Am aflat c tocmai au avut loc schimbri majore n conducerea MISA. Nicușor Catrina nu doar c a redevenit președintele MISA, ci si instructorul de la ultimul an de curs, n locul lui Monica Dasclu.

Ce nseamn asta ?

nseamn c la nivelul conducerii MISA, s-a realizat c Gregorian Bivolaru o s petreac o perioad ndelungat n pușcrie pn la rezolvarea complet a problemelor sale cu justiția. Nu va mai putea trimite cursuri nregistrate audio (cel puțin pentru o perioad bun de timp) și nici nu va mai putea primi “vizitele conjugale” ale “mireselor lui Shiva” n stilul de sultan otoman pe care l practica n hogeacul din Paris.

Ar trebui ca acest lucru s se resimt la nivel de organizație pn la cel din urm ahramist. Pentru c dac nu se mai cheltuiesc bani pe biletele de avion, transport, mncare, cazare și plimbare ale sutelor de femei care vizitau apartamentele din Paris ale lui Grieg, poate c importantele economii realizate datorit acestei perioade de abstinenț sexual ce va urma pentru Grieg, vor duce la mbuntțirea condițiilor de trai pentru ashramiști.

Poate c astfel, sumele alocate hranei ashramiștilor vor reuși s depșeasc alocația de 5 lei pe zi pe care o primesc refugiații de la Statul Romn. Desigur, pentru asta trebuie și voinț n acest sens. Și mult omenie.

ntrebarea este dac noul lider MISA va da dovad de vre-una din ele. Pn la acest moment, știam din experiența amar a apropiaților (avocatul Nițurad Dumitru, care l-a salvat pe Grieg n 2004, Petric Groza, dar și alții) c Nicușor Catrina este as la teorie, dar repetent la omenie.

A avut el inima aia hain s l evacueze pe Nițurad, avocatul care i-a salvat maestrul n 2004, din apartamentul n care acesta locuia cu familia, iarna, n prag de srbtori !!! Și cte promisiuni i fcuse, chiar el personal !!! C dac l scap pe Grieg i va construi o cas el cu minile lui, ca Milarepa lui Marpa !!! Și cum s-a pișat cu jet pe el, dup ce gurul a disprut n siguranț !!!

ntrebarea este dac Nicușor Catrina va nvrtii n continuare roata ilegalitților din MISA, n locul lui Grieg. Va selecta și el la rndul lui “minunate”, dup pozele cursantelor MISA, trimise prin instructorii de yoga, mprțind mioarele n dou turme: una pentru staulul berbecului lider de turm, alta pentru muls n Japonii ? Va continua trimiterea la produs bani a femeilor n baruri și cluburi sau pe videochat, folosind rețeaua de șoferi MISA pentru scos femeile din țar cu mașinile și luat avioane din țrile din jur, ca s nu se prind DIICOT-ul ? Va primi n continuare n locul lui Grieg, jurmintele pe 15 ani ale brbaților din echipele de muncitori de la MISA care jur pe viața și pe evoluția lor spiritual c vor munci 15 ani gratis pentru MISA ?

Eu sper c lui Nicușor Catrina i-a fost de ajuns exilul din Grecia și s-a nțelepțit n urma procesului de la Cluj, unde a scpat (momentan !) ca prin urechile acului.

Și mai sper ca Nicușor Catrina s nu fie cap de list n noul dosar care se instrumenteaz n aceste zile pe acuzațiile de trafic de persoane de la MISA. Desigur, o s fie mulți care o s l preseze s continue. Sau mcar s nchid ochii la ce fac ei, și s le dea doar girul și autoritatea de a continua s produc bani cu femeile din MISA.

Dac ar avea un dram de nțelepciune, ar fugi și s-ar nchide ntr-o peșter pentru 3 ani. Dac ar avea mai puțin de un dram de nțelepciune, ar refuza poziția de lider n MISA. Iar dac Dumnezeu i-a luat și lui mințile, va continua pe drumul pe care a apucat-o Gregorian Bivolaru, și l va ajunge rapid din urm pe Grieg, ns nu la realizri spirituale ci la condamnri penale.

Mrturisesc c am avut mereu o simpatie pentru Nicu, iar acest articol este un avertisment, la fel cu cele anterioare pe care i le-am transmis și lui Grieg, și care nu au fost ascultate. Sper ca mcar el s nu se fi contaminat de tupeul imens pe care l manifesta Grieg și s nțeleag c trebuie schimbat ceva la MISA.

Din pcate, n naivitatea lor, inadaptații social de la vrful MISA nu au știut niciodat cine le sunt adevrații prieteni și adevrații dușmani. Surse din Sistem acrediteaz ideea unei nțelegeri la nivel nalt ntre Serviciile Secrete Franceze și cele din Romnia, pentru ca Gregorian Bivolaru s fie adus n Romnia pn la nceputul lunii mai 2016, pentru a putea fi prezentat att la termenul de apel de la Curtea de Apel Cluj ct și la audierile din noul dosar care i se pregtește.

Moneda de schimb oferit de Serviciile Secrete din Romnia ar fi fost (zic unii) anumite informații pe care autoritțile romne le dețineau din ancheta cu privre la teroristul internațional Carlos Șacalul – din perspectiva legturilor acestuia cu anumite celule teroriste.

Ori, singurul procuror romn care s-a ocupat de Carlos Șacalul la Paris a fost ex-procurorul militar Dan Voinea, “prietenul” yoghinilor, care pe faț i apr la televiziuni de abuzuri, iar pe la spate…

Dac ne gndim c tot Dan Voinea este cel care a dat NUP n dosarul cu abuzurile din 2004 mpotriva yoghinilor, și tot el a insistat (printr-o rud de-a lui care e instructor de yoga in MISA) s nu se fac plngeri mai departe mpotriva acestor soluții, lucrurile devin tot mai clare. Datorit acestei “manevre”, nu s-a putut face nimic la CEDO n dosarul lui Grieg.

Deci, atenție la “prieteni”, Nicușor Catrina !

Și o s ți vnd (gratis !) un pont mai tare dect toate inițierile primite la MISA: primul pas ctre Omenie este regretul sincer. Care devine sincer doar atunci cnd este manifestat sub form de scuze, adresate celor crora le-ai greșit, pe care i-ai nendreptțit. Pentru c fr Yama și Nyama nu exist yoga.

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer