Articolul despre vaccinuri publicat sptmna trecut a iscato dezbatere vie pe tema responsabilitții pentru siguranța vaccinurilor.

Mai nou, am nțeles n Parlament se afl pe traseul legislativ o modificare la Legea Sntții, despre care mass-media tace mlc. E vorba despre o nou prevedere conform creia anumite vaccinuri vor deveni obligatorii, iar prinții care refuz vaccinarea copiilor sunt pasibili de sancțiuni ce vor merge pn la decderea din drepturile printești (caz n care Statul are dreptul s și ia copilul, ca n Norvegia), sau, mai ru, n cazul n care copilul nevaccinat se mbolnvește, dosar penal pentru rele tratamente aduse minorului.

ngrijorarea cu privire la riscurile vaccinrii nu exist doar n Romnia. n America, se poart aceeai discuie i exist puternice curente anti-vaccinare, dar i pro-vaccinare obligatorie.

Pe site-ul preventdisease.com exist un formular de 3 pagini, n care medicii care recomand i doresc vaccinarea obligatorie sunt invitai/rugai s semneze un formular n care acetia garanteaz faptul c vaccinurile fcute copiilor sunt sigure.

Am fcut un rezumat al acestui formular… foarte interesant! Oare are curaj vreun medic din Romnia sau din alte ri s-l semneze?

Garanție de medic privind sigurana vaccinrii

Eu (numele medicului, gradul) ….. sunt medic rezident / specialist / primar n …… Specialitatea mea medical este …… Am o nțelegere aprofundat a riscurilor și beneficiilor tuturor medicamentelor pe care le prescriu sau le administrez pacienților mei.

n cazul lui (numele pacientului) ……, vrsta ………, pe care l-am examinat, cred c exist anumiți factori de risc care justific vaccinurile recomandate. Iat o list de factori de risc și vaccinuri care l vor proteja pe pacient:
Factor de risc / Vaccin ………..
Factor de risc / Vaccin ………..
Factor de risc / Vaccin ………..
Factor de risc / Vaccin ………..
Factor de risc / Vaccin ………..

Sunt conștient de faptul c vaccinurile pot conține n mod obinuit mai multe dintre urmtoarele ingrediente:
* Hidroxid de aluminiu;
* Fosfat de aluminiu;
* Sulfat de amoniu;
* Amfotericina B;
*
Țesuturi animale: snge de porc, snge de cal, creier de iepure etc;
* Embrion de pui, ou de gin, ou de ra
ț;
* Betapropiolactone;
* Formaldehid;
* Formol;
* Gelatin;
* Glicerol;
* Celule diploide umane (provenind din
țesutul fetal uman avortat);
* Thimerosal de mercur;
* Glutamat monosodic;
* Neomicin;
* Sulfat de neomicin;
* Fenoxietanol (antigel);
* Difosfat de potasiu;
* Monofosfat de potasiu;
* Polimixin B;
* Polisorbat 20;
* Polisorbat 80;
* Proteine MRC5 reziduale;
* Sorbitol;
* Tributilfosfat etc,

și, prin prezenta, garantez c ingrediente posibile sunt sigure pentru injectarea n corpul pacientului meu. Am citit rapoartele care spun c Thimerosalul ar provoca grave leziuni neurologice și imunologice, și consider c acestea nu sunt credibile. De asemenea, garantez c vaccinurile pe care pacientul meu le va face nu conțin impuritți duntoare.

Opinia mea profesional este aceea c vaccinurile …………. sunt sigure pentru administrare la un copil cu vrsta mai mic de 5 ani. Emit aceast garanie profesional pentru sigurana vaccinurilor recomandate, pentru …… (numele pacientului) i mi asum responsabilitatea.

Data………….. Semntura medic….

Notar public,

OK… Vreau i eu s vd medici i specialiti, care susin ct de bune i de sigure sunt vaccinurile, s semneze o declaraie asemntoare i s i asume toate riscurile. De asemenea, aceeai declaraie s o semneze i conducerea companiei farmaceutice productoare de vaccinuri – eventual s gsesc acest angajament semnat de președintele trustului farmaceutic, n cutia de prezentare a vaccinului, alturi de prospectul acestuia.

Dac vaccinurile sunt att de sigure, nu vd niciun impediment pentru care n-ar semna-o… Punem pariu c nimeni nu ar dori s-i asume un asemenea risc?

De aceea, consider c este incorect ca Statul s transfere prin lege asupra prinților, responsabilitatea administrrii unui vaccin cu risc la adresa sntții și dezvoltrii copiilor.

Desigur, parlamentarii noștri sunt mai preocupați n acest moment de faptul c fumtorii nu mai au libertatea de a-i intoxica pe nefumtori n spațiile publice, dect de problema siguranței și sntții copiilor noștri. Fiecare cu ce-l doare… Ne rmne misiunea tot nou, cetțenilor de rnd, s acționm pentru a ne proteja copii.

Și la final, un mic documentar pe tema efectelor vaccinrii:

precum și o știre de la noi:

, , , , , ,
S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *