Am dovada suprem c algoritmul programului de socializare facebook este scris, avnd inclus o linie de comand secret, prin care i se ofer adugarea facil de prieteni cu precdere din alte rase/zone geografice ndeprtate.

S v explic cum m-am prins. Uneori, atunci cnd vreau s deschid mai mare poza de profil a cuiva (deh, am chiort la btrnee, nu mai am privirea aia ager cu care sgetam din nlimi MIRC-ul, pe vremuri) deci cnd dau click pe poza de profil, n dreapta mi apar nite oferte de prietenii. Ei bine, am observat c unele personaje se repet cu obstinaie. n general e vorba de persoane strine, din alte coluri ale lumii, cu care am cel puin un prieten comun. i cum am civa iranieni i palestinieni prieteni n list, m trezesc cu tentaia mprietenirii cu un singur click, cu un prieten din facebook-ul respectivului iranian/palestinian.

Aa m-am prins c facebookul a primit misiunea de instrument – din partea liderilor oculi ai Noii Ordini Mondiale, de a accelera (dac se poate) mixajul inter-rasial i cultural – care s duc la aneantizarea identitilor rasial-culturale, i implicit, individuale.

Astfel, dac deschid imaginea de profil a unui prieten din list (mai ales femeie !), Sistemul nelege c am accesat la nivel mintal fiierul Prieteni – categorie general – cutare femei, deci sunt deschis (sugestibil) la acest nivel - sunt deci subiect apt pentru influen i manipulare. Aa c mi bag n dreapta imaginii cteva propuneri de persoane crora s le dau add, pe simplul motiv c exist n faa mea i avem mcar un prieten comun. i face asta dei nu i-am cerut-o. i o face cu un scop. Cci una dintre acele persoane este invariabil de sex opus, mai tnr, de alt religie i eventual ras.

Acu, s ne nelegem…

90% din oamenii care au cont de fb recunosc c folosesc aceast reea de socializare preponderent n scopul contactrii de persoane de gen opus, din raiuni de flirt/relaie/sex.

Restul de 10% nu recunosc.

n aceste condiii, bieii detepi de la facebook s-au gnditi c pot influena deciziile de alegere ale partenerilor, prin tot felul de manevre subtile, precum cea descris mai sus.

Scopul ascuns al programului este de a mri ansele ca tu s alegi un partener de flirt/relaie/sex ct mai diferit cultural, rasial i religios. Altfel, de ce mi-ar tot propune-o facebook-ul, cu atta insisten pentru a o aduga n lista de prieteni pe sfiaosa Shadya Wadi, musulmanc din ndeprtatul Kuala Lumpur, Malaezia ?! Este exact ct trebuie de tnr i de frumoas (conform canoanelor malaeziene) pentru a m atrage (dac a fi suficient de tnr de disperat i singur – pe ntreaga planet).

FB interrace

Observai c nu apare ntmpltor, i mereu prima la profilul acestui tip (care nu, nu e prietenul comun cu respectiva). Numele celor de sub ea se schimb, doar ea rmne constant.

FB interrace-1

i mi apare la aproape toate pozele de profil ale femeilor din lista mea de prieteni.

FB interrace-2

FB interrace-3

Aa se face c Shayda m invit zmbitoare s i dau add, de pe mai toate pozele de profil ale prietenilor din lista mea. ntr-o zi am s-mi pierd controlul i nu m voi mai opune tentaiei irezistibile de a-i da add Shaydei. Aa c dac auzii peste vre-un an sau doi c mi-am prsit copil, nevast i am fugit cu una din Kuala Lumpur, s tii c nu eu, ci facebook-ul e de vin pentru asta. Eu sunt doar o biat victim, ca voi toi de altfel. Victimele propriilor dorine i pasiuni, manipulate de cei ce doresc s ne distrug identitatea.

FB interrace-4

, , , , , , , ,
S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *