Nicușor Catrina este noul lider MISA

Am aflat că tocmai au avut loc schimbări majore în conducerea MISA. Nicușor Catrina nu doar că a redevenit președintele MISA, ci si instructorul de la ultimul an de curs, în locul lui Monica Dascălu.

Ce înseamnă asta ?

Înseamnă că la nivelul conducerii MISA, s-a realizat că Gregorian Bivolaru o să petreacă o perioadă îndelungată în pușcărie până la rezolvarea completă a problemelor sale cu justiția. Nu va mai putea trimite cursuri înregistrate audio (cel puțin pentru o perioadă bună de timp) și nici nu va mai putea primi “vizitele conjugale” ale “mireselor lui Shiva” în stilul de sultan otoman pe care îl practica în hogeacul din Paris.

Ar trebui ca acest lucru să se resimtă la nivel de organizație până la cel din urmă ahramist. Pentru că dacă nu se mai cheltuiesc bani pe biletele de avion, transport, mâncare, cazare și plimbare ale sutelor de femei care vizitau apartamentele din Paris ale lui Grieg, poate că importantele economii realizate datorită acestei perioade de abstinență sexuală ce va urma pentru Grieg, vor duce la îmbunătățirea condițiilor de trai pentru ashramiști.

Poate că astfel, sumele alocate hranei ashramiștilor vor reuși să depășească alocația de 5 lei pe zi pe care o primesc refugiații de la Statul Român. Desigur, pentru asta trebuie și voință în acest sens. Și multă omenie.

Întrebarea este dacă noul lider MISA va da dovadă de vre-una din ele. Până la acest moment, știam din experiența amară a apropiaților (avocatul Nițurad Dumitru, care l-a salvat pe Grieg în 2004, Petrică Groza, dar și alții) că Nicușor Catrina este as la teorie, dar repetent la omenie.

A avut el inima aia haină să îl evacueze pe Nițurad, avocatul care i-a salvat maestrul în 2004, din apartamentul în care acesta locuia cu familia, iarna, în prag de sărbători !!! Și câte promisiuni îi făcuse, chiar el personal !!! Că dacă îl scapă pe Grieg îi va construi o casă el cu mâinile lui, ca Milarepa lui Marpa !!! Și cum s-a pișat cu jet pe el, după ce gurul a dispărut în siguranță !!!

Întrebarea este dacă Nicușor Catrina va învârtii în continuare roata ilegalităților din MISA, în locul lui Grieg. Va selecta și el la rândul lui “minunate”, după pozele cursantelor MISA, trimise prin instructorii de yoga, împărțind mioarele în două turme: una pentru staulul berbecului lider de turmă, alta pentru muls în Japonii ? Va continua trimiterea la produs bani a femeilor în baruri și cluburi sau pe videochat, folosind rețeaua de șoferi MISA pentru scos femeile din țară cu mașinile și luat avioane din țările din jur, ca să nu se prindă DIICOT-ul ? Va primi în continuare în locul lui Grieg, jurămintele pe 15 ani ale bărbaților din echipele de muncitori de la MISA care jură pe viața și pe evoluția lor spirituală că vor munci 15 ani gratis pentru MISA ?

Eu sper că lui Nicușor Catrina i-a fost de ajuns exilul din Grecia și s-a înțelepțit în urma procesului de la Cluj, unde a scăpat (momentan !) ca prin urechile acului.

Și mai sper ca Nicușor Catrina să nu fie cap de listă în noul dosar care se instrumentează în aceste zile pe acuzațiile de trafic de persoane de la MISA. Desigur, o să fie mulți care o să îl preseze să continue. Sau măcar să închidă ochii la ce fac ei, și să le dea doar girul și autoritatea de a continua să producă bani cu femeile din MISA.

Dacă ar avea un dram de înțelepciune, ar fugi și s-ar închide într-o peșteră pentru 3 ani. Dacă ar avea mai puțin de un dram de înțelepciune, ar refuza poziția de lider în MISA. Iar dacă Dumnezeu i-a luat și lui mințile, va continua pe drumul pe care a apucat-o Gregorian Bivolaru, și îl va ajunge rapid din urmă pe Grieg, însă nu la realizări spirituale ci la condamnări penale.

Mărturisesc că am avut mereu o simpatie pentru Nicu, iar acest articol este un avertisment, la fel cu cele anterioare pe care i le-am transmis și lui Grieg, și care nu au fost ascultate. Sper ca măcar el să nu se fi contaminat de tupeul imens pe care îl manifesta Grieg și să înțeleagă că trebuie schimbat ceva la MISA.

Din păcate, în naivitatea lor, inadaptații social de la vârful MISA nu au știut niciodată cine le sunt adevărații prieteni și adevărații dușmani. Surse din Sistem acreditează ideea unei înțelegeri la nivel înalt între Serviciile Secrete Franceze și cele din România, pentru ca Gregorian Bivolaru să fie adus în România până la începutul lunii mai 2016, pentru a putea fi prezentat atât la termenul de apel de la Curtea de Apel Cluj cât și la audierile din noul dosar care i se pregătește. 

Moneda de schimb oferită de Serviciile Secrete din România ar fi fost (zic unii) anumite informații pe care autoritățile române le dețineau din ancheta cu privre la teroristul internațional Carlos Șacalul – din perspectiva legăturilor acestuia cu anumite celule teroriste.

Ori, singurul procuror român care s-a ocupat de Carlos Șacalul la Paris a fost ex-procurorul militar Dan Voinea, “prietenul” yoghinilor, care pe față îi apără la televiziuni de abuzuri, iar pe la spate…

Dacă ne gândim că tot Dan Voinea este cel care a dat NUP în dosarul cu abuzurile din 2004 împotriva yoghinilor, și tot el a insistat (printr-o rudă de-a lui care e instructor de yoga in MISA) să nu se facă plângeri mai departe împotriva acestor soluții,  lucrurile devin tot mai clare. Datorită acestei “manevre”, nu s-a putut face nimic la CEDO în dosarul lui Grieg.

Deci, atenție la “prieteni”, Nicușor Catrina !

Și o să îți vând (gratis !) un pont mai tare decât toate inițierile primite la MISA: primul pas către Omenie este regretul sincer. Care devine sincer doar atunci când este manifestat sub formă de scuze, adresate celor cărora le-ai greșit, pe care i-ai neîndreptățit. Pentru că fără Yama și Nyama nu există yoga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *