╬n sfÔrșit a luat un premiu Oscar și DiCaprio. De fapt Tarkovsky. DupŃ 30 de filme fŃcute, lipsa trofeului ţn panoplia personalŃ ajunsese subiect de glume și ironii printre fani, dovadŃ ţn acest sens meme-urile care au invadat online-ul pe tema asta.


Faza aiurea este cŃ a reușit sŃ atingŃ trofeul cu un film ce pare plagiat integral dupŃ cele ale regizorului rus Tarkovsky, ceea ce ţl face pe Leo un pic de Strehaia, combinat cu Moga. Ceea ce ádesigur ţl face pe DiCaprio un pic mai apropiat de noi, un pic mai romÔn.

╬nțeleg cŃ “specialiștii” americani ce decerneazŃ Oscarul sunt zero barat la culturŃ cinematograficŃ, altfel nu se explicŃ țeapa ţncasatŃ cu plagiatul.

Asta demonstreazŃ o ideea ţncŃpŃțÔnatŃ mai veche de-a mea, cŃ Ńl mai prost om din lume e americanul, iar dacŃ ţl scoți din arealul lui social și cultural, cunoștiințele lui despre lume sunt nule.

Probabil cÔnd vestea se va ţntinde și eventual moștenitorii lui Tarkovsky vor produce scandal ţn media, inculții de la Oscar vor dori sŃ ţi retragŃ lui DiCaprio trofeul pe motiv cŃ l-a obținut prin plagiat, și astfel Leo va deveni și primul actor cŃruia i-a fost retras cel mai greu obținut trofeu din istorie. SŃ te ții atunci ce glume or sŃ aparŃ.

CategoryUncategorized

┬ę 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer