“Inevitabilul” s-a produs ! Numele meu apare din nou în chenarul roșu al noutăților de pe yogaesoteric.net. Printre “replici”, “caracatițe” și alte “adevăruri” proprii marca MISA, toate având drept unic obiectiv demonstrarea propriei “dreptăți” a lui Gregorian Bivolaru în războiul său strâmb cu toată lumea, numele meu este pomenit din nou, în articolul cu titlul “Insulte, amenințări și minciuni grosolane într-un articol calomnios al avocățelului dezinformator Mihai Rapcea (I).

Ca și în cazul precedent, când avertizam că dacă nu se iau măsuri pentru retragerea urgentă a plângerilor penale îndreptate împotriva foștilor cursanți yoga de la MISA, precum și a articolelor calomnioase împotriva acestora, vor apărea consecințe, revin cu un nou semnal de alarmă, pentru foștii mei colegi din MISA:

Avertismentele mele au fost publicate cu bună credință, din dorința de a proteja oamenii nevinovați din MISA, care nu au beneficiat cu nimic din produsul infracțiunilor de trafic de persoane aflate în derulare în continuare, sub aparența licită a cursurilor de yoga. Mă refer aici în principal la instructorii de yoga, care au ținut în picioare școala de yoga în condiții vitrege, cu mari sacrificii personale. Faptul că mulți dintre acești instructori au acceptat ordinele venite de la Gregorian Bivolaru de a permite fotografierea cursantelor de yoga de la cursurile acestor instructori și de a trimite pozele către Gregorian Bivolaru, cunoscând faptul că ulterior acesta selectează femei pentru muncă neremunerată (karma yoga), constituie fapta de complicitate (coautorat) la faptele de grup organizat și trafic de persoane. Cine are urechi de auzit, să audă.

În rest, nu mai am nimic de adăugat. Legea rezonanței funcționează pentru toată lumea, iar cei ce se aseamănă în fapte, vorbe și manifestări, se vor aduna cu cei asemenea lor, mai devreme sau mai târziu, indiferent de cât de “spirituali”, “iluminați” sau “eliberați” sunt, căci de karmă nu scapă nimeni.

 Încarcerarea lui Gregorian Bivolaru este dovada perfectă a legii oculte a atracției universale, a legii rezonanței: acest om a ajuns prin tainica și inexorabila necesitate karmică, laolaltă cu oameni care s-au manifestat la fel ca și el, conform principiului că “cine se aseamănă, se adună”. Iar Gregorian Bivolaru a fost adunat alături de perverși, înșelători, hoți și mincinoși.

Fie ca Dreptatea Divină să arate tuturor, prin evenimentele ce se vor succeda cu repeziciune în următoarele zile, care este adevărul cu privire la faptele liderilor din MISA. Dacă aceștia sunt nevinovați și toate acuzațiile aduse lor sunt mincinoase, fie ca ei să se bucure de libertate. Însă dacă au încălcat legea divină și omenească, mințind, manipulând, furând roadele muncii altora, fie ca libertatea lor să fie îngrădită și să fie aruncați împreună cu cei asemenea lor, acolo unde merită, conform rezultatelor acțiunilor săvârșite.

 Cei ce au semănat ură, frică, minciună, hoție, manipulare, aroganță și tupeu nemărginit, vor primi exact ceea ce merită, căci Dumnezeu nu este niciodată nedrept – ci oferă fiecăruia numai și numai ceea ce i se cuvine, conform acțiunilor sale din trecut. 

Personal, țin să precizez CU ANTICIPAȚIE, că am iertat și sper să am puterea să iert în continuare toate insultele, calomniile și răutațile revărsate la adresa mea de cei din conducerea MISA. Mă rog ca bunul Dumnezeu să îi facă să înțeleagă măcar acum, în al doisprezecelea ceas, prăpastia cumplită către care să îndreaptă, și să îi ierte, dacă este cu putință, pe cei ce se vor căi sincer pentru faptele lor, recunoscându-le și regretându-le din adâncul inimii.

Și eu la rândul meu, îmi cer scuze tuturor celor cărora le-am greșit cu gândul, cu cuvântul sau cu fapta.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Š 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares