n sfrșit a luat un premiu Oscar și DiCaprio. De fapt Tarkovsky. Dup 30 de filme fcute, lipsa trofeului n panoplia personal ajunsese subiect de glume și ironii printre fani, dovad n acest sens meme-urile care au invadat online-ul pe tema asta.


Faza aiurea este c a reușit s ating trofeul cu un film ce pare plagiat integral dup cele ale regizorului rus Tarkovsky, ceea ce l face pe Leo un pic de Strehaia, combinat cu Moga. Ceea ce desigur l face pe DiCaprio un pic mai apropiat de noi, un pic mai romn.

nțeleg c “specialiștii” americani ce decerneaz Oscarul sunt zero barat la cultur cinematografic, altfel nu se explic țeapa ncasat cu plagiatul.

Asta demonstreaz o ideea ncpțnat mai veche de-a mea, c l mai prost om din lume e americanul, iar dac l scoți din arealul lui social și cultural, cunoștiințele lui despre lume sunt nule.

Probabil cnd vestea se va ntinde și eventual moștenitorii lui Tarkovsky vor produce scandal n media, inculții de la Oscar vor dori s i retrag lui DiCaprio trofeul pe motiv c l-a obținut prin plagiat, și astfel Leo va deveni și primul actor cruia i-a fost retras cel mai greu obținut trofeu din istorie. S te ții atunci ce glume or s apar.

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares