Feed on
Posts
Comments

Au trebuit să facă reportaj cei de la Discovery ca să aflăm și noi informații concrete despre incendiul de la Colectiv. Documentarul Dezastrul din Colectiv, realizat de Discovery Networks, prezintă în ordine cronologică faptele unanim recunoscute care s-au petrecut în noaptea respectivă în clubul bucureștean, evenimentele fiind relatate din perspectiva martorilor care au participat la ele.

loading...

7 Responses to “Documentar Dicovery – Dezastrul de la Colectiv”

 1. Cuminecatura Priori says:

  Să vină lumea la biserică, nu la club. Asta este rânduiala Bisericii.

 2. ananda says:

  biserica e tot un club

 3. Neele says:

  “biserica e tot un club”

  S-avem pardon! Nu e responsabila biserica de ceea ce face Bivolaru. Daca prin tehnicile lipiturii si maririi consecvente, acesta a trivializat harul calugarilor de la Lourdes, nu sunt ei, calugarii, de vina, asa-i?

  Aceasta fiind starea lucrurilor, draga anandita, nu vrei sa nu mai ofteze camasa pe tine degeaba si sa te pui pe facut binecuvantari dupa tipicul pe care il ai de la ‘scumpi’?
  Misuna si dusmani vazuti si nevazuti pe aici, numai bine sa arati de ce esti in stare. 😉

 4. Neele says:

  Eu contra tot eu. Am trait sa vad si treaba asta. :))

 5. sinergicus says:

  Of topic….explicatie pe intelesul tuturor despre cum se fura banii oamenilor de catre marii oligarhi mondiali http://meritocratia.ro/2016/03/diabolicul-plan-actualitatea-romaneasca-18-03-2016/

 6. Mihai says:

  In raportul oficial se spune ca este posibil ca O SUBSTANTA NECUNOSCUTA SA FI ACCELERAT ARDEREA! Deci acest documentar este doar o parere http://dai.ly/x3yn70f

Leave a Reply