on things you already have as history!
  Namasteeee, : dinti :

  Apropos inainte de a fi prins, gunoiul apela la mine in subtil.
  @tard:
  Sorry, I’m a girl, I don’t know what you mean about me giving you protection.

  PS
  I will not entertain conversations here as I don’t see fit to meddle in.
  Thanks!

 14. Adrian says:

  Cine-i moșneagu decrepit din poza? Cred ca are peste suta, socrul meu de 84 arata mai bine. Ar trebui sa facă ceva yoga, si-ar mai reveni ca pare cam devitalizat.
  In alta ordine de idei, Bivolaru a pierdut de mult lupta. .. cu sine însuși.

 15. vivi says:

  M-a apucat o greatza (scuzati) imensa la gandul ca omul asta va cadea iar in picioare si ca idiotii iarasi nu mai au viata personala (cata au, vai mama lor) pana nu i se aranjeaza ploile astuia. Daca ai ‘norocul’ sa trebuie sa ai de a face cu unul din asta nu mai dai de el poti sa mori. O sa fie intr-un ritual continuu sa-i scape pielea maistrului ca doar de aia traiesc, nu? Nu doresc nimanui sa ajunga la inchisoare, nu asta ma deranjeaza ci faptul ca astia nu se mai opresc din greseala si din nenorocit vieti si din a ne tine mintea ocupata. Atata rezistenta la schimbare ca la fiinta asta si la turma lui nu am mai vazut. Cate pana mea de semne asteapta sa-i mai trimita Dumnezeu ca sa inteleaga ca-i prin balarii si balariile-s cat china? Decat atat intreb.

 16. Cineva says:

  Rapcea s-a tinut de cuvint. Respect !

 17. Public Enemy 1 says:

  S-a ținut de cuvântul pe care și l-a dat cu mâinile pe biblie făcând gargară cu urina maestrului pe video?! Ăsta om de treabă!

 18. George says:

  Eu unul felicit și apreciez munca enormă depusă de toti de pe acest site cât și celelalte, pentru a opri caracatita, prin a spune lucrurilor pe nume și a trezi minți spălate. Tot respectul. Și tot așa înainte.

 19. Massimo says:

  Ti-ai vandut sufletul, Rapcea! Daca nu stii asta, e grav.

 20. mac gregor says:

  La ce i-a trebuit lui Gergorian Bivolaru sa se mute la Paris, dat fiind ca daca ramanea in Suedia nu il putea aresta nimeni? L-a mancat in cur?

 21. sorin says:

  Era totul aranjat cum trebuie? Nu omisese nimic? Se afla cu adevarat in legalitate?Ai nevoie sa intelegi ca atata timp cat traiesti pe acest pamant BIVO exista manipularea yoghinilor. si exact ca intr-o calatorie treci prin anumite locuri, inveti cate ceva de acolo, te simti bine sau mai putin bine, iar apoi mergi mai departe pentru ca ai nevoie sa iti continui calatoria.Greseala yoghinilor este aceea ca incearca sa se opuna schimbarii lor in societate, sa ia tot ce aveau in trecut si sa aduca in prezent, sa nu lase viata sa se desfasoare asa cum este firesc si normal. VREAU SA FELICIT PE..BUDES> FERENC>CAMI>DORIN>MOROSAN SI MULTI ALTI….

 22. DORIN MO.... says:

  RESPECT PENTRU RAPCEA MIHAI….SA TINUT DE CUVANT

 23. Bunul Simt says:

  Stop ABUZURILOR militiei comuniste din Romania.
  https://www.youtube.com/watch?v=qe6FzPeEENc

 24. ele says:

  Protestati si poate se vor mai trezi, si adunati va sa meditati impotriva lui!!!!!!!

 25. Cineva says:

  Așa cum puteți vedea acum, prinderea lui Gregorian Bivolaru, șeful MISA, a fost o acțiune care era deja programată în mod intenționat să fie făcută ACUM, ca să acopere SCANDALUL bebelușilor.

  Altfel, nu se explică ÎN NICI UN FEL, cum se face că doar la două zile de când Antena 3 a deschis BRUSC “subiectul despre Bivolaru”, după 7-8-9-10 ani de tăcere, HOP dintr-o dată, Bivolaru e prins și arestat în Franța, după 12 ani de când a fugit.

  Deci de 12 ani nu se mai aude nimic, apoi face Antena 3 o emisiune de 2 ore cu milioane de telespectatori și la două zile după emisiune e prins și Bivolaru.

  Evident că așa ceva nu poate fi o coincidență.

  “Show-ul” de la Antena 3 despre Bivolaru a fost necesar să fie făcut cu 2 zile înainte ca Bivolaru să fie prins, pentru că opinia publică nu-și mai amintea exact întreaga poveste din 2004, cu MISA, cu Bivolaru, cu Adrian Năstase, cu Descinderea în Forță a mascaților la Sediul MISA, descindere tot din 2004, cu condamnarea și fuga în SUEDIA, etc.

  Prin urmare, prinderea de ACUM al lui Bivolaru trebuia pregătită mediatic, altfel n-ar mai fi avut audiența publică necesară și prin urmare nu ar mai fi avut efectul mediatic scontat.

  “Pregătirea Mediatică a Prinderii lui Bivolaru” a fost făcută de Gâdea la Antena 3 pe 24 februarie, cu 2 zile în avans ca Bivolaru să fie prins.

  ATENȚIE, pregătirea a fost făcută în avans de prindere – asta e PROBA DE BAZĂ care ne indică că avem de-a face cu o manipulare.

  Gâdea a făcut o lungă emisiune la Antena 3, unde l-a înfierat timp de peste două ore pe Bivolaru, “ca fiind acel criminal periculos care timp de 12 ani nu este prins deși e căutat prin Interpol, unde apare primul pe listă răufăcătorilor”.

  Ne dăm seama acum că Emisiunea s-a făcut pentru ca lumea “să-și amintească cine e și cât de vinovat este Bivolaru”. În caz contrar, prinderea ce urma a avea loc vineri 26 februarie, nu ar mai fi avut nici un efect mediatic în fața dramei uriașe a bebelușilor.

  http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=649758&title=-prinderea-lui-gregorian-bivolaru-seful-misa-e-facuta-intentionat-acum-ca-sa-acopere-moartea-bebelusilor-au-iesit-la-lumina-alte-imbolnaviri-asa-ca-trebuia-de-urgenta-pregatit-ceva-care-sa-acopere-acest-lucru-pana-cand-ne-vom-mai-lasa-manipulati-

 26. Yogibhoghi says:

  Bivolaru nu e yoghin, Bivolaru e bovin!

 27. Dan says:

  Da, MR are mare dreptate.

  Si ma bucura faptul ca e impartial si vede si dincolo de aparente.

  Multi isi dau seama si realizeaza acest lucru.

 28. […] Restul va fi doar o procedură banală, de constatare a executării integrale a pedepsei, și va fi pus Ăźn libertate de Ăźndată. Și cu asta se vor fi Ăźncheiat problemele lui Gregorian Bivolaru cu justiția romĂąnă.”, scrie avocatul Mihai Rapcea pe blogul său. […]

 29. Bunica says:

  Poate va intrebati de ce Gregorian Bivolaru este cel mai “most wanted” “infractor” roman si chiar european deoarece acuzatia pt. care a fost condamnat, “act sexual cu o minora in forma continuata” nu prea il califica pt. aceasta “vanatoare de vrajitoare”. Cam doua sunt motivele principale:
  1. https://drive.google.com/…/0B_gMPruf8qekOGxsdHdFbWd6MGc/view
  Se stie deja ca in serviciile secrete colcaie de masoni care executa ordinele de la “centru” (Tel-Aviv, Washington, etc.).
  2. Cel mai important: Practica yoga ii face pe oameni sa isi trezeasca constiinta si sa nu mai poata fi manipulati, indobitociti si sclavizati asa cum isi doreste MAFIA jhidano-sionista-masonica-satanista care deja stapaneste colonia Romania si sclavizeaza romanii.

 30. Amin says:

  Domnu’ Bunica,

  “Practica yoga ii face pe oameni sa isi trezeasca constiinta si sa nu mai fie manipulati….”

  1. yoga se practica mai peste tot in lume si nimeni nu ii pune bete in roate; si in Romania se practica yoga si alte scoli, cursuri de yoga din Romania nu au probleme, deci SE POATE!!! si deci argumentul tau nu se sustine ca acesta este motivul “problemei Misa”. Problema nu e yoga, ci “yoga” de la Misa, plus “practicile” suplimentare.

  2. Presupunand ca ai dreptate, yoga trezeste constiinta si nu mai sunt manipulati oamenii. Ceva adevar este insa, repet, e vorba de YOGA, nu de “yoga” de la Misa, iar pentru asta e suficient sa privesti lucid rezultatele si “constiintele trezite” ale celor de la Misa si cat de “nemanipulati” sunt ei… dar pentru a vedea asta intr-adevar trebuie sa nu fi manipulat (ceea ce fiind in Misa e mai greu, daca nu imposibil) si sa ai o constiinta trezita cat de cat care sa-ti permita sa vezi asta… deci probabil o sa mai dureze pana o sa intelegi ce am scris aici si o sa-mi dai dreptate, dar toate la timpul lor. Nu e graba!

 31. Sebastian says:

  Am remarcat totodată faptul că Antena 3, îndată ce a început să împroaște cu rahat în mentorul spiritual al MISA, a început să nu se mai plângă de expulzare. O fi primit Gâdea un caiet de sarcini pentru ca trustul să își păstreze bine-mersi locația?

 32. Dan says:

  E clar ca nu va face inchisoare in Romania. Nici nu trebuie.
  Manipularea a ajuns la cote alarmante. Numai daca nu se doreste nu se vede ca multe in tara asta incep sa scartiie. Chiar nu ne mai pot prosti . Chestia cu Grig scos de la naftalina tocmai acum ??? De alegeri…. E grav ce se petrece in tara noastra. Si ne cred si tare prosti, incat sa nu ne dam seama ca doresc sa manipuleze oamenii si constintele maselor.

 33. Eu says:

  Yoga e yoga, ce se face la Misa e cancan obscen si paranoic condimentat cu notiuni spirituale. Nici o scoala autentica de yoga nu se ocupa de “dezvaluiri” si intocmirea de detasamente de zombi pentru munca si prostitutie, ci de cum sa observi-cunosti-traiesti Realitatea, dincolo de iluzii.

 34. Eternul says:

  Cred ca se intelege acum totul, nu?

  https://www.youtube.com/watch?v=WS9iUBqF2Z0

 35. Neele says:

  “Cred ca se intelege acum totul, nu?”

  1. Eter-null-esti, tu nu intrebi pentru ca nimeni nu ti-i follower de aici. Sau ai uitat?
  2. Spuneai ca meditezi ca te-a pus “guru” sa nu cada casa/ele pe fostii cursanti, mergi de mediteaza!
  3. Nu ti-ai cerut nici pana acum iertare fata de Cecilia pentru atitudinea de magar pe care ai avut-o fata de ea dupa ce te-ai dus sa-ti faci plinul de mantre si tehnici pe exmisa.
  4. Nu ti-ai cerut scuze nici fata de Felina si nici fata de MR pentru atitudinea sfruntata in casa lor.
  5. Du-te cu Dumnezeu! Am vrut sa spun, du-te sa-i tii de urat lui “guru” pe dupa zabrele!
  6. N-ai pentru ce sa-mi multumesti, placerea e toata de partea mea, tu ai uitat sa consacri.

Leave a Reply