Polițistul Cristian Cioac, dar și productorul de kkt vizual Dan Diaconescu au motive s se bucure acolo la ei, n pușcrie, mpreun cu miliardele de telespectatori ai OTV-ului (de afar și dinuntrul pușcriilor), de reușita bulgarului Gregorian Bivolaru: acesta a reușit s o gseasc pe avocata Elodia și, mai mult dect att, a si convins-o s l apere n fața judectorilor francezi, de cererea de extrdare formulat de Statul Romn.

Evident, Elodia n versiunea ei franțuzeasc este un model mbuntțit al versiunii ei disprute n Romnia. Mai tnr, mai frumoas și cu un nume la fel de plin de tlc precum noul nume suedezo-bulgresc al lui maitre Gregorian.

Cci dac Gregorian Bivolaru s-a metamorfozat n magicul Magnus Aurrolson (Marele Auriu – n traducere liber), Elodia care l apr la Paris se numește Journeau (ceva ntre știre și cltorie – n traducerea mea de elev de nota 5 la limba francez). Mai lipsea doar peruca purtat de guru n Vama Ndlac, și circul ar fi fost complet !

S mai spui c Universul nu are simțul umorului !!! Și nici mcar nu e umor budhist !

Ce m-a mirat n filmarea celor de la Digi24, care au trimis cameraman la Curtea de Apel din Paris, este faptul c nu au surprins nici un avocat romn, nici un șofer, nici o dam nlcrimat din haremul de la Paris al magistrului suprem eliberat (și totuși att de nchis n pușcrie).

Unde sunt vremurile de odinioar, cnd discipolii ar fi fcut spiral n jurul Palatului de Justiție și mitinguri peste mitinguri pentru a-și salva bulgarul ?

Realizez abia acum c Gregorian Bivolaru este ntr-o disperare maxim, dac a adus n discuție inclusiv aprarea cu lipsa lui de discernmnt – de care refuza cu ndrjire s se foloseasc n procesele penale din Romnia – cci asta ar fi nsemnat c liderul școlii de yoga MISA este un nebun, iar toți discipolii lui sunt niște oameni care urmeaz un nebun !!!

Mai rmne s aflm, dup ce soluția de ncarcerare și executare a pedepsei va rmne definitiv, c Gregorian Bivolaru și va descoperi și ceva boli care nu i permit s execute pedeapsa n nchisoare, și uite așa se va duce pe apa smbetei și mitul marelui yoghin dmbovițean nzestrat cu sntate legendar și mult nemurire.

ntre timp, in Romnia…

Circul continu pe yogaesoteric.net. ntr-un “Anunț important” publicat pe 4 februarie 2016, se anunț nici mai mult nici mai puțin… nceputul APOCALISPEI !!!

Tonul anunțului este unul plin de cuvinte nlțtoare, absolute și tulburtoare, așa cum le stau bine unor dețintori ai Adevrului cel Adevrat:

Anunt important yogaesoteric

Aceeași impresie mi-a lsat-o și interviul de pe MISATV al purttorului de pr pubian pe limb Costic Cojocaru, care pare picat și el din regimul “democratic” al Coreei de Nord, cu “știrile” cntate pe vocea aia fals și trist.

Privindu-l pe Costic cum citește de pe prompter, ai senzația c asiști la un spectacol de marionete, cu o ppuș cu moaca czut, manevrat de undeva de departe nu cu sfori, ci cu degete lungi bgate pe el ca pe o mnuș, taman de undeva dintr-o pușcrie din Paris.

Nu pot s le transmit acestor oameni iluștri dect un singur ndemn: țineți-o tot așa ! Avem nevoie de ceva care s nlocuiasc OTV-ul, n aceast lume mult prea serioas.

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *