Gregorian Bivolaru – puncte de vedere

Observ că în ultimele două zile se înregistrează un trafic record pe site iar acest lucru nu îl pot pune decât pe seama vâlvei create de prinderea lui Gregorian Bivolaru. De la o medie de 7 – 8 sute de vizitatori unici pe zi, traficul s-a dublat – iar asta in zile de weekend, când de obicei ar trebui să scadă. Graficele de pe t5.ro vorbesc de la sine.

În ceea ce privește accesările de pagină, acestea au crescut de 3 ori, ceea ce arată că cititorii se întorc pentru a citi noutățile de la comentarii pe subiect.

trafic Rapcea

grafic trafic rapcea

Interesant este însă faptul că la acest aflux de aproape 1000 de cititori noi – pe zi, numărul comentatorilor nu a crescut. Acest lucru arată o atitudine prudentă a unora, de tipul “cumpără, dar nu vinde”. E drept, am primit și multe telefoane de la colegi sau foști colegi de la MISA, cu atitudini extrem de diverse vis-a-vis de prinderea lui Gregorian Bivolaru. Majoritatea m-au rugat să păstrez confidențialitatea informațiilor aflate, fapt ce denotă în continuare o frică a celor din MISA față de eventuale represalii din partea conducerii.

Ce m-a uimit la unii dintre ei, pe care îi știam din categoria “spălați pe creier” a fost atitudinea față de prinderea lui Grieg. Parcă păreau cumva îngrijorați, dar și ușurați că toată situația va ajunge la un deznodământ clar. Simțeam că se săturaseră de toată povestea cu maestrul fugit în Suedia, dar despre care toată lumea știe că trăiește bine-merci la Paris.

Toată această ipocrizie impusă de conducerea MISA i-a scindat lăuntric pe cursanți. Exterior, susțin (încă) din gură susținerea de Maestru, dar interior îi simți că au o anumită doză de satisfacție. Nu mai simți la ei revolta aia din anii 2004-2005 când erau gata să moară cu Sistemul de gât.

Pun pariu că dacă Gregorian Bivolaru va fi adus în țară, nu vor ieși decât o mână de oameni să protesteze față de încarcerarea lui. Cumva, oamenii din MISA simt că au fost folosiți ca masă de manevră, iar lipsa de sinceritate a Maestrului – în primul rând față de ei își va arăta în această perioadă rezultatele.

Între Gregorian Bivolaru și autoritățile din România nu mai stau în acest moment decât o mână de fideli naivi sau co-interesați – prin poziția pe care o dețin în conducerea MISA, care riscă enorm prin ajutorul pe care i-l dau pentru a-l sustrage executării pedepsei. Și desigur, o grămadă mare de bani, plătiți avocaților, securiștilor “de bine” și politicienilor care în toți acești au au fost plătiți să închidă ochii și îl protejeze.

Unde este Dumnezeu în toată ecuația asta ?! Poate doar în sufletele naivilor, care meditează și se roagă plini de bună credință pentru eliberarea gurului lor.

Pe de altă parte, nu pot să nu remarc planificarea mediatică a “evenimentului” capturării lui Gregorian Bivolaru. Deși de ani de zile presa din ROmânia îl uitase, brusc, cu doar două zile înainte de capturarea lui, Gâdea de la Antena 3 își “amintește” cu totul “întâmplător” de cazul Gregorian Bivolaru și îi alocă zeci de minute într-o emisiune la oră de maximă audiență. Iar asta cu două zile înainte de orice știre despre prinderea lui Grieg.

Să fie oare o coincidență, sau Gâdea primise misiunea de la serviciile secrete să “reamintească” opiniei publice despre “monstrul” Bivolaru ?! Eu nu cred în coincidențe, la fel cum nu cred că Bivolaru a ajuns “întâmplător” cap de afiș pe most wanted Europol cu o lună în urmă. Urmăriți emisiunea, în special de la minutul 8 la minutul 25, unde se toacă numai pe tema Bivolaru:

Eu cred că se pregătea capturarea lui, dar era necesară punerea în scenă mediatic, a întregului spectacol, ca de obicei, cu scopul de a acoperi adevăratele porcării care se petrec la acest moment în România, evident cu scopul de a abate atenția opiniei publice de la ele.

Eu nu spun că Bivolaru nu trebuie adus în fața legii, pentru a plăti pentru ceea ce a făcut. Însă mă deranjează ipocrizia celor care îl acuză. Demonizarea lui. Cum să transformi infracțiunea de act sexual cu o minoră de 16 ani (fapta pentru care a fost în realitate condamnat la cei 6 ani de închisoare) în “pedofilie” și “pornografie infantilă” ?!

Și evident că nu am nici o legătură cu reținerea lui, deși unii am văzut că mă creditează cu merite în acest sens. E vorba doar de karmă și atât. E vorba de depășirea unei limite în ipocrizia, minciuna și aroganța de care a dat dovadă Bivolaru, care se credea protejat și de neatins și își permitea să porcăie pe toată lumea cu emisiuni pe MISA TV sau cu articole pe yogaesoteric, în vreme ce el continua plin de un tupeu nemărginit, să trimită femei la produs bani, în Japonia sau alte țări.

În acest sens, Bivolaru și-a uitat propriile lecții, transpuse în aforismele și cugetările pe care i le-au publicat cei de la yogaesoteric. Dau doar câteva exemple:

Timpul ne descoperă secretele. Timpul face să apară ocaziile minunate. Timpul confirmă până la urmă sfaturile bune.

KARMA amestecă într-un mod tainic și dumnezeiesc „cărțile“, și apoi ființele umane joacă, cel mai adesea fără a-și da seama că, dincolo de aparențe, nu există niciodată întâmplare, deoarece totul este o enigmatică necesitate.

KARMA este fie ceea ce ni se petrece, fie ceea ce apare atunci când nu ne așteptăm deloc.

Toate acțiunile benefice ce au fost în mod divin integrate și care au fost realizate de noi în tinerețe devin apoi comorile noastre sublime, de care putem beneficia din plin la vreme de bătrânețe.

A-ți da seama prompt de propria ta prostie și a te opri imediat să mai acționezi în felul acesta este o semnificativă dovadă de inteligență creatoare practică.

Există unele ființe umane ce sunt mai mult sau mai puțin înțelepte. Printre ele se află ființele umane ce dau dovadă de înțelepciune înainte să acționeze și există celelalte ființe umane, care devin într-o anumită măsură înțelepte abia după ce au acționat, fiind – vrând, nevrând – silite să învețe tocmai datorită greșelilor pe care le-au făcut cu acea ocazie

Cunoașterea adevărată de noi înșine ne transformă apoi în bine punctul de vedere.

Anumite puncte de vedere ne înlănțuie, altele ne eliberează.

Modificarea punctului de vedere este întotdeauna însoțită de efecte corespunzătoare.

Anumite puncte de vedere ne fac fericiți, alte puncte de vedere ne chinuie toată viața.

Fiecare acțiune pe care o realizăm provoacă (datorită proceselor de rezonanță declanșate) efecte precise, atât în noi înșine, cât și în ceilalți care sunt atunci în consonanță cu noi.

Orice bucurie de care ne atașăm în mod egoist în această lume este, mai devreme sau mai târziu, tulburată de teamă.

Pentru ființa umană înzestrată cu discernământ, orice lucru sau ființă din această lume, de care ne atașăm, este încărcat cu durere și suferință.

Închei acest material aici, nu înainte de a remarca faptul că voi continua să nemulțumesc în egală măsură fanaticii susținători MISA&Bivolaru și fanaticii susținători ai ex-misa și anti-Bivolaru. Acest gen de oameni suferă de un soi de daltonism existențial; ei nu pot concepe o situație de viață, o persoană sau un eveniment decât în categorii absolute: de bine sau de rău, judecându-i pe cei ce nu le împărtășesc poziția ca fiind împotriva lor, deci dușmani.

În viziunea acestor oameni nu este loc de nuanțe, suprapuneri de situații, paradoxuri, iar ei în general nu înțeleg faptul că nimeni pe această lume nu este fundamental și absolut bun sau rău.

 • sinergicus

  Eu stau si ma gindesc de ce s-o fi chinuind javrele care manipuleaza sa distraga atentia populatiei ca oricum nu reactioneaza nimeni la nimic…chiar daca le dai stirea in fata tot nu face nimeni nimic… de exemplu zilele astea Insula Serpilor a fost ocupata de trupe ucrainiene…Insula apartine romaniei…se inflameaza cineva? Ati auzit pe cineva sa protesteze? Chiar daca s-ar da pe post stirea nu ar interesa pe nimeni…poporul este amortit de-a binelea…De ce l-o fi arestat pe dibolaru tocmai acuma nu stiu .. e posibil sa il foloseasca pentru a-l debarca pe ciolos din functia de primministru ,printr-un scandal mediatic .Creezi un scandal cu dibolaru si brusc ”serviciile” secrete descopera ca ciolos are legaturi cu secta…deja s-au legat de macovei ca l-a acoperit pe dibolaru in numeroase rinduri , facind loby in parlamentul EU pentru el…zic si eu…. scenariu de film…sau pur si simplu nu si-o fi platit taxa de protectie la timp(?) sau s-o fi aflat ca dibo are bani multi si interlopii din SRI in elanul lor s-au gindit ca tre sa faca juma juma cu ei….

 • Oro

  Ai dreptate acuma nu asi iesi nici macar un minut pt el si nici pt “scoala”. Acuma daca as fi la curs orice ar spune as cauta pe internet, pt cartile “traduse” de el si de Catrena as contacta autorii si i as intreba de drepturile de autor. Acum i as solicita factura pt orice curs si tabara, de donatii nici vorba.

 • Strumf Unu

  Eu cred ca si in Romania dupa ce isi va ispasi asa zisa pedeapsa* GARGAMEL asta de Tartasesti va face acelasi prostii ca si la Paris sau in Suedia! adica inselatorie si minciuna,manipulare de suflete si in special de fete foarte tinere,trimitere la produs pt marafeti.. a shaktiutelor cretine prin Japonia sau Franta etc etc…prb aceleasi chestii dubioase care le a facut mai toata viata!

  Sunt curios cu ce pedeapsa divina inchipuita* de mintea aia a lui ridicola isi va mai manipula adeptii fanatici ca sa ii tina linga el! Probabil va fi un nou asteroid sau vreun razboi iminent! 🙂

  Oricum asa zisele lui baseli* metafizice legate de distrugerea Americii in 2015 nu prea s au indeplinit( atentie, revelatii facute de Arhanghelul Mihail) ….si ca atare inca o data il face pe acest G.B un mesager debil si mincinos,SI SCHIZOFRENIC pe deasupra…

  Steaua aia a lui rosie si comunista de a mai manipula oamenii a apus de mult!

  Vorbind cu o fosta colega de curs traumatizata dupa experienta de la Parisul Vesel aceasta imi povestea ca Grig ii priveste pe toti oamenii ca niste gunoaie care nu merita mai nimic!
  Mai tarane coclit acesti oameni ti au oferit inocenta si iubirea lor ….si tu te-ai cacat direct pe ei prin felul tau ordinar de a fi ca om!

  Asa zic si eu GREGORIENE… ca frumusetea ca si uratenia sunt de altfel in ochii privitorului!
  Asa ca daca ii vezi pe oameni ca fiind niste gunoaie ….cel mult si tu GREGORIANE esti un gunoi de om!

  ******************************************************************************************************

  Am ramas blocat si cand am auzit din gura fetei respective ca GB i a sugerat sa faca sex cu ingerul pazitor! 🙂 tare faza asta!!! 🙂

  interesant sa te *uti chiar cu ingerul tau pazitor…. Ma intreb …oare ingerii pierd si ei potentialul sexual sau tre* sa vina la curs ca si fie continenti ca Maistru Gargamel???
  Ce idiotenii ii debiteaza mintea acestui pervers magar..

  Un om de nimic…o zdreanta prabusita i se vede chiar pe fata prabusirea si esecul daca te uiti atent!

  “Pomul se cunoaste dupa rod si omul dupa fapte” a spus Domnul Isus!

  Faptele tale Gargamele sunt revoltatoare …..pina la cer!

  Gargamele luate ar dracii sa te pieptene si sa ti faca carare chiar pe mijloc! :))

 • Yogibhoghi

  Prea multa valva pentru un nebun! Problema e ca a gasit multi prosti! Dar si nebunii astia sunt buni de ceva, asa pentru contrast!

 • prc

  Nu cred ca o sa-l dea francezii in Romania.
  Dupa ce am strigat pe site-ul Interpol “LUPU” si ne-am facut de cacao, lucrurile se vor lamuri.
  Bineinteles, nu-i exclus ca ai nostrii sa le fi facut ceva sevicii francezilor caz in care ni-l dau si ramane sa ne descurcam noi cu Suedia.
  Cazul pare sa se incheie asa cum a inceput, cu comenzi catre presa si manipulari grosiere.
  Bivolaru a fost condamnat decat pentru act sexual cu o minora de 16 ani din pozitia de “profesor” de yoga al acesteia.
  Exclus “pedofilie” și “pornografie infantilă”.

 • Pentru cei care vor sa gandeasca si altfel:

  1 Antena 3 a organizat o manifestatie care semana foarte mult cu un spectacol MISA. Nu numai eu am observat, dar si ziaristul Tapalaga radea de “spirala A3 cu pensionarii”.

  2 Daca Grieg si-a vandut sprijinul in subtil pentru sustinerea respectivei spirale?
  La fel cum si-a vandut sprijinul si pentru PIN, Geoana si alti disperati din sfera politicii care se agatau de orice pai? In fond el mai are o farama de reputatie in domeniul paranormal si au fost cazuri, cum ar fi atunci cand au apelat la MISA pentru sustinerea unei echipe de fotbal (meciul s-a terminat egal).

  3 Manifestatia a fost o catastrofa din toate punctele de vedere, a3 devenind ciuca bataii de joc nationale si pierzand o mare parte din statusul de mare putere.

  4 Lamurit definitiv asupra “puterilor paranormale” ale lui Grieg, Voiculescu se razbuna pe escroc. Da autoritatilor acel mic impuls de care mai depindea soarta lui Grieg iar acestia il umfla. Sa nu uitam ca varanul a fost unul din marii securisti inainte de ’89. Nu este de neconceput sa mai fi pastrat relatii in actualul SRI.

  Anyway, sper sa se trezeasca cat mai multi din cei care credeau in atotputernicia sau atotstiinta lui Bivolaru. Sa isi dea seama ca deocamdata propria minte e un ghid mai bun.

 • MR

  Primul interviu dat de Gregorian Bivolaru la targul de carte la care a fost prins:
  Întrebare reporter: – care este cartea cea mai importantă pe care ați citit-o ?
  – Cartea care mi-a schimbat viața – codul penal!

 • George

  Acum câțiva ani, in franța, sarkozi pregătea legea să fie castrati pedofilii. Imediat în ro, gurul a fost achitat la mai toate procesele. Totul în câteva zile. De frică, ca să-l aducă în țară curat. Dar legea nu a fost aprobată deoarece sarkozi nu a mai fost reales. Gurul a mai stat iată bine mersi inca ceva ani la paris.

 • George

  Gurul e din gașca secu de pe vremea lu măgureanu, macovei etc. L-au pus cu misiunea de a monopoliza sistemul oriental, în special yoga. Și azi e activ sistemul. Dupa revoluție apărând maso, s-a fraternizat și cu ei. Are spate dublu. Se cunosc toate detaliile. Lupta cu sistemul e greoaie, așa că ei isi duc liniștiți misiunea la îndeplinire. Nu cum cred unii, spirituală.

 • George

  Domnu Mihai, eu sunt sigur că știi multe despre legăturile bizare în care e implicat guru. Cred că din frică nu spui nimic. E firesc, ai familie.

 • Yogibhoghi

  Cel mai probabil George are dreptate, caci MISA a facut yoga praf si pulbere! In “90 cand am auzit ca dieta celor de la MISA includ oua, ceapa si usturoi mi-am dat seama ca e ceva putred si urat. Apoi cand am auzit ca Guru Urina facea misto de alte miscari de yoga, si se autodeclara ca el e cel mai bun, m-am prins imediat ca aceasta faptura este un mare fals si ca trebuie sa caut in alta parte, pana nici asanele nu le stie corect, dar mai ales nu intelege ingineria din spatele lor, nu prea stie mai nimic de yoga adevarata. A manipulat atatia oameni, dar mai ales le-a distrus increderea in spiritualitate, in evolutia corecta, si a terfelit relatiile interumane pe acest subiect incat acum cand vrei sa deschizi gura si zici yoga toti de aseamana cu jegu’ asta. Acest dobitoc, obsedat de vagina si de urinatul femeii, are un singur viitor – disparitia! Sper sa dispara din memoria romanilor cat mai repede, insa cand vezi ca a facut si pui incepi sa te intrebi cat mai supravietuieste un astfel de blestem, cei care sunt anti-misa, prin alte orase ale Romaniei, cu Trandafir, si cu Tarcau si altii care cica ei nu mai sunt in MISA dar predau, cu mici schimbari,tot acest rahat romanesc si ii spun yoga, va fi greu ca yoga corecta sa fie adusa la cunostiinta celor care au vrut pe cinstite sa o cunoasca. Dar ma consolez cu gandul inspirat din intelepciunea indiana: ” Cand discipolul este pregatit, Maestrul apare!”. Se pare ca Romania nu a fost pregatita pentru asa ceva, caci tot ce se intampla in tara asta, jaful, distrugerea sistematica, si bataia de joc, incepand de la justitie si pana unde vreti voi, padure si rauri , par sa duca intr-un singur punct stergerea noastra de pe fata pamantului. Si poate asa e mai bine, asa sa fie, au disparut ei dinozauri cand le-a venit timpul, noi ce avem sa nu disparem. Stiu ca mi-a ramas un singur lucru de facut, voi disparea demn, cu mintea curata, concentrata pe valorile universale, si stiu ca Tantra si Yoga nu s-au nascut in Romanica, iar Guru Urina nu are nimic de a face cu ele, deci nici macar nu le-a atins, dar apai sa le practice, si toti care cred ca au facut dragoste sprituala, sau ce au mai facut, de fapt nu au facut mai nimic, ba din contra s-au crudificat intr-o asemenea masura de nici ei nu stiu ce sa mai faca, si traiesc din amintiri si amagiri. Sa nu va fie frica de nimeni, nici de masoni, nici de nimeni, cel mai mare dusman al vostru e mintea prost ghidata, si mai ales o minte imorala, restul se poate aranja daca esti sincer, in primul rand cu tine insuti, si daca vrei sa evoluezi cu adevarat, D-zeu e tot timpul pregatit, te astepata de la inceputul inceputurilor, fa un pas catre El si El va face o mie catre tine! D-ne ajuta!

 • George

  Tot respectul, Yogibhoghi.
  Upps!….Poza 4 din material. Șefu bisericii cu șefu misa, frați,colegi, inițiați… Adevărul despre adevăr: http://m.adevarul.ro/locale/iasi/secretele-patriarhului-daniel-s-a-infiltrat-vremea-ceausescu-tanarul-calugar-ciobotea-cercurile-inalte-bor-misterul-cv-anii-89-90-1_55117882448e03c0fddc4b49/index.html

 • Bunul Simt

  Ai remarcat Mihai…?…ti-au murit postacii…
  Liniste…prea liniste…oare n-o fi linistea dinaintea furtunii…?
  Zic si eu , asa…cine isi pune intrebari nu poate evita raspunsuri.
  Daca nimeni nu mai munceste aici, pe blog…probabil ca muncesc in alta parte cu sefii lor, la un nou dosar…?

 • Neele

  Mi s-a aruncat in fata o provocare. Spiralele de trezire a sufletului romanesc.
  Erau cumva necesare?
  Mereu faceam comparatii si ma intrebam de ce rateaza yoghinii, de ce valorile apar in afara masei de manvera. Cu toate resursele insusite de la cursanti si nu vad valori iesind din scoala de yoga. Daca ar fi ca in Romania, scoala sa se laude cu valori yoghine, cum de nu apar eliberatii scolii pe pagina intai a ziarelor? Daca ar fi fost sa produca, sa aduca valori culturale societatii, cum de Romania traditionala este tot ea castigatoare?

  De exemplu taberele de Arta: se duceau acolo fel de fel si se intorceau acasa …
  “Unde ti-e talentul?” “Pai e nu stiu cum ca eu sunt nu-s ce.” Crazy house!

  Poate nu stiu eu sa apreciez o creatie artistica, poate sunt eu toanta si n-am inteles …
  Si ma intreb ce ar fi mai crazy decat crazy?

  Scuzele mele draga ca v-am deranjat cu asa intrebari!

  “Bunul Simt says:
  01/03/2016 at 18:36

  Ai remarcat Mihai…?…ti-au murit postacii…
  Liniste…prea liniste…oare n-o fi linistea dinaintea furtunii…?
  Zic si eu , asa…cine isi pune intrebari nu poate evita raspunsuri.
  Daca nimeni nu mai munceste aici, pe blog…probabil ca muncesc in alta parte cu sefii lor, la un nou dosar…?”

  E, uite si pe asta, cazu in cap pe ultima 100 de metri.
  Mi-am cerut scuzele necesare fata de creatiile voastre abstract inexistente, ca sa n-avem karma de acum inainte.
  Problema voastra e ca sunteti relativi la spatiu-timp. Ma intreb de unde pana unde yoghinului vostru sef i s-a pus ca e bulgar. E ceva prea suspect.
  Sunt vrischika de fel, cam pe toate partile. Si am voie sa va suspectez.

 • MR

  @Bunul Simț
  Și eu am banuiala că se lucrează la un nou dosar de trafic de persoane, pentru ca sunt unii care sună cursanți sau foști cursanți pentru a le cere numere de telefon sau date de contact pentru fetele trimise prin Japonia sau Austria de GB & Co. Dar de data asta se va lucra civilizat, ca la carte. Păcat ca Grieg nu m-a ascultat când i-am spus SĂ SE OPREASCĂ. Foamea de bani le-a luat mințile celor din conducerea MISA, și cred că de această dată nu vor mai avea scăpare

 • misa si sexualitatea

  Mihai, unde se pot adresa cei care vor sa dea relatii in dosarul de trafic de persoane?
  Un nr. al unei institutii, nu de mobil.
  Poate terminam odata cu povestea asta.
  Multumesc

 • “Dar de data asta se va lucra civilizat, ca la carte.”

  Doamne-ajuta!

 • MR

  Nici eu nici altii besteliti de Bivolaru nu vrem sa ne bagam in acest razboi al lui cu legea penala. Sa se bage cei sau cele care considera ca au fost folositi pentru munca gratuita in folosul lui. Iar militienii trebuie sa munceasca ca sa isi merite salariul, sa nu mai astepte sa faca altii anchete in locul lor, sa le serveasca dovezile de-a gata.

 • andrei

  Haznaua anti-misa se agită ….

 • Bunul Simt

  Dumnezeu sa-i dea sanatate lui Grieg. O sa treca si mascarada asta cusuta cu ata alba. si lucratura serviciilor si tot ce au incercat sa-i puna lui in carca, ii va prabusi chiar pe ei. Si tot ce s-a furat in 25 de ani de neocomunism se va afla. Totul se afla…mai ales adevarul.
  Asa cum il cunosc eu pe Grieg, la valoarea lui, nu cred niciodata in gainariile care i se pun in carca…si asta au inceput sa inteleaga multi romani…50 000 de vizualizari
  https://www.youtube.com/watch?v=4055NesNwM0
  Si acum daca putem sa fim sinceri si cinstiti cu noi insine…de la cine am fi invatat yoga in Romania? De la Mario Sorin Vasilescu sau femeia aceea rotunda ca si Mario, de la Sahaja Yoga?
  Sau poate Gelu Voican…?,priceput in ezoterism si ocultism mai inchis la culoare. Alege-ti…
  https://www.youtube.com/watch?v=26-lC_D6o8o

 • MR

  Pai asta ii doreste toata lumea. Sa il tina Dumnezeu sanatos, ca pe Ion Iliescu, sa apuce sa faca toti anii de puscarie 🙂
  Asa ca mai bine roaga-i-te de libertate, ca de sanatate nu duce lipsa

 • FREEDOM

  Mosu nu are frina .Nu tin cu statul ptr ca ne japcuieste pe toti infinit mai mult decit GREORIANOV BIVOLAROV si cind am comentat vzv de propriile lui actiuni deplasate a fost ca sint lipsite de omenie vzv de noi cei care chiar am fost elevi la cursul lui si mult mai important , am fost sinceri si atitudinile lui au fost clar lipsite de omenie . Nici o clipa nu am comentat antimisa ptr ca as avea vreo satisfactie daca statul o sa-l infunde pe acest BIVOLAROV ci doar din cauza ca este un magar profitor si in acelasi timp un parsiv care manipuleaza pe toti deodata si barbati si femei . Mi-as dori ca lumea sa-l vada asa cum este in realitatea de zi cu zi si nu prin proiectii, sa-i vada si sa-i cunoasca si sa inteleaga cit mai multi oameni felul lui jegos si de peste bagabont din viata reala nu de la conferinte si din tabere cind contactul cu oamenii este minim si pe fuga … oamenii care inca mai cred in mitul eliberatului BIVOLAROV ar trebui sa inceapa macar de azi inainte sa nu mai bata cimpii aparindu-l jalnic cum o face acest ametit ANDREI care crede ca le stie pe toate si ca nimeni in afara de el nu la mai vazut pe BIVOLAROV cum se paorta cu oamenii . Si sa aiba o minima capacitate de a discrimina intre imaginea de poveste intretinuta abil de escrocul bulgar si FAPTELE REALE in urma carora cei mai intimi ortaci ai lui de haiducie si sexuiala si imparteala a banilor au hotarit sa il paraseasca . Inca sint utc-isti fara minte care braveaza copilareste , naiv si infantil sarind sa-i ia apararea acestui bagabont bulgar . Ridicolul acestor baietei fara minte este total insa ei nu isi dau seama de asta si isi continua delirul emotional ignorind TOTAL adevarul faptic al actiunilor acestui escroc . Din pacate acesti baietei fac posibila continuitatea acestei secte prin prostia lor , prin obtuzitatea si rigiditatea mentala in care isi duc povestile psihologice si care nu sint altceva decit niste vise false si stupide . Realitatea faptica vzv de acest farsor nici nu o i-au in calcul vreodata , ei doar isi cinta atasamentul emotional infantil vzv de fosila asta continenta de-o viata . La aspectul fizic a dat chix , la modul cum isi trateaza elevii si pe cei apropiati a dat chix , la profetii da chix de 26 de ani , practicile pline de fermitate de ore intregi de transmutare si sublimare si urinoterapie se pare ca nu au lasata nici o urma in corpul lui fizic si nici in fiinta lui interioara din moment ce panarama asta de om minte si manipuleaza pe TOATA LUMEA de ani si ani si ani . La omul asta ceva nu e in ordine, este mereu neclar si dubios si ascuns ,pe cind la adevaratii maestri totul a fost clar ,limpede si la vedere .Atasamentul emotional vzv de imaginea acestui bulgar face ravagii asupra discernamintului multor cursanti si practic nu vor sa priveasca lucid si obiectiv ci doar sa interpreteze absolut totul vzv de acest bulgar . Pur si simplu nu te poti intelege cu ei rational si omeneste ptr ca vin numai cu proiectii debile si din astea nu pot fi scosi oricite adevaruri faptice le-ai indica ca sau petrecut aivea in cel priveste pe escrocul care le-a luat mintile si care ii tine legati psihologic de el . Insa daca exista sinceritate si bunavointa minima Viata te ajuta sa vezi in cele din urma adevarul gol golut vzv de acest farsor . Cel mai important lucru ignorat de toti fanii lui debili este chiar o maxima de-a sefului lor si anume -nu exista spiritualitate adevarului – , cu alte cuvinte nu conteaza cite tehnici a dat daca nu este in stare sa respecte yama si nyama cu orice pret . Asta este oribirea in care persista fanii martalogului si numai sinceritatea vzv de ei insisi poate ajuta sa iasa din povestea falsa in care ia bagat si in care ii tine escrocul .

 • Neele

  Haznaua anti-misa se agita …

  Refulatule! Nici gandurile nu ai curaj sa ti le asumi. Si te crezi probabil umul din eliberati. Vai de steaua ta ca ti-ai batut joc de tine fara de folos!

 • FREEDOM

  NELLY ce ai ? Mars in pula mea de treanta cu aberatiile tale , sa-ti bag pula in urechi panaramo. Scrie ceva serios , imi asum ca sint normal , panarama asta de om isi poate asuma ca e dement dement si bolnav psihic, dereglatul asta isi poate asuma ceva din ceea ce a facut sutelor de femei vreodata ?! Vorbesti ca o handicapatasi nu gindesti nici o secunda ci doar ai o slabiciune debila ptr acest dereglat fara sa iei in calcul cit rau a facut si cit de perverseste cind constient leaga oamenii de el . Mars in mortii matii de handicapata . Daca veneai cu ceva de bun simt si rational si in primul rind nu omiteai cum faceti toti din secta adevarul faptic cu privire la tembelul asta care se crede normal intelegeam si recunoasteam ,insa nu esti decit o spalata pe creier care este alenata emoptional dupa un distrus psihic . Stai si jaoca-te cu jucariile tale in camera ta si nu mai intra aici decit cind te maturizezi si scapi de starea de timpita in care traiesti la ora actuala . Am vazut multe postari ale tale si bati cimpii mai ceva ca proasta satului . Vacuto trezeste-te urgent ca MISA geme de vacute si de berbeci prostovani aidoma tie .

 • FREEDOM

  NELLY ce ai ? Mars in pula mea de treanta cu aberatiile tale , sa-ti bag pula in urechi panaramo. Scrie ceva serios , imi asum ca sint normal , panarama asta de om isi poate asuma ca e dement si bolnav psihic, dereglatul asta isi poate asuma ceva din ceea ce a facut sutelor de femei vreodata ?! Vorbesti ca o handicapata si nu gindesti nici o secunda ci doar ai o slabiciune debila ptr acest dereglat fara sa iei in calcul cit rau a facut si cit de pervers este cind constient leaga oamenii de el . Mars in mortii matii de handicapata . Daca veneai cu ceva de bun simt si rational si in primul rind nu omiteai cum faceti toti din secta adevarul faptic cu privire la tembelul asta care se crede normal intelegeam si recunoasteam ,insa nu esti decit o spalata pe creier care este alienata emoptional dupa un distrus psihic . Stai si jaoca-te cu jucariile tale in camera ta si nu mai intra aici decit cind te maturizezi si scapi de starea de timpita in care traiesti la ora actuala . Am vazut multe postari ale tale si bati cimpii mai ceva ca proasta satului . Vacuto trezeste-te urgent ca MISA geme de vacute si de berbeci prostovani aidoma tie .

 • Strumf Unu

  Bunul Simt ai de toate numai simt bun… nu ai!

  Daca tu vezi la martalogul asta pervers si ramolit de Geronimo Gargamel bun simt …inseamna ca de fapt tu nu esti om ci cel mult o maimuta ganditoare! Unde ai vazut lu la nesimtitu* asta asa ceva?
  Pute pamintul sub el la cat beseste a bun nesimt!!

  🙂 Ha ha asta te face sa fii nepot* de martalog Bunule Simt!

  Andrei de pe ce planeta esti fratioare?

  Acu cred ca ti au dat drumul E.B.E(extraterestrii astia pe care ii tot invocati voi) din navele lor! Te au lasat sa cazi direct in cap si ai facut si cardiopatie ischemica!!…
  Si mai cred ca data viitoare cand ti s-o mai da sa suga sa te stearga mai bine la gura!

  Daca noi suntem in hazna atunci ce cauti tu p aici mai sobolanule?
  Vrei sa ne inveti sobolaneasca? 🙂

  Tine-o pentru Misa mai shoby ca pe aici sunt oameni liberi! :)))

 • Strumf Unu

  Hmmm ce ne facem cu cei care au luat Autoritatea drept Adevar in loc sa ia Adevarul drept Autoritate!

  Asta va fi mereu dilema cu cei din MISA!

 • Strumf Unu

  Ne(Bunule Simt) ////numai de toate ai … fara insa… bun simt!

  Grig se bese in continuu dupa iahnie de fasole… si tu crezi ca pirtzurile lui au aroma de spiritual si elevat!

  Scoate ti nasucul din curul lui ala imanent al lui (numai cainii fac asta …si tu nu esti caine,categoric!) …. Trezeste te mai Bun Simt!

  Andrei eu cred ca ai fost sechestrat pt mai multi ani pe o nava ce orbiteaza in jurul constelatiei Lyra! Nu imi explic cum poti fi asa de redus in gandire! Ti au dat de curand drumul din nava lor si cred ca te au scapat in cap de ai asemenea rationamente infantile!

  E valabil si pentru tine …Trezeste te ( e la liber pentru toti trezirea asta!) :))

 • Eu

  Cat de trist si dureros trebuie sa fie pentru adeptii misa, sa vada ce fel de invatator au si totusi sa nu simta forta si curajul de a iesi de sub aceast cosmar. Ce frustrare trebuie ca simt cand isi dau seama ca yoga pe care o iubesc, le-a fost predata distorsionat de catre o mana de obsedati a caror virtute este lacomia de bani, sex si putere asupra altora. E foarte dureros sa fi in conflict cu tine insuti rupt de melancolia aspiratiilor pure si negarea timpului si energiei pierdute pentru o forma incarnata a egoismului.

 • Yogibhoghi

  Cineva se lamenta ca nu avut pe nimeni sa-l invete yoga, ca Mario si Nirmala nu erau buni, si ca Bivolaru e singurul care “stie”!

  Apoi hai sa vedem ce stie ! Stie depre dieta? Nu stie! Ouale , ceapa si usutroiul nu sunt permise in yoga! De ce? Pentru ca sunt foarte tamasice! Cafeaua, cacao, si alte energizante nu sunt permise! De ce ? Sunt extrem rajasice! SI tot asa!
  Sa trecem peste Yama si Niyama! Caci si acolo e o bataie de joc! Pentru el Brahmacharya e continenta sexuala. Unde vede el Brahma+acharya, continenta sexuala, dar ma rog jegul e tot jeg. Toata filosofia lui se invarte in jurul glandelor sexuale, care sunt tamasice, adica statice, de acolo si-a luat toata inspiratia! Brahmacharya este o lectie in sine si se face cu o mantra, care are o insemnatate, si are o pulsatie. Insa el habar nu are, confunda suntelele cu mantrele. Pentru el Lam,Vam, Ram etc. sunt mantre! Sunt doar sunete, dar ma rog, ce usor e sa fi prost!
  Apoi asanele, cum sa faci asane afara, in aer liber, mare ignorant! Sa alergi dupa energii, telurice, astrale, “spermale”, asanele au o inginerie f.simpla, sa comprimi si sa decomprimi glande si grupuri de glande, muschi si grupuri de muschi, nervi si grupuri de nervi. Nu e nici stiinta NASA , nici taine de la extraterestri! Iar mudras sunt numai pentru muschi si nervi, iar bandhas numai pentru nervi! Yoga nu e facuta sa te compelxeze, sa te puna pe ani, anul 1, anu’ 2… anu’20, caci cineva care se misca eficient poate bate si pe cel care sta degeaba 1000 de ani! Dar MISA a facut sa complexeze si sa manipuleze, caci numai asa ai control, cum fac bravii politicieni. Regulile sunt arhicunoscute, dar nu asta e cel mai mare pacat al lor, cel mai mare pacat al lor este distrugerea demnitatii umane, si cu asta am zis tot! Ce jeg sa fii, sa-ti exploatezi, sa-ti furi , sa-ti minti, sa-ti violezi surorile tale spirituale, sau ficele spirutuale, caci daca era spirutalitate adevarta asa era. Daca Guru avea o sora, sau pe mama lui, sa fie in astfel de ipostaze, i-ar fi placut!?? O sa-l ajunga tot jegul din urma!
  Si cautati si nu va lamentati, caci cine vrea sa cunoasca sincer va gasi! D-ne ajuta!

 • Bun! Toate bune si frumose! Dar cine urmareste ce spunea Papaji(Poonja) Adevarul, Sinele vorbind fara nici o traducere, fara filtru, fara interpretare! Cati vor adevarul?
  Cine poate spune cati sunt asa zis “eliberati”, “iluminati” din 7.4 miliarde cati suntem pe planeta!
  Cine e cel ce intreaba asta? Cine emite gandul suprem al eliberarii: Who Am I?(Cine sunt eu?) Cine are suficienta karma/merite/discernamant sa “afle” asa zisul ADEVAR? CATI VOR REAL VS IREAL, ADEVAR VS MINCIUNA?
  P.S. Am scris deseori aici si am primit numai critici si vin si te intreb eu Mihai Rapcea: Pentru ce? Merita cei care sunt in avydia/igoranta sa le destupi mintea? Ce a patit cel de prin Islam care le-a spus Tat Vam Asi! Tu esti acela? A fost ucis cu pietre? Pentru ce? Pentru cine?

 • daniela

  aprecieri , pentru modul cum comentati. intreb si eu asa, de ce statea in franta? nu are logica.

 • Bunul Simt

  Aveti o obsesie…sa faca Grieg puscarie.
  Asa cum il cunosc eu pe Grieg, el face doar ceea ce vrea Bunul Dumnezeu.
  Nu vreau sa ma laud…dar tineti minte…cuvintele mele sunt profetice. Va veni o zi in care si voi il veti admira.
  Va doresc somn lin si ingerii aproape.

  Citat din cartea Reprimarea miscarii yoga in anii 80, Gabriel Andreescu:

  „In 1989, Securitatea avusese nevoie de o solutie prin care sa termine definitiv cu gruparile yoga pe care le hartuise atatia ani fara succes. Vorba unui securist care il impresionase pe un alt adept al lui Gregorian Bivolaru, Petre Groza: „Pe baptisti i-am rezolvat, pe penticostali i-am terminat intr-o saptamana, dar cu voi avem probleme, pe toti i-am terminat, numai cu voi avem de lucru serios.” Folosise toate metodele: arestarea, internarea psihiatrica, tratamentale inumane, avertizarea, amenintarea, punerea unor yoghini sa dea sub amenintare angajamente de colaborare. Datele existente in dosare si evolutia ulterioara a lucrurilor arata ca adeptii yoga rezistasera. Nu au renuntat la practicarea disciplinei, nu au cerut emigrarea in Occident. Este poate singurul exemplu de rezistenta colectiva indelungata din timpul regimului Ceausescu.”.

  https://www.youtube.com/watch?v=8Vk1WcPAGaI

 • Bunul Simt

  Aveti o obsesie…sa faca Grieg puscarie.
  Asa cum il cunosc eu pe Grieg, el face doar ceea ce vrea Bunul Dumnezeu.
  Nu vreau sa ma laud…dar tineti minte…cuvintele mele sunt profetice. Va veni o zi in care si voi il veti admira.
  Va doresc somn lin si ingerii aproape.

  Citat din cartea Reprimarea miscarii yoga in anii 80, Gabriel Andreescu:

  „In 1989, Securitatea avusese nevoie de o solutie prin care sa termine definitiv cu gruparile yoga pe care le hartuise atatia ani fara succes. Vorba unui securist care il impresionase pe un alt adept al lui Gregorian Bivolaru, Petre Groza: „Pe baptisti i-am rezolvat, pe penticostali i-am terminat intr-o saptamana, dar cu voi avem probleme, pe toti i-am terminat, numai cu voi avem de lucru serios.” Folosise toate metodele: arestarea, internarea psihiatrica, tratamentale inumane, avertizarea, amenintarea, punerea unor yoghini sa dea sub amenintare angajamente de colaborare. Datele existente in dosare si evolutia ulterioara a lucrurilor arata ca adeptii yoga rezistasera. Nu au renuntat la practicarea disciplinei, nu au cerut emigrarea in Occident. Este poate singurul exemplu de rezistenta colectiva indelungata din timpul regimului Ceausescu.”.

  https://www.youtube.com/watch?v=8Vk1WcPAGaI

 • Bunul Simt

  Aveti o obsesie…sa faca Grieg puscarie.
  Asa cum il cunosc eu pe Grieg, el face doar ceea ce vrea Bunul Dumnezeu.
  Nu vreau sa ma laud…dar tineti minte…cuvintele mele sunt profetice. Va veni o zi in care si voi il veti admira.
  Va doresc somn lin si ingerii aproape.

  Citat din cartea Reprimarea miscarii yoga in anii 80, Gabriel Andreescu:

  „In 1989, Securitatea avusese nevoie de o solutie prin care sa termine definitiv cu gruparile yoga pe care le hartuise atatia ani fara succes. Vorba unui securist care il impresionase pe un alt adept al lui Gregorian Bivolaru, Petre Groza: „Pe baptisti i-am rezolvat, pe penticostali i-am terminat intr-o saptamana, dar cu voi avem probleme, pe toti i-am terminat, numai cu voi avem de lucru serios.” Folosise toate metodele: arestarea, internarea psihiatrica, tratamentale inumane, avertizarea, amenintarea, punerea unor yoghini sa dea sub amenintare angajamente de colaborare. Datele existente in dosare si evolutia ulterioara a lucrurilor arata ca adeptii yoga rezistasera. Nu au renuntat la practicarea disciplinei, nu au cerut emigrarea in Occident. Este poate singurul exemplu de rezistenta colectiva indelungata din timpul regimului Ceausescu.”.

  https://www.youtube.com/watch?v=8Vk1WcPAGaI

 • Bunul Simt

  Aveti o obsesie…sa faca Grieg puscarie.
  Asa cum il cunosc eu pe Grieg, el face doar ceea ce vrea Bunul Dumnezeu.
  Nu vreau sa ma laud…dar tineti minte…cuvintele mele sunt profetice. Va veni o zi in care si voi il veti admira.
  Va doresc somn lin si ingerii aproape.

  Citat din cartea Reprimarea miscarii yoga in anii 80, Gabriel Andreescu:

  „In 1989, Securitatea avusese nevoie de o solutie prin care sa termine definitiv cu gruparile yoga pe care le hartuise atatia ani fara succes. Vorba unui securist care il impresionase pe un alt adept al lui Gregorian Bivolaru, Petre Groza: „Pe baptisti i-am rezolvat, pe penticostali i-am terminat intr-o saptamana, dar cu voi avem probleme, pe toti i-am terminat, numai cu voi avem de lucru serios.” Folosise toate metodele: arestarea, internarea psihiatrica, tratamentale inumane, avertizarea, amenintarea, punerea unor yoghini sa dea sub amenintare angajamente de colaborare. Datele existente in dosare si evolutia ulterioara a lucrurilor arata ca adeptii yoga rezistasera. Nu au renuntat la practicarea disciplinei, nu au cerut emigrarea in Occident. Este poate singurul exemplu de rezistenta colectiva indelungata din timpul regimului Ceausescu.”.

  https://www.youtube.com/watch?v=8Vk1WcPAGaI

 • Bunul Simt

  Aveti o obsesie…sa faca Grieg puscarie.
  Asa cum il cunosc eu pe Grieg, el face doar ceea ce vrea Bunul Dumnezeu.
  Nu vreau sa ma laud…dar tineti minte…cuvintele mele sunt profetice. Va veni o zi in care si voi il veti admira.
  Va doresc somn lin si ingerii aproape.

  Citat din cartea Reprimarea miscarii yoga in anii 80, Gabriel Andreescu:

  „In 1989, Securitatea avusese nevoie de o solutie prin care sa termine definitiv cu gruparile yoga pe care le hartuise atatia ani fara succes. Vorba unui securist care il impresionase pe un alt adept al lui Gregorian Bivolaru, Petre Groza: „Pe baptisti i-am rezolvat, pe penticostali i-am terminat intr-o saptamana, dar cu voi avem probleme, pe toti i-am terminat, numai cu voi avem de lucru serios.” Folosise toate metodele: arestarea, internarea psihiatrica, tratamentale inumane, avertizarea, amenintarea, punerea unor yoghini sa dea sub amenintare angajamente de colaborare. Datele existente in dosare si evolutia ulterioara a lucrurilor arata ca adeptii yoga rezistasera. Nu au renuntat la practicarea disciplinei, nu au cerut emigrarea in Occident. Este poate singurul exemplu de rezistenta colectiva indelungata din timpul regimului Ceausescu.”.

  https://www.youtube.com/watch?v=8Vk1WcPAGaI

 • FREEDOM

  NELLY ce ai ? Mars in pula mea de treanta cu aberatiile tale , sa-ti bag pula in urechi panaramo. Scrie ceva serios , imi asum ca sint normal , panarama asta de om isi poate asuma ca e dement dement si bolnav psihic, dereglatul asta isi poate asuma ceva din ceea ce a facut sutelor de femei vreodata ?! Vorbesti ca o handicapatasi nu gindesti nici o secunda ci doar ai o slabiciune debila ptr acest dereglat fara sa iei in calcul cit rau a facut si cit de perverseste cind constient leaga oamenii de el . Mars in mortii matii de handicapata . Daca veneai cu ceva de bun simt si rational si in primul rind nu omiteai cum faceti toti din secta adevarul faptic cu privire la tembelul asta care se crede normal intelegeam si recunoasteam ,insa nu esti decit o spalata pe creier care este alenata emoptional dupa un distrus psihic . Stai si jaoca-te cu jucariile tale in camera ta si nu mai intra aici decit cind te maturizezi si scapi de starea de timpita in care traiesti la ora actuala . Am vazut multe postari ale tale si bati cimpii mai ceva ca proasta satului . Vacuto trezeste-te urgent ca MISA geme de vacute si de berbeci prostovani aidoma tie .

 • Yogibhoghi

  Mai Bunul Simt! Ai vreo sora? Sau vreo mama? Du-te si ofera-le lu’ Guru Criminal! Dupa ai vino si scrie ceva!

 • FREEDOM

  NELLY ce ai ? Mars in pula mea de treanta cu aberatiile tale , sa-ti bag pula in urechi panaramo. Scrie ceva serios , imi asum ca sint normal , panarama asta de om isi poate asuma ca e dement dement si bolnav psihic, dereglatul asta isi poate asuma ceva din ceea ce a facut sutelor de femei vreodata ?! Vorbesti ca o handicapata si nu gindesti nici o secunda ci doar ai o slabiciune debila ptr acest dereglat fara sa iei in calcul cit rau a facut si cit de pervers este cind constient leaga oamenii de el . Mars in mortii matii de handicapata . Daca veneai cu ceva de bun simt si rational si in primul rind nu omiteai cum faceti toti din secta adevarul faptic cu privire la tembelul asta care se crede normal intelegeam si recunoasteam ,insa nu esti decit o spalata pe creier care este alIenata emoptional dupa un distrus psihic . Stai si joaca-te cu jucariile in camera ta si nu mai intra aici decit cind te maturizezi si scapi de starea de timpita in care traiesti la ora actuala . Am vazut multe postari ale tale si bati cimpii mai ceva ca proasta satului . Vacuto trezeste-te urgent ca MISA geme de vacute si de berbeci prostovani aidoma tie .

 • Yogibhoghi

  Oare cine crede ca noi il vrem pe guru criminal la puscarie se insala! Exista o justitie umana ,care pana la cea divina sa o lasam sa-si faca treaba, pana acum guru bovin e un criminal, arestat si cu 6 ani sa fie separat de societate.
  Priveam inregistrarile cu guru criminal la Marius Tuca, cred ca prin 2004 era, unde se “bransa” dupa voia lui la energii, priveam cum escrocul facea show. Si ce facea el? Guru criminal cred ca facea Kechari Mudra, dupa cum se vedea isi inghitea limba. Mai sa fie! Mda, asa e tot? Asta e tot ce stie! Dar el habar nu are de Kechari Mudra, cum sa stii ce e Kechari daca tu nu ai o tehnica de pratyahara, ce mai simpla, caci o tehnica de pratyahara merge de la 5 minute in sus! Folosea el aceasta mudra ca la vomitat? Se pare ca asa e! Isi scurt circuita sistemul neurovegetativ si zice ca el se branseaza? Asta face si cand face amor tantric? Mai sa fie! Cu vreo 10 ani am intalnit o doamna, o femeie, care mi-a povestit depre Bivolaru, care imi spunea ca in tinerete avea ejaculare prematura de la atata masturbat, venise la ea pentru tratament, de aia s-a apucat de yoga sa se vindece de asa ceva. Restul ce mai conteaza, povestea se subintelege! Deci orice individ are o istorie, si mai ales unul de teapa asta, cine nu stie s-ar putea sa creada in maretia nebunului. Da Kechari Mudra iti poate opri ejacularea, dar e o forma extrem de violenta, si folosita prost te duce unde te duce! Asa ca cei care nu-l inteleg pe individ s-ar putea sa creda ca omul e chiar special. Insa special in ce?!!

 • Saso

  @ daniela
  “intreb si eu asa, de ce statea in franta? nu are logica.”

  Mosul e cam prins cu mintea in anii ’70 – ’80, atunci Franta si suburbiile Parisului aveau un sarm deosebit. Eu am observat niste idei pe care el le-a luat din filmele acelei perioade, am observat ca a luat idei chiar si din primul film Razboiul stelelor.
  La suedezi nu i-a placut, nu a stat acolo decat o saptamana. Acolo nu poti sa faci ce facea el in Franta. In Suedia copii invata sa gandeasca analitic din scoala, acolo isi lua peste nas cu balariile debitate. Asa cum si-a luat-o in Copenhaga cand a citit un mesaj de la el pentru danezi. Iar la sfarsit s-a ridicat unul si a spus “I don’t believe you”. I-a mai spus acela ca mesajul este de fapt a lui Dalai Lama pentru omenire de anul trecut…. P.E.N.I.B.I.L….

 • Neele

  Am taiat legatura/ile cu tipele astea din coasta.

  Chiar daca nu mi-a ramas mare lucru dupa separare, cel putin am scapat de ele.
  Cum sa le pot oferi eu protectie si sa fac pe forta motrice cand eu am gramada de probleme? Sa fim seriosi!

  Nu le vreau raul, dar fiecare pe karma sa si drumul sau.

 • Valentina

  Un baiat din ashram ma trezit sa nu fiu fraierita…Cineva zicea odata ca o sa il caute uni sa il intrebe de sanatate..Am vazut de prea multe ori asta: un baiat bun este dat afara din viata lor. Era alaturi cand aveai nevoie de el, si a mers uneori la sacrificii, ca sa stiti si voi cat se pisa BIVO pe treaba yoghinului. „Era un om pe care te puteai baza”….M-a salvat baiatul asta de la acei nebuni si ca nu m-am adancit in credinta lor absurda. Ei cred ca imbratiseaza crestinismul. Dar ce fel de yoga si crestinism?..Ceea ce am vazut si am trait pe propria-mi piele la MISA nu seamana a Biserica, nu are nimic dumnezeiesc. Comportamentul lor este atat de deplasat, iar vorbele de neinteles . Este foarte clar, nu au absolut nimic de-a face cu Biserica intemeiata de Hristos. Fac prietenii numai intre ei, iar toti ceilalti sunt socotiti pierduti. Au convingerea ca numai ei se mantuiesc. Bani care se ruleaza nu sunt cunoscute decat de cativa oameni de incredere.

 • Neele

  @drugs:
  Ho nebunule, nu da cu axe-ul dupa mine ca nu-s eu de vina!

  Din casa de toleranta de care ai pomenit, e distanta doar de-un scuipat pana pe steaua divina.
  Tot ioghinarul ingramadit e facut sa cunoasca.
  Cum ce? Adevarurile absolute, initierile, tot ce ai ratat in tabere.
  Daca indraznesti sa nu fii in acord cu vre-un sau vre-o, nu din productie ca pe-aia nu-i baga nimeni in seama, ci din echipa de medici, interfata cu publicul (Dihahahaha!) si sa vorbesti de scumpi si grupurile de revelati shiv-shakti altfel decat se necesita, ai belit-o, ai inteles?

  Ma lasi sa-mi vad de meditatie acum, da?

 • MR

  Peste 20 de commentari adunate de Felina la trash. Sunt pline de injurii și porcării. Cine nu respectă niște minime norme de exprimare civilizată ajunge la gunoi. Spun asta ca să nu vă mai obosiți degeaba

 • Neele

  Re: Clipul cu Bivolaru.
  Ce pacat ca nu i-au dat un cal fie mai de efect sedinta foto! Poate ca nu merita.

  3 serii
  Seria 1: din fata, din profil, emfatic, ingeras, de pe cal.
  Seria 2: dintre picioare de femei, purtand sutien – carat pe brate, pe scaun cu ochii pironiti la scena, burtos la spirala, incruntandu-se, etc.
  Seria 3: fotografii de la politie (de 2 ori, sa fie chit)

  Fiind MahaShivaratri azi, MahaKali-cutra e pe capul lui sau n-ati remarcat ultima lui ipostaza?

  Ha-ha-ha!

 • Neele

  Am sa spun asa de 8 martie ca sa nu credeti ca m-am pus eu mai mare peste toti.

  Sarut mana mama, Sfanta Fecioara, ca ai permis ca justitia sa prinda pe acest Bivolaru care a comis pacate de moarte omorand sufletul atator fiinte nevinovate!

 • Neele

  As uita show-uri de cruzime, “delicatese” spirituale oferite maestrului.
  As uita abuzuri comise cu buna stiinta de persoane purtand fete umane.
  As uita si as ierta

  Dar nu am cum.

  O shakti care nu vrea sa doarma dupa Ratri
  (probabil e cam ne-ff de fel)

 • Neele

  Cand am vazut gestul unei mame in timpul show-ului, gest prin care isi trada si oroarea si durerea, mi-am zis du-te dracu de Bumbaru cu serpii tai negri pe spate, oi fi tu in limba dupa mine dar nu stau la poze de ioniuri si restul de scarbosenii ale voastre! Asta nu e yoga.
  Trebuie sa fii cel putin iresponsabil sa-ti pui semnatura pe asa ceva.

 • Neele

  Acum ca am scos si mizeria asta din mine, ca sa nu mai deranjez cu lucruri imprumutate de pe la exmisa, las in urma din respect pentru voi, din respect pentru mine, valuri, valuri de ceatza iesite din zumzaitoarele energii ale swadhistanei.

  Daca ma cauta Stefaneasca sau Fercheluc, spuneti-le ca sunt teribil de plictisitori pe langa ce pot altii in Romania. Sa le creasca IQ-ul si apoi mai discutam.

 • Neele

  Rapcica tata, sorry, dupa intalnirea cu sefu’, nu puteam sa las ca aceasta sa fie pe necurat, o relatie cladita pe negativ, pentru ca inevitabilul s-a produs: am invatat de la sef. Ce? Eee … 🙂 pentru mine sa stiu si sa integrez, pentru voi sa aflati.

  Deci: Bumbaru e locotenenta lui Bivolaru. Plecand din acest nod, Andrei Gamulea si ceilalti sunt la fel de intinati ca si Bivolaru. Poate ar trebui sa se bucure ca le-a ajuns manipulatorul la inchisoare. Dar daca ei nu au probleme de constiinta, de ce mi-as face eu griji pentru ei? Sau altii?
  Sa cada! Sa li se scurtcircuiteze reteaua si sa cada toata arsa jos!

 • Neele

  @zamolxe:
  Sa te ia dracu cu tot vpn-ul tau cu tot!
  Daca tie iti place sa ai in casa specimene de genul caini la corp cu fata umana, sa ai!
  Dar sa nu faci ca aceasta scrantire la cap ce porti tu sa fie norma pentru ceilalti!
  Taylor Swift ramane Taylor Swift si pustii or sa caste in continuare gura la asa frumusete de fata, ok?

 • Neele

  N-am nici-o problema cu femeia aceea care acum plange in tot universul.
  Nu eu i-am creat suferinta.

 • prc

  O fi cerut pana acum “exceptia de neconstitutionalitate”?
  Parca fusese inregistrat pe mandat de “securitate nationala”.

 • MR

  Iată cine este Gabriel Andreescu, cel pe care îl tot pupă-n bot atâta cei de la MISA. Citez din amintirile relatate de jurnalistul George Roncea, unul dintre liderii Ligii Studenților din 1990, postate pe facebook:
  “Întâmplarea a făcut să ajung la o conferință la Berlin, la o fundație de stânga germană, spre marea mea mirare, unde se aflau și alți doi membri ai Alianței Civice, Smaranda Enache și Gabriel Andreescu. Acolo, la tribună, cei doi vituperau împotriva Mareșalului Antonescu, de parcă la putere, în România ar fi fost Antonescu nu Iliescu. Ascultam din spatele sălii alături de niște bătrîni foști deținuți politici, cei care mă aduseseră acolo să văd cine mi-s ”colegii” de Alianță și nu-mi credeam urechilor. Smaranda Enache spumega că în Oradea o stradă purta numele Mareșalului. Andreescu la fel.
  Smaranda Enache a ajuns ambasadoare în timpul regimului Umil Constantinescu, iar apoi am aflat că avea vechi stagii de turnătoare la Secu, plus o legătură intimă cu un cadru maghiar ce a avut un rol important în evenimentele de la Tîrgu Mureș din martie 1990, cînd România ar fi trebuit să fie ruptă, pe scenariul ce a fost mai apoi aplicat cu succes în Iugoslavia.
  Despre Gabriel Andreescu, alt filo maghiar isteric, creatorul lui Remus Cernea, prezentat ca dizident și persecutat de regimul comunist abia acum aflăm că de fapt făcea parte din strașnica famiglie securistă, nevasta sa fiind principala agentă a Securității, din ambasada Olandei. Culmea culmilor soțul turnătoarei realizează în 1993 un volum de convorbiri cu cel turnat la Secu, ambasadorul Olandei Cohen Stork, volum din care acesta își extrăgea un ce profit de imagine. Maximă utilizare a ambasadorului, de către întreaga familie de lepre securistoide de la GDS.
  Imediat ce am revenit în țară din Germania la prima ședință a Alianței Civice, prezidată de Nicolae Manolescu și la care erau și cei doi de la GDS, Andreescu și Smaranda Enache, am ridicat problema și am întrebat ce înseamnă linia comunistă moscovită a GDS-ului și ce treabă are Alianța Civică față de asta. Niky s-a făcut că-l muștruluiește delicat pe Găbiță, eu am subliniat că linia pe care se mișcă cei doi, plus GDS-ul mi se pare una de stânga, cu puternic damf socialisto-comunist, după care am anunțat ieșirea Ligii Studenților din combinațiunea împuțită de damf dubios. ”
  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=944052162315066&set=a.106056109448013.27048.100001308735735&type=3&theater&notif_t=like_tagged&notif_id=1460730931257908