Am dovada supremă că algoritmul programului de socializare facebook este scris, având inclusă o linie de comandă secretă, prin care ți se oferă adăugarea facilă de prieteni cu precădere din alte rase/zone geografice îndepărtate.

Să vă explic cum m-am prins. Uneori, atunci când vreau să deschid mai mare poza de profil a cuiva (deh, am chiorât la bătrânețe, nu mai am privirea aia ageră cu care săgetam din înălțimi MIRC-ul, pe vremuri) deci când dau click pe poza de profil, în dreapta îmi apar niște oferte de prietenii. Ei bine, am observat că unele personaje se repetă cu obstinație. În general e vorba de persoane străine, din alte colțuri ale lumii, cu care am cel puțin un prieten comun. Și cum am câțiva iranieni și palestinieni prieteni în listă, mă trezesc cu tentația împrietenirii cu un singur click, cu un prieten din facebook-ul respectivului iranian/palestinian.

Așa m-am prins că facebookul a primit misiunea de instrument – din partea liderilor oculți ai Noii Ordini Mondiale, de a accelera (dacă se poate) mixajul inter-rasial și cultural – care să ducă la aneantizarea identităților rasial-culturale, și implicit, individuale.

Astfel, dacă deschid imaginea de profil a unui prieten din listă (mai ales femeie !), Sistemul înțelege că am accesat la nivel mintal fișierul Prieteni – categorie generală – căutare femei, deci sunt deschis (sugestibil) la acest nivel -  sunt deci subiect apt pentru influență și manipulare. Așa că îmi bagă în dreapta imaginii câteva propuneri de persoane cărora să le dau add, pe simplul motiv că există în fața mea și avem măcar un prieten comun. Și face asta deși nu i-am cerut-o. Și o face cu un scop. Căci una dintre acele persoane este invariabil de sex opus, mai tânără, de altă religie și eventual rasă.

 

Acu, să ne înțelegem…

 

90% din oamenii care au cont de fb recunosc că folosesc această rețea de socializare preponderent în scopul contactării de persoane de gen opus, din rațiuni de flirt/relație/sex.

Restul de 10% nu recunosc.

În aceste condiții, băieții deștepți de la facebook s-au gânditi că pot influența deciziile de alegere ale partenerilor, prin tot felul de manevre subtile, precum cea descrisă mai sus.

Scopul ascuns al programului este de a mări șansele ca tu să alegi un partener de flirt/relație/sex cât mai diferit cultural, rasial și religios. Altfel, de ce mi-ar tot propune-o facebook-ul, cu atâta insistență pentru a o adăuga în lista de prieteni pe sfiaosa Shadya  Wadi, musulmancă din îndepărtatul Kuala Lumpur, Malaezia ?! Este exact cât trebuie de tânără și de frumoasă (conform canoanelor malaeziene) pentru a mă atrage (dacă aș fi suficient de tânăr de disperat și singur – pe întreaga planetă).

FB interrace

Observați că nu apare întâmplător, și mereu prima la profilul acestui tip (care nu, nu e prietenul comun cu respectiva). Numele celor de sub ea se schimbă, doar ea rămâne constantă.

FB interrace-1

Și îmi apare la aproape toate pozele de profil ale femeilor din lista mea de prieteni.

FB interrace-2

FB interrace-3

Așa se face că Shayda mă invită zâmbitoare să îi dau add, de pe mai toate pozele de profil ale prietenilor din lista mea. Într-o zi am să-mi pierd controlul și nu mă voi mai opune tentației irezistibile de a-i da add Shaydei. Așa că dacă auziți peste vre-un an sau doi că mi-am părăsit copil, nevastă și am fugit cu una din Kuala Lumpur, să știți că nu eu, ci facebook-ul e de vină pentru asta. Eu sunt doar o biată victimă, ca voi toți de altfel. Victimele propriilor dorințe și pasiuni, manipulate de cei ce doresc să ne distrugă identitatea.

FB interrace-4

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares