Feed on
Posts
Comments

Polițistul Cristian Cioacă, dar și producătorul de kkt vizual Dan Diaconescu au motive să se bucure acolo la ei, în pușcărie, împreună cu miliardele de telespectatori ai OTV-ului (de afară și dinăuntrul pușcăriilor), de reușita bulgarului Gregorian Bivolaru: acesta a reușit să o găsească pe avocata Elodia și, mai mult decât atât, a si convins-o să îl apere în fața judecătorilor francezi, de cererea de extrădare formulată de Statul Român.

Evident, Elodia în versiunea ei franțuzească este un model îmbunătățit al versiunii ei dispărute în România. Mai tânără, mai frumoasă și cu un nume la fel de plin de tâlc precum noul nume suedezo-bulgăresc al lui maitre Gregorian.

Căci dacă Gregorian Bivolaru s-a metamorfozat în magicul Magnus Aurrolson (Marele Auriu – în traducere liberă), Elodia care îl apără la Paris se numește Journeau (ceva între știre și călătorie – în traducerea mea de elev de nota 5 la limba franceză). Mai lipsea doar peruca purtată de guru în Vama Nădlac, și circul ar fi fost complet !

Să mai spui că Universul nu are simțul umorului !!! Și nici măcar nu e umor budhist !

Ce m-a mirat în filmarea celor de la Digi24, care au trimis cameraman la Curtea de Apel din Paris, este faptul că nu au surprins nici un avocat român, nici un șofer, nici o damă înlăcrimată din haremul de la Paris al magistrului suprem eliberat (și totuși atât de închis în pușcărie).

Unde sunt vremurile de odinioară, când discipolii ar fi făcut spirală în jurul Palatului de Justiție și mitinguri peste mitinguri pentru a-și salva bulgarul ?

Realizez abia acum că Gregorian Bivolaru este într-o disperare maximă, dacă a adus în discuție inclusiv apărarea cu lipsa lui de discernământ – de care refuza cu îndârjire să se folosească în procesele penale din România – căci asta ar fi însemnat că liderul școlii de yoga MISA este un nebun, iar toți discipolii lui sunt niște oameni care urmează un nebun !!!

Mai rămâne să aflăm, după ce soluția de încarcerare și executare a pedepsei va rămâne definitivă, că Gregorian Bivolaru își va descoperi și ceva boli care nu îi permit să execute pedeapsa în închisoare, și uite așa se va duce pe apa sâmbetei și mitul marelui yoghin dâmbovițean înzestrat cu sănătate legendară și multă nemurire.

Între timp, in România…

Circul continuă pe yogaesoteric.net. Într-un “Anunț important” publicat pe 4 februarie 2016, se anunță nici mai mult nici mai puțin… începutul APOCALISPEI !!!

Tonul anunțului este unul plin de cuvinte înălțătoare, absolute și tulburătoare, așa cum le stau bine unor deținători ai Adevărului cel Adevărat:

Anunt important yogaesoteric

Aceeași impresie mi-a lăsat-o și interviul de pe MISATV al purtătorului de păr pubian pe limbă Costică Cojocaru, care pare picat și el din regimul “democratic” al Coreei de Nord, cu “știrile” cântate pe vocea aia falsă și tristă.

Privindu-l pe Costică cum citește de pe prompter, ai senzația că asiști la un spectacol de marionete, cu o păpușă cu moaca căzută, manevrată de undeva de departe nu cu sfori, ci cu degete lungi băgate pe el ca pe o mănușă, taman de undeva dintr-o pușcărie din Paris.

Nu pot să le transmit acestor oameni iluștri decât un singur îndemn: țineți-o tot așa ! Avem nevoie de ceva care să înlocuiască OTV-ul, în această lume mult prea serioasă.

loading...

6 Responses to “Gregorian Bivolaru, această Cioacă a yogăi, a găsit-o pe Elodia !!!”

 1. Strumf Unu says:

  Un orb (fara discernamint) a condus alti cativa mii de orbi si au cazut cu totii in groapa!
  Gargamel numai stie cum sa si scape pielea…ASA ca apeleaza la trucuri murdare!

  Nici in ultimul ceas nu vrea sa si asume nimic si fuge ca un las….chicken run!

 2. mac gregor says:

  Lipsa de coloana o sa fie moartea MISA.

  Stii ce este culmea? ca daca ar fi mers drept pe o directie asumata, la ora asta era bine mersi in Suedia cu reputatia de clarvazator intacta. Dar nu, lui i-au trebuit acte false bulgaresti si sa faca mincinosi pe toti oamenii cinstiti din MISA.

 3. mac gregor says:

  Care adevaruri noi revelate, ca in MISA n-a mai aparut o idee originala din 2000, toamna? si aia furata de la altii.

 4. prc says:

  Gregorian nu dezamageste.
  E reprezentat de o frumusete feminina.

 5. Strumf Unu says:

  Totusi …Elodia asta parca ma unge pe rana! 🙂

  Nu mare imi va fi mirarea sa aflu mai tarziu ca Gurudev Gargantua i a pus-o si Elodiei prin vreo tabara misana sau ca a fost vreo fana,(admiratoare) Misa de pe margine!

  Viitorul este in continua miscare si nu stim ce surprize* ne va rezerva in legatura cu Misa si G.B!

  Oricum G.B este un mascarici de om si un Guru de carton…un maestru de tot rahatu” 🙂

 6. karmapolice says:

  omg accentul lui nicusor este nepretuit

Leave a Reply